Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.547
|
čitano: 17.338.993
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Auti - ultimativna tema

nisam glasao jer nedostaje opcija "nebuš midlife krizu izliječio remusom na dizelu" 

ili barem "ajde ako ti je baš stalo do izgleda auspuha, ali inače nemaš niš od toga" 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
11 godina
Auti - ultimativna tema

Možda je jeftinije na običan samo nakrmeljiti nekakav kromirani izlaz, kolko znam, na dizelu se baš ne dobiva nešto loncem (zvuk).

17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ma kakav remus i to još na audiju i to još na tdiju.. bolje pošalji tdi znakić (ako ga imaš) nineu da pofarba svo troje u crveno.. 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Mamicu vam vašu.. onda mi ne gine onaj dupli hartmann.. Bar će biti naizgled unikatan i prepoznatljiv. Na kraju ću tu lovu zapiti heh, ili pametnije - točno prednje amort. promijeniti za tih 70-100e.

In the name of tragedy...
11 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Penryn kaže...

Ma kakav remus i to još na audiju i to još na tdiju.. bolje pošalji tdi znakić (ako ga imaš) nineu da pofarba svo troje u crveno.. 

Kolko to konja daje? Pošaljem mu ja "ecoboost" znakić dok Fiesta dojde ako bar 15 daje

17 godina
neaktivan
Karlek_19 kaže...

Kolko to konja daje? Pošaljem mu ja "ecoboost" znakić dok Fiesta dojde ako bar 15 daje

Ne znam, nisam nikad to radio.. ali nine je nešto bio farbao pa bolje pitaj njega. 

16 godina
Auti - ultimativna tema

Prema znanstvenom istraživanju provedenom na MIT-u 3ks po slovu.

:D
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema
  1. Koje ? Do sutra moram odlučiti   :)
10 DUNLOP 165/65 R14 SP STREETRES
1 GOOD YEAR 165/65 R14 EFFICIENT
6 UniroyalRAINEXPERT 3
1 DunlopSTREETRESPONSE 2
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 16:27 (jasmin1991).
16 godina

Da se nadovežem na priču o fuel cut offu i na koliko okretaja se gasi.Baš sam danas vozeći pratio kako na mojem 1.9TDI radi cut off i ovako ide:
Do 1100 okr/min putno računalo pokazuje da je potrošnja nula,nakon toga pokaže potrošnju od 0.4-0.8 l/100km.S time da je u 4. brzini gašenje cut offa bilo tek na 950 ork/min.Sad...Jel putno zaspalo ili fakat u 4. tek tad uključuje dotok ne bih zno,nisam imal prilike se opet poigrati u 4. s njim.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 16:31 (WackyZG).
16 godina
WackyZG kaže...

Da se nadovežem na priču o fuel cut offu i na koliko okretaja se gasi.Baš sam danas vozeći pratio kako na mojem 1.9TDI radi cut off i ovako ide:
Do 1100 okr/min putno računalo pokazuje da je potrošnja nula,nakon toga pokaže potrošnju od 0.4-0.8 l/100km.S time da je u 4. brzini gašenje cut offa bilo tek na 950 ork/min.Sad...Jel putno zaspalo ili fakat u 4. tek tad uključuje dotok ne bih zno,nisam imal prilike se opet poigrati u 4. s njim.

Mislim da je ova mapa zaduzena za nedotok goriva kad se pusti gas.

Prema njoj, tek oko nekih 850-900 bi trebao pocet ubrzigavat ako naravno cijelo vrijeme na auto djeluje neka druga sila koja ga pokrece. Pretpostavljam da bi krivac za drugaciji trenutak ubrizgavanja mogla bit interpolacija koju ECU racuna na osnovi recimo priblizavanja rpm-a tom kriticnom broju. Pa kad se obrtaji sporije spustaju, izracuna da tocka ubrizgavanja odnosno rpm, moze bit blize zadanoj tocki to jest manji. Otud (pretpostavljam) razlika kad testiras sa razlicitim stupnjevima prijenosa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 16:58 (passat).
17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

A mogao si staviti 2D tablicu pa da možemo i pročitati nešto..  Tih drivers wish mapa ima nekoliko, EDC16ke imaju ugl oko 9 DW mapa, otprilike svaka brzina svoju + 2-3 dodatne za druge uvjete.

primjer EDC16 105ks primjer EDC16 105ks
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 17:22 (Penryn).
12 godina
Auti - ultimativna tema

Moliću vas da mi onako realno kežete koliko mogu tražit za Mercedes E250 CDI star dvi godine s 77000 km.

To je ovaj http://www.bug.hr/forum/topic/automobili-motori-bicikli/auti-ultimativna-tema/60546.aspx?page=1070&jumpto=4843136&sort=asc&view=flat

Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina
Penryn kaže...

A mogao si staviti 2D tablicu pa da možemo i pročitati nešto..  Tih drivers wish mapa ima nekoliko, EDC16ke imaju ugl oko 9 DW mapa, otprilike svaka brzina svoju + 2-3 dodatne za druge uvjete.

Da, trebao sam ih nekoliko nac i stavit u 2D jednu pored druge pa zajedno uslikat da se lijepo vide razlike 

Ona je inace EDC15 od Passata 130hp.. Iako je zapravo skoro pa identicna sa tom tvojom(sto se tice trenutka ubrizgavanja)

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 17:38 (passat).
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Danas bio na AutoShowu i bilo je odlicno, zaljubio sam se u Espace i Talisman  nova Astra i Superb su također odlicni. Uglavnom ako mozete dođite jer necete pozalit a ja idem opet sutra

Bilo kuda Opel svuda! :)
14 godina
macgyver 53 kaže...

Danas bio na AutoShowu i bilo je odlicno, zaljubio sam se u Espace i Talisman  nova Astra i Superb su također odlicni. Uglavnom ako mozete dođite jer necete pozalit a ja idem opet sutra

Koliko je veliko to, i kolko treba otprilike za proć većinu?

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
9 godina
neaktivan
Poslao sam upit nini ako bude da slika.On je rekao da najvjerojatnije neće biti ali ako se predomisli mogu računati.Ja zbog obaveza ne mogu ovaj tjedan biti gore kod vas pa bih te zamolio za uslugu.Bi li mogao baciti par slika na forum ako ti ne predstavlja tlaku.Živo me zanima trend dizajna interijera u 2016.Eto izvini za pilanje i hvala.
Fortuna Audaces Iuvat
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Da bi svaki auto detaljno pregledao treba ti oko 6-7 sati ali to je ono laganini razgledavanje auta izvana pa iznutra itd.. Sto se tice slika budem sutra poslikao aute u koje budem ulazio pa cu postat ovdje.

Bilo kuda Opel svuda! :)
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Meni bilo bezveze, u pola toga nisam mogao sjesti, a na ono što vrijedi je bila abnormalna gužva. Npr. GT86, ili nova BMW 7. Općenito mi se čini dosta prostora, definitivno je vrijedno vidjeti sve, ali da je nešto vau, ne bi baš rekao.

Neću spoilati, svatko neka donese svoj zaključak sam, tako je najpravednije. Gužve danas nije bilo, to je ok, ali u sat vremena sam sve prošao, ima nekoliko lijepih primjeraka i cura i auta, uglavnom veći je + što se opet održao, nego što me nešto sadržajno oduševio.

Morao bi opet sutra otići u miru, danas sam malo i žurio, možda je i to (nepošteno) umanjilo dojam.

In the name of tragedy...
14 godina
thedream kaže...

Mamicu vam vašu.. onda mi ne gine onaj dupli hartmann.. Bar će biti naizgled unikatan i prepoznatljiv. Na kraju ću tu lovu zapiti heh, ili pametnije - točno prednje amort. promijeniti za tih 70-100e.

Ma sam uzmi kromirani zavrsetak, dvije cijevi s jedne strane i to je to. Neces bacit puno love, a izgledat ce lijepo.

13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Ma sam uzmi kromirani zavrsetak, dvije cijevi s jedne strane i to je to. Neces bacit puno love, a izgledat ce lijepo.

Ako živi u nekoj selendri u kojoj kromirani završetak znači besplatni oralni svake subote.

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
17 godina
neaktivan
jasmin1991 kaže...

NIšta onda  onda jedne od ovih i valjda nema promašaja. hvala 
 Goodyer ye dota 4415 turska.

A za dunlop mi nisi odg.

nisam skuzia za dunlop, sto pitas? 

14 godina
Auti - ultimativna tema

Jel valja ista Continental EcoContact5?

17 godina
nicky.sl kaže...

Moliću vas da mi onako realno kežete koliko mogu tražit za Mercedes E250 CDI star dvi godine s 77000 km.

To je ovaj http://www.bug.hr/forum/topic/automobili-motori-bicikli/auti-ultimativna-tema/60546.aspx?page=1070&jumpto=4843136&sort=asc&view=flat

Stavi 40, pristani na sve iznad 35

macgyver 53 kaže...

Lako za aute, stavi ti slike hostesa

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
17 godina
domac5 kaže...
sveupitni kaže...

Jucer mi kupili u jednoj auto kuci Audi-a A6. Danas idemo na registraciju da bi culi kako auto nije carinjen. Zovemo auto kucu i kazu da su izgleda zaboravili cariniti auto. Sad treba cekati do ponedjeljka da nam stignu papiri pa mozemo na tehnicki. Prekrasno 

jel mozda gospoda traze jos 1000 eura od vas da se plati carina? 

Ma nista nisu trazili, izvinuli se i to to. Jedino sto smo morali natrag u zg na carinu...

#fsb
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Jesi tražio trošak goriva?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Otkucaji srca do 163, disanje do 32!!!! I tako 20-tak min... 

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

kek, bio na autoshowu, u pola auta ne stanem armatura i volan mi stiscu desnu nogu previse, a najveci šok što mi se u landcruiseru to dogodilo dok sam u gt86 stao ko zaliven, opeli i fauvejovi imaju one sotonističke ručne i ford kao senzaciju svog standa stavi mustang, ali ecoboost verziju, kasnije su spustili haubu.

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
12 godina
Hacker002 kaže...
nicky.sl kaže...

Stavi 40, pristani na sve iznad 35

Tako sam i mislio, puno ti hvala

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Danas kupljene gume Yokohama Bluearth 195/50/15, 189 eura sve 4 ili ti 355kn po komadu kod Furlana. Pitao sam za razne modele, ali na kraju sam odabrao te po preporuci prodavača. Za Uniroyal Rainsport 3 mi je rekao da guma drži, ali ako se brzo vozim (a nije da nije istina) da će brzo nestati i da je radi kosih šara bučnija. Gledao sam i  Dunlop Bluresponse ali to mi izgleda kao guma na tački. Neopisivo mi je ružno kako jako ima zaobljene bridove, a inače nije loša guma.

Stavim i slike kad ih namontiram.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

BluResponse izgleda kao guma sa tački radi zaobljenih rubova?
Nakon usporedbe s tvojima, imam ti lošu vijest...

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice