Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.550
|
čitano: 17.378.213
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Auti - ultimativna tema

Ako moze netko par slika baciti s autoshowa pa da vidim dal se isplati dolaziti. 

Hvala.

:D
17 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
CroNk3r kaže...

Ako moze netko par slika baciti s autoshowa pa da vidim dal se isplati dolaziti. 

Hvala.

Neki dolaze zbog auta, neki zbog hostesa, neki zbog besplatnih promo paketa....

16 godina
Ziga kaže...
CroNk3r kaže...

Hvala.

Neki dolaze zbog auta, neki zbog hostesa, neki zbog besplatnih promo paketa....

Ja bi zbog prve 2 stavke, tak da me zanima prije nego se uputim u zg dal se ima sta vidjeti. 

15 godina
Auti - ultimativna tema

Osim štanda VAG grupacije(Polo WRC) i GTRa, nema nešto što bi pljenilo pažnju. Tj. zašto bih išao do ZGa.

Eventualno ako neki od ovih dilera guma ima kakve promo akcije.

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Piše nešto karting, jel se to razgledava ili se može vozit, planiram se sa kolegama sa faksa malo zezat, pa ak se nemože vozit, da se barem ne razočaram?

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Može savijet koje od ovih guma uzeti. U slici je ponuda.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 16:00 (jasmin1991).
17 godina
1BIT kaže...

Piše nešto karting, jel se to razgledava ili se može vozit, planiram se sa kolegama sa faksa malo zezat, pa ak se nemože vozit, da se barem ne razočaram?

Može se voziti ako platiš i ako ne bude prevelika gužva. Idi na "karting arena Zagreb" pa vidi.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina

Imaš na ekupi.hr Conti Premium Contact 5 za 360kn, ili Uniroyal RainExpert 3 za 300kn po komadu. Šalju i do vulkanizera partnera ako uzmeš i montažu. 

Obje gume bolji izbor od svih ponuđenih tebi.  Ako baš mora biti nešto od toga onda Bridgestone.

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

MIslis da baš toliko ne valjaju, mal sam googlo o nokian i fulda marki 90%ljudi je zadovoljno.

16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Može se voziti ako platiš i ako ne bude prevelika gužva. Idi na "karting arena Zagreb" pa vidi.

E hvala ti, znači to je u sklopu karting arene Zagreb, malo sam proguglao i našao sve šta mi je potrebno

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 19:24 (1BIT).
17 godina
neaktivan
jasmin1991 kaže...

wtf je taurus???? jel to jos jedan u nizu no-name kineza? bizi ca od toga!

od navedenih fulda (ima sam je u dva navrata, dosta ovisi o zemlji proizvodnje - srici)

ima sam prethodnika tog bridgestonea - b250, uzas od gume, ima sam er300, isto bezvezna guma, dakle, meni osobno bridgestone ne igra nimalo 

na nokian nisam ima prilike vozit, tako da su mi potpuna nepoznanica... ako se ne varam, na testovima su ulovljeni da varaju... pa izvuci zakljucke...

mystik ti je da dva odlicna prijedloga - conti pc5 i uniroyal re3 su vrlo dobre gume...

pc5 se nesto brze trosi, ali bolesno dobro drzi na suvom i mokrom... 

uniroyal isto jako dobre po kisi, srednja do povecana potrosnja... 

eventualno pogledaj sto dunlop nudi u toj dimenziji, meni su se pokazale u vise navrata jedne od boljih... 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

ER300 je skroz solidna guma, skoro 5g. sam vozio na njima, nikad problema. Dapače, imale su odličan grip i vrlo malo su se trošile. Prodao sam ih dalje na njuškalu bez problema, i nakon toliko vožnje.

In the name of tragedy...
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ja imam Dunlop Sport BluResponse (205/55/16) i imam samo riječi hvale.

Tiha, odlično drži(potpuno drugi auto), a s kišom se još nisam susreo.

Ali kada uzmeš u obzir da sam imao 4 godine stare Michelin Energy Saver, onda znaš zašto sam se preporodio 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
17 godina
neaktivan

Iskustva s er300 su po netu uvelike podjeljena - ispada da konacna ocjena uvelike ovisi o zemlji proizvodnje, odnosno kako ce se ta guma ponasat ovisit ce o srici... meni konkretno, posto sam vozia na njima, bile su jedne od losijih. 

zamjenile su ih conti pc5 koje su odlicne, ali se uzasno brzo trose, a sada su dunlop bluresponse s kojima sam iznimno zadovoljan, za nijansu slabije na suvom od pc5, na mokrom nevjerojatno dobre, a po potrosnji profila sam jako zadovoljan, traju i daju... 

16 godina
thedream kaže...

ER300 je skroz solidna guma, skoro 5g. sam vozio na njima, nikad problema. Dapače, imale su odličan grip i vrlo malo su se trošile. Prodao sam ih dalje na njuškalu bez problema, i nakon toliko vožnje.

Moje ce sad petu godinu, nemam nikakvih primjedba na njih.

16 godina
odjavljen
jasmin1991 kaže...

Od ovih bi nokian trebala biti najbolja.

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
Auti - ultimativna tema

Hoće odgovarati prednji naslon za ruku iz Passata 99 god u Golfa 4? Onaj što ide iz centralnog tunela

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
17 godina
Auti - ultimativna tema

Jucer mi kupili u jednoj auto kuci Audi-a A6. Danas idemo na registraciju da bi culi kako auto nije carinjen. Zovemo auto kucu i kazu da su izgleda zaboravili cariniti auto. Sad treba cekati do ponedjeljka da nam stignu papiri pa mozemo na tehnicki. Prekrasno 

#fsb
17 godina
odjavljen
Al ga ti biseri po auto kucama i salonima vole "zaboravljati"...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
sveupitni kaže...

Jucer mi kupili u jednoj auto kuci Audi-a A6. Danas idemo na registraciju da bi culi kako auto nije carinjen. Zovemo auto kucu i kazu da su izgleda zaboravili cariniti auto. Sad treba cekati do ponedjeljka da nam stignu papiri pa mozemo na tehnicki. Prekrasno 

jel mozda gospoda traze jos 1000 eura od vas da se plati carina? 

12 godina
neaktivan
wifi kaže...

Iskustva s er300 su po netu uvelike podjeljena - ispada da konacna ocjena uvelike ovisi o zemlji proizvodnje, odnosno kako ce se ta guma ponasat ovisit ce o srici... meni konkretno, posto sam vozia na njima, bile su jedne od losijih. 

zamjenile su ih conti pc5 koje su odlicne, ali se uzasno brzo trose, a sada su dunlop bluresponse s kojima sam iznimno zadovoljan, za nijansu slabije na suvom od pc5, na mokrom nevjerojatno dobre, a po potrosnji profila sam jako zadovoljan, traju i daju... 

Inace di bi continental i dunlop trebali bit proizvedeni (tj šta je najbolje da piše)?  Jer vidim da na vecini tih guma pise da su iz poljske, Što kondam da je loše ?

16 godina
jasmin1991 kaže...

Inace di bi continental i dunlop trebali bit proizvedeni (tj šta je najbolje da piše)?  Jer vidim da na vecini tih guma pise da su iz poljske, Što kondam da je loše ?

Ako su proizvodni proces i kontrola kvalitete na razini, onda nije bitno di je proizvedeno.

Kolko se meni cini, bridgestone je to odigrao na nacin da nabije reputaciju gumama i dalje prodaje skart iz ovih komentara koje sam vidio.

Moje su dosle s autom i ok su. Jos su iz doba kad su na testovima bile dosta visoko, a sad kolko vidim vise se ni ne pojavljuju bas na testovima ili imaju dosta losije rezultate.

16 godina
Auti - ultimativna tema

Lakse ces ovako saznati nego da ti svaki posta:

6 Uniroyal Rainexpert 3
8 Dunlop Streetresponse 2
12 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

Lakse ces ovako saznati nego da ti svaki posta:

Hvala frende  nisam esto na forumu pa nisam bas pro :)

16 godina
odjavljen
sveupitni kaže...

Kad će ljudi naučiti da se od tih prevaranata ne kupuje... 

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
neaktivan
jasmin1991 kaže...

nisam gleda koja je bila zemlja proizvodnje... bia sam zadovoljan contijem, a ovaj dunlop mogu bacit oko gdje je proizvedena kad dodjem doma... cinjenica je da nisam cua da je netko nezadovoljan bluresponseom, tako da ocito nije ni bitno otkud je... 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Koje uzeti?

Sava su jeftinije za 25KM po komadu ,tj. vrijedi li dati tih 25KM vise za goodyear ili dunlop?

Sava

Goodyear

Dunlop

0 Sava
4 Goodyear
7 Dunlop
12 godina
neaktivan
wifi kaže...
jasmin1991 kaže...

nisam gleda koja je bila zemlja proizvodnje... bia sam zadovoljan contijem, a ovaj dunlop mogu bacit oko gdje je proizvedena kad dodjem doma... cinjenica je da nisam cua da je netko nezadovoljan bluresponseom, tako da ocito nije ni bitno otkud je... 

NIšta onda  onda jedne od ovih i valjda nema promašaja. hvala 
 Goodyer ye dota 4415 turska.

A za dunlop mi nisi odg.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 12:24 (jasmin1991).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Našao zadnji lonac Remus za Golf 4 TDI, paše i na moj auto, raspon cijena je od 200 pa sve do 1000 za novi, Vaše mišljenje, tnx :

15 Apsolutno ne, seljačino! :D
0 Ja ne bi, ali ako imaš viška $
1 Da, bolji izgled, zvuk mrvicu
1 Apsolutno da, uzimaj!
In the name of tragedy...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice