Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.911
|
čitano: 18.358.056
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
Fake_Alert kaže...

Zna li tko gdje mogu popraviti onaj naslonjac za ruke u golfu 4? Odvaljen je. Otvorim ga i otpadne poklopac. I gdje mogu presvuci mjenjac?

Potraži po oglasnicima, a zamjenski solidne kvalitete imaš na ebayu, novi, oko 250kn košta.

EDIT: Link, ovako izgleda za moj, nije čak ni loše.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 12:03 (thedream).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

ma treba wankel u sve stavljati kaj vam je.. taj wicked mean wanna kill you sound bi trebao svatko imati {#}

ljudi ga trpaju čak i u BMW-e.

evo i killer lexus

@saint

ako pitaš za 4 rotora, trebaš jako dubok džep, a i trebao bi to sam raditi jer nema puno ljudi u hr. koji bi se takvog posla primili.. velik je to zalogaj.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kako bi rekli u Bavarskoj, skoro - Totalschade..{#} Punto je pa pa..

http://www.jutarnji.hr/prometna-u-centru-zagreba/1150696/?foto=7

Nadam se da nitko nije teže ozlijeđen ipak, a BMW će kasko isplatiti, to ne brinem previše.

Tko je prošao kroz crveno, ostaje na policiji da utvrdi.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 11:49 (thedream).
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

samo pitan jer san nasa ovu sliku na netu.. bolesno izgleda!

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
18 godina
thedream kaže...

Nadam se da nitko nije teže ozlijeđen ipak, a BMW će kasko isplatiti, to ne brinem previše.

to raskrižje je jedno do najopasnijih u zagrebu godinama.. i nitko ništa po to pitanju ne radi, prije svega mislim na bolju regulaciju semafora..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

to raskrižje je jedno do najopasnijih u zagrebu godinama.. i nitko ništa po to pitanju ne radi, prije svega mislim na bolju regulaciju semafora..

A gle, nisam prometni expert ali po meni - cijeli zeleni val (iako odvratno frekventan i složen u prometnom smislu, potencijalnih čepova, sporednih ulica itd.) je prilično traljavo reguliran u smislu paljenja/trajanja semafora, ta sekunda dulje dok se ne upali zeleno neće nikoga ubiti u smislu vremena, ali može spasiti koji život ili imovinu u najmanju ruku, ako nekakav pacijent lovi zeleno duž cijelog poteza.

On u toj sekundi do dvije može proći, umjesto da tebe ili mene pogodi. Nisam presiguran, nemoj me uzeti za riječ - ali mislim čak da je postojao jedan semafor pri dnu dolje, prema Sheratonu, kad voziš, koji se palio (zakleo bi se jer sam tamo prošao na tisuće puta) u isto vrijeme, u smislu crveno/zeleno, za dva smjera križanja, pa su ga popravili. Valjda su dodali onda nakon par sr***a  tu sekundu, sekundu i pol o kojoj govorim.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 13:51 (thedream).
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Onaj tko ima za novi BMW serije 7, imat će i za drugi (a polovni na njušci koštaju po 300 000Kn), sumnjam da će ponovo vozit ovog polomljenog, a po slikama bi prepostavio da je bmw vozio po valu (Klaićevoj), vjerojatno žurio, te prošao kroz crveno, a punto koji je vjerojatno krenuo na svoje zeleno iz kačićeve pogodio lijevi bok bmw-a, bmw se zarotirao, otrgnuo onaj kameni rub oko drveta, odbio se od par sparkiranih auta i nastavio se rotirati jošdesetak metara...

Ako imaš dobar auto, nemora znaćit da si dobar vozač, tako je ovaj mislio da može svašta sa svojim bmw-om, divljao da stigne na zeleno, al šipak...{#}

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

to je ono što ja pričam.. kultura vozača je katastrofa.

na nekim križanjima je postalo normalno da ekipa još par sekundi nakon crvenog prolazi. jednostavno se naučiš paziti na to {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Meni je prije tjedan dana lik sa kombijem prošao kroz crveno na onom križanju na Zvijezdi, za Mirogoj kad skrećeš, ja sam išao od doma (Gračani) nizbrdo na posao, najnormalnije zeleno svijetlo, lovio nisam ništa, vozio sam cca. 65 taman da ću u 4. štedljiviju prebaciti, a tip je ničim izazvan krenuo na svoje crveno i stao nasred raskršća nakon što sam mu blicao kao manijak i trubio.

Onda je dao rikverc koliko sam skužio u retrovizoru. Fulao sam ga za 2cm valjda, kombi nasred ceste a dvije trake, ni meni nije jasno kako sam promašio, osim da je dovoljno široko bilo s desne strane da cimnem volan i smotam natrag u traku.

Sto ljudi, petsto situacija. Glavno (nadam se) da nitko nije smrtno stradao ni danas u tom kupusu, tko god bio kriv.

@nine - apsolutno, mi po ZG to najbolje znamo, pogotovo koji vozimo noćnu smjenu, mislim na izlaske. Nekad se samo prekrižiš kakvih idiota ima.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 15:52 (thedream).
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Meni je prije tjedan dana lik sa kombijem prošao kroz crveno na onom križanju na Zvijezdi, za Mirogoj kad skrećeš, ja sam išao od doma (Gračani) nizbrdo na posao, najnormalnije zeleno svijetlo, lovio nisam ništa, vozio sam cca. 65 taman da ću u 4. štedljiviju prebaciti, a tip je ničim izazvan krenuo na svoje crveno i stao nasred raskršća nakon što sam mu blicao kao manijak i trubio.

Onda je dao rikverc koliko sam skužio u retrovizoru. Fulao sam ga za 2cm valjda, kombi nasred ceste a dvije trake, ni meni nije jasno kako sam promašio, osim da je dovoljno široko bilo s desne strane da cimnem volan i smotam natrag u traku.

Sto ljudi, petsto situacija. Glavno (nadam se) da nitko nije smrtno stradao ni danas u tom kupusu, tko god bio kriv.

@nine - apsolutno, mi po ZG to najbolje znamo, pogotovo koji vozimo noćnu smjenu, mislim na izlaske. Nekad se samo prekrižiš kakvih idiota ima.

Jep, kad krenem na zeleno prvo gledam lijevo desno da li ima jos neki F&F lik kaj ce na crveno proci :D.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Meni se cini fenomenalno, pogotovo ovaj 3. sa 1.9 motorom, tona auta i to novog za te pare.

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Bivši službeni auti ( treći = 60tkm godišnje) , ne hvala. Inače DCi Megane karavan kao auto, vrlo dobar.

EDIT: Čisto da se nadovežem, prijatelj mi je prodajni zastupnik za Dalmaciju, za jedan strani prehr.brend, dobio je TDi Fabiu karavan za službeni, 50-60tkm godišnje isto radi, stalno je na cesti. Auto je što se performansi tiče u sjajnom stanju, non-stop otvorena cesta, firma održava, sve pet, ali sam način vožnje tj. stav briga me nije moje, uf, vozio sam se s njim x puta, ako svi službene aute tako tretiraju - nije dobro.

Just sayin'..da takva kupnja može biti itekako dvosjekli mač.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 16:58 (thedream).
13 godina
Auti - ultimativna tema

Sva 3 auta gore su službena

18 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Sva 3 auta gore su službena

Tako je.. leasing ide do 160.000km i onda idu u prodaju.

U međuvremenu tko zna koji debili su ganjali, mučili auto i slično....

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ako imate kakvih slika, pošaljite! :D 

http://moropark.com/

Optimizam je nedostatak iskustva.
18 godina
turbojc kaže...

Ako imate kakvih slika, pošaljite! :D 

http://moropark.com/

ooo naći će se :D neću čak ni tablice cenzurirat, nek se vidi

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Nemoj ni slučajno.

Neka se vidi. 

Evo kakvih kod mene u gradu ima morona. 

Još bolje bi bilo da vidite kakve su to lokacije pa bi si mogli i zamisliti kako parkiraju na kojim područjima.

http://www.ebrod.net/slavonski-brod/vijest/biramo_najgore_parkiranje_u_______godini-4413.html

Optimizam je nedostatak iskustva.
18 godina
Auti - ultimativna tema

hjebate vec sam mislil da sam ovo ja {#}

ali fali nekaj na zadnjoj šajbi {#}{#}{#}{#}{#}{#}

Ride or die, remember?
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 13:37 (Lord_Marko).
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Susjedni nam slovrnci se oglašavaju na njuški, zapeo mi za oko ovaj smiješni engleski minijaturni autić pogonjen strujom, neznam za vas, ali meni izgleda kao ružnije izdanje smarta. {#}

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

ali to nije G WIZ.. dosta ih u londonu ima ( bar po top gearu! )

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
13 godina
Auti - ultimativna tema

Auto je gotov bile su još neke žice izgrižene od one prije pumpe gdje je nafta curila majstor me treažio 600 kn ja mu dao 700 auto je bio kod njega skoro 2 tjedna i sada po hladnome pali iz prve

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

jučer regao auto, par dana prije sam malo zivkao i uspio sam osiguranje skresati sa 3100 na 2600 kn {#}

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

sva osiguranja skidaju gaće samo da dođeš kod njih. Meni je za pola u 2 mjesecu i di god sam pitao kaže možemo vam dat još 200-300 kn popusta {#}

15 godina

Ništa novo, svi će dati sve (i obećati sve) samo da prodaju. Iako, zarada nije u prodaji već u ne isplati štete kasnije. Neka osiguranja su već spustila cijene, neka (domaća) nisu. 

Nine, di si osigurao auto ako se smije znat.

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

trebao sam u generali, ali lik u stanici di radim tehnički mi je rekao da će mi dati još malko nižu cijenu (bzvz nekih 30kn) pa sam uzeo jadransko čisto da se ne moram extra vozikati {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 21:35 (nine).
14 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Kaj nisi rekel da ti u Generali daju popusti od još kojih 2-3 glave, pa bi prošel još jeftinije?

Crkva je zlo 21. stoljeća
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

ma mislim da nebi išlo više dolje.. ipak imam samo 40% {#} hebate prije sam sa 50% više plaćao..

16 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

To je obavezno ili kasko?

Svi smo mi Mentalist.
18 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

To je obavezno ili kasko?

obavezno

E-mail: