Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.911
|
čitano: 18.341.581
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Vožnja po ograničenju može biti opasnija nego sa nekom prirodnom razlikom u normalnim uvjetima vožnje.

Ljudi su "bića navike" i većina uvijek vozi iste relacije, pa se već ulazi u "muscle memory", pogotovo oko mjesta za pretjecanje. U mojoj okolici ima na par mjesta nekih zaostatlih znakova ograničenja dok su bili radovi, pa izvan križnja pred ravnicu stoji tabla 30 oko kilometar u dužinu.

Također na jednom ulazu u Krk stoji tabla 50 (normalna) dok je na drugom tabla 40 ispod imena grada, što bi trebalo ograničiti cijeli Krk na tih 40.

Imamo i rotor na ulazu pa na dva prilaza je trokut, dok je na izlazu iz Krka i na prilazu rotoru trokut i dopunski Stop. To je sad daleko škakljivija situacija, jer na dva prilaza slobodno ulaziš ako nema nikoga u rotoru, dok na trećem moraš obavezno stati, što je još pogoršano time da izlaziš iz grada pa je mogućnost da se stvori čep veća, kao i mogućnost da netko nekoga tko slijedi pravilo (a ti koji slijede pravilo obično imaju nagle poteze, pa koče čim vide znak) naguzi.

Ograničenja su tu, normalnom vozaču koji ne ulazi u zavoje 180km/h sa ovjesom iz kućne radinosti, više kao podsjetnik, dok su upozorenja (ili obavijesti) tek vozaču koji po prvi put vozi po toj dionici.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Napokon se riješio mad-max limarije..{#}, upravo pokupio auto. Sad još Sonax nabaviti za felge i srediti ih, ulje i filter prije ljeta, i čekam da dođe 2x76mm topčina auspuh..{#}{#}.

Jako zadovoljan radom lakirera, brzo, kvalitetno na prvi pogled barem, cijena razumna. Žao mi je što nisam imao love za cijeli auto, cijelog bi u drugi lak bacio.

Kakav je bio, sad je hollywood..

Da je bar dati još love dok je kod mene za nove farove, još onih S-Line p*zdarija u unutrašnjosti tipa pragovi, papučice itd. + ECU dorada kod Citiusa na 115ks hehe..Nije ni to sve skupa nerealno što se love tiče..

In the name of tragedy..
18 godina
Re: Auti - ultimativna tema

o pa sad znam di si doma :D

jel sused još uvijek ima šunke obješene na prozoru? :D

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
Auti - ultimativna tema

Pa mislim kome još trebaju retrovizori {#}....

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Da je bar dati još love dok je kod mene za nove farove, još onih S-Line p*zdarija u unutrašnjosti tipa pragovi, papučice itd.

a meni nekaj govoriš za fejk tajp-r crvene znakiće {#}

treba ti i quattro znakić na prednjem grillu {#}

inače lim ti sada fino i pristojno izgleda, čestitam {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Može savjet gdje i koji USB radio uzeti, što jeftinije ali isto tako kvalitetno... 

16 godina
neaktivan
joze kaže...

Može savjet gdje i koji USB radio uzeti, što jeftinije ali isto tako kvalitetno... 

Bilo koji entry-level Pajo sa USB-om će više nego solidno odraditi posao.

In the name of tragedy..
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

o pa sad znam di si doma :D

jel sused još uvijek ima šunke obješene na prozoru? :D

Ima ih tu par,da, šta imaju suhomesnate balkone, mislim da ovaj iza baš ima najbolju kolekciju..{#}

nine kaže...

Ma, ne možeš si pomoći sa tim idiotarijama, iako znaš  da ti auto veze s tim nema. Čista ludost. {#} Već sam sve zapikirao, i onu štangetinu ispod haube.

A lim, ma bilo je i vrijeme. Nadam se da će preživjeti neokrznut bar prve ljetne noćne smjene. {#}

In the name of tragedy..
18 godina

cek fatat budes stavil tu topcinu na audi-a? {#} kr kr kr krkrkrkrkrkrkrk {#}

Ride or die, remember?
17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Zasto Honda ne ponudi neki "bolji" benzinski motor...najjaci u ponudi je 2.4 201ks kojem treba 8sec do 100, a dok njihov najjaci dizelov ima 180ks i treba mu manje 7,8sec do 100 uz to da trosi 3litre manje...
jedino sto je u startu dizel skuplji nekih 2000eura...

dok recimo bmw 320i, 184ks ubrzanje 7.3sec
 mercedes isto 170ks 7.7sec

honda ima 20-30ks vise od konkurencije ide slabije, vise trosi ?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
thedream kaže...

Napokon se riješio mad-max limarije..{#}, upravo pokupio auto. Sad još Sonax nabaviti za felge i srediti ih, ulje i filter prije ljeta, i čekam da dođe 2x76mm topčina auspuh..{#}{#}.

Jako zadovoljan radom lakirera, brzo, kvalitetno na prvi pogled barem, cijena razumna. Žao mi je što nisam imao love za cijeli auto, cijelog bi u drugi lak bacio.

Kakav je bio, sad je hollywood..

Da je bar dati još love dok je kod mene za nove farove, još onih S-Line p*zdarija u unutrašnjosti tipa pragovi, papučice itd. + ECU dorada kod Citiusa na 115ks hehe..Nije ni to sve skupa nerealno što se love tiče..

Samo jako. Pazi da se ne preračunaš u vezi ovih p*zdarija, lako se nabere.{#}

Lord_Marko kaže...

Treba treba, sad si ti na redu. 

btw. sretan imendan. {#}

14 godina
protjeran

Imaš Legend sa 3.5 V6, mislim da je oko 300 KS. A Acura najavljuje uskoro i V8 motore.

Crkva je zlo 21. stoljeća
18 godina
mystik kaže...
Lord_Marko kaže...

Treba treba, sad si ti na redu. 

btw. sretan imendan. {#}

jutro {#}

meni je bil imendan??? o.O inace fala. nisam imal pojma...

kaj se tice topcina, no way. {#}

Ride or die, remember?
13 godina
Auti - ultimativna tema

Zna netko koliko otprilike  dode bobina za  1.8t 20v 110kw ? 

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Decki molim pomoc (vec sam jednom pitao ali ni sam neznam sta da radim)

Vec sam se skoro bio odlucio da uzmem KIU Ceed ali onda sam dobivao raznih sugestija jesi ti normalan,zasto novo,blabla pa sam odlucio malo razmilisiti i nasao citroen c4 1,6 hdi 2011 godiste.

Sad me zanima novo ili rabljeno ? Kia ceed sa svim popustima dodje oko 114t kn a citoren 2 godine star oko 80t kn jos me i zainteresirala mazda 3 (mogao bih samo najjeftiniji model si priustiti) koji je oko 120t kn.

Svaga,bilokakva sugestija je dobrodosla jer nisam vise pametan.

16 godina

Idi na probnu vožnju za sva 3 i odluči sam. 

Da se mene pita, Mazda 3. 

HTC 8X :)
15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Zna netko koliko otprilike  dode bobina za  1.8t 20v 110kw ? 

335 kn od Beru u intercarsu, imam ja 4 original polovne za 800 kn sve 4 {#}

13 godina
Auti - ultimativna tema

Jel ide tko na top gear

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Neznam je li ovo auto ili kamion...

Makar je po potrosnji kao kamion {#}

14 godina
Auti - ultimativna tema

Zna itko di ima za kupit ovaj filter(zaokruženo) koji ide na dno(pokazano strelicama) pumpe goriva na E30? Gledam na ebayu samo se kompleti prodaju...

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Nemaš toga posebno za kupit. Ako možeš izmjeri fi na pumpi i pogledam ti u radioni dali imam koji takav {#}

16 godina
thedream kaže...

Čuo sam čak od mehaničara da je dobro pri prelasku tako gadnijih ležećih držati stisnuto kvačilo.{#}

Plati tom mehi pivu u moje ime, vratim ti prvom prigodom.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

2/5 alternatora krepalo na službenim puntačima... 80-90tkm imaju. kolega se zadržao u splitu preko vikenda zbog talijanske kante {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
neaktivan
nine kaže...

2/5 alternatora krepalo na službenim puntačima... 80-90tkm imaju. kolega se zadržao u splitu preko vikenda zbog talijanske kante {#}

Puklo kućište alternatora ili su baš krepali ?, inaće im je mana da se alternator nalazi na takvom mjestu da ih kad su ceste mokre šprica voda, a oni se u radu griju i zbog nagle razlike u temperaturi popucaju kućišta {#}

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

ne znam, nisam pitao što mu se točno dogodilo.

inače već sam stavljao slike tog vrhunskog inženjeringa pod haubom punta tu na forum, pa me ekipa popljuvala da kaj se*em, da auto ne mora imati splash shield od ispod {#}

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Splash shield bi ga spasio, ma talijani štede na materijalu gdje nebi smjeli, da mogu, nebi stavljali ni brtve na motoru, ali bez njih neide, a bez ovog splash shielda se još nekako može, kako kažeš 80/90k Km se prošlo, nije mi jasno, ali talijani sami sebe uništavaju, mada za fiat-a sam konkretno pročitao kako ima osobinu malog poletnog gradskog auta, navodno im seriski slažu omjere brzina da brže startaju, ali im je max brzina nešto niža, a još uz to su i lakši od iste klase u konkurenciji, možda zbog takve osobine štede na materijalu/težini, dijelovi ionako koštaju kikiriki u usporedbi sa konkurencijom {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 9:55 (1BIT).
18 godina
neaktivan
mystik kaže...
thedream kaže...

Čuo sam čak od mehaničara da je dobro pri prelasku tako gadnijih ležećih držati stisnuto kvačilo.{#}

Plati tom mehi pivu u moje ime, vratim ti prvom prigodom.

Zašto? {#} Ovo gore ima logike, a sad koliko u praksi pate zamašnjak(mislim samo na DMF) i lamela ako prelaziš u brzini, teško je reć.

18 godina
Auti - ultimativna tema

Bedastoća... Kod prelazaka preko ležećih strada samo ovjes.

Po kojoj bi to logici i zamašnjak stradao?

PC RULES!!!
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Volio bi cuti objasnjenje toga. 

(ne podyebavam) 

18 godina
naPerk777 kaže...

Decki molim pomoc (vec sam jednom pitao ali ni sam neznam sta da radim)

Vec sam se skoro bio odlucio da uzmem KIU Ceed ali onda sam dobivao raznih sugestija jesi ti normalan,zasto novo,blabla pa sam odlucio malo razmilisiti i nasao citroen c4 1,6 hdi 2011 godiste.

Sad me zanima novo ili rabljeno ? Kia ceed sa svim popustima dodje oko 114t kn a citoren 2 godine star oko 80t kn jos me i zainteresirala mazda 3 (mogao bih samo najjeftiniji model si priustiti) koji je oko 120t kn.

Svaga,bilokakva sugestija je dobrodosla jer nisam vise pametan.

Moj savjet bi bio da izbjegavaš Citroena. Ima frend C4 star par godina, uzeo ga novog i sad ga prodaje, popušio je cca 6000€ na njemu, stalno neke greške i problemi.

Mazda je miljama ispred Citroena što se pouzdanosti tiće...

A što se dileme rabljeno/novo - ja sam uvijek za rabljeno, u istom cijenovnom rangu imaš za klasu viši auto.

Naravno, to je moje razmišljanje {#}

PC RULES!!!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice