Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.911
|
čitano: 18.358.056
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema

Nije stvar hejtanja, ali za te pare bi ksenon i takve stvari trebale bit obavezne. Ruku na srce, mene boli kita što ste uzeli, al samo ću reć da ga ja ne bi uzeo za te pare. Ovako što gledam po slikama, ok izgleda u ovoj boji, definitivno bolje nego u ijednoj drugoj. Al isto bi mogli zaposlit novog dizajnera, jer ovo ima očigledno isto uporište kao Apple i Samsung u dizajnu novih stvari.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
cahalovry kaže...

Ja pomislio ti nešto znaš o svjetlima, a kad ono još jedan hejter volskwagena.

Ja sam javio samo dojmove i odabir, al bolje je da ništa više ne pišem jer ovo ne vodi nigdje...

Nisam hejter, sedmica i nova A klasa su mi najljepši u toj klasi automobila, ali ako su osnovni modeli onda ništa..

14 godina
protjeran

Ti shvaćaš da je 200k kuna 30 soma eura. Sad otvori oglasnik i gledaj aute srednje više klase stare 3-4 godine do 50tkm. Golf nije ni auto u usporedbi s njima.

Crkva je zlo 21. stoljeća
16 godina
neaktivan

Ja bi se osobno teško odlučio za kupnju rabljenoga, a tako sam i bike jedva kupio rabljeni, ali pošto sam ga dobio za više od duplo manje nego je novi + što imam garanciju pa nisam imao problema s time što mi je pukao sad, odlučio sam se na kupovinu. 

Auto pak, hmmm, nemam pojma, isto teško. Vjerojatno ni bike više neću kupit rabljeni, novo je novo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

od kada  to ne postoje ljudi kojima su limuzine i karavani preveliki i nepotrebni auti ili odbojni na bilo koji način? zašto mora uzimat na njušci neki koji se tumba po oglasima od prošlog uskrsa za 25k eura?

Ke?!
14 godina
Auti - ultimativna tema

Nije u istoj kategoriji, ali hebo te led kako mocno izgleda  http://www.kia.hr/optima/

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ti shvaćaš da je 200k kuna 30 soma eura. Sad otvori oglasnik i gledaj aute srednje više klase stare 3-4 godine do 50tkm. Golf nije ni auto u usporedbi s njima.

I S klasu možeš uzet za tu lovu.. Da mu je otac htio limuzinu srednje klase, uzeo bi je.

17 godina
Auti - ultimativna tema

OK je ova boja i sigurno izuzetno zahvalna za odrzavanje.

Sretno sa novim autom, nadam se da te bude dobro sluzio{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Dugo je i trebalo da tema opet ode u ku*ac..{#}, i to radi čega.

In the name of tragedy..
16 godina
Auti - ultimativna tema

Ovi što se zalažu za i30, vozio sam novi. Vožnja je onako, ok, nije me se nešto ekstra dojmila. Možda zato što je to bio benzinac, vozio sam prije toga samo jednom benzinca...
Zatim sam se vozio na zadnjem sjedištu, osjeća se svaka neravnina na cesti, skoro sam bez bubrega ostao. Što se toga tiče, lošiji je od burazovog Golfa IV.  Možda jer se radi o SW verziji...

HTC 8X :)
18 godina
Auti - ultimativna tema

nine i ostatak hondaša ovu

trebate ženiti. {#}

Ride or die, remember?
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

da.. oženio bi se za taj auto {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
neaktivan
nine kaže...

da.. oženio bi se za taj auto {#}

lol {#}

In the name of tragedy..
14 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Dobro, ja sam to napisal sa svog stajališta. Pošto ne vozim jedan auto dulje od 2-3 godine, novo ne dolazi u obzir. Ali ak neko kupuje auto iz čiste potrebe radi familije, novo je najbolje.

Eventualno lizing , pa mjenjaš svake 3 godine kad izađe redizajn, ali to je skupo.

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ajde babe odite prat svoja kolica, lijepo je vrijeme {#} 

Danas skinuo zimulje poslje posla hvala bogu, opet imam karting {#} poslje montaže oprao felge sa Sonax Xtreme, bilo krvi po svuda. Felge ko nove {#} 

krvarim krvarim
još malo još malo
nakon 5 min nakon 5 min
18 godina
ARazer kaže...

Ajde babe odite prat svoja kolica, lijepo je vrijeme {#} 

Done that {#}

nego kad dolazis u zbk? {#}

Ride or die, remember?
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pa vjerovatno za koji tjedan kad ću bit na godišnjem. Malo do frenda dan, dva. Zabok i Sv Križ Začretje

18 godina

ajd ak budes za kavu javi. bas me interesira polo {#}

Ride or die, remember?
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

E Ruske, a kad si već pričao, da te odmah i pitam, jel se može preko tebe dobiti kakav popust, ili nešto slično da se smanji trošarina na Grobniku kada se dođe? :P 
Ili nema nikakvog popusta, već te deru kao i ostale? :D  

Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
turbojc kaže...

E Ruske, a kad si već pričao, da te odmah i pitam, jel se može preko tebe dobiti kakav popust, ili nešto slično da se smanji trošarina na Grobniku kada se dođe? :P 
Ili nema nikakvog popusta, već te deru kao i ostale? :D

ako mislis prodjirati se "turisticki" 5 krugova, to se da srediti za simbolicnu lovu, a za ovo ostalo nisam ni probao jos srediti neku manju cijenu, a ni nenzam dal bi mogao...

16 godina
neaktivan
Pa kad bude track day i sl kerefeke? A čuj, bar nešto dobro dođe!
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Dobro, ja sam to napisal sa svog stajališta. Pošto ne vozim jedan auto dulje od 2-3 godine, novo ne dolazi u obzir. Ali ak neko kupuje auto iz čiste potrebe radi familije, novo je najbolje.

Eventualno lizing , pa mjenjaš svake 3 godine kad izađe redizajn, ali to je skupo.

Pa i mi ne minjamo puno rjeđe, pa svejedno. I još sva stara ostaju, zadnje što smo prodali je Golf II koji je bio tu 30g., pa je bilo vrijeme više ga se riješit. Starci uzimaju auto na lizing, pa ga otkupe nakon određenog vremena, moj je plaćen kešom, pa opet, novo je novo. 

16 godina
Auti - ultimativna tema

pošto sam friško položio (ima 3 mj...) Kupio ja sebi prvi auto u životu :))

Riječ je o puntu, 96', 1.1 motorčić, 55 KS, 187tkm....

Pošto je tatin Mondeo malo prejak za "mlade" vozače, punto je pravi pogodak za mene :)

konjica konjica
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Koje je godište taj mondeo i koji motor ima ? 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
16 godina
TheMenstalist kaže...

Koje je godište taj mondeo i koji motor ima ? 

2003.g , 1.8 benzinac

16 godina
Auti - ultimativna tema

puno sretnih km sa punticem :)

nadam se da neces imati problema kao frend moj koji vuce vec sigurno godinu dana...

vidim ima siber - milina za po ljeti!!!

16 godina
turbojc kaže...
Pa kad bude track day i sl kerefeke? A čuj, bar nešto dobro dođe!

a budu recimo 1x mjesecno cirka, a kad bude postavim tu, jos ako budem pitao organizatora dal mozemo tako upast na par krugova...iako ja osobno mislim da do 5.mj necu ici na stazu, MOZDA ako ne slozim si 2.0 unutra odem jos jednom, cisto da probam spustiti vrijeme na 1.6

18 godina
neaktivan
Ruske

vidim ima siber - milina za po ljeti!!!

od šibera po ljeti nikakve koristi, sunce ti tuče u glavu i možeš gore ako si ćelav staviti kakav odrezak da se lagano peče {#}

16 godina
neaktivan
A mislim da mu se ne bi isplatilo da bude više puta mjesečno.
A čuj, kao što rekoh, svaka ušteda je dobrodošla.

A zašto sve bacaš u plavog? Zašto ne ostaviš sve u žutom i njega osposobiš? ne bi bilo jednostavnije?
16 godina
Auti - ultimativna tema

registracija duplo skuplja

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice