Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.907
|
čitano: 18.336.562
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

koliko sam ja skužio iz malo istraživanja (jer me baš zanimalo {#}), napravljena su 3 komada.. VW je mislio prodavati upgrade kitove za 2.016v na g60 i koštali bi oko 15k maraka tadašnjih.

znači nije bio serijski..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 14:41 (nine).
15 godina
Re: Auti - ultimativna tema
U zadnje vrijeme nam se poceo pojavljivat mali problem na Peugeotu 206. Kocnice cvile (nije ono da ti ubije usi, ali se cuje) pri slabijem kocenju, kada se jace stisne se ne cuje. Pakne su mjenjane prije nekih 5god i oko 18t kilometara iskljucivo gradske voznje. Dali je moguce da polako odlaze?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
18 godina

Francuz!!! otac je ove prije 4-5 dana promjenil sve 4 diska i sve disk plocice. i stavljene su kvalitetne i opet cvile. evo sad ima c5 karavan. novi skoro i isto cvile.

al da moguce da su pri kraju. ali s 18tkm? sumnjam. jedino ak ne kocis svaka 2metra

Ride or die, remember?
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 14:52 (Lord_Marko).
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kad si zadnji put mijenjao ulje za kočnice?

In the name of tragedy...
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Najveći problem je materijal + paljenje novih kočnica tj ne adekvatno razrađivanje. Jer ako nove spališ da su od ne znam čega će cvilit. Manje il nikako cvile mekše pločice ATE,TRW.. Valeo je najveći šrot. 

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

ja imam ferodo i ok su.nema cudnih zvukova. imam ih nekih 20 000 km . isao na tehnicki sa astrom pa naletio na nakog dedu  nadrkanog na teh stanici u sigetu. 

naravno nisam prosao.

neispravni zadnji amortizeri

ljevo svjetlo previse spusteno

neispravna zarulja od tablica

nevalja eko test - previse zraka u ispuhu (auspuh novo sve slozeno) {#}

zadnji brisac potrosen

{#}

izbjegavajte. 

trebalo mu je pola sata da napise to sve u komp. sutr odoh u hadrovic zamjenit amortizere i te sitnice a za eko test nemam rijeci. ako budu i dalje srali morat cu se zaliti nekome .

xfact
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 15:39 (=xfact=).
17 godina
ARazer kaže...

Ja ga vidio ni na netu nigdje nisam, a regan sam na 99% vw foruma. Wiki je za ... 16vG60 je iz duje limited ed kako sam i napisao

Nisam ni ja dok nisam prodavao svog ex gti 16v editiona (prije 10ak g) pa imao susret sa gti fanatikom koji je u priči dok smo trgovali za auto spomenuo postojanje gti 16v sa g-laderom....

16vg60 u dvojci je stari 1.8, ovo čudo u trojci je 2.0 16v abf motor, 110kW serijala....

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 15:41 (jopis).
15 godina
thedream kaže...

Kad si zadnji put mijenjao ulje za kočnice?

Eh da me ubijes to ne znam. Ali uglavnom jedan mali ispravak, sada gledam onaj listic sa servisa i ovako kaze, pakne kocnica- kontrola, disk plocice- zamjena. Sad ako ima netko iskusniji neka kaze sto to tocno znaci?

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Znam da je u trojci abf, ali kažem da nigdje nisam niti čuo za postojanje trojke s g laderom da je bila u seriskoj proizvodnji. Duja je bila limited 71 komad 16v g60 

16 godina
moderator
gamer34 kaže...

Eh da me ubijes to ne znam. Ali uglavnom jedan mali ispravak, sada gledam onaj listic sa servisa i ovako kaze, pakne kocnica- kontrola, disk plocice- zamjena. Sad ako ima netko iskusniji neka kaze sto to tocno znaci?

Znači da su ti promijenjene samo kočione pločice na prednjim kotačima, ostalo nije dirano.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
Onda je moguce da je to jer to znaci da iza na bubnju pakne nisu mjenjane u 55tkm, a od tog je barem 50tkm gradske voznje. Hvala puno na pomoci.
17 godina
ARazer kaže...

Znam da je u trojci abf, ali kažem da nigdje nisam niti čuo za postojanje trojke s g laderom da je bila u seriskoj proizvodnji. Duja je bila limited 71 komad 16v g60 

Pa sve ti piše u ona dva screenshota gore, je slaba kopija al se vidi dovoljno.

Btw, nit je serijska proizvodnja tih 71komad 16v g60 dvojke, niti ovih 10ak vw motorsporta 3ke g60, imho.

18 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

Koja astra i koji motor? Ovaj višak zraka u ispuhu bi te mogao zabrinuti..

15 godina
neaktivan
jopis kaže...
ARazer kaže...

Btw, nit je serijska proizvodnja tih 71komad 16v g60 dvojke, niti ovih 10ak vw motorsporta 3ke g60, imho.

Kako nije proizvodnja a ima ih 71 komad?? Svaki ima svoju pločicu i broj. Kao i npr clio williams

Plavi okvir na masci, plava značka VW Motor sport, i unutra pločica sa serijskim brojem

Maska Maska
Motor Motor
14 godina
neaktivan
Penryn kaže...
=xfact= kaže...

Koja astra i koji motor? Ovaj višak zraka u ispuhu bi te mogao zabrinuti..

astra g  1.8 16v  125 ks. zbog cega? frajer kaze da mi je negdje auspuh supalj mozda.  

xfact
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 18:01 (=xfact=).
17 godina
ARazer kaže...
jopis kaže...
ARazer kaže...

Kako nije proizvodnja a ima ih 71 komad?? Svaki ima svoju pločicu i broj. Kao i npr clio williams

Plavi okvir na masci, plava značka VW Motor sport, i unutra pločica sa serijskim brojem

Precizirat ću jer me očito ne kopčaš.

Maloserijska proizvodnja, od manje od 100 komada specifičnog modela, ne spada u klasičnu serijsku proizvodnju, niti po jednoj definiciji, niti po mom osobnom shvaćanju, zato napisah imho.

I smiješno je usporedit 70 komada dvojke g60 16v, napravljenih samo da se pokaže da je i to moguće, sa preko 5000 williamsa, koji su rađeni zbog potrebe homologiranja wrc clia , ili kad smo kod pločica i manjih serija, primjera radi, 206ice GT, proizvedene iz istih pobuda kao i clio williams, a to je homologacija za wrc, kojih je bilo 4000 komada.

Nadam se da vidiš nesrazmjer u količini i bit ogromne razlike u brojkama tj količini proizvedenih automobila.

Uglavnom,da završim debatu jer nema smisla, sad znaš da postoji i takva ludost, isto svojevremeni vw-a showoff tipa mi to možemo, kao što je g3 sa 2.0 16v motorom i g-laderom, a to što nisi čuo do sad za to, jebg, za sve postoji prvi put....

18 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

astra g  1.8 16v  125 ks. zbog cega? frajer kaze da mi je negdje auspuh supalj mozda.  

Da, možda je šupalj, al ako nije onda lako može bit da ti ECU baca presiromašnu smjesu, a to je smrt za motor. (veće temp izgaranja + veća mogućnost detonacija) A ako baca siromašnu smjesu onda nešto ne valja, pa može bit svašta: lambda sonda, maf senzor, senzor temp na usisu, zaštopani injektori, zaštopan regulator tlaka u benz. railu itd.  

Jel astrica coupe, možda spuštena ili sa bar 17'' felgama? Ako je onda mi nije čudno što ti gleda svaku sitnicu. (iako pola od nabrojanih stvari nisu sitnice) {#}

16 godina
Auti - ultimativna tema

Ekipa je li normalno da ovaj dio bubnja ovako hrđa? Nov je auto inače...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
Auti - ultimativna tema

Evo jedne iz Broda.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Penryn kaže...
=xfact= kaže...

Da, možda je šupalj, al ako nije onda lako može bit da ti ECU baca presiromašnu smjesu, a to je smrt za motor. (veće temp izgaranja + veća mogućnost detonacija) A ako baca siromašnu smjesu onda nešto ne valja, pa 

nije spusten .auto izgleda cisto pristojno.imam 17" gore al su upisane u knjizicu. ja mislim da nisu dobro izmjerili. budu li jos zaj ic cu se zalit sefu stanice. nek zovu opel u njemacku pa njig pitaju za co2 o2 i sl. stim da cu im napomenut da sveki neopravdani trosak dijagnostika i sl ce oni platit. 

xfact
18 godina
DamageHigh kaže...

pa i da i ne. moj je malo. al se ne vidi kad su gore celicne felge. nego koji auto jos ima iza bubnjeve? 

Ride or die, remember?
16 godina
Lord_Marko kaže...
DamageHigh kaže...

pa i da i ne. moj je malo. al se ne vidi kad su gore celicne felge. nego koji auto jos ima iza bubnjeve? 

i20...;)

18 godina
BORG kaže...

Evo jedne iz Broda.

Da si tu znao bi kakvi su problemi i da se dio grada evakuira..

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 21:33 (Hacker002).
18 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Da si tu znao bi kakvi su problemi i da se dio grada evakuira..

Ček to je neka žešća zajebancija ili kaj?

Vreće su poslagane bezveze u krug, prvi val vode će odnijeti te vreće kao da ih i nema...

Svatko iole normalan zna čemu služe te vreće i gdje se stavljaju...

Razumijem...ovo je pošteno zarađeni BMW i ne smije se zaprljati smeđom vodom iz rijeke Save, Orljave i slično... {#}{#}

Ljudi gube živote, sav godišnji urod, stoku, perad, kućne ljubimce a on tu se sprda....

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 22:19 (Ziga).
16 godina
BORG kaže...

Evo jedne iz Broda.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 22:27 (DamageHigh).
18 godina
DamageHigh kaže...

ok je to, kočiona prašina malo korodirala.. ko prvog kočenja to u potpunosti nestaje.. da vidiš kakvi su mi bili prednji diskovi na motoru.. :D

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
moderator
nixass kaže...

ok je to, kočiona prašina malo korodirala.. ko prvog kočenja to u potpunosti nestaje.. da vidiš kakvi su mi bili prednji diskovi na motoru.. :D

Kako bi to nestalo? Da slici je doboš (bubanj), a ne disk!

Uglavnom...recimo da je normalno...trebalo bi ih polakirati i onda riješiš problem.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Uglavnom...recimo da je normalno...trebalo bi ih polakirati i onda riješiš problem.

i to čim prije, to manje muke sa skidanjem hrđe {#} ali da.. to je normalno {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
moderator

Ili uživati u izgledu hrđe Smijeh

16 godina

Hvala! Koji debilizam...tesko bilo i taj dio polakirat. Inace servis (jamstvo) nema problema s takvim malim modifikacijama?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice