Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.387.269
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
Ziga kaže...
Ruske

vidim ima siber - milina za po ljeti!!!

od šibera po ljeti nikakve koristi, sunce ti tuče u glavu i možeš gore ako si ćelav staviti kakav odrezak da se lagano peče {#}

al zato mos navecer j.bat ko u zikinoj dinastiji. i objasnjavat boljoj polovici milky way {#}

xfact
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

ma šiber je super stvar, ali ne kada je sunce jako {#} znači ljeti u jutro ili na večer, ili na proljeće/jesen je OK.

zapravo puno bolje nego prozori, jer nema ludog puhanja kao sa prozorima.

po najjačem suncu svatko normalan bježi u hlad, pa tako i svako normalan drži šiber zablindiran. 

zato mi nikada neće biti jasna svrha cabrioleta..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
RuskeGTT kaže...

registracija duplo skuplja

Po kojoj to logici, molim te?

Troškovi registracije na tehničkom su 100kn veći, da STO kuna, za 2.0 nego za 1.6 megya.

Osiguranje za 66kW i za 103kW (ili 110kW, nisam pratio o kojem motoru se radi, no cijena je ista), razlika sa 50% je do sada bila 450kn (za Ri rege), znači bez bonusa cca 900kn razlike, mada sumnjam da nemaš bonusa budući da imaš 2 auta....

Dakle, u varijanti sa 50%, osiguranje za 1.6e 66kW je bilo 1500kn, sada s novim cjenicima u gotovo svim osiguranjima je cca 1200kn, a rega je 900kn. Dok za 2.0 103/110kW, osiguranje je bilo 1950kn, sada s novim cjenicima je oko 1500-1600kn, rega je 1000kn.

Što je tu tebi duplo skuplje, ja ne znam, al po mojoj matematici 2100kn(2400kn po starom cjeniku) vs 2500kn(2950kn po starom) nikako nije duplo skuplje ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 8:31 (jopis).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Dobra {#}

Like most others, I was a seeker, a mover, a malcontent, and at times a stupid hell-raiser
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

...{#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 10:57 (nine).
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Prije If your boyfriend doesn't know what boneville salt flats are

you have a girlfriend ! 

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig. PSN :theMeanDuck
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ili jednostavno:

Koji vam je k.rac s tim peeezdarijama. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
nine kaže...

ma šiber je super stvar, ali ne kada je sunce jako {#} znači ljeti u jutro ili na večer, ili na proljeće/jesen je OK.

po najjačem suncu svatko normalan bježi u hlad, pa tako i svako normalan drži šiber zablindiran. 

Svrha cabria je čisti gušt. Kapu obavezno i lagana vožnja, oš more oš planine. Jednostavno gušt. Ja jedva čekam da maknu to kamenje s ceste i da ga ispeljem iz garaže.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Prije par mjeseci smo prodali golfa 3 koji nam je bio drugi auto, pa smo tražili nekog diesela do 80kw (jer ću ga voziti ja kada položim ovo ljeto i sestra koja je mladi vozač) pa je tata otišao u njemačku i kupio Ford fusion 1,4 TDCi ,50kw, 100 000km (pravih), 2003 god, auto je stvarno u dobrom stanju, sveukupno ga je došao 2800eura s tehničkim i svim. Evo par brzinskih slika, za vikend nabacim jos koju. Ako je preživio 1000km od njemačke onda valjda neće biti nekih problema snjim.

Imamo i mercedesa w203, c220 ,2002 god, tako da je sada slična situacija kao kod Lord_Marko , on ima onog forda cmax i mercedesa e klasu ako se dobro sjecam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 12:42 (laux).
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Nisam ih baš puno vidio na našim cestama, fora autić. {#}

In the name of tragedy..
14 godina
thedream kaže...

Nisam ih ni ja baš puno viđao kod nas, jedan ili dva u cijelom Karlovcu. Auto je stvarno prostran i ima malu potrošnju (od Njemačke do Hrvatske oko 130-140 km/h oko 4,5l) i ide stvarno dobro za 50kw, samo kad se kreće treba malo više gasa a poslije ide ko lud.

16 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Odličan izbor, taj auto je jedno vrijeme bio prvi na ljestvici najpouzdanijih.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
laux kaže...
thedream kaže...

Nisam ih ni ja baš puno viđao kod nas, jedan ili dva u cijelom Karlovcu. Auto je stvarno prostran i ima malu potrošnju (od Njemačke do Hrvatske oko 130-140 km/h oko 4,5l) i ide stvarno dobro za 50kw, samo kad se kreće treba malo više gasa a poslije ide ko lud.

Da, mislim da je to PSA Citroen motor sa 68ks ako se ne varam, isti kao u 206-icama. Za Fiestu/Fusion čak bi rekao bolji izbor od jačeg benzinera, mrtav kako kažeš u početku, ali potrošnjom sve praktički pokrije kasnije i opravda, uz razumne performanse.

I to za prostranost sam na više mjesta po njemačkim forumima pročitao. Dobar izbor.

Vidim i neke felgice se naziru, felge su, nisu ratkape, mislim bar.

In the name of tragedy..
14 godina
Auti - ultimativna tema

Nažalost su ratkape u pitanju,ali moram priznati da su stvarno dobre ratkape, kad je došao doma prvo sam pomislio da su alu-felge ali kad se malo bolje pogleda vidi se da su ratkape, ali imamo u planu staviti alu felge neke polovne, jeftinije.

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ouch!

Edit: Upravo naletio na ovog starijeg Ferrarija. Razlog nesrece je nevjerovatan. Izbjegavao je jeza...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 13:41 (coso9288).
13 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Ouch!

Zato meni stari ne da da se vozim bez njega.

15 godina
coso9288 kaže...

Ouch!

Ma izravnat će se to. Malo kita, malo boje, spolirat i ko novo {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
nine kaže...

danas je idealan dan za gorice, pa ćemo istestirat šiber...

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Hm, ko bi rekao, iz Njemačke se dolazi na grobnik testirati bmw-a, šta im dosadio nurburgring {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 15:17 (1BIT).
18 godina
1BIT kaže...

Hm, ko bi rekao, iz Njemačke se dolazi na grobnik testirati bmw-a, šta im dosadio nurburgring {#}

a tek kad se crni FXX provoza grobnikom.. :)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

a tek kad se crni FXX provoza grobnikom.. :)

Predivno prede, ali vidi se da ga jedva kontrolira, skoro svaki izlazak iz zavoja je hrvanje...{#}, mada nekako mi skućeno izgleda u kabini, sjede kao u smartu, suvozaču su koljena skoro viša od komandne ploče ili je to kamera nešto iskrivila...{#}

16 godina
neaktivan
1BIT kaže...

E ovo je već das Auto, M1 ?

In the name of tragedy..
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

E ovo je već das Auto, M1 ?

da M1 twin turbo.

ima par videa na fejsu

1 video

2 video

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Imam priliku uzet jednu Vektru A (1990. 55 ili 52kW motor, nisam siguran - nisam papire gledo još) u čisto solidnom vizualnom stanju za jako male novce (manje neg za pošteni bicikl - 300 eura) sa 200k kilometara.

Sad problem je što ima hrđe dole oko pragova i malo po podu i jedan nešto veći(?) problem što motor u leru neradi mirno. Auto nije bio paljen godinu i po-dvije.

Kolko je to glupo/pametno kupit i malo se pozabavit s tim? Što su u biti uzroci nemirnog rada? Ne trese se auto ni ništ, sve super osim toga.

16 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Pozdrav, forumaši. Dakle hitan savjet, što rabljeno uzeti za svakodnevno vožnju(50km), da malo troši, a nije veličine kutije šibica. Godište bi bilo poželjno '99 - '01, sa što jeftinijim dijelovima. 

16 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

focus dizel ili benzin s plinom?

Svi smo mi Mentalist.
18 godina

@laux je c-maxa, e klasu i c5. ljep auto. pogotovo za mladog vozaca. ima mjesta. ubiti to je napumpana fiesta. kaj se tice turbo rupe na 1900rpm-a potegne? tak je vecina forda slozena. barem tdci-a. do 1900rpm-a koda da vozis sdi-a a poslje potegne.

ajde fala bogu sad nisam jedini koji vozi forda. {#} ali da bi to bio potpuni dozivljaj, trebas stavit nalju {#}

evo posto je danas bilo ljepo vrijeme, zasadil sam si breskvu u vocnjaku ispod vinograda. te mi je sredstvo za prevoz bio naravno quad {#} posto je fakat vani bilo toplo. a i nije mi se dalo teglit 20l vode do vocnjaka pa sam si ljepo odfural. i posto mi je sused iz zg-a dofural motulovo ulje za motor odmah sam i servis napravil. zamjena ulja, podmazivanje lagera i kardana. oprao ga s miniwashem. natocio 15l eurosuper 98 do cepa. jedino moram promjeniti prve kocnice posto su gotove. no moram naruciti najprije diskove i plocice.

Ride or die, remember?
18 godina
Ride or die, remember?
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 20:55 (Lord_Marko).
17 godina
Auti - ultimativna tema

I na Renaultovom 1.5dci-u je bas primjetna ta turbo rupa.

Turbo se pali isto na 1900 okr/min i to nekak najviše primjetim u 3. brzini.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice