Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 78.942
|
čitano: 16.413.345
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Vaš Auto Snova

A ništa, kad se skupi lova za cijeli projekt, onda ću se svakako javiti za izradu nečeg. Naravno sve po cjeniku. 

Do tad nema smisla stavljat naljepnice. Iako bih možda mogao uzet i prije, isto vako samo bi umjesto Audi trebalo pisat Volkswagen. {#} 

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Za tebe je prva naljepnica, a ja stavljam drugu i treću kad mi se auto vrati s limarije{#}

15 godina
Vaš Auto Snova

Videl sam i to, al to je prozorska naljepnica.

Ona gore, u dovoljnoj veličini, bi naravno išla preko vrata. Simetrično s jedne i druge strane.

Mogao bih naljepnice odmah staviti, al rađe bih sve u kompletu sredio, za što naravno nema love. Možda tek negdje tamo u proljeće '15te.

15 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
veki22 kaže...

Za tebe je prva naljepnica, a ja stavljam drugu i treću kad mi se auto vrati s limarije{#}

za prva 2 treba ispod dodati black smoke outside {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
12 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Od Oldtimera Shelby Cobra vjerojatno, od novijih vjerojatno Mercedes SLS Amg

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 8:20 (King_james).
15 godina
neaktivan
nine kaže...
veki22 kaže...

za prva 2 treba ispod dodati black smoke outside {#}

Evo jedna za tebe{#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Sad već stvarno dolazim u napast ukoliko je auto ispravan..

Ford Probe - 300 eura..

http://www.njuskalo.hr/auti/ford-probe-limuzina-oglas-4047625

{#} Za drugi, gušt auto..

Ovaj model mi je predivan isto..

http://www.njuskalo.hr/auti/ford-probe-2.0-oglas-6391226

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 9:26 (thedream).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@veki

znaš da mi ti crni oblačići svaki put izmame osmijeh na lice.. dok god ih mogu obići, ili nisu ispred mene {#}

evo jedna za dizel fanove {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
Vaš Auto Snova

nine, ovo ću ti kupit za rođendan, pa ako neću moć dokurit do ZGa na nekog pivkana, poslat ću ti po luki. {#}

17 godina
Vaš Auto Snova

Honda se izgleda vraća malim roadsterima, s malo konja, ali zabavnim.

http://www.index.hr/auto/clanak/honda-s660-koncept-evolucija-je-evster-koncepta/707641.aspx

Ako bude u prodaji ovaj model od 100ks, i bude normalne cijene, imam osječaj da će to biti najpopularniji auto među hrvatskim "mladim" vozačima {#}

Meni osobno, izgleda odlično!

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
rooswelt1991 kaže...

Honda se izgleda vraća malim roadsterima, s malo konja, ali zabavnim.

http://www.index.hr/auto/clanak/honda-s660-koncept-evolucija-je-evster-koncepta/707641.aspx

Ako bude u prodaji ovaj model od 100ks, i bude normalne cijene, imam osječaj da će to biti najpopularniji auto među hrvatskim "mladim" vozačima {#}

Meni osobno, izgleda odlično!

Ne znam baš. Sigurno neće biti normalne cijene.

Ja prvi nikada nebi kupio cabrio. Možda jedino za gušt i ako imam drugo, normalno auto sa strane. Ali ovako, kao jedino auto, hvala, ali ne hvala.

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jedino ako u Japanu žive ti hrvatski vozači, Japan only je za početak auto tj. koncept, kako članak sugerira. Dok to dođe kod nas otom-potom..{#}

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 12:25 (thedream).
15 godina
Vaš Auto Snova

Ne vidim zbog kojeg bi to razloga bio najpopularniji auto? Čak ni kod mladih vozača vani, a da ne pričamo u RH.(ako ikad bude u prodaji van Japana)

Što misliš koliko mladih vozača ima realne mogućnosti kupiti novi auto? Oni koji imaju mogućnosti za to, imaju i malo više love pa ni ne gledaju tu klasu, a takvih je jako malo.

Ovisi o cijeni, al meni taj auto djeluje ko da je namijenjen ženskicama koje nemaju za pošten auto a da se opet mogu pokazivat po gradu. 

Nema šanse da će ijedan novi auto u bližoj budućnosti uzet popularnost krapina Civicu i Golfu među mladim vozačima.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@mystik

{#} hvala, kao da jesi {#}

što se ovog roadstera tiče, bez veze {#} umjesto da rade na nasljedniku s2k, oni ciljaju na publiku mx-5-ice {#}

17 godina
rooswelt1991 kaže...

Normalne cijene..otvori cjenik i pogledaj, Honda je preskupa kako god da okreneš...

13 godina
Vaš Auto Snova

Kad već o japanskim vozilima je tema...

{#} 

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
17 godina
Ziga kaže...
rooswelt1991 kaže...

Normalne cijene..otvori cjenik i pogledaj, Honda je preskupa kako god da okreneš...

Pa možda i jest, ali opet, pogledaj kakav će motor ugrađivati, vjerovatno će se štedjeti na svakom koraku.

Cijena od 100k kn, bila bi pun pogodak {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
thedream kaže...

Sad već stvarno dolazim u napast ukoliko je auto ispravan..

Ford Probe - 300 eura..

http://www.njuskalo.hr/auti/ford-probe-limuzina-oglas-4047625

300 Eura za auto i još 6000 eura da ga dovedeš u vozno stanje

a ovaj drugi ne prolazi homologaciju s obzirom da ima Njemačke papire, tako da ti ostaje samo za dijelove

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 14:21 (Ziga).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Evo YT video od onog ( mislim ) BMW-a što je popasao šljunka malo. 

odoh pogledat, sigurno je dobro! :D 

Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina
turbojc kaže...

Evo YT video od onog ( mislim ) BMW-a što je popasao šljunka malo. 

odoh pogledat, sigurno je dobro! :D 

Ne, ovaj na videu je prošle a onaj koji je izletio zadnje generacije

17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Ne, ovaj na videu je prošle a onaj koji je izletio zadnje generacije

Krivo, oba su E92, samo što je ovaj na videu izgleda bijeli..

Preciznije, onaj od dvije stranice prije je E93, convertible ilitiga coupe-cabrio verzija E92.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 15:27 (Penryn).
14 godina
ramzocro-HCR kaže...

Kad već o japanskim vozilima je tema...

{#} 

Omg koji je to aauto u stvarnosti :D To mi je poznato kao infernus iz san andreasa :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Lijevo je accord, a desno nsx.

Da si igrao pametnije igre biš znao {#}

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

kad je gori vec nine napisa ja misin za mx5 da ciljaju umjesto viseg ranga... sta vi mislite o mx5-ici..!? 

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
15 godina
neaktivan
Nisam čitao članak, ali mi to više izgleda kao nasljednik Beata. I ne vidim ništa loše u tome. Samo mi je krivo što su njihovi dizajneri dovučeni iz 2102 godine.
Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
Saint96 kaže...

kad je gori vec nine napisa ja misin za mx5 da ciljaju umjesto viseg ranga... sta vi mislite o mx5-ici..!? 

Nakon ova 3 videa, imat ćeš 10x bolje mišljenje nego što trenutačno imaš. {#}

Inače ja preferiram JDM aute.. Kad gledaš bang for the buck. Nakon njih za mene idu Talijani, nakon njih Nijemci, i onda Skandinavci. {#} 

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ja obozavam mx5..skupljam od 15 godine svake godine po 2.5k kn za nju.! ljubav..

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
13 godina
Saint96 kaže...

ja obozavam mx5..skupljam od 15 godine svake godine po 2.5k kn za nju.! ljubav..

Bome, ak je stvarno tako, svaka čast..ali ak planiraš dobru verziju, tj dobro očuvanu uzet, morat ćeš puno više uštedjet. {#}

14 godina
neaktivan
ramzocro-HCR kaže...
Saint96 kaže...

Bome, ak je stvarno tako, svaka čast..ali ak planiraš dobru verziju, tj dobro očuvanu uzet, morat ćeš puno više uštedjet. {#}

dogovor sa ocem i materon.. placaju vozacki i do 10k kn optrilike za auto ali kad i ja skupim 10+

17 godina
Vaš Auto Snova

dirnut sam....

većina klinaca spiksa lovu na laptop, mobitel... ali ovo da štediš za auto...respekt.... {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice