Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.911
|
čitano: 18.358.056
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Vaš Auto Snova
luka_cro kaže...

i di je tu onda zabava?

zabava je u mirisu.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
17 godina
luka_cro kaže...
torrente kaže...

moj auto iz snova je ...NOVI auto.  do sada tri puta ostvaren.

kad sjednes, onaj jedinstveni i nepovratni miris Novoga.  nista ne škripi,on prede i jedva ga čuješ.  pipkaš konzolu, siceve, gladiš mjenjač.

ideš u probni đir od 100km...vratiš se doma u garažu i pomaziš ga po haubi.

to je to.

to vam je ko sa ženama.  ti si taj koji mu je digao njufer i nitko drugi nije po njemu skakao ili špricao po zadnjem sjedištu.

i di je tu onda zabava? pa jel si ti kupio auto ili on tebe?

zene koijma kidas njufer jedino sto znaju je rasiriti noge, a nekad i za to trebaju poticaj....

nema nista bolje nego onak prava milfaca 35+

isto kaze i moj ujak, koji kupuje aute svakih par mjeseci jer nece uzet novog i uvijek kupi smece iz oglasa koje uvijek ima neki kvar kojeg treba popravit, uvijek nesto. a ovako novi, bez kvara, ako se i pokvari tu je garancija, i udri brigu na veselje, naravno skuplji su puno od rabljenih ali i to ima svoje kupce. eto npr moja mama bi radije uzela novi peugeot 208 iz ducana za 105k kuna a ja bi uzeo c klasu staru 4 godine za iste pare.

15 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...

Scania sa 620 konjskih snaga i V8 motorom{#}

uz debelo preskakanje tih min. 16 brzina, moraš do 90 prešaltati barem 4-5 puta što ne ide baš brzo kao na autu.. prekratki omjeri prijenosa i malen raspon okretaja na raspolaganju da bi jurio bez obzira na sirovu moć.. jbg {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Uglavnom, ovaj Actros ode u 3 brzine do 90. Krene u drugoj, pa peta, pa sedma i gotovo. Kak tocno, ne znam jer ma neki ludi mjenjač, ali mi je tak nekak ovaj objasnil.

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ja doma imam Actrose 440ks i Axore 430ks i sa audijom se moram potruditi da bi ih dobio na startu...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
13 godina
neaktivan
18 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Uglavnom, ovaj Actros ode u 3 brzine do 90. Krene u drugoj, pa peta, pa sedma i gotovo. Kak tocno, ne znam jer ma neki ludi mjenjač, ali mi je tak nekak ovaj objasnil.

Mjenjač je konstruiran za optimalno šaltanje dok vuče prikolicu s 20 tona tereta. Dok je kamion bez prikolice, logično je da se morgu brzine preskakati...ali kao što je rečeno..

ništa od brzinskog šaltanja i brzinskog preskakanja brzina....

16 godina
Vaš Auto Snova

hebo automatike 2-5-7...

treba znat ovo:

i evo brzinsko saltanje svih brzina :)

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Vas kamion mokrih snova. {#}

Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Stigla navlaka za volan iz Kine {#}, nije čak toliko tragična, crna jednobojna, sjela je taman, u milimetar, materijal naoko bi rekao - skaj, mekana ugodna. Ha, bolje nego one iz Interspara ili Tokića šta sam gledao..{#}

EDIT: Jao na šta naletio..

http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/bmw-e9-3.0-csi-oglas-9183583

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 10:12 (thedream).
18 godina

dream kaj mislis o ovom audiu? posto vozis istoga. jel vrijedi 4800€? 

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ne otvara mi link nešto. Možeš ti provjeriti ili netko drugi? (održavanje izgleda njuške neko vrijeme)

Tu negdje im je inače cijena ako je 01-02 godina (redizajn,dizeli), od 4 500 do čak 6 što je već teško uhvatljivo, i rekao bih nerealno ipak. E39 BMW 5 dizele imaš za 6 000e, ili BMW 3 tog godišta dizel, koji je ipak bolji izbor u dosta stvari,  po meni.

Vani ih ima (NJEM,ŠVIC,AUST) po 3000-3500 naviše, ali dok ga tu dopeljaš i sve platiš, nekakvih 500e u konačnici uštediš, pa isto nije loše kome se da, iznos nekakvog servisa recimo početnog.

Mogu ti više reći kad ga pogledam, ovako jedino zasad napamet.{#}

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 16:50 (thedream).
18 godina
neaktivan
thedream kaže...

Vani ih ima (NJEM,ŠVIC,AUST) po 3000-3500 naviše, ali dok ga tu dopeljaš i sve platiš, nekakvih 500e u konačnici uštediš,

Auti stari 13 godina prolaze homologaciju?

17 godina

Normalno da prolaze, ako imaš potvrdu od prozvođača ili je izvadiš kod ovlaštenog uvoznika kod nas, što te ispadne cca 400-500kn.

Naravno motor mora biti najmanje Euro3.

Kolega nedavno kupio vanka auto i uštedio 3000€, s obzirom na cijene kod nas.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 15:34 (kostolomac).
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
thedream kaže...

Vani ih ima (NJEM,ŠVIC,AUST) po 3000-3500 naviše, ali dok ga tu dopeljaš i sve platiš, nekakvih 500e u konačnici uštediš,

Auti stari 13 godina prolaze homologaciju?

Ako su PD motori u igri, oni su Euro 3 norme, i prolaze koliko sam upoznat. Znači ako hoće kupiti vani A3 tog godišta jeftino, a dizel, morao bi gledati 74kW model. Moj 66kW je stariji, njega ne.

EDIT: 2002 mislim da su nastupili što se spomenutog primjera auta tiče.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 15:52 (thedream).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Netko u Varaždinu ima jako lijepog pola, a mislim da i rega nije slućajna (69 69 fu){#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 19:53 (1BIT).
18 godina

evo sad vidim i ja da nemozes vidjeti link. valjda ga je prodavac izbrisal. nema veze. mislim da je malo previse za a3 od 74kw skoro 5k eura s alu felgama. a i upitno kolko ima km...

EDIT: kak se uz ljepe felge, malo folije i mozga moze podici izgled auta. i autic stvarno izgleda mrak. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 20:24 (Lord_Marko).
16 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

evo sad vidim i ja da nemozes vidjeti link. valjda ga je prodavac izbrisal. nema veze. mislim da je malo previse za a3 od 74kw skoro 5k eura s alu felgama. a i upitno kolko ima km...

EDIT: kak se uz ljepe felge, malo folije i mozga moze podici izgled auta. i autic stvarno izgleda mrak. 

Slažem se da je puno, ali to je (napuhana) cijena obzirom na reakciju našeg tržišta koje je tradicionalno hipnotizirano/zaluđeno VAG koncernom, ne umanjujući naravno time činjenicu da je i sam auto vrlo kvalitetno složen, a servisiranje jednostavno. (u što sam se u 7g. uspio detaljno uvjeriti).

Što se edita tiče, apsolutno, agreed, sa malo mjere i jednim clean look pristupom kod sređivanja.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 21:12 (thedream).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Good for you, son.

In the name of tragedy..
14 godina
neaktivan
Zbog takvih djikana su takvi auti vecinom zamrzeni.. Ali mene fascinira kako je on napisa 108,5ks lol..
Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
15 godina
Vaš Auto Snova

Malo njuškao po Njuškalu i naletio na ovo čudo.

http://www.njuskalo.hr/oldtimer-auti/polski-fiat-125-p-oglas-8081233

Sjeća li se tko ovog? Popularno zvani "Pezejac". Mislim da je u ono vrijeme bio dosta popularan. Do prije godinu-dvije je ovakav zeleni skupljao prašinu na selu. Iako mislim da je stariji model od ovog sa linka.

Stari ga kupio 70 i neke, novog. Onda se nešto shebalo sa motorom, pa ga zbog još niz problema dalje nije mogao voziti. Nemam pojma što se točno desilo sa motorom, ali od tad je samo trunuo. I prije godinu-dvije otišao na otpad.

Sad mi je čak žao jer sam se u djetinjstvu stalno motao oko tog čuda. I sad mi je fora kad vidim ovu unutrašnjost, jednostavnost.. Mene je osobno iznenadila očuvanost limarije, unutrašnjosti.. Nije bio ko oni zahrđali primjerci sa neta.

Znam sa sigurnošću da je to čudo puno pilo. Mislim oko 15-ak litara.

Ništa ne ostavljam nezavrš
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 23:39 (dv14).
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Da, to je pezejac, puno je pio zbog duplog karburatora. To je bila limuzina u ona vremena, i imao je dosta jak motor u odnosu na druge aute, tipa peglicu i fićeka.

Svi smo mi Mentalist.
18 godina
Vaš Auto Snova

jel zna ko di se bi mogla nabaviti ova naljepnica zaokruzena na slici? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 0:08 (Lord_Marko).
16 godina
moderator
Lord_Marko kaže...

Kod mene pa niskoj cijeni, samo reci boju i veličinu :)

Mogu napravit i po želji ako treba :)

TROLLBUSTER ! ! !
16 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...
Lord_Marko kaže...

Kod mene pa niskoj cijeni, samo reci boju i veličinu :)

Mogu napravit i po želji ako treba :)

Počasti čovjeka. Koliko može koštati komad 3M cut folije 10x10 cm i 20 sekundi rada cuttera {#}

16 godina
moderator

Pa nije rekao kako veliku hoće, malu može dobit :)

Nije problem ni folija bi cuter, nego ubi čišćenje tih gluposti inače {#}

A koliko košta folija i rad? 10 kn :) Cutter ne košta ništa za jednu takvu glupost :)

TROLLBUSTER ! ! !
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 11:53 (XXX-Man).
18 godina

wow. 10x10cm bjela. znaci takva kakva je na slici. javi cjenu i racun da ti uplatim. nije problem {#}

p.s. jel radis i naljepnice za kacige? najvjerojatnije cu si morati dati ime zaljepiti na kacigu i motor, pa se jos i oko toga mozemo dogovoriti. ali te naljepnice moraju biti miniwash fest {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 11:28 (Lord_Marko).
16 godina
moderator

Ma pošaljem ti tu jednu, nije problem :) Samo šibni adresu na PP.

Al morat ćeš malo pričekat, nemam takve nalje na lageru {#}

Rade se sve vrste naljepnica, čak i za zidove :)

E sad koliko bi izdržale pranje miniwashem, neznam al mogu se raspitat...hladno pranje bi trebalo bit ok, ali vrućom vodom sumnjam da bi ostale cijele...

TROLLBUSTER ! ! !
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 11:52 (XXX-Man).
18 godina

a dobro na kacigi bi izdrzale dugo, ali na motoru upitno. ok nema veze.

evo saljem na pp. 

zahvaljujem  {#}

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

E sad koliko bi izdržale pranje miniwashem, neznam al mogu se raspitat...hladno pranje bi trebalo bit ok, ali vrućom vodom sumnjam da bi ostale cijele...

Izdrže dosta, imam ja na autu već 3 god i kao nova je. perem auto uvijek pod tlakom i nije ju nadignulo. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 12:56 (ARazer).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice