Nije stvar hejtanja, ali za te pare bi ksenon i takve stvari trebale bit obavezne. Ruku na srce, mene boli kita što ste uzeli, al samo ću reć da ga ja ne bi uzeo za te pare. Ovako što gledam po slikama, ok izgleda u ovoj boji, definitivno bolje nego u ijednoj drugoj. Al isto bi mogli zaposlit novog dizajnera, jer ovo ima očigledno isto uporište kao Apple i Samsung u dizajnu novih stvari.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja pomislio ti nešto znaš o svjetlima, a kad ono još jedan hejter volskwagena.
Ja sam javio samo dojmove i odabir, al bolje je da ništa više ne pišem jer ovo ne vodi nigdje...
Nisam hejter, sedmica i nova A klasa su mi najljepši u toj klasi automobila, ali ako su osnovni modeli onda ništa..
Ti shvaćaš da je 200k kuna 30 soma eura. Sad otvori oglasnik i gledaj aute srednje više klase stare 3-4 godine do 50tkm. Golf nije ni auto u usporedbi s njima.
Ja bi se osobno teško odlučio za kupnju rabljenoga, a tako sam i bike jedva kupio rabljeni, ali pošto sam ga dobio za više od duplo manje nego je novi + što imam garanciju pa nisam imao problema s time što mi je pukao sad, odlučio sam se na kupovinu.
Auto pak, hmmm, nemam pojma, isto teško. Vjerojatno ni bike više neću kupit rabljeni, novo je novo.
od kada to ne postoje ljudi kojima su limuzine i karavani preveliki i nepotrebni auti ili odbojni na bilo koji način? zašto mora uzimat na njušci neki koji se tumba po oglasima od prošlog uskrsa za 25k eura?
Nije u istoj kategoriji, ali hebo te led kako mocno izgleda http://www.kia.hr/optima/
Ti shvaćaš da je 200k kuna 30 soma eura. Sad otvori oglasnik i gledaj aute srednje više klase stare 3-4 godine do 50tkm. Golf nije ni auto u usporedbi s njima.
I S klasu možeš uzet za tu lovu.. Da mu je otac htio limuzinu srednje klase, uzeo bi je.
OK je ova boja i sigurno izuzetno zahvalna za odrzavanje.
Sretno sa novim autom, nadam se da te bude dobro sluzio
Dugo je i trebalo da tema opet ode u ku*ac..
, i to radi čega.
Ovi što se zalažu za i30, vozio sam novi. Vožnja je onako, ok, nije me se nešto ekstra dojmila. Možda zato što je to bio benzinac, vozio sam prije toga samo jednom benzinca...
Zatim sam se vozio na zadnjem sjedištu, osjeća se svaka neravnina na cesti, skoro sam bez bubrega ostao. Što se toga tiče, lošiji je od burazovog Golfa IV. Možda jer se radi o SW verziji...
da.. oženio bi se za taj auto 
da.. oženio bi se za taj auto 
lol 
Dobro, ja sam to napisal sa svog stajališta. Pošto ne vozim jedan auto dulje od 2-3 godine, novo ne dolazi u obzir. Ali ak neko kupuje auto iz čiste potrebe radi familije, novo je najbolje.
Eventualno lizing , pa mjenjaš svake 3 godine kad izađe redizajn, ali to je skupo.
Ajde babe odite prat svoja kolica, lijepo je vrijeme
Done that 
nego kad dolazis u zbk? 
Pa vjerovatno za koji tjedan kad ću bit na godišnjem. Malo do frenda dan, dva. Zabok i Sv Križ Začretje
ajd ak budes za kavu javi. bas me interesira polo 
E Ruske, a kad si već pričao, da te odmah i pitam, jel se može preko tebe dobiti kakav popust, ili nešto slično da se smanji trošarina na Grobniku kada se dođe? :P
Ili nema nikakvog popusta, već te deru kao i ostale? :D
E Ruske, a kad si već pričao, da te odmah i pitam, jel se može preko tebe dobiti kakav popust, ili nešto slično da se smanji trošarina na Grobniku kada se dođe? :P
Ili nema nikakvog popusta, već te deru kao i ostale? :D
ako mislis prodjirati se "turisticki" 5 krugova, to se da srediti za simbolicnu lovu, a za ovo ostalo nisam ni probao jos srediti neku manju cijenu, a ni nenzam dal bi mogao...
Dobro, ja sam to napisal sa svog stajališta. Pošto ne vozim jedan auto dulje od 2-3 godine, novo ne dolazi u obzir. Ali ak neko kupuje auto iz čiste potrebe radi familije, novo je najbolje.
Eventualno lizing , pa mjenjaš svake 3 godine kad izađe redizajn, ali to je skupo.
Pa i mi ne minjamo puno rjeđe, pa svejedno. I još sva stara ostaju, zadnje što smo prodali je Golf II koji je bio tu 30g., pa je bilo vrijeme više ga se riješit. Starci uzimaju auto na lizing, pa ga otkupe nakon određenog vremena, moj je plaćen kešom, pa opet, novo je novo.
Koje je godište taj mondeo i koji motor ima ?
Koje je godište taj mondeo i koji motor ima ?
2003.g , 1.8 benzinac
puno sretnih km sa punticem :)
nadam se da neces imati problema kao frend moj koji vuce vec sigurno godinu dana...
vidim ima siber - milina za po ljeti!!!
a budu recimo 1x mjesecno cirka, a kad bude postavim tu, jos ako budem pitao organizatora dal mozemo tako upast na par krugova...iako ja osobno mislim da do 5.mj necu ici na stazu, MOZDA ako ne slozim si 2.0 unutra odem jos jednom, cisto da probam spustiti vrijeme na 1.6
vidim ima siber - milina za po ljeti!!!
od šibera po ljeti nikakve koristi, sunce ti tuče u glavu i možeš gore ako si ćelav staviti kakav odrezak da se lagano peče 
A čuj, kao što rekoh, svaka ušteda je dobrodošla.
A zašto sve bacaš u plavog? Zašto ne ostaviš sve u žutom i njega osposobiš? ne bi bilo jednostavnije?
registracija duplo skuplja

poslje montaže oprao felge sa Sonax Xtreme, bilo krvi po svuda. Felge ko nove