Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.389.318
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pozdrav dečaci... evo par slikica.
Auto bio na servisu, ulje filtere zamjenili...
Danas sam ga malo propuhao na autocesti, bio je u blokadi u sestoj, 230 :D 

potrosnja nakon jurcanja od toga je 500km jos od mora potrosnja nakon jurcanja od toga je 500km jos od mora
danas sam mu vadio mast :) danas sam mu vadio mast :)
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
U pola noći kada bi me netko pitao za odabir, birao bih accorda. ;D
Izgleda daleko profinjenije od njemačkih limuzina. Nekih.
Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina
luka_cro kaže...

kako je auto lijep, i vi to drzite u garazi.

16 godina
Vaš Auto Snova

I danas se biločemu daje naziv limuzina.

12 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Da li itko od mladih vozaca ovdje vozi auto sa vise od 80KW? Kako prolazite s policijom?

Trazim auto vec neko vrijeme i dobio sam jako dobru ponudu za Mercedes C class 2002...problem je sto je motor 85KW znaci kad me zaustave kazna je sigurna?

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Gotovo 99% da ako se za to zakači tj. ide provjeravati, kazna ti ne gine. Pogotovo sada kad je kazna upola manja ako plaćaš na licu mjesta.

Faith divides us - Death unites us.
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jel koristio tko miris za auto ''miris novog auta''?U potrazi sam za nekim novim mirisom a čitao sam na nekom forumu da je odličan?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
12 godina
protjeran
thedream kaže...

Gotovo 99% da ako se za to zakači tj. ide provjeravati, kazna ti ne gine. Pogotovo sada kad je kazna upola manja ako plaćaš na licu mjesta.

Znaci 500kn i moram dalje pjesice?

Ne vozim bas cesto pa cu ga valjda uzet i garazirat neko vrijeme. Mislim da je ponuda dobra? Rodak mi nudi taj auto, nemoze mi ga dat bas besplatno ali daje ga za manje od pola cijene. (2500 €)

15 godina
neaktivan
fadehr kaže...
thedream kaže...

Ne vozim bas cesto pa cu ga valjda uzet i garazirat neko vrijeme. Mislim da je ponuda dobra? Rodak mi nudi taj auto, nemoze mi ga dat bas besplatno ali daje ga za manje od pola cijene. (2500 €)

A zaustave te mozda 1-2x godisnje ako i toliko. Ovisi gdje se vozis, ako ides po gradovima recimo ZG-VZ odi autoputom tamo ih nema, po ZGu se naucis brzo gdje vozit da ih izbjegnes sve i neces imat beda.

Ma sam platis i vozis dalje barem mislim tako, ili mu tutnes 200kn u ruke i peljaj dalje.

16 godina
neaktivan
fadehr kaže...
thedream kaže...

Za tu lovu više nego isplativo. Šteta što je eto mrvicu prejak, taman što se kaže - da te shebe. Ali auto kao auto je neuništiv, to je CDi noviji motor već?

12 godina
protjeran
thedream kaže...
fadehr kaže...
thedream kaže...

Za tu lovu više nego isplativo. Šteta što je eto mrvicu prejak, taman što se kaže - da te shebe. Ali auto kao auto je neuništiv, to je CDi noviji motor već?

Je stvarno, gledam po njuskalu za te novce nemogu dobit ni Golfa 4.  Da, model je C200 CDI, kaze da i malo trosi..."kao upaljac"

14 godina
Vaš Auto Snova

To je stvarno odlična ponuda za c200, za te novce ga u Njemačkoj nađeš malo teže,gdje su tri puta jeftiniji nego kod nas.Normalnom vožnjom nebi trebao trošiti više od 5,5 litara.

18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Molim preporuke za kupnju spreja / aditiva za

- čišćenje turbine

- čišćenje brizgaljki / dizni

hvala {#}

16 godina
neaktivan
fadehr kaže...

Je stvarno, gledam po njuskalu za te novce nemogu dobit ni Golfa 4.  Da, model je C200 CDI, kaze da i malo trosi..."kao upaljac"

To je mrak auto i jedinstvena ponuda što se cijene tiče, samo ti njega pitaj oko održavanja i kilometraže, što je mijenjao, što nije itd. Čisto onako, friendly savjet, da se ne bi iznenadio. Posjedovanje auta je nažalost puno više od natoči i vozi, saznao sam to iz prve ruke, kao mnogi. Tako najbolje naučiš koliko što košta.

Samo ti njega pitaj, od akumulatora valjda, grijača i ne znam čega, preko ulja, filtera, i same turbine, dizni. Remenje ne moram ni spominjati, to valjda prije ičega. Gume isto u kakvom su stanju, diskovi, pakne, amortizeri, ma tona stvari.

Ali opet, za tu cijenu..

18 godina

eto ja vec vozim 2 godine auto sa 85kw a mladi sam vozac. zaustavili su me do sada oko 5-6 puta (nikada kazna). sto po danu sto po noci (izlasci i tak to). uglavnom ak se pridrzavas ogranicenja, 0.00 u krvi i ljubazan 99% ce ti samo napomenuti kw. ajde jos par kw sim tam, ali kad vec vozis 10 ili 20kw previse onda racunaj kaznu.

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Iz Hercegovine sam i vozim auto od 125kw. Zaustavljali su me u Hr mnostvo puta, ali nikada mi nisu niti gledali kw, niti ih spominjali.

15 godina
Vaš Auto Snova
ja znam lika kojem je naplatio 1000 kn zbog 81 kw...zbog 1 hebenog kw
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
12 godina
protjeran
domac5 kaže...

Bas se toga bojim, nemam srece s takvim stvarima. Mislim da im je najslade dat kaznu takvima sa par KW vise. 

16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
domac5 kaže...

Jedan ili ne, zakon je prekršen. Bi li bilo ok da su dva? A tri? Ili možda 4?

Zakon je jasan, ne kaže oko 80kw, nego točno, a onaj tko je sjeo u auto je bio sasvim svjestan da krši zakon.

fadehr kaže...

Bas se toga bojim, nemam srece s takvim stvarima. Mislim da im je najslade dat kaznu takvima sa par KW vise. 

Nema tu sreće ili nesreće. Nemoj kršiti zakon i to je to, prilično jednostavno. Ako ga kršiš, budi spreman platiti kaznu.

Svi smo mi Mentalist.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 17:18 (Jakovp).
14 godina
Vaš Auto Snova

Jay Leno opet pozvan od strane McLaren-a da testira njihov novi proizvod.. {#}

George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Ti si ovaj povezivač muldi dobio sa autom ili si ga naknadno stavio

17 godina
neaktivan
Gman kaže...

Iz Hercegovine sam i vozim auto od 125kw. Zaustavljali su me u Hr mnostvo puta, ali nikada mi nisu niti gledali kw, niti ih spominjali.

Citiram sam sebe, da. Ajde mi sad pametnjakovci dajte obrazlozenje za 4 TD-a? Odnosi se na one koji su ga stisnuli. 

Samo sam iznijeo svoje iskustvo, i zbog cega TD? Ne preferirate Hercegovce ili sta? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 19:37 (Gman).
16 godina
neaktivan
Jer to nikome ništa ne znači. Jedan zakon vrijedi za tebe, drugi za nas.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Hvala {#}

16 godina
neaktivan
1BIT kaže...
luka_cro kaže...

Ti si ovaj povezivač muldi dobio sa autom ili si ga naknadno stavio

Koliko daje ljubavi autu, sigurno ga je dobio, a i ako je Nine na Ludoj dobio zadnji dolnji sway bar, mislim da su ipak mogli i oni staviti povezivač muldi u serijsku proizvodnju. I ja sam se isto iznenadio lijepo. :D 

Optimizam je nedostatak iskustva.
18 godina
neaktivan
Gman kaže...

Iz Hercegovine sam ...

Kad već spominješ, donesi duhana i pršuta idući put {#}

13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Jer to nikome ništa ne znači. Jedan zakon vrijedi za tebe, drugi za nas.

Netočno, svi zakoni RH se odnose na državljane i nedržavljane koji se nalaze na teritoriju Hrv. države.

@luka fina honda, koji motor?

Ke?!
18 godina
Jakovp kaže...
domac5 kaže...

Jedan ili ne, zakon je prekršen. Bi li bilo ok da su dva? A tri? Ili možda 4?

Zakon je jasan, ne kaže oko 80kw, nego točno, a onaj tko je sjeo u auto je bio sasvim svjestan da krši zakon.

fadehr kaže...

Nema tu sreće ili nesreće. Nemoj kršiti zakon i to je to, prilično jednostavno. Ako ga kršiš, budi spreman platiti kaznu.

rađe bum platil 3-4 kazne, nego da prodam ovaj auto koji je u familiji od 0km. barem znam kaj vozim. kaj mogu dobiti za Forda sa 235tkm??? kolko 5-6t€ ak i tolko. kad kazem ljudima kolko auto ima km i kolko je star svi me bljedo gledaju. i komu da ga prodam? i do sad jedan kvar kaj je najbitnije ako izuzmemo potrosni mateijal. I kakav ja to auto mogu kupiti za te pare? a da je prostran, da malo troši, solidno ide, i da je do tih 80kw? osim toga 99% vremena koristim samo polovicnu snagu motora. tek kad dojdem na autoput koristim tih 85kw dok priberem tih 130kmh (jelda 120kmh za nas rooki-e).

15 godina
neaktivan
chewbacca kaže...

Netočno, svi zakoni RH se odnose na državljane i nedržavljane koji se nalaze na teritoriju Hrv. države.

a kaj bi onda trebao dati auto šlepati u drugu državu i vratiti se busom? {#} mislim da je ovaj zakon konkretno neprimjenjiv na strance, to bi bilo skandalozno {#}

BTW accord od luke ti je 2.0 vtec.

@Marko

totalno si u pravu {#} boli te briga, imaš auto kojem znaš čitavu povijest, a realno ni ne halta murija često.. barem ne mene {#}

ako izuzmem par presretača i radara, ali to u glavnom u službenom autu.. mislim da su me u 12 godina koliko vozim zaustavili možda 2 puta onak na random.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Kad već spominješ, donesi duhana i pršuta idući put {#}

Nikakav problem. Ostavi adresu i broj na PM {#} {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice