Danas kupio Pioneer FX-X720BT, a sutra ugradnja
ugrađuješ sam ili? kako će se taj light show uklopiti u "đedovski" interijer baš me zanima
NHF morao sam jednostavno
Ne. Oni ugrađuju. Ne vidim što mu fali da se ne bi uklopio. I neće tu biti nikakvog light show-a. Bar meni to ne treba.
Preskupo. Prvo sam htio 2din s navigacijom ali bez 5000 kn nema za moj w211. A to mi je ipak previše novaca dati za takvo što.
Kinezi rade za upola cijene, no opet - kinezi pa nisam baš uvjeren u kvalitetu. A usto, tu je i naša carina, pdv itd. Ne isplati se.
wtf is that??? od 2din uredjaja ocekujem bar neku ekrancinu, a ne light show di je ekran recikliran od nekog sitnog uredjaja, botun za pojacanje skupljen s kucne linije, a unutra ubacena kineska led traka da moze svitlit u svim duginim bojama. nisam ni zna da pioneer radi tako neozbiljne uredjaje, da nalipis neku nalju s ebaya od njihovog uredjaja, nebi po nicemu dokucia da ovo radi ipak priznata firma...
I šta imam od ekrana kojeg imam npr. sada na commandu? Apsolutno ništa kad je uređaj zastario i moram izvoditi karafeke da spojim najobičniji usb.
Subjektivni dojmovi su relativni i oko toga se ne isplati raspravljati. Meni taj uređaj ima sve što mi treba, a to je prvenstveno usb i bluetooth, pa čak i bluetooth za telefonske pozive. Za ovu cijenu (cca 1600 kn s ugradnjom i konektorima) sasvim pristojno i meni dovoljno.