Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.911
|
čitano: 18.343.142
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Auti - ultimativna tema

Drag je za pič*ice. {#}

Samo full lap na nekoj stazi, uz naravno tablu na ulazu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 19:40 (mystik).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

choo choo rejs meet {#} lokomotivice od 90-105ks only {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
Re: Auti - ultimativna tema

Nova sezona, nove felge... Ultraleggere 17'' {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

drkica {#} sve super? ništa ne struže?

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina

ni najmanje, sve je pic pic {#}  samo što si sada moram staviti veće diskove, nije da mi trebaju ali oni su premali za 17'' {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 20:26 (quickr).
18 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Što je pod haubom? {#}

18 godina
neaktivan
quickr kaže...

Nova sezona, nove felge... Ultraleggere 17'' {#}

Što nije zimski period do 15.4 ? hmmm

15 godina
Penryn kaže...

Što je pod haubom? {#}

1.4 benzinac @ 100KS {#}

nemrem čekati da mi te felge leže u garaži sljedećih mjesec dana {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 20:31 (quickr).
15 godina
neaktivan
quickr kaže...

nemrem čekati da mi te felge leže u garaži sljedećih mjesec dana {#}

totalno te kužim.. ni ja nebi čekao da sam tek piknuo felge {#}

18 godina
nine kaže...

choo choo rejs meet {#} lokomotivice od 90-105ks only {#}

alooooo. a ja????  {#}

Ride or die, remember?
16 godina
Auti - ultimativna tema

JAAAAAAAAAAAAAAA

dodite na grobnik na neki track day, profurat cu vas za simbolicnu cijenu na stazu 5-6 krugova...pa da se tarimo tamo :)

16 godina
neaktivan
Samo ti postavi tamo svoje vrijeme, da imam šta ganjat za par godina ako bude sreće. :P
Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
Auti - ultimativna tema

clio 4 RS 2:02.068 (2 brza kruga)

megane 1.6 2:08.6xx (1 brzi krug...par tjedana prije toga 4 brza kruga, sa problemima radi premalo goriva, pa sam ostajao bez gasa u par zavoja, najbolje 2:12.x)

uskoro sa 2.0 16v motorom, ciljam ispod 2:00, a ako budem imao prilike ici jos sa ovim 1.6, pokusat cu se pribliziti 2:05

btw danas brat i ja prali malo pile, bilo je predivno vrijeme

16 godina
Lord_Marko kaže...

alooooo. a ja????  {#}

traktori upadaju svi. 

Mislio profurat limit da i njegova honda ima šanse. {#} 

(NHF nine)

16 godina
neaktivan
Kakve planove imaš kad ubaciš 2.0?

U svakom slučaju, nisu loša vremena. Bit će i boljih.
Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
neaktivan
mystik kaže...

(NHF nine)

{#} moja honda po defaultu nema šanse u toj kategoriji, jer nije dizel {#}

18 godina
nine kaže...
mystik kaže...

(NHF nine)

{#}moja honda po defaultu nema šanse u toj kategoriji, jer nije dizel {#}

{#}{#} {#}

Ride or die, remember?
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 23:35 (Lord_Marko).
16 godina
turbojc kaže...
Kakve planove imaš kad ubaciš 2.0?

U svakom slučaju, nisu loša vremena. Bit će i boljih.

planovi su ti da cekam iducu placu, vadim motor iz zutog megana, mjenjam distribuciju, pogledam sta jos ima za mjenjati (servis napravljen vec), jedan vikend uzimam za upasivanje motora, mjenjaca i struje...nakon toga vadim sve iza prednjih siceva i mozda klimu, spuh ako ne bude dovoljan, ce biti jos protocniji...kupujem slickove i pravac grobnik

a ovo vrijeme 2:08 je isto vrijeme koji rade puntici cup sa 85ks i 300kg manje xD i ovjesom i kocnicama za trke...pa onda usporedite...podsjetnik imam TOLIKO (ironija) dobre kocnice da su mi nakon 2 kruga punim gasom se zapalile :D

15 godina

Super mi je tvoj entuzijazam i podržavam te u potpunosti, ali meni je blesavo izvoziti na grobnik auto od 90ks i voziti preko dvije minute krug. Volim brzu vožnju ali sam i realan što se tiče mog auta koji nije napravljen za gaženje. Radije odem na karting pa se tamo ispucam. 

Kaj se tiče meeta, ako hoćete možemo nekaj složiti ali bez ovih fest and fjurius spika: ajmo drag, operem te, itd...

15 godina
neaktivan
quickr kaže...

Kaj se tiče meeta, ako hoćete možemo nekaj složiti ali bez ovih fest and fjurius spika: ajmo drag, operem te, itd...

mislim da je jasno i bez draga tko je brži od koga... na forumu tu su najbrži razer, bmk i mika.. mislim da čak i tim redosljedom od oka {#} jedini drag koji bi bio fora je vožnja iza dreama bez preticanja {#}

15 godina

ja sam mislio da je najbrži onaj troll luka {#}

16 godina
neaktivan
nine kaže...
quickr kaže...

mislim da je jasno i bez draga tko je brži od koga... na forumu tu su najbrži razer, bmk i mika.. mislim da čak i tim redosljedom od oka {#} jedini drag koji bi bio fora je vožnja iza dreama bez preticanja {#}

I to da ja čistim fino auto od čađe = u drugoj na 4500rpm.. Ali strpite se samo dok topove ne uzmem.{#} Za tu prigodu ću evo čak promijeniti filter zraka + MAF senzor, da što više izađe... {#}

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 10:44 (thedream).
18 godina
Auti - ultimativna tema

omg.

nisam znal da su zracni tak skupi. ak imas sudar s nekim jeftinim gradskim autom starim do 2-3 godine, bolje je novoga kupiti po tome. dati 20-30-40k kn samo za zracne je apsurd. a di su jos ostali djelovi... 

Ride or die, remember?
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

zato nitko ne popravlja zračne jastuke {#}

16 godina
Auti - ultimativna tema

Yep, moj buraz je imao manji sudar, al su se govna otvorila... Ima Golf IV, ne sjećam se koliko su točno tražli za popravak, ali nije ih popravljao...

HTC 8X :)
16 godina
quickr kaže...

Super mi je tvoj entuzijazam i podržavam te u potpunosti, ali meni je blesavo izvoziti na grobnik auto od 90ks i voziti preko dvije minute krug. Volim brzu vožnju ali sam i realan što se tiče mog auta koji nije napravljen za gaženje. Radije odem na karting pa se tamo ispucam.

ne brini se ti za mene...ja barem izlazim na stazu, dok se vi trkate po cestama ili ako se ne trkate, onda barem vozite brze, pa ugrozavate ostale...staza je za zabavu, bilo to 90 ili 300ks...uostalom za ovo moje vrijeme dobio sam samo pohvale, jer je odlicno za skoro pa serijski auto sa toliko malo ks...

i uskoro ce biti 150+ ks u njemu

dok ne bude, vjezbat cu putanje i kocenja sa ovime sta imam...samo za usporedbu kolega sa RKH u meganu 2.0 16v samo sa 140ks je napravio 2:15...

pozivam opet tko zeli da se potrkamo po grobniku sa tih 90-100ks, na nekom iducem TD-u za simbolicnu cijenu 5-6 krugova...

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

ja bi rado došao napraviti par krugova, ali bi morao drugi set guma nabaviti za trganje {#} ... a i znam da bi mi se kočnice počele pregrijavati jako jako brzo {#} pitanje dali bi 2 kruga preživile {#}

baš bez veze što u zagrebu nema tako neko mjesto za divljanje {#}

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

čitah davno da bi trebali krenut sa izgradnjom staze u bistri, 25-30km od zg-a. valjda imaju frku sa privatnim posjedima, izgleda da ljudi traže dobitak na lutriji za komad zemlje.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
18 godina
Auti - ultimativna tema

malo se đoralo po šumi prošlih dana. moram si iskopirati video od prijatelja pa stavim na yt kak sam se ljepo zapeljal u blato {#}

Ride or die, remember?
16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

malo se đoralo po šumi prošlih dana. moram si iskopirati video od prijatelja pa stavim na yt kak sam se ljepo zapeljal u blato {#}

da u Osijeku ima ovakvih mjesta za vozit quada odma bi si ga uzeo :)

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice