Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.543
|
čitano: 17.296.496
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
Ocistio felge Sonaxom Xtreme, za 39kn tko ga je izmislio, uz sav nesnosan smrad, treba mu spomenik dici. Cisti ama bas sve, zapeceno, masno, prljavo. Naspricas posteno, ostavis 5min da pocrveni i isperes miniwashem. Blistaju. Samo preporuke.
In the name of tragedy...
15 godina
nine kaže...

evo da vam probam dočarati muke odlaska kod vulkanizera sa ludačom 

uh koliko sam se ja navozio felgi tako u meganu :D 4 felge i 6 guma jednom bilo na zadnjoj klupi, zadnji ovjes spusten kao na zraku hahaha

15 godina
Auti - ultimativna tema

Đizs, ovaj AMG GT GT3 je vjerojatno najodurniji GT3 auto ikad. SLS je miss universe za ovo.

17 godina

Prva ovogodišnja vožnja do Drave.

Mora se pila malo ''osvježit'', a sutra bude detaljno pranje ima nešto blata na njemu

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
17 godina

e, da si bliže... 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
17 godina
Auti - ultimativna tema

za sve ljubitelje blata 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
13 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

za sve ljubitelje blata 

Koliko te kosta odrzavanje godisnje cca? Znam da cesto pises kad nesto radis na njemu ali zaboravim ja sve

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
17 godina
neaktivan
ja111 kaže...
Lord_Marko kaže...

za sve ljubitelje blata 

Koliko te kosta odrzavanje godisnje cca? Znam da cesto pises kad nesto radis na njemu ali zaboravim ja sve

najskuplje odrzavanje mu je racun za vodu kad to triba sve oprat 

17 godina
Auti - ultimativna tema

Najskuplje je benzin. Voda je najmanja stavka. Motor me godisnje košta oko 2k kn rega. 500kn su 2 redoviti servisi (ulja). Kocnice jedanputa godisnje su oko 400kn. A izvanredni popravci do 500kn. Nije skupo al nije ni jeftino. Al opet bolje i to nek drogirat se :D

11 godina
Lord_Marko kaže...

Najskuplje je benzin. Voda je najmanja stavka. Motor me godisnje košta oko 2k kn rega. 500kn su 2 redoviti servisi (ulja). Kocnice jedanputa godisnje su oko 400kn. A izvanredni popravci do 500kn. Nije skupo al nije ni jeftino. Al opet bolje i to nek drogirat se :D

Potpis na boldano, s tim bar mlade dame moreš voziti, s špricom i iglom sigurno ne

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Nisam ni znao da BMW E60 ima i sa ručnim mjenjačem na jednom 545i, jaoooo... najuži izbor idućeg auta , definitivno..

13 godina
thedream kaže...
Ocistio felge Sonaxom Xtreme, za 39kn tko ga je izmislio, uz sav nesnosan smrad, treba mu spomenik dici. Cisti ama bas sve, zapeceno, masno, prljavo. Naspricas posteno, ostavis 5min da pocrveni i isperes miniwashem. Blistaju. Samo preporuke.

E to mi treba, gdje ima to za kupiti? 

15 godina

stavio nove gume bridgestone potenza i sad sam spreman za sezonu ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 12:38 (ZeNGe_CRO-mt).
15 godina

dupli post neznam zašto XD

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 12:39 (ZeNGe_CRO-mt).
15 godina
thedream kaže...

Nisam ni znao da BMW E60 ima i sa ručnim mjenjačem na jednom 545i, jaoooo... najuži izbor idućeg auta , definitivno..

Ma kad je bal, nek je maskenbal...

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...
thedream kaže...

Ma kad je bal, nek je maskenbal...

Preskupo, 10-12k eura će biti budžet

15 godina
neaktivan
roby27 kaže...
thedream kaže...

E to mi treba, gdje ima to za kupiti? 

Uzmi u većim Interspar trgovinama dok ima, cijena od 39kn je mislim najpovoljnija u odnosu na Tokić i ostale. Ja ću ovih dana po još jedan, pa lijepo svaki mjesec-dva to napraviti.

15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Mislim da sam takve felge na A8-icama viđao . Koji motor imaš, to je 2005,6 godina?

15 godina
thedream kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Mislim da sam takve felge na A8-icama viđao . Koji motor imaš, to je 2005,6 godina?

2007. 2.0 TDi 170ks.

15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
thedream kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

2007. 2.0 TDi 170ks.

Uuuu, dobar motor, 125kW. To kod Citiusa ide preko 200ks.

15 godina
thedream kaže...

Uzmi u većim Interspar trgovinama dok ima, cijena od 39kn ..

vidiš moram si i ja to nabaviti da operem zimulje..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

Jesi možda uspoređivao koliko bi te više registracija koštala nego trenutno, gume, potrošnja, mali servis itd.  

Nemoj da bude slučaj kao kod prijatelja mi, čovjek mu doveo u radionu A8 D3 4.2 TDI V8 sa simptomima motor lupa, trese, klapa itd. I ok, ovaj mu to sve uredno napravio, morao mijenjat sva 4 lanca, sve natezače, 2 dizne, nosače, komplet ulje, filtere i još ostale sitnice šta idu usput. Račun 2-3k €, zaboravio sam točno. Nakon svega toga motor je radio kao novi, ništa se nije čulo osim klasičnog taka-taka V8maka.  Sve lijepo i krasno osim što je vlasnik bio u nekakvoj blokadi i jednostavno nije imao s čim platit troškove.. i tako je jadni A8 skoro 3 mjeseca ležao na parkingu i čekao vlasnika da se vrati po njega. 

15 godina
Auti - ultimativna tema

kako je aventador dobio ime 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
Penryn kaže...
thedream kaže...

Jesi možda uspoređivao koliko bi te više registracija koštala nego trenutno, gume, potrošnja, mali servis itd.  

Nemoj da bude slučaj kao kod prijatelja mi, čovjek mu doveo u radionu A8 D3 4.2 TDI V8 sa simptomima motor lupa, trese, klapa itd. I ok, ovaj mu to sve uredno napravio, morao mijenjat sva 4 lanca, sve natezače, 2 dizne, nosače, komplet ulje, filtere i još ostale sitnice šta idu usput. Račun 2-3k €, zaboravio sam točno. Nakon svega toga motor je radio kao novi, ništa se nije čulo osim klasičnog taka-taka V8maka.  Sve lijepo i krasno osim što je vlasnik bio u nekakvoj blokadi i jednostavno nije imao s čim platit troškove.. i tako je jadni A8 skoro 3 mjeseca ležao na parkingu i čekao vlasnika da se vrati po njega. 

Mene je oduvijek zanimalo koje bi pare mjesečno trebalo okretati za održavanje takvih auta tipa A8, BMW 7 ili nekog sportskog coupea sa 6 cilindara i više.

Znam da je puno faktora u igri, očuvanost, koliko se vozi itd. ali generalno, mislim da ispod jedno 2k eura mjesečno takvo nešto ne treba ni gledati.

Ništa ne ostavljam nezavrš
17 godina
dv14 kaže...
Penryn kaže...
thedream kaže...

Mene je oduvijek zanimalo koje bi pare mjesečno trebalo okretati za održavanje takvih auta tipa A8, BMW 7 ili nekog sportskog coupea sa 6 cilindara i više.

Znam da je puno faktora u igri, očuvanost, koliko se vozi itd. ali generalno, mislim da ispod jedno 2k eura mjesečno takvo nešto ne treba ni gledati.

Nebi se s tobom složio, imamo jednog BMW-a doma, svi servisi odrađeni u ovlaštenom, trenutno ima 160k km na satu, osim redovnog servisa( svakih 30k je interval ) promjenjene su pločice i prednji diskovi. I sam se čudim kako bogu ima tak niske troskove, ja više na peticu ulupam.

Normalno kad netko kupi sa 300k servisiran svak prijestupne, da onda dođe na jednom trošak da te glava zaboli.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
15 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Jesam. Limit na tekućem bi podnio bez problema policu osiguranja na rate, potrošnja je dupla - 8-9 (otvorena) do trodupla (grad) - 16, mali servis je 2-3x skuplji, za početak u taj V8 ide duplo više ulja valjda unutra, filteri su duplo skuplji - negdje se i u paru ugrađuju, npr. za kabinu, i tako.  

Zanimljivo, filter goriva je lifetime filter koliko sam gledao za 545. Gume, serijala bar, su 225/55/16, samo duplo skuplje u odnosu na sad . Tank je 70L, praktički 50% veći od mog sadašnjeg.

To je pod pretpostavkom da je ostatak auta ispravan. 

Želja mi je 10g. bila valjda E39, ne bi baš htio da idućih 10. (p)ostane E60 . Ovaj ručni mjenjač me izuo, vidim da ga ima i u 550tki i, ali ih ne vidim kod nas baš..

Inače, što nisam znao, auto je 5.8/100 isto kao i stari 540i E39 , ali ga rješava na ubrzanjima iznad 100tke.

Veći problem kod tog auta je što mu npr. prednji amortizer košta kao moja sadašnja 2, to za početak, znači opet duplo skuplje. Ova potrošnja čak, gume i mali servis je pih spram dijelova, doduše tu je i sekundarno tržište, ima ih razbijenih kao u priči, za dosta stvari, samo pitanje da li pašu, rijetko tko je 545 uzimao lol.

Baš me zanima kao i dv14, da li bi to izdržao i koja bi mi plaća za to trebala. Nije zabranjeno malo maštati, iako mi je stvarni budžet oko 10k eura za idući auto, to je reality hehe.

EDIT: Moram se samo nadovezati tu još jednom na svog starog, koji 11g. vozi A6 C5 2.8 quattro, izračunao je da je samo na gorivo potrošio, danas novi 2.0TDI Passat.  Pomnožio čovjek mjesece, izbacio prvo koliko je točio u zadnjih godinu, dvije dana, sve ima evidentirano pošto je R-1 (od)uvijek tražio, lako izvukao, i tako, tulum.. Naravno, ne želi čuti za plin, auto ima skoro 290tkm. E to je biti zadrt. Samo benga.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 17:07 (thedream).
16 godina
kostolomac kaže...
dv14 kaže...
Penryn kaže...
thedream kaže...

Nebi se s tobom složio, imamo jednog BMW-a doma, svi servisi odrađeni u ovlaštenom, trenutno ima 160k km na satu, osim redovnog servisa( svakih 30k je interval ) promjenjene su pločice i prednji diskovi. I sam se čudim kako bogu ima tak niske troskove, ja više na peticu ulupam.

Normalno kad netko kupi sa 300k servisiran svak prijestupne, da onda dođe na jednom trošak da te glava zaboli.

Koja je godina BMW i koliko se godisnje km radi?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina

2010, cca 30k godišnje ( većinom kraće relacije )

16 godina
Auti - ultimativna tema

Naletio sa 20-30 kmh na lezeci al posteni onaj prek cijele ceste betonski. Sve sam im opsovao jer se boja izlizala totalno na lezecem a posto je centar grada u pitanju oni sugavi stupici se bas nisu vidjeli jer su manje vise auti parkirani sastrane. Valjda nije nista otislo  Secer na kraju. Kretenski kamiondzija poslje jankomirskog mosta ( prema samoboru ) daje desni zmigavac te ja racunam bude on isao za smjer Krapina kako i inace idu, ali ne kreten ide desno skroz ispod jankomirskog mosta i stane maltene na 0kmh... Jedva sam stao sa ovim svojim belim gromom 

Koji je kaos po gradu radi ove rupe u slavonskoj to nisu istine. Guzva na sve strane...

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
14 godina
Auti - ultimativna tema

Kod nas su lezeci previsoki, max. bi trebali biti visoki 7cm,a kod nas budu i po 15cm.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice