Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.382.533
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
Ziga kaže...
mika2210 kaže...

Evo frendove 147-ice na 18"

Tak to treba izgledati {#} 

A diskovi su mu veličine tave za palačinke? {#}

on za razliku od mnogih i ima diskove :) najzesce mi kad vidim 17" /18" a odotraga bubnjevi i 1.2 /1.4 motor od 80ks. nemoze maknut sa mjesta {#}

xfact
14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

on za razliku od mnogih i ima diskove :) najzesce mi kad vidim 17" /18" a odotraga bubnjevi i 1.2 /1.4 motor od 80ks. nemoze maknut sa mjesta {#}

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 12:48 (coso9288).
16 godina
Auti - ultimativna tema

sta je je, tebi na ludici izmedu blatobrana i kola stane jos jedan auto :D hahahaha

18 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

{#}

{#}

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

sta je je, tebi na ludici izmedu blatobrana i kola stane jos jedan auto :D hahahaha

ma to je sve OK {#}

Penryn kaže...

{#}

EPIC {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
18 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ekipa... Pežota 307...dizel.... kozu treba malo spustit... :)

nebih išao više od 4cm..imate preporuke za kraće opruge?

ali ništa extremno.. jer do 4cm spuštanja ne moram dirati serijske amortizere...

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

a u k.. sad će i ziga pežota spustiti..

baš sam pojedinac {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Jedno je malo spustit, drugo je zabit ga da cim predes lezaci, auto eksplodira :D.

Malo se mora, naprosto bolje izgleda i to je neupitno.

18 godina
nine kaže...

a u k.. sad će i ziga pežota spustiti..

baš sam pojedinac {#}

bez brige. nebuš jedini. i zagorec niš ne spušta. i ovak stružem po putevima a di ak cu ga spustit.

Ride or die, remember?
16 godina
Auti - ultimativna tema

Ima nas još. A sad iz kojeg razloga to je druga stvar.

14 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Kaj velite na novi Mercedes GT? Uglavnom, manji brat SLS-a, okrljaštena verzija istog. Vidli da se Porš 911 dobro prodaje, pa išli i oni nekaj napraviti.

Crkva je zlo 21. stoljeća
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Meni dobro izgleda, al to sam samo ja.

In the name of tragedy...
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 20:06 (thedream).
18 godina
Auti - ultimativna tema

Na trećoj slici mi izgleda ko da si Porscheu 911 nategnuo prednji kraj za jedno pol metra {#}

PC RULES!!!
14 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

To su još uvjek renderi, ali se vidi da nisu daleko. Mene zadnji kraj podsjeća na S2000 japanski hard-top kaj mi se i ne sviđa, a prednji dio bude OK kad poravnaju farove.

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

imaš 3 vrste hardtopa za s2k {#}

OEM, mugen i spoon..

spoon je gadan, ali najfunkcionalnciji (drastično smanjenje drag koef.).. najljepši je OEM IMO..

mali edit.. spoon doduše nije funkcionalan što se tiče pristupa gepeku {#}

što se porše i 3. slike tiče, meni se čini da je to nadoštukano (ili nashoppano {#}) samo na poršu..

na onim slikama di je zamaskiran mi zadnji kraj malo drugačije izgleda..

inače mi nije nešto uzbudljiv.. dns sam vidio stari SL500, tamo negdje iz početka 90tih.. to mi je više sexy {#}

OEM OEM
mugen mugen
spoon spoon
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 21:12 (nine).
16 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Na renderu prednji kraj super izgleda, ali guzica ajme meni.

Pogodite šta sam danas vidio u jednoj praoni (u bruxellesu da se razumijemo) - hondu s800 u mint stanju, bijelu. Nisam slikao jer je vlasnik bio pokraj, ali sam se skoro vratio i pitao ga da malo upali mašinu. {#}

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

ufff.. komadina povijesti, to bi volio vidjeti i čuti u živo {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 21:26 (nine).
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Jel moze netko reci isplativost ovoga?

Kkavi su mazdini motori i unutrasnjost ako netko zna iz prve ruke :) ?

17 godina
naPerk777 kaže...

Nekolicina mojih kolega ima ili je imala taj ili raniji model Mazdinih dizela (imao sam i ja 10 godina Mazdu dizela, ali 2.0 D 323S). Ono što ih najviše muči, kod onih koji nisu redovito otišli na otvorenu cestu i "ispuhali" auto, je DPF koji se zaštopa toliko da su ga dvoje mijenjali, a to je ceh boli glava. Inače, za sva pitanja vezana uz Mazdu, najbolje ti je otići i prijaviti se na Mazdin forum, dečki koji su tamo su vrlo uljudni i izlaze u susret, tako da će ti oni moći reći sve bolesti koje postoje (ako postoje), jer, eto, po onome što sam čuo iz prve ruke, osim DPFa nema problema koji bi se vrtili.

(ako se na kraju odlućiš uzeti baš ovaj auto, traži ih kemijsko... majko mila al su je umusali unutra, od kofera do siceva)

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 23:38 (WackyZG).
12 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
naPerk777 kaže...

Nekolicina mojih kolega ima ili je imala taj ili raniji model Mazdinih dizela (imao sam i ja 10 godina Mazdu dizela, ali 2.0 D 323S). Ono što ih najviše muči, kod onih koji nisu redovito otišli na otvorenu cestu i "ispuhali" auto, je DPF koji se zaštopa toliko da su ga dvoje mijenjali, a to je ceh boli glava. Inače, za sva pitanja vezana uz Mazdu, najbolje ti je otići i prijaviti se na Mazdin forum, dečki koji su tamo su vrlo uljudni i izlaze u susret, tako da će ti oni moći reći sve bolesti koje postoje (ako postoje), jer, eto, po onome što sam čuo iz prve ruke, osim DPFa nema problema koji bi se vrtili.

(ako se na kraju odlućiš uzeti baš ovaj auto, traži ih kemijsko... majko mila al su je umusali unutra, od kofera do siceva)

Ok puno hvala na savjetu budem se tamo registrirao. Kako sam i citao malo kazu da imaju dosta pouzdane motore pogotovo zato jer se rade samo u japanu (ako nisam nesto krivo shvatio). Takodjer mi se svidja i izgled izvana.

Heh da malo je zasran izunutra, vidjet cemo uzivo pa odluciti, uostalom odvest cu ga prije kupovine sigurno da mi ga netko pregleda da sam barem djelomicno siguran.

BTW imas link za njihov forum,pokusao sam sam preko google pronaci ali izbacuje mi neke stranice koje ne rade ili mozda imaju sad neke poteskoce?!

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 23:54 (naPerk777).
18 godina
Auti - ultimativna tema
Ak se ne varam, u toj mazdi bi trebal bit 1.6 psa motor?
Ride or die, remember?
17 godina
Lord_Marko kaže...
Ak se ne varam, u toj mazdi bi trebal bit 1.6 psa motor?

Ne varaš se, momak je nešt gadno zabrijao, kakav japan only :D

To je 1.6hdi, koji ide u hrpetinu auta, tj raznorazne modele forda, mazde, volvo-a, citroena, peugeota, te u mini.

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

To je neki novi trend, tak se to sad vozi {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 23:38 (1BIT).
16 godina
Auti - ultimativna tema

Honda CrossPrelude 4 Motion

Honda Q-Prelude quattro

Honda Prelude X20i

Honda Prelude Freetrack 4x4

Honda Prelude Scout 4x4

Honda Prelude 4 Matic

18 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Imam problemčić - 99% sam siguran da netko od Vas na prvu zna što je. Ja sumnjam na aku . Ugl nisam ga mijenjao pa ima više od 3 godine. Jednom mi se ispraznio jer je crko anlaser pa sam ga punio, stalno pazim da ima dovoljno tekućine u njemu te da ne otide u pm..

Jučer mi se tokom vožnje u gužvi auto na kratko izgubio na snazi pa se odmah istu sec vratio u normalu (to mi se prije češće događalo- prije nego sam ga punio, sada jako dugo mi se to nije deslo i eto jučer opet.) E sada npr. kada spuštam dižem stakla vidim da na obrtaljki malo svijetlo gubi na snazi, isto tako kada bilo što od elektronike taknem svijetlo gubi na snazi. Nije da krepa nego jednostavno izgubi u tom trenu koju notu jačine.

Ima li netko iskustva sa nečim sličnim?

psn id: mNik987
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 7:33 (toxic).
17 godina
toxic kaže...

Imam problemčić - 99% sam siguran da netko od Vas na prvu zna što je. Ja sumnjam na aku . Ugl nisam ga mijenjao pa ima više od 3 godine. Jednom mi se ispraznio jer je crko anlaser pa sam ga punio, stalno pazim da ima dovoljno tekućine u njemu te da ne otide u pm..

Jučer mi se tokom vožnje u gužvi auto na kratko izgubio na snazi pa se odmah istu sec vratio u normalu (to mi se prije češće događalo- prije nego sam ga punio, sada jako dugo mi se to nije deslo i eto jučer opet.) E sada npr. kada spuštam dižem stakla vidim da na obrtaljki malo svijetlo gubi na snazi, isto tako kada bilo što od elektronike taknem svijetlo gubi na snazi. Nije da krepa nego jednostavno izgubi u tom trenu koju notu jačine.

Vrijeme je za novi akumulator. Kako ti pali ujutro, treba bi mu malo duže nego obično da kresne?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 8:14 (WackyZG).
16 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Ti akumulatori ne trpe dublja pražnjenja, ako se jednom ispraznio više nema svoje karakteristike.

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan
toxic kaže...

ako ti auto pali iz prve mislim da nije akumulator. nakon sto uz pomoc njega zavrtis anlaser i on upali auto.daljnu funkciju slanja struje u motor preuzima alternator/dinamo +dopunjuje akumulator..  auto moze izgubiti snagu zbog bilo cega.. prvo sto meni pada na pamet a meni se desilo je lose gorivo .. zastopan filter goriva? pumpa goriva.. ili sl..  a ovo kad nesto upalis pa obrtaji malo poskoce na motoru je normalno. izrazenije bude zimi kad imas vise stvari upaljeno.. 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 8:38 (=xfact=).
18 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
toxic kaže...

ako ti auto pali iz prve mislim da nije akumulator. nakon sto uz pomoc njega zavrtis anlaser i on upali auto.daljnu funkciju slanja struje u motor preuzima alternator/dinamo +dopunjuje akumulator..  auto moze izgubiti snagu zbog bilo cega.. prvo sto meni pada na pamet a meni se desilo je lose gorivo .. zastopan filter goriva? pumpa goriva.. ili sl..  a ovo kad nesto upalis pa obrtaji malo poskoce na motoru je normalno. izrazenije bude zimi kad imas vise stvari upaljeno.. 

ne pali uvijek iz prve ali da večinom puta upali.. ali da i pumpa goriva mi je možda dobila po piksi.

no pumpa goriva sigurno nije kriva kada npr dizem stakla da vidim da mi se svijetlo malo izgubi svoju jačinu ili kada motam i servo se malo upali .. ovo govorim za ler.

psn id: mNik987
17 godina
toxic kaže...
=xfact= kaže...
toxic kaže...

ne pali uvijek iz prve ali da večinom puta upali.. ali da i pumpa goriva mi je možda dobila po piksi.

no pumpa goriva sigurno nije kriva kada npr dizem stakla da vidim da mi se svijetlo malo izgubi svoju jačinu ili kada motam i servo se malo upali .. ovo govorim za ler.

Prema ovome, imaš problema s alternatorom onda. Najbolje je otići auto električaru i provjeriti ga + akumulator.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice