Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.911
|
čitano: 18.344.360
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Auti - ultimativna tema
DamageHigh kaže...

Hvala! Koji debilizam...tesko bilo i taj dio polakirat. Inace servis (jamstvo) nema problema s takvim malim modifikacijama?

To nije nikad polakirano na autima (bar koliko ja znam).

Provjeri.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
Hacker002 kaže...

Ispricavam se, ako je izgledalo da se s nekim sprdam.

Dobro znam sto je voda, jel je i moj kraj nedavno skoro plivao.

Zelim Vam svu srecu u obrani grada, a i cijele Slavonije.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Auti - ultimativna tema

{#}Dali se golf III nekako može prenamjeniti u podmornicu? Pozz is Slavonije.....{#}

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Odradih servis..

Shell Helix Ultra 5w40,filter ulja,filter goriva,filter kabine i seleni na vilicama. K&N filter zraka moram ocistit...

Dodao sam jos i Xenum vx 500 aditiv i zadovoljan sam. Auto radi TIŠE.

18 godina
Auti - ultimativna tema

i mene ceka servis. napravih do sad oko 14tkm od polovice 10mj. bil bi red da dobije novo ulje {#}

Ride or die, remember?
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ja još kakvih 1600km do servisa (ulje i filter ulja, drugo riješio na zupčastom servisu nedavno), taman prije mora. Mislim da ću sa uljem malo istraživati, dobio sam preporuku za Fuchs Titan GT1 5W40, nije preskupo, a podržava i 505.01 specku.

In the name of tragedy...
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Odradih servis..

Shell Helix Ultra 5w40,filter ulja,filter goriva,filter kabine i seleni na vilicama.

spušten? {#} ja sam ih na golfu svakih par mjesec mijenjao.. jbne gewinde {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Auto sada ima cca 90k km a spusten je sa nekih 7k km.

Tako da su odlicno i izdrzale,iako nisu toliko jako lose bile.

16 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Pogodite tko će legalno voziti prerađeni električni moped {#}

http://i.imgur.com/wHEQqBq.png

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
neaktivan
nine kaže...
drahic kaže...

Odradih servis..

Shell Helix Ultra 5w40,filter ulja,filter goriva,filter kabine i seleni na vilicama.

spušten? {#} ja sam ih na golfu svakih par mjesec mijenjao.. jbne gewinde {#}

Ja ih imam na kecu 7 godina, niti jedan selen nisam promijenio, na polu isto tako. KW v2, ubijen i niti jedan selen. 

15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Auto sada ima cca 90k km a spusten je sa nekih 7k km.

tvrđi ovjes brže troši sve dijelove ovjesa.. to ti je to {#}

to je još jedan od razloga zakaj ne spuštam svoj auto.. {#} nije mi bed dati pare za sve to, ali krene te živcirati kad svakih toliko krene nešto zveketati u ovjesu, pa moraš mijenjati nešto, pa uz to još na špur itd itd..

@jakovp

čestitam {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
odjavljen
nine kaže...

@jakovp

čestitam {#}

Hvala {#}

Svi smo mi Mentalist.
18 godina
Auti - ultimativna tema
Hmmmm. :D
Ride or die, remember?
15 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Ja ih imam na kecu 7 godina, niti jedan selen nisam promijenio, na polu isto tako. KW v2, ubijen i niti jedan selen. 

frend je nakon 3-4 puta na 5-ici golfu dao napraviti neke od tvrđe gume, jer su mu originalni svakih toliko prošvikali sa gewindama.

hebo gewinde i spuštanje auta.. nije me smetalo izbjegavanje rupa, sporo prelaženje ležećih, ni to što sam jednom karter česnuo, ni što mi je kotač u vožnji otpao (šarafi popucali zbog distanci).. ali brate mili što me živciralo malo malo klepetanje iz prednjeg ovjesa.. fakat me klalo u glavu {#} pa mijenjaj selene, pa opet na špur, i tako u nedogled.. još onda trešnja auta po nepostojećim neravninama uz neizostavno škripanje unutrašnjosti.. {#}

na kraju krajeva se čovjek zasiti i svih onih malih gušteva koje imaš od spuštenog auta.. auto koji bi stojao u garaži, i kojeg bi samo vikendom vozio bi bez razmišljanja zabio u pod.. ali za svaki dan, nikada više {#}

na koncu mislim da bi svatko trebao bar godinu dana voziti tako u pod ubijeni auto. nauči se čovjek drugačije gledati cestu i procjeniti podlogu jer auto sve direktnije prenosi na vozača.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ne znam, meni je ne spušten auto bezveze vozit.. ovako imam osječaj da sam u kartingu {#} Auto se puno bolje ponaša itd. I jedna jako bitna stavka, gewinde šrotex od 1500 kn i neke ap, kw, d2 se ne mogu uspoređivat. Nikako. Ovjes je taj koji mora odradit sve, od upijanja neravnina itd itd.

18 godina
nine kaže...

na koncu mislim da bi svatko trebao bar godinu dana voziti tako u pod ubijeni auto. nauči se čovjek drugačije gledati cestu i procjeniti podlogu jer auto sve direktnije prenosi na vozača.

ili traktor. nemas problema s bubreznim kamencima!. ko god da ga je vozio zna o cemu pricam. prije kojih tjedan dana sam s njim isao do bake po ratacionalni malcer. i u 2 mjesta je cesta bila raskopana i popravljana. i sad prek zime razhebana. pa si misli kak je bilo ugodno. i tak vozit kojih 20km a kreces se sporije od bicikliste. ovjes? hah, koji ovjes? {#} do gore sam jos mogao izbjegavati rupe. ali s malcerom. jako tesko.

Ride or die, remember?
14 godina
neaktivan

ti se ne vozis po lezecima svaki dan?

xfact
16 godina
Auti - ultimativna tema

ja cim sam stavio 17ke cijeli ovjes mi se razd*rko, evo sutra idem po vilice komplet sa selenima i kuglama, spone, stabilizatori i gumice, i kozna sta cu jos morati mjenjati...

na 15kama nije bilo nista od toga, cim sam presao 2 cola vece BAM

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ja cim sam stavio 17ke cijeli ovjes mi se razd*rko, evo sutra idem po vilice komplet sa selenima i kuglama, spone, stabilizatori i gumice, i kozna sta cu jos morati mjenjati...

Kog si vraga isao 17" stavljat,glupost glupost.

18 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

NA taj Megane nikad nije išlo tvornički ništa više od 15"...

prema tome..sve pati..kompletan ovjes+podvozje

16 godina
BMK kaže...
RuskeGTT kaže...

Kog si vraga isao 17" stavljat,glupost glupost.

i sta tebe briga i da sam stavio 20"?

16 godina
Ziga kaže...
RuskeGTT kaže...

NA taj Megane nikad nije išlo tvornički ništa više od 15"...

prema tome..sve pati..kompletan ovjes+podvozje

isle su 16" ;)

15 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Ne znam, meni je ne spušten auto bezveze vozit.. ovako imam osječaj da sam u kartingu {#} Auto se puno bolje ponaša itd. I jedna jako bitna stavka, gewinde šrotex od 1500 kn i neke ap, kw, d2 se ne mogu uspoređivat. Nikako. Ovjes je taj koji mora odradit sve, od upijanja neravnina itd itd.

ja sam imao neke FK sa plavim oprugama... mejd in dojčland.. {#}

a što se tiče ponašanja auta u zavojima, preluda i sa serijskim ovjesom je superiorna 3-ici sa gewindama {#}

@Ruske

evo ja 3. godinu na 17-icama, i nema problema sa ovjesom {#}

18 godina
Auti - ultimativna tema

nine - ti sa svojim 17" nisi mjerodavan jer ti između gume i blatobrana stane boca mlijeka bez beda {#}

PC RULES!!!
15 godina
neaktivan
mika2210 kaže...

nine - ti sa svojim 17" nisi mjerodavan jer ti između gume i blatobrana stane boca mlijeka bez beda {#}

LOL.. to tak treba biti {#}{#}

inače max serijska veličina felge je 16"

18 godina
Auti - ultimativna tema

Ma da {#} (nhf - ja se samo šalim {#} )

Evo frendove 147-ice na 18"

Tak to treba izgledati {#} 

1 1
2 2
PC RULES!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 9:12 (mika2210).
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

evo da ispricam pricu sa tehnickog jucer. auto opet nije prosao eko test (previse zraka u ispuhu) auto bio na dijagnostici sve ok. tip me jedva pustio. morat cu vidit u cem je problem.auspuh nije supalj. ja sumnjam da je radi protocnog lonca srednjeg koji je pre mali.. za gume i felge opet panika 17" su na autu i bile su vec upisane u knjizic ..ali kaze mi lik mjenjo se pravilnik oni nemogu nista osim ako u knjigi od auta nepisu te dimenzije.. srecom imam je u autu(na njemackom je) i bome sam nasao. dimenzije gume za 15-16 i 17" koje mogu gore biti.. frajer pogledo i upisali mi djabe 

a za ovjes zavisi koji auto.. dali se nepazi preko lezecih i opcenito jasi svuda i svakuda.. ja sam jedan krajnik promjenio u 7 god kolko je auto kod nene. cca 100 000 km 

gume su 215 /45 /17 znaci nisu full niske. i auto nije spusten ni sl..

xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2014 9:29 (=xfact=).
18 godina
neaktivan
mika2210 kaže...

Evo frendove 147-ice na 18"

Tak to treba izgledati {#} 

A diskovi su mu veličine tave za palačinke? {#}

18 godina
Auti - ultimativna tema

A gle, na 18" felgi svaki disk izgleda malo {#}

Ovo su standardni diskovi 284 mm

PC RULES!!!