Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.543.391
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Fake_Alert kaže...

Najbolje zimske gume 165/x/13??? Alpin A3, UG9??

S obzirom na male dimenzije gume...uzmi slobodno Savu Eskimo... što ćeš bacati novce na Michelin i slične...

12 godina
Auti - ultimativna tema

Pošto u odgovarajućoj temi nitko ne odgovora pitat cu ovdje jer ipak ima veze s autima  Zamolio bih nekoga ako ima vremena da mi slozi jedan logo, znaci da ispod Renault znaka pise Laguna (ako je moguce istim oblikom slova kao na slici) i kraj rijeci Laguna jos da pise 1.9 dci Logo bi bio na šalici za kavu koju bi poklonio burazu. Treba mi hitno da to mogu sto prije narucit a u temi zatražite sliku nitko ne odgovara već para dana :/ Hvala unaprijed!

Bilo kuda Opel svuda! :)
15 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

...

evo sklepano u 5 min. nemam na žalost vremena da bolje napravim. valjda bu dovoljno dobro 

LINK evo ti i u full kvaliteti..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 21:29 (nine).
12 godina
Auti - ultimativna tema

Ma odlicno! Hvala ti puno!

10 godina
Auti - ultimativna tema

Da li netko u Rijeci ili Zagrebu radi matt boje, znaci lakiranje ili metoda sa folijom nebitno, zanima me koja je cijena za cijeli auto i di toga ima, ako ima.. posto na netu nista nisam naso.

12 godina

Postoji plasti-dip u Pogarčiću na Martinkovcu. Za cijeli Golf 6 primjerice cijena je 6000 kn. Za folije ne znam ali mislim da u Rijeci nema toga što se tiče cijelog auta a i ako ima nije kvalitetno kao u ZG-u.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Vidim da je i stranicu prije pitano za odabir između 3 multimedije za auto. Ima preporuka koje druge 2 din multimedije/navigacije?
Da li ima netko iskustva sa ovima na adroidu i windowsu? Jedini problem mi se čini duže vrijeme paljenja radia, npr kao i mobitel.

Primjer android radia+kamera: Link

I kolko vidim naši bezobrazno nabijaju cijene. Dva ista radia:

ebay       -> 1600kn + 400kn pdv =~ 2000kn

kod nas  -> 3700kn

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 12:29 (Osa).
16 godina
Osa kaže...

Vidim da je i stranicu prije pitano za odabir između 3 multimedije za auto. Ima preporuka koje druge 2 din multimedije/navigacije?
Da li ima netko iskustva sa ovima na adroidu i windowsu? Jedini problem mi se čini duže vrijeme paljenja radia, npr kao i mobitel.

kod nas  -> 3700kn

Na ebay-u ti je kopija :)

I još kad se pogleda sellerov feedback....

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 13:15 (kostolomac).
17 godina
Auti - ultimativna tema

Ekipa, razmišljam počastit kobilu s novim felgama pa imam sad dilemu tj trilemu. Uglavnom 1 2 3 .

uglavnom po meni oem ford, pa sparco pa oz. ali volio bih cuti vaše mišljenje.

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
    Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2015 20:34 (Lord_Marko).
    15 godina
    neaktivan
    Auti - ultimativna tema

OEM

In the name of tragedy...
    17 godina

veliš ne stoje mu loše? zvat ću sutra najvjerojatnije. mislim da je to najbolja opcija. malo ga prizemljit i zatamnit stakla :D neki protoćni spuh? ha?  ultimativni picolovac 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
    15 godina
    neaktivan
    Lord_Marko kaže...

malo ga prizemljit i zatamnit stakla :D neki protoćni spuh? ha?  ultimativni picolovac 

ma zemiš si ove ozejke, pofarbaš u zlatnu boju, staviš onaj fejk usisnik na haubu i budu ljudi mislili da je impreza 

BTW ove sparco izgledaju fora, ali ne sa balonkama... za njih bi morao bar na 17" ići. Najbolje OEM od ove 3 opcije.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
    17 godina

hahaha. veliš wrx sti. taman dimi ko one tjunirane s 2 step antilag-om 

ma vidjet cemo sutra kad lika nazovem. mislim si piknut te oem. 

14 godina
    Auti - ultimativna tema

OZ bi mu dale neki rally štih,ali da bi to bilo to moraš ić na niskoprofilne gume,onda dimenzija felgi mora ić gore pa i gume,to košta i nije neka sreća za po gradu (neudoban)

ostavi mu ove OEM,tu dimenziju felgi i guma je ford propisao kao optimum za taj model s tim motorom,a uopće ne izgledaju loše i kvalitetne su

Svemirski mega car
    14 godina

kako nine veli, OEM ako idu balonke serijala, OZ/sparco samo na niskoprofilne 17''+

15 godina
    neaktivan
    kostolomac kaže...
    Osa kaže...

kod nas  -> 3700kn

Na ebay-u ti je kopija :)

I još kad se pogleda sellerov feedback....

Po čemu je to ovaj sa autosounda original koji sam ja stavil? Tj original čega, kad je naziv XY universal. Karakteristike su iste oba uređaja. Mene zanima osobno iskustvo ljudi ak je netko imao takvoga.

15 godina
    neaktivan
    Auti - ultimativna tema

Kako swap motora prolazi na tehničkom, znam da se ljudi hvale kako plačaju jeftiniji tehnički jer u papirima piše 1.0, 1.2... a pod haubom neki 1.8, 2.0 motor, ili takvi samo prek veze prolaze ?

Sjetih se toga kad sam naletio na ovu hondu

17 godina
    thedream kaže...

OEM

i kaj mi ih nije neko maznul. PSMTR!!!

14 godina
    1BIT kaže...

Kako swap motora prolazi na tehničkom, znam da se ljudi hvale kako plačaju jeftiniji tehnički jer u papirima piše 1.0, 1.2... a pod haubom neki 1.8, 2.0 motor, ili takvi samo prek veze prolaze ?

Odgovor na tvoje pitanje ne znam, ali ova Hondica mi je bas predivan auto. 

Inace jel ima netko preporuku za neki best buy dash cam? Ponukan jucerasnjim dogadajem babinog prelaska na crveno, a i osobnim iskustvom pretrcavanja pjesaka, ali i bezobzirnosti i nepostivanja propisa drugih vozaca zbog kojim sam imao par close call situacija, htio bih si nabaviti neki dash cam cisto da budem siguran i imam koliko toliko neki dokaz koji bi u slucaju takve nesrece isao u moju obranu.

14 godina

prolaze s 200 kuna u pepeljari

Svemirski mega car
    17 godina
    matkoGSi kaže...

prolaze s 200 kuna u pepeljari

Moj auto nema pepeljaru, nikakvu 

15 godina
    neaktivan
    1BIT kaže...

jbt ovu bi skoro i ja uzeo da mi stoji u dvorištu za povremeno guštanje 

17 godina
    Auti - ultimativna tema

Moj je ljepši...

12 godina
    Auti - ultimativna tema

Zna netko kakve su kvalitete Magnat edition 102 zvucnici?

15 godina
    neaktivan
    macgyver 53 kaže...

Zna netko kakve su kvalitete Magnat edition 102 zvucnici?

Kolko para, tolko muzike

17 godina
    neaktivan
    Auti - ultimativna tema

Kako to izgleda iznutra.. čini mi se stari Briggsov flathead motor od 5ks. Tlakovi izgaranja cca 20bar, e da je vidjet ovako nešto kod nekog novijeg dizelaša gdje tlakovi idu do pa i preko 200bar. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 23:15 (Penryn).
    16 godina
    Penryn kaže...

Kako to izgleda iznutra.. čini mi se stari Briggsov flathead motor od 5ks. Tlakovi izgaranja cca 20bar, e da je vidjet ovako nešto kod nekog novijeg dizelaša gdje tlakovi idu do pa i preko 200bar. 

Pustis ovo u slowmotionu i izbrises svjecicu i eto dizelasa.

:D
    13 godina
    neaktivan
    Auti - ultimativna tema

Odem u kino, pogledam novi Star Wars, na povratku pričam s prijateljem vozim laganica i... 

Zaustavi me rudarska kontrola i naplati mi kaznu jer sam vozio 62 km/h na 50 km/h ograničenju. Ok, nije problem. 

Samo me zanima: ako me radar snimio, a ne prenosna kamera, jesam li mogao moliti policajca na ono "Neću više nikad" i "Ubit će me tata" ili se radar ne može poništiti i policajac mora pisati kaznu? 

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
    13 godina
    neaktivan
    Onjegin kaže...

Odem u kino, pogledam novi Star Wars, na povratku pričam s prijateljem vozim laganica i... 

Zaustavi me rudarska kontrola i naplati mi kaznu jer sam vozio 62 km/h na 50 km/h ograničenju. Ok, nije problem. 

Samo me zanima: ako me radar snimio, a ne prenosna kamera, jesam li mogao moliti policajca na ono "Neću više nikad" i "Ubit će me tata" ili se radar ne može poništiti i policajac mora pisati kaznu? 

Kod nas u BiH radar se ne moze ponistit...

Sadmir K
    16 godina
    Onjegin kaže...

Pretpostavljam da ne, danas je tehnologija vec na razini da u stanici znaju da si prebrzo vozio prije tebe.

:D
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice