Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.911
|
čitano: 18.349.451
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ouuukeeeej

In the name of tragedy...
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

{#} očekivani response {#} {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ali ova tek..za petak..{#}{#} ne moram ni van ić večeras. Ma ni sutra.  

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ekipo,danas sam u vožnji naletio na mačku,i puko mi je prednji branik na spoju lijevom..odlučio sam promjenit cijelog(jer još nedostaju par detalja plastičnih) te me zanima kolika cijena bila? radi se o Opel Corsi C 2006

14 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Neki solidan mladenački dizelaš do 4000 eura, da na nešto liči i da nije Golf 4 TDI sa 150 000 km + 500 000 skinuto, minimalno 2002-2003 godina, klima obavezna i ne snaga veća od 110 ks?

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Alfa 147 JTD

15 godina
Re: Auti - ultimativna tema
thedream kaže...

Alfa 147 JTD

Samo što ovdje nema 147-ice sa JTD motorom do 80kw..

Ništa ne ostavljam nezavrš
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Cura je ostvarila svoje snove, svaka čast i neka joj je sa srećom. {#}

INFO 

INFO2

17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pozz momci, kako ste?

S kim rjesiti ovakve probleme? Ova boja mi se cini dosta zahtjevnom, auto treba prati u praoni jer ga je dosta tesko oprati doma jednolicno, uvijek ostaju fleki pa auto izgleda opet kao da uopce nije opran, takoder da ne spominjem musice napred na faru i po retervizorima...

A sad operem auto i vidim po cijeloj desnoj strani crte, to mi se cini kao od neke grane, bora il zivice... Ne osjeca se ni malo pod prstima tak da to poliranje mora rijesiti... Jel to ima neke paste? Kreme? One olovke sa topshopa?!?!

Pogotovo se to isto vidi kod kvake..

Mozda bi bijela(krem) bila manje zahtjevnija za odrzavanje.

Hvala i zivjeli

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
18 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

S kim rjesiti ovakve probleme?

https://www.facebook.com/pages/DrKuko-Car-Detailing/344736185639690

15 godina
Auti - ultimativna tema

Pozz, sljedeći tjedan idemo kupovati nove gume za auto, pa kako sam čitao ovdje da se pod DOT može vidjeti godina proizvodnje išao sam baš vidjeti što piše i naišao na ovo, pa mi sad nije skroz jasno jel na kraju onaj 2111 broj kao tjedan i godina proizvodnje ili? Kaj znače ova slova i brojevi prije?

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Koja fora {#}

18 godina
mate213 kaže...

Pozz, sljedeći tjedan idemo kupovati nove gume za auto, pa kako sam čitao ovdje da se pod DOT može vidjeti godina proizvodnje išao sam baš vidjeti što piše i naišao na ovo, pa mi sad nije skroz jasno jel na kraju onaj 2111 broj kao tjedan i godina proizvodnje ili? Kaj znače ova slova i brojevi prije?

znaci da su gume proizvedene u 21 tjednu 2011 godine.

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember?
15 godina

Hvala, pretpostavljao sam da je tak, ništa, onda bi i bilo vrijeme za zamjenu

14 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-307-2.0-hdi-oglas-11422100

Ovo bi bila ok kupnja, ti motori su dosta dobri, ima ga moj otac u Berlingu, 360 000 km, auto još vuče lijepo i vrlo malo dimi. 

14 godina
odjavljen
1BIT kaže...

INFO 

INFO2

nisam moga da ne primjetim ali na cg societyu je bilo prije 3-4 godine natjecanje u kojem je stavljeno 40tak slicnih radova,ako ne i rađenih po istim blueprintom...Sve 3d i cg artisti koji rade za filmsku i gaming indstriju,sorry al nevidim nista unikatno ovdje...

Epistula non erubescit
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

"Cilj je projekta lakše parkiranje i zabavniji način vožnje. To nije ni motor, ni auto, već prijevozno sredstvo koje će sigurno uskoro naći mjesto u urbanim sredinama."

Toliko o vizionarskim idejama.

16 godina
odjavljen
Phantom_RI kaže...

Ovo bi bila ok kupnja, ti motori su dosta dobri, ima ga moj otac u Berlingu, 360 000 km, auto još vuče lijepo i vrlo malo dimi. 

3.800 Eur za 12 godina star automobil? U olakotnu okolnost mu neide niti tih 100k km.

Nitro233 kaže...
1BIT kaže...

INFO 

INFO2

nisam moga da ne primjetim ali na cg societyu je bilo prije 3-4 godine natjecanje u kojem je stavljeno 40tak slicnih radova,ako ne i rađenih po istim blueprintom...Sve 3d i cg artisti koji rade za filmsku i gaming indstriju,sorry al nevidim nista unikatno ovdje...

Koncepti koji nikada neće zaživiti na cestama niti promijeniti auto-industriju. U njemačkoj auto-industriji radi masa Hrvata čiji rad je zapravo primjetiv, od dizajna interijera, pa do kompletnog dizajna automobila, pa se nitko ne povlači po novinama. {#}

13 godina
neaktivan
alankish kaže...
Phantom_RI kaže...

3.800 Eur za 12 godina star automobil? U olakotnu okolnost mu neide niti tih 100k km.

Pa kaj je tu čudno?! Znam za šlagere koji daju i prek 4t eura za golfa 4 s prek 200t km i prek 12 god starosti, točnije bliže 15 god... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 17:45 (Schweini7).
14 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Evo usporedba samo od mojih kolega sa posla

1- Mazda 3, 2.0 D 80 kW, 2005 godina, 145 000 km ( original ) 6400 e
2-  Audi A4 1.9 TDI 85 kw, 2004. godina, 230 000 km ( kao original ali ne vjerujem ) lupljen je bio i šprican, s tim da špricanje ne izgleda baš najbolje odraženo - 7300 e
3- Golf 4 1.9 TDI 74 kW ,2003. godina, mislim oko 200- 220 tkm a za originalnost čisto sumnjam - 4500 e

I sad još jedan planira uzeti Golfa 5 1.9 TDI sa GTI opremom i 260 000 km za 7000 eura - mislim ovaj Pug je 2002, ali su barem km original i prvi je vlasnik a ovi ostali auti, Bože pomozi.

Šta bi vi preporučili onda za te pare recimo do 4000 eura ? Pa nemože se naći opet neznam kakav noviji auto s  ok kilometrima... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 18:18 (Phantom_RI).
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Golf 4 je metuzalem, iako je taj motor, mislim PD,  dosta zahvalan i prevaljuje more km, sa tim A4 bi se isto mogao usrećiti sa cijenom određenih dijelova, što podvozja, što ispod haube, koje bi trebalo zamijeniti vjerojatno, a ni Mazdino održavanje nije baš jeftino, dapače. Tako da dobro razmisli.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 19:00 (thedream).
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

sa takvim novcima ne možeš ovce i novce. biraj kaj ti je važnije i tim se vodi pri kupnji. osobno bi uvijek išao na novije.

njuškalo prati svaki dan, može se dogoditi da nekom trebaju stvarno novci, a ima auto koji tebi odgovara, samo ima i drugih koji čekaju na takve, najčešće lokalni preprodavači. uzmu ih nabiju cijenu i natrag na njuškalo. takvih sam se nagledao proljetos kad sam uzimao auto.

za te novce bi probao naći već preporučenu alfu 147 (prije redizajna) ili astru H, onda bi se bacio na stilo 1.9 jtd, megane II, pa i focus I - tenk od auta, vozio sam u njemu mrvu više od 32,000 km dok ga kolega iz firme nije škartirao na autoputu 2011. samo eto, kod nas živi u sjeni golfa, ali i dalje solidno drži cijenu.

golf 4, koliko je god omražen na forumu, isto je ok izbor.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
15 godina
Auti - ultimativna tema

priznaj da ti je žao kaj nisi uzeo alficu 159 {#}

o/
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

čuj ovog provokatora, dugo te nije bilo

ta alfa mi je preljepa, al brate mili onu 2.4 koji si našao em treba tankat, em bi trebao produžit garažu, a i cura bi je očesala barem 15 puta sa svojim parkiranjem {#} baš me jučer lagano probio znoj kad je krenula sa manevriranjem.

zec me za sada nije razočarao, al bi volio da sam naletio na kakav 2.0, 105ks je sasvim ok, al lipicanera nikad previše {#}

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Pozz momci, kako ste?

S kim rjesiti ovakve probleme? Ova boja mi se cini dosta zahtjevnom, auto treba prati u praoni jer ga je dosta tesko oprati doma jednolicno, uvijek ostaju fleki pa auto izgleda opet kao da uopce nije opran, takoder da ne spominjem musice napred na faru i po retervizorima...

A sad operem auto i vidim po cijeloj desnoj strani crte, to mi se cini kao od neke grane, bora il zivice... Ne osjeca se ni malo pod prstima tak da to poliranje mora rijesiti... Jel to ima neke paste? Kreme? One olovke sa topshopa?!?!

Pogotovo se to isto vidi kod kvake..

Mozda bi bijela(krem) bila manje zahtjevnija za odrzavanje.

Hvala i zivjeli

To bi trebalo na poliranje negdje odvest, prvo mi pada Partes napamet, ili dr.Kuko u Sesv.Kobiljaku

15 godina
Auti - ultimativna tema

ma tu sam svaki dan, pratim temu u sjeni

bitno da autić radi bez štucanja, hebeš i alfu ako naletiš na minu. {#}

o/
16 godina
Auti - ultimativna tema

Ma nema auta iz VAG koncerna kojem nije skinuto par stotina tisuća kilometra sa sata.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 20:21 (mystik).
18 godina
neaktivan
mystik kaže...

Ma nema auta iz VAG koncerna kojem nije skinuto par stotina tisuća kilometra sa sata.{#}

Pogledaj ponudu Neostar rabljenih VW koncerna......

2-3 godine stari auti 110-180.000 km!!!!

jebote, bogme se to navozalo u Rent-a caru....

16 godina
Auti - ultimativna tema

Da i onda će se nać netko i reć da je skinuto još toliko.

Tj. za ove možda neće.

Ali nedo bog da ja svog idem prodavat, svatko bi došao sa pričom da to nije moguće da je skinuto, bla bla bla.

Gle ovog lika gore. 

Njegov jedan frend ima mazdu 3, sa 150k km ili koliko, 10 godina staro. 

Drugi frend mu ima A4 godinu dana stariji sa 90k km više, al tu je garant još toliko skinuto.

Treći frend mu ima Golfa još godinu starijeg sa 70k km više od mazde, ali i to je garant skinuto. 

E, ja ću onda okrenut priču. Sve te neke mazdice, hondice, kijice i slično moraju dodat 100k km gore da pokažu kod prodaje da su ih kao vozili, a ne stajali doma u šupi. {#} 

18 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kod vag-ova je problem što je oprema za vraćanje km široko dostupna, već za oko 40$ ih ima čini mi se, pogotovo ovih starijih(Golf 4, 5 i ostalih rođaka iz VAG grupacije).

@stickman: Što misliš o remapu na kakvih 140ks? Vozim isti VW isti motor isti konji pa znam kako ti je, na otvorenoj cesti 105ks i nije nešto.. Naručio sam opremu za čitanje i pisanje mapa(mpps 13.02), pa ću posložit sam po želji. Ako ne bude išlo(mpps zna zezati) onda planiram do Citiusa, pa ako si za kakvu grupnu kupnju uz nižu cijenu, pp..{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 21:11 (Penryn).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice