Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.911
|
čitano: 18.342.714
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Vaš Auto Snova

Kako se vama čini ovaj auto i jel su dobre gume sava eskimo zimske

http://www.njuskalo.hr/auti/chevrolet-epica-2.0-vcdi-diesel-servisna-knjga-odlican-sva-oprma-oglas-9617486

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

moram priznati da ne znam ništa o tim daewoo-chevyjima, ali imam jednu riječ koja počinje sa slovom koje neću spomenuti {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
Re: Vaš Auto Snova
hrčak kaže...

Dva lika u klubu imaju epicu, jedan je prezadovoljan, drugi i ne baš. {#} Od prednosti dečki su naveli: prostranost, dobro držanje ceste, udobnost, tvrdo podešen ovjes, količina opreme za nisku cijenu. Od negativnih stvari pak, osjetljiva koža koja se redovito mora čistiti, problem sa pumpom za gorivo nakon 15 000km, kompjuter mjenjača zna za*ebavat i tako. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
13 godina
Vaš Auto Snova

Kupili smo renault lagunu i nismo zadovoljni i sada opet kupujemo auto i koji preporućujete prostran ali mala potršnja i održavanje

18 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Kupili smo renault lagunu i nismo zadovoljni i sada opet kupujemo auto i koji preporućujete prostran ali mala potršnja i održavanje

Preporuke se ne traže na forumu, pa nije to PC hardver.... tu je peteroznamenkasta cifra....

15 godina
Ziga kaže...
hrčak kaže...

Preporuke se ne traže na forumu, pa nije to PC hardver.... tu je peteroznamenkasta cifra....

Preporuke se traže iz prve ruke, pa ako želiš uzeti chevrolet-a odeš na chevy klub forum, ako želiš uzeti KIA-u odeš na KIA klub forum, itd. Raspitaš se o modelu koji te zanima i saznaš iz prve ruke od vlasnika što valja na autu a što ne. 

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

A i da se nađe netko tko bi mu dao informaciju iz prve ruke, na temelju cega se orijentirati? Nema navedne cijene, sto je glavni faktor. 

15 godina

Naravno, prvo moraš znati koji i kakav auto te zanima i koliki ti je budžet, to se podrazumjeva {#} Ovako, trebam auto, dajte preporuku, nema smisla. 

13 godina
Vaš Auto Snova

60000kn prostran udoban dizel mala potrošnja za 4 članu obitelj 

15 godina
hrčak kaže...

za te pare (možda 1000€ više) se da naći WV touran, 2.0 TDI, prostran, mala potrošnja, dosta opreme (highline), nije trom, doduše ako hoćeš malu kilometražu morat ćeš izdvojiti malo više....

ja razmišljam o njemu za sljedeći auto.....

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-touran-2.0-tdi-highline-7-sjedala-oglas-9672709

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-touran-2.0-tdi-7-sjedala-oglas-9495813

13 godina
Vaš Auto Snova

Nemora sada to biti monovolumen ali 2004 godište mi je malo staro kada je laguna 2003

15 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Nemora sada to biti monovolumen ali 2004 godište mi je malo staro kada je laguna 2003

nevjerniče uspoređuješ renola sa švapskim superstrojem koji je bolji i sa 700k km i 10 godina stariji {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Po meni bolji izbor od kombija je nekakva limuzina kao što se dosad imali. 

Mazda 6, Toyota Avensis, oba 2006. godina, dizeli sa dobrom opremom.

Vectru sa provjerenim Fiat-ovim dizlom, isto dobra oprema. Susjed ima takvu, meni se sviđa, prostran i udoban auto, iznutra masivan, nikad problema nije s njim imao, a mislim da je dogurao do 200 tisuća km.

Hyundai Sonata, velik auto za male pare, dizel, puno opreme.

Svašta se da nać za tu lovu.

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Za tu lovu Toyota Avensis. Moja topla preporuka. Odlicni common rail motori, a o kvaliteti Toyote kao brand mislim da nije potrebno mnogo govoriti {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
16 godina
neaktivan

LOL, Audi. {#}{#}No comment..

In the name of tragedy..
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

LOL, Audi. {#}{#}No comment..

cognitive bias {#}

@hrčak

ajde da ne ispadne da samo trollam {#}

predloženi su ti neki auti za taj cjenovni rang, ali ono najbolje što možeš napraviti sada je primiti se googla i za svaki koji ti se sviđa googlati probleme koji se javljaju kod takvih auta. znači hoćeš mazdu, zagooglaš npr.: mazda 6 01-07 2.0d common problems (samo primjer), ili engine problem itd itd...

ne slušaj šta drugi pričaju, sjedi, istraži i budi sam najpametniji {#}

16 godina
quickr kaže...
hrčak kaže...

za te pare (možda 1000€ više) se da naći WV touran, 2.0 TDI, prostran, mala potrošnja, dosta opreme (highline), nije trom, doduše ako hoćeš malu kilometražu morat ćeš izdvojiti malo više....

ja razmišljam o njemu za sljedeći auto.....

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-touran-2.0-tdi-highline-7-sjedala-oglas-9672709

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-touran-2.0-tdi-7-sjedala-oglas-9495813

ali je vw!

btw za 60tkn nade se odlican espace

http://www.njuskalo.hr/auti/renault-espace-1.9-dci-oglas-7749630

http://www.njuskalo.hr/auti/renault-espace-2.2-dci-oglas-4076988

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 17:11 (RuskeGTT).
16 godina
Vaš Auto Snova

Da se za tu lovu naći u dobrih Passata i Octavia.

Uglavnom, jedino šta na forumu možeš dobiti je zapravo popis auta koje bi netko razmatrao. Ti možeš razmatrati iste ili još neke, naći po oglasima one koji zadovoljavaju tvoje kriterije, suzit taj izbor na 3-4-5 auta za početak i lijepo svakog pogledat. Ako što od toga prolazi sve tvoje potrebe, onda se odlučiš jel oš pogledat još kojeg sa strane il uzet. 

Mislim, to je jedini način da kupiš auto, sam ga pogledaš i isprobaš, provjeriš sve kaj se da u servisu i problemima. 

Ovo šta se priča po forumima, zajeb to, nikad ne možeš bit siguran da netko govori istinu.

@nine

što se tiče istraživanja, jel piše tam gdje od kud im informacije, dal se to odnosi na pojedinu zemlju/regiju/kontinent ili svijet općenito i takve slične važne stvari.

Mislim, ono, znam da si zakeljio jer je Honda prva {#}

{#}

18 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Koji motor je u toj laguni, koje godište?

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@mystik

heh znam da su ovakva istraživanja inače pod raznim bias-ima, ali ovo izgleda poprilično legit.

ovo konkretno je napravila firma warranty direct koja se bavi produljenim garancijama consumer proizvoda, što implicira da su im takvi podaci itekako potrebni za vođenje biznisa.

BTW ovo se odnosi na UK tržište.

i ne nisam stavio jer je honda prva, više jer švabi nisu pri vrhu {#}

enivej u svim sličnim svjetskim istraživanjima su japanci vrh, prati merc, pa sve ostalo.. VAG je obično neki mid range.

EDIT:

ah i BTW čitao sam malo komentare ispod, čini se da autoexpres koji je publishao članak, inače jako favorizira VAG i BMW.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 17:42 (nine).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Meni je naravno članak smeće, hvala na pitanju. {#}

In the name of tragedy..
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

{#} HONDA POWER {#}

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
13 godina
Vaš Auto Snova

Laguna 1,9 dci 2003 ili 2002 auto nije baš udoban i motor je glasan možda smo trebali uzeti godište 2004 jer je to zadnja godina proizvodnje  pa su valjda popravili te stvari

Hyundai sonata vaša mišljenja

13 godina
Vaš Auto Snova

Možete vi pričat šta god želite , ali WAG koncern je proizveo puno dobrih motora . Neki od njih su 1.9 TDi ( mogu preć 500 000 km bez kvarova uz redovan servis ) , onda malo stariji 1.6 D _( ugrađivani u Golf-ove 1 i 2 , nepoderivi motori ) , pa onda benzinac 1.6 75 kw ( poznajem 5 primjeraka koji su prešli preko 400 k km na plinu bez ijednog kvara ) , također i 1.8 turbo 20v ( mogli su se sigurno chip-at na 250 ks ( uz promjenu turbine ) i prelaziti stotine tisuća kilometara bez kvarova ) itd . 

p.s. ne mrzim Hondu , ni japanske motore , ali ipak više  vjerujem nečemu što je švabo napravio nego japanac . 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 23:38 (Rucipe).
15 godina
Vaš Auto Snova

Kad ste već kod Hondi, baš danas vidio Accord Coupe. Meni baš zanimljivo auto. Fora mi je stražnji kraj koji malo vuče na NSX.
U svakom slučaju auto koji se ne viđa svaki dan..

Nešto ovako:

http://www.njuskalo.hr/auti/honda-accord-coupe-2.0-es-16v-oglas-8685349 

Također prije neki dan po prvi put vidio ovo čudo. {#}

http://www.njuskalo.hr/auti/jaguar-xf-3.0-d-oglas-8271062

Ništa ne ostavljam nezavrš
18 godina

ovaj xf je cista perverzija! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 22:23 (Lord_Marko).
14 godina
Vaš Auto Snova

Zna netko koja je ovo honda? 

Predobra mi je {#}

18 godina
Vaš Auto Snova

nsx?

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Da, NSX. 

Optimizam je nedostatak iskustva.