Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.527
|
čitano: 17.274.598
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Auti - ultimativna tema
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
shady1024 kaže...

Koliko bi me optrilike trebao doći tehnicki i registracija za onu primeru 1.6 sa plinom. Ja imam 20g

1.6 je mali motor pa tehnicki i cestarina ne budu skupi. Ako je plin atestiran, morat ces nesto sitno dodati. Osiguranje ovisi kod koga ides. Uniqa ima odlicne tarife za mlade. U 9. mj sam regao 2.0 benz 170ks i platio teh i osig sve ukupno 3100kn. Prije 2 tj sam osigurao 2.4 175ks i u Ergo osiguranju me izislo sve ukupno 4800. Dobio a neki popust od 200 on na gotovinu, inace bi bilo 5000. Tehnicki i cestarina za 2.4 su skuplji. Osig Ergo nije bas povoljno za mlade vozace, a ja imam 23 god jos 3 mj...

Ugl, napravi đir od osig do osig i vidi tko ti sto nudi. Ponesi podatke o autu i svakom osig reci koliko su ti najmanje ponudili, i jel mogu oni ici nize.

Senza cuore saremmo solo macchine
15 godina
Auti - ultimativna tema

2.4 mjet 200ks, osiguranje cca 1500 kn  

12 godina
0verlord kaže...

Blago tebi sto imas bonus 

Ja krenuo od nule u 9. mj i spicio se sa prijasnjim autom, pa sam opet na nuli...

Senza cuore saremmo solo macchine
16 godina
MatijaZG kaže...
0verlord kaže...

Ja krenuo od nule u 9. mj i spicio se sa prijasnjim autom, pa sam opet na nuli...

Kad skupis nekih 20ak% onda ti se isplati uzeti ono osiguranje bonusa(ako dode do nesrece ostaje ti bonus, jedino gubis u slucaju da si pijan/droga, tako nesto)

:D
15 godina
Auti - ultimativna tema

2.0 benzin 130kW 11g star auto 1600kn 

14 godina
CroNk3r kaže...
MatijaZG kaže...
0verlord kaže...

Kad skupis nekih 20ak% onda ti se isplati uzeti ono osiguranje bonusa(ako dode do nesrece ostaje ti bonus, jedino gubis u slucaju da si pijan/droga, tako nesto)

Ako se priča za popust od osiguranja... onda se moze to pokupiti od roditelja ako oni voze... Moja stara ima 40% "popusta" u allianz osiguranju i ja cu ih moci sebi prenijeti ako tamo odem, naravno njoj ostaju idalje njenih 40%

To se moze i od oca i od majke... 

Neloze s obzirom da bih inace morao od nule krenuti :)

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 17:09 (Et_Tu_Brute?).
9 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Dali je nekad netko koristio ovo sretstvo na slici za ciscenje sijedala. Pa ako mi moze reci kako se upotrebljava.

Znam da ima uputstvo al pise naspricaj i obrisi i to je to. 

Ispada glupo pitanje , al ak je neko koristio jel mi sam moze reci postupak kako je radio i jel bilo razlike. Hvala

16 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Ako se priča za popust od osiguranja... onda se moze to pokupiti od roditelja ako oni voze... Moja stara ima 40% "popusta" u allianz osiguranju i ja cu ih moci sebi prenijeti ako tamo odem, naravno njoj ostaju idalje njenih 40%

Neloze s obzirom da bih inace morao od nule krenuti :)

Da, ali ako jedan skrivi nesreću, i jednom i drugom se umanjuje bonus kako ga djelite, barem su meni tako rekli u osiguranju, pa kolko je dobro, tolko je i loše...

@Netko666 Možda bi efikasnije bilo našpricat, dobro istrljat sa nekom četkom (jer četka prodire u dubinu, dok krpa ne), pa kasnije obrisat i probat posušit, nemam baš neku ideju kako to isprat, ako je na bazi alkohola, onda će isparit...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 19:00 (1BIT).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Koristi se tako sto pise, vjerovatno koristi rasprsivac koji ima finiji mlaz slicno dezodoransu.

14 godina
neaktivan
1BIT kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Da, ali ako jedan skrivi nesreću, i jednom i drugom se umanjuje bonus kako ga djelite, barem su meni tako rekli u osiguranju, pa kolko je dobro, tolko je i loše...

Ja sam od majke dobio 50%. I nadoplatio sam jos 100 (ili 110)kn kao zastitu bonusa upravo zbog toga (s tim je zasticen i meni i njoj).

http://luka-ivankovic.from.hr/
17 godina
Luka Ivanković kaže...
1BIT kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Ja sam od majke dobio 50%. I nadoplatio sam jos 100 (ili 110)kn kao zastitu bonusa upravo zbog toga (s tim je zasticen i meni i njoj).

Ja sam od starog dobio 50%, isto allianz, i nisam ništa nadoplatio za tu zaštitu bonusa i takve fore, sve imam u paketu

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
15 godina
Auti - ultimativna tema

sutra ujutro polazem ispit za suca klupskog ranga na autosportovima...wish me luck :)

11 godina
Auti - ultimativna tema

Meni se nije dalo s tim glupostima zajebavati pa bu auto na mamu glasil. Kaj je bitno ko je na papiru napisani

+ kaj ona ima i prek 50% bonus.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2016 7:09 (Karlek_19).
15 godina
neaktivan
Lijep dan za praonu..
In the name of tragedy...
16 godina
Karlek_19 kaže...

Meni se nije dalo s tim glupostima zajebavati pa bu auto na mamu glasil. Kaj je bitno ko je na papiru napisani

Ja idem opet logikom da cu si kad-tad morat skupit bonus pa mi je bolje skupljat na slabijem autu.

14 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
Karlek_19 kaže...

Ja idem opet logikom da cu si kad-tad morat skupit bonus pa mi je bolje skupljat na slabijem autu.

Ima 50%, koje sam i ja dobio.
Ako sam dobro shvatio, meni sada ostaje trajno taj bonus.

http://luka-ivankovic.from.hr/
17 godina

ako medju vama ima ljudi koji namjeravaju van iz hrvatske imajte na umu da vani osiguranja funkcioniraju malo drukcije, pogotovo irska/UK.

osiguranje ide na osobu a ne na auto, nema sanse da date voziti nekome svoj auto a taj nema svoje osiguranje.

i ne gledaju kilowate uopce, gledaju apsolutno sve na cemu vas mogu oderati.

od alu felgi, amortizera, zatamjnena stakla, u kojem ste kvartu, kolko godina imate, jel auto import ili ne, koja marka auta, jel ima vtec il ne, ima li vvti il ne, auto/manual.. nekad i odbiju dati osiguranje, pogotovo za aute starije od 15 godina (u tom slucaju se ide na vintage car insurance, sa godisnjim limitom na kilometrazu)..

meni je sad recimo problem, iako sam vozac vec skoro 12 godina, nemam dana vlastitog osiguranja i sve kaj sam vozio do sada je glasilo na starog.

naravno, osiguranju ne mogu nikako dokazati da sam vozio ovih 12 godina i sad me ceka pristojna premija, primjer, ako kupim yaris 1.0 osiguranje nece biti ispod 2000 eura (ako imam srece), kolega s posla ima kiu cerato, 1.6 automatic, 3400 eura premija..

s druge strane, rabljeni auto su dirty cheap.

ako mozete, primite se svog osiguranja sto prije jer ne znate kaj vas ceka u zivotu :)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2016 11:30 (nixass).
16 godina
nixass kaže...

ako medju vama ima ljudi koji namjeravaju van iz hrvatske imajte na umu da vani osiguranja funkcioniraju malo drukcije, pogotovo irska/UK.

osiguranje ide na osobu a ne na auto, nema sanse da date voziti nekome svoj auto a taj nema svoje osiguranje.

i ne gledaju kilowate uopce, gledaju apsolutno sve na cemu vas mogu oderati.

od alu felgi, amortizera, zatamjnena stakla, u kojem ste kvartu, kolko godina imate, jel auto import ili ne, koja marka auta, jel ima vtec il ne, ima li vvti il ne, auto/manual.. nekad i odbiju dati osiguranje, pogotovo za aute starije od 15 godina (u tom slucaju se ide na vintage car insurance, sa godisnjim limitom na kilometrazu)..

meni je sad recimo problem, iako sam vozac vec skoro 12 godina, nemam dana vlastitog osiguranja i sve kaj sam vozio do sada je glasilo na starog.

naravno, osiguranju ne mogu nikako dokazati da sam vozio ovih 12 godina i sad me ceka pristojna premija, primjer, ako kupim yaris 1.0 osiguranje nece biti ispod 2000 eura (ako imam srece), kolega s posla ima kiu cerato, 1.6 automatic, 3400 eura premija..

s druge strane, rabljeni auto su dirty cheap.

ako mozete, primite se svog osiguranja sto prije jer ne znate kaj vas ceka u zivotu :)

Skuplje osiguranje od auta.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
9 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Profesionalni vozač

nixass meštre šta misliš vozit gori , stari mi je dvi godine živio u Aberdeenu tako da znam za stanje u Škotskoj, a zanima me što ima južnije,

Doduše frend mi iz okolice Londona putuje na posa svaki dan željeznicom, jer gužve su nenormalne u untrušnjosti Londona i jeftinije je.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2016 12:55 (vito79).
17 godina
Fake_Alert kaže...

ne uvijek al je blizu, u nekim glupim slucajevima i skuplje.

recimo, gledam volvo s60, 850 eura 2001. godiste, osiguranje bi bilo 3x skuplje

vito79 

za pocetak je u planu neki auto male kubikaze (japanac), Yaris/micra/Swift sa sto jeftinijim osiguranjem a onda kad nakupim bonus uzet Supru ili Skyline R33 pod classic insurance kao drugi auto (moze se dobit za 250-450e godisnje sa limitiranom kilometrazom, tipa 3000-5000km, sto je prihvatljivo). to je onako, plan za iduce 2-3 godine al uvijek mi se moze dogoditi dijete pa cu uzet neki golf plus (a i irska je zajebana za auto entuzijaste pa se mozda nekaj izjalovi )

bio sam nedavno u londonu, noga mi je otpala kolko sam je drzao na kuplungu, spajanje na obilaznicu (M25) traje i traje, a nisam prakticki ni prismirdio blizu grada. svaki dan sam putovao po sat i pol u jednom smjeru, nekih 30ak kilometara voznje..

london je jedna velika prometna ludnica, srecom pa je zeljeznica visoko razvijena i s njom je zivot laksi.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2016 13:51 (nixass).
16 godina
nixass kaže...
Fake_Alert kaže...

Nego kolega a dolazak sa svojim? Npr posjeta frendovima. Smije li se?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina
Fake_Alert kaže...
nixass kaže...
Fake_Alert kaže...

Nego kolega a dolazak sa svojim? Npr posjeta frendovima. Smije li se?

mislis sa svojim autom iz hr?

smijes bez problema.

cak mozes i uvest auto iz eu zemlje bez davanja drzavi, bitno da je auto najmanje 6mj vozen po irskoj.

kolega Friday ima iskustva s time

http://www.bug.hr/forum/post/radna-iskustva/kako-dobio-posao-irskoj/4927968.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2016 13:49 (nixass).
13 godina
neaktivan
thedream kaže...
Lijep dan za praonu..

Ja ga nikad ne mogu tako dobro oprati na samouslužnoj, uvijek mi ostanu točkice, crtice i ona crna prljavština na pragovima koliko god prao.

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
16 godina
Onjegin kaže...
thedream kaže...
Lijep dan za praonu..

Ja ga nikad ne mogu tako dobro oprati na samouslužnoj, uvijek mi ostanu točkice, crtice i ona crna prljavština na pragovima koliko god prao.

Kako bi kad.. je Auto je predmet sastavljen od dijelova, nema urođenu vrijednost znanja koje je uloženo u "kreiranju" istog... Nemoj ga ni prat ostavi ga takvog, ne vrijedi ulozenog vremena.

17 godina
Onjegin kaže...
thedream kaže...
Lijep dan za praonu..

17 godina
Fake_Alert kaže...

U čemu je problem? Sve je skupo gore dozlaboga, no imaju i velike plaće...

13 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Onjegin kaže...
thedream kaže...
Lijep dan za praonu..

Kako bi kad.. je Auto je predmet sastavljen od dijelova, nema urođenu vrijednost znanja koje je uloženo u "kreiranju" istog... Nemoj ga ni prat ostavi ga takvog, ne vrijedi ulozenog vremena.

Onaj osjećaj kad forumaše boli stražnjica od postova koje si napisao prije 10 stranica.

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
16 godina
moderator
Onjegin kaže...

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
16 godina
Fake_Alert kaže...
Onjegin kaže...
thedream kaže...
Lijep dan za praonu..

Cak i vise vrijedi ako se drzi vise materijala gore 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice