Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.542.513
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
Pozdrav evo mene nakon nekoliko dana, našao sam problem u vratima suvozača je bio sjeban onaj doljnji,, i kupio sam FM Transmiter za auto od komšije ( neki Havit ), i sad me zanima kako da naštimam da mi piše ime izvođaća i ime pjesme, jel se to rikta na radiu u autu ili na onom fm, inače zvuk i nije baš nešto ali bolje išta nego ništa
17 godina
NisamNormalan12 kaže...
Pozdrav evo mene nakon nekoliko dana, našao sam problem u vratima suvozača je bio sjeban onaj doljnji,, i kupio sam FM Transmiter za auto od komšije ( neki Havit ), i sad me zanima kako da naštimam da mi piše ime izvođaća i ime pjesme, jel se to rikta na radiu u autu ili na onom fm, inače zvuk i nije baš nešto ali bolje išta nego ništa

ne možeš imati ime izvođača ni pjesme... uglavnom koliko me pamćenje služi piše samo Track 1, Track 2....

10 godina
neaktivan
Gledao sam na netu u nekih piše ime, ali hajde nema veze uglavnom samo da radi, kvalitet i nije nešto kad pojačam ali kad je smanjen je sasvim ok, i još nešto kada pređem u drugu državu jel će biti kakav problem sa tim, a ako je slabija frekvencija onda krči muzika je li?
13 godina
neaktivan

Bas suprotno, kod nas u BiH se moze sve zivo ponistiti.

Btw. je li ko zna sa sigurnosti, mora li radarska kontrola biti najvljena prije? 

16 godina
NisamNormalan12 kaže...
Gledao sam na netu u nekih piše ime, ali hajde nema veze uglavnom samo da radi, kvalitet i nije nešto kad pojačam ali kad je smanjen je sasvim ok, i još nešto kada pređem u drugu državu jel će biti kakav problem sa tim, a ako je slabija frekvencija onda krči muzika je li?

Transmirer salje tvojem radiu signal, on nema veze di se ti nalazis jer je u svakom trenutku na istoj udaljenosti od tvojeg radia, jedini problem moze biti kad dodes u drugu drzavu da neka radio stanica ima istu frekvenciju. U tom slucaju mjenjas frekvenciju na kojoj transmiter radi.

:D
10 godina
neaktivan
Ok, hvala ti na odgovoru, samo još nešto, jel se on mora uvijek vaditi iz utičnice, pošto ako ostane onda je upaljen svo vrijeme i može potrošiti akumulator ?
16 godina
Auti - ultimativna tema

Uticnica 12V ti ne bi smjela biti pod naponom kad nema kljuca u autu(tako je kod VW kolko se sjecam) ili kod nekih auta treba okrenut kljuc za 1 korak.

Ako ti je stalno aktivna onda se moze dogoditi da ti auto ne upali, pogotovo ako je vec stariji akumulator i ako duze vijeme auto ne koristis, npr ako je par tjedana u garazi s zastekanim transmiterom, al opet ne mora znaciti. Ako imas opremu pogledaj kolko struje vuce i sve se moze proracunati.

17 godina
Auti - ultimativna tema

Cronker priča gluposti i ne slušaj ga, čuj par tjedana.. -.- Transmiter ti nesmije nikada ostati uključen jer će ti izvući akumulator? Razlog? VEĆINA upaljača je konstantno može raditi, i kada je auto ugašen.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
10 godina
neaktivan
Kod mene je non stop pod naponom, istina je da kad okreneš ključ za korak onda dobiješ napajanje na radionu itd,, ali transmiter je upaljen iako je ključ u mojim rukama, akumulator je nov, znači zaključak je nesmije ostati unutar. Hvala vam, još nešto kako bi najlakše zamjenio zvučnik na autu da nije previše komplikovano.
16 godina
Auti - ultimativna tema

Jel tko narucivao felge sa interneta,uzeo bi za golf 5 neke felge aluminijske,nesto ovako,na njuskalu cijene isto kao i graficke kartice,nemam pojma zapravo koliko se krecu,ne trazim neke high end tunerske vec nesto malo da "digne" izgled.

Jel ovako nesto oke ?

http://www.njuskalo.hr/alu-felge/alu-felge-16-rupe-5-4-kom-oglas-16944292

http://www.njuskalo.hr/alu-felge/alu-felge-17-rupe-5x112-4-kom-oglas-17379115

16 godina
Hacker002 kaže...

Cronker priča gluposti i ne slušaj ga, čuj par tjedana.. -.- Transmiter ti nesmije nikada ostati uključen jer će ti izvući akumulator? Razlog? VEĆINA upaljača je konstantno može raditi, i kada je auto ugašen.

Jesam mu napisao da vecina auta ima tako i da nek provjeri kod sebe, ako meni ne radi kompresor tako dugo dok ne okrenem kljuc za 1 korak znaci da nece ni transmitter, a tako je i kod vecine novijih auta.

Nakon tjedan dana ti garantiram da bi auto upalio, taj transmiter ne bi smio vuci puno struje, a akumulator bi na pola trebao palit bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 2:10 (CroNk3r).
14 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Preporuka za zimske gume 225/60R18?

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

VEĆINA upaljača je konstantno može raditi, i kada je auto ugašen.

možda je na feliciji tako, ali iz mog iskustva na većini auta napon na upaljaču imaš samo nakon kontakta..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
10 godina
doky01akablava kaže...

Jel tko narucivao felge sa interneta,uzeo bi za golf 5 neke felge aluminijske,nesto ovako,na njuskalu cijene isto kao i graficke kartice,nemam pojma zapravo koliko se krecu,ne trazim neke high end tunerske vec nesto malo da "digne" izgled.

Jel ovako nesto oke ?

Ovaj drugi je nepismen. "Skinjene" i ono bitnije užasne su...

16 godina
doky01akablava kaže...

Jel ovako nesto oke ?

Prve ti neće odgovarat jer Golf V ima rupe 5x112.

A druge nikako ne stoji na petici.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Potraži onu kopiju GTI felgica za Golf V, bilo ih je po njuškalu za pristojnu lovu. Je da ih svaki seljak ima ali bar liče na nešto vs. većine rabljene ponude.

In the name of tragedy...
15 godina
Auti - ultimativna tema

Ak imaš love, nove OEM Blade, Upsilon, Twinspoke, Vision, Singapore izgledaju bolesno. Doduše i cijena im je takva, 2000+kn komad.

Austin, Santiago i Madrid izgledaju još bolje, cijene još bolesnije. 

OEM Bioline koje su dolazile na 6ici(brijem i na 5ici) isto izgledaju dobro. Možda ima na njušci. Postoje jako slične Rial Bavaro, nove bi trebale biti oko 700kn komad u trgovini. Rial je relativno jeftin kad se stavi u usporedbu s nekim drugim proizvođačima. Lugano isto dobro izgleda, cijena oko 1000kn komad.

OEM Detroit(ilitiga "GTI" felge), ne znam po kojoj cijeni idu kopije, brijem da originali drže cijenu. Meni osobno ne baš lijepe, al stvar pojedinca. 

http://www.njuskalo.hr/alu-felge/gti-mk7-felge-18-rupe-5x112-4-kom-oglas-17115783

Uzimaj ove Austin odmah ako su original. U DE koliko sam vidio komplet 1800 EUR.

Drugi lik na njušci koji prodaje ovaj model, doduše 16", traži 6500kn po komadu(iako valjda trebalo bit sve zajedno, 6,5k je previše za jednu). 

Al 4,4k kn za onaj gore set. Nazvat, sjest u auto, otić, provjerit, kupit. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 11:13 (mystik).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ponovno pojeftinjuje gorivo, kako kažu, bolje nam je bez vlade

17 godina
nine kaže...

možda je na feliciji tako, ali iz mog iskustva na većini auta napon na upaljaču imaš samo nakon kontakta..

Smartass, na feliciji nije tako ali na većini auta je, iz mog iskustva

15 godina

Samo mi nije jasno gdje je sad val pojeftinjenja... Kad god poskupi gorivo, novinari se raskokodakaju o "valu poskupljenja" toliko da ti bude normalno što su stvari poskupile... Okriviš gorivo...

HTC 8X :)
16 godina
kratos091 kaže...

Samo mi nije jasno gdje je sad val pojeftinjenja... Kad god poskupi gorivo, novinari se raskokodakaju o "valu poskupljenja" toliko da ti bude normalno što su stvari poskupile... Okriviš gorivo...

Nema vala pojeftinjenja, ovako se barem više spremi u džep. Ali nije ovo tema za to, tako da molim da nitko ne nastavlja moj offtopic.

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ugradnja 2din-a napokon obavljena

TV, DVD, Radio, USB, SD Card, Bluetooth (streaming glazbe, telefon), Navigacija (iGO na HR) itd... TV, DVD, Radio, USB, SD Card, Bluetooth (streaming glazbe, telefon), Navigacija (iGO na HR) itd...
Kamera koja se automatski pali pri vožnji unatrag Kamera koja se automatski pali pri vožnji unatrag
17 godina
Auti - ultimativna tema

Prošla je točno godina dana kako sam kupio auto, napravio ~16000km. 

Danas potrošeno:

1320 Kn redovno osiguranje

2500 Kn full kasko

50 Kn vanjsko pranje

333 Kn pun tank nafte

570 Kn registracija

Sad odoh prodat bubreg 

14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Prošla je točno godina dana kako sam kupio auto, napravio ~16000km. 

Danas potrošeno:

1320 Kn redovno osiguranje

2500 Kn full kasko

50 Kn vanjsko pranje

333 Kn pun tank nafte

570 Kn registracija

Sad odoh prodat bubreg 

U zadnja 3 mjeseca:

4100 kn redovno osiguranje + tehnički

1000 kn redovni servis

2000 kn alu felge + zimske gume (polovno)

3500 kn ugradnja 2DIN-a

+ me čeka u siječnju: zamjena kože volana, mjenjača i siceva (1800 kn) te kupnja ljetnih guma (cca 2000 kn). A da ne govorim da 2 puta mjesečno natankam po 70 litara nafte u rezervoar (2 x 550 kn).

Tako da, ako ćeš prodavati bubreg pitaj ih da li im možda treba još koji...

17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Eto pa vi vozite nove pežoe i stare mercedese. 

14 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Eto pa vi vozite nove pežoe i stare mercedese. 

Sad me podsjeti... Danas sam prevalio 300 km i nikako da pređe 60 stupnjeva, tako da sutra mijenjam i termostat (cca 200 kn).  Ipak, to je stari mercedes pa je i za očekivati takve kvarove .

A tko zna, možda zato što je diesel pa mu se to pokvarilo? Je li tako bilo i na onom tvom gnoju trojci?

16 godina
Koliko si to čudo platio,koji treba priključak ili sta već imati ?

Koja cijena ?
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Imam sutra potpuno slobodan dan i htio bih se malo družiti s autom. 

Sjećam se da su neki momci ručno radili vosak (ona crna alfa, neki stari trula višnja Opel) pa me zanima je li postoji neki sloj koji štiti od zime? Neki poseban zimski vosak? Isplati li se to kupiti i hoće li ova odvratna, crna, ljepljiva, zimska prljavština samo spadati pri pranju nakon toga? 

Gdje se to kupuje? Isplati li se raditi? 

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
17 godina
Auti - ultimativna tema

Ziga, 570kn tehnički? Šta si ti registrirao, kosilicu?

17 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...

Sad me podsjeti... Danas sam prevalio 300 km i nikako da pređe 60 stupnjeva, tako da sutra mijenjam i termostat (cca 200 kn).  Ipak, to je stari mercedes pa je i za očekivati takve kvarove .

A tko zna, možda zato što je diesel pa mu se to pokvarilo? Je li tako bilo i na onom tvom gnoju trojci?

Je je tako je bilo i na mom gnoju, al dvojci ne trojci.  Oće to s godinama, dizne, pumpa, turbina..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice