Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.392.570
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Vaš Auto Snova

S takvim autom bi i ja parkiro na 2 mjesta uvijek, baš mi se kocka sa tolikom lovom i gura na jedno pa dođe neki majmun i zagrebe ga ili lupi vratima itd

17 godina
Re: Vaš Auto Snova
Hacker002 kaže...

S takvim autom bi i ja parkiro na 2 mjesta uvijek, baš mi se kocka sa tolikom lovom i gura na jedno pa dođe neki majmun i zagrebe ga ili lupi vratima itd

ti mislis da on nema kasko?

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

tek sam sad primjetio parking {#} inaće smo se ja ifrend divili jedno 20 min a ljud isamo prolaze nisam mogao vjerovat ono ni ne pogledaju kak spada p.s

na ovoj stranici inaće ima dosta auta slikanih na ulic imožete namjestiti po državi i gradu da vidite šta se sve vozilu po HR (bila je i berlinetta) http://www.autogespot.com/ferrari-458-italia-10/2013/07/28#img1

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
17 godina
zelenbic kaže...

tek sam sad primjetio parking {#} inaće smo se ja ifrend divili jedno 20 min a ljud isamo prolaze nisam mogao vjerovat ono ni ne pogledaju kak spada p.s

na ovoj stranici inaće ima dosta auta slikanih na ulic imožete namjestiti po državi i gradu da vidite šta se sve vozilu po HR (bila je i berlinetta) http://www.autogespot.com/ferrari-458-italia-10/2013/07/28#img1

jednom je tako bio bentley usred grada i isto nitko da bi stao, a ja pola sata paso oci i sliko.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

dobro Bentley al opet Ferarri je Ferarri to je super sportski auto isto kao i Lamborghini,Bugatti itd.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 23:17 (zelenbic).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Na ovoj stranici sam našao Porschea koji me pretekao dok sam bio na treningu sa biciklom na Sljemenu prošli tjedan, čujem nešto grmi iza mene i onako približava se i točno kužiš, kad grmi potegne po ravnom i onda tišina, znaći ušao je u zavoj, pa opet grmi, pa opet tišina u zavoju je i sad sa išćekivanjem onako vozim i mislim si nešto bjesno dolazi i dođe Porsche crni sa crtama po sredini i mogu reći da ima odličan zvuk, te se vraćam doma i ćekam na semaforu u Ksaverskoj ulici i dođe opet taj isti Porsche, malo sam ga promatrao, lik je za to vrijeme uključio brisaće i ćistio šajbu, sad neznam jel to normalno kod Porschea, al tekučina za stakla mu je špricala i curila mimo po haubi i slijevala se po braniku i preko tablica, uglavnom sav se zasro {#}

12 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Neznam meni je prejadno kad netko tako stane i divi se tuđem komadu lima i još se slika s njim. Moćan je ovaj auto, daleko od toga da ga ja nebih htio imati ali tako divit se autu kojeg većinom voze tatini sinovi nije moj stil. {#}

17 godina
zelenbic kaže...

dobro Bentley al opet Ferarri je Ferarri to je super sportski auto isto kao i Lamborghini,Bugatti itd.

nije bentley jeftiniji auto od ferraria bas. a ferrari nije ni neka rjetkost, ja sam npr vidio sigurno 20 ferraria u zivotu a npr lamborghinija mozda jednog, dva.

bugatti je skroz druga stvar jer je to auto od 15 milijuna kuna i kosta ko 8 ferraria.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ja sam imao je*enu sreću da vidim Bugattija u Monte Carlu, no još uvijek me ne oduševljava dizajnom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
odjavljen

Upravo tako! Ovo je najžešči stil kojeg koristi svatko tko si je kupio prvi auto i to hatch između 92-e i 98-e, znači raznorazni Civici, Bravo, Golfovi.... {#}
Šalu na stranu,  brutala su ti elitni automobili, ali ja ču se više diviti nekome tko napravi nešto iz stock automobila, a da ne liči kao na ovu sliku kao što sam 

postavio, ili se toliko potrudi oko mehanike da recimo Calibra od Marina Buličića razvije 950 ks iz 2000 kubika i postavi rekord na 402 metra !

LOL LOL
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 0:04 (Phantom_RI).
15 godina
Vaš Auto Snova

Sad se preko ljeta na moru može vidjeti svašta..

Baš prije neki dan vidio Bentley Continental GT i neki novi Porsche cabrio. Valjda 911 Carrera.

Uglavnom, svega ima. A o broju X5, X6, Q7, Range Rovera i sličnih čuda, neću ni govoriti.

17 godina
dv14 kaže...

Baš prije neki dan vidio Bentley Continental GT i neki novi Porsche cabrio. Valjda 911 Carrera.

Uglavnom, svega ima. A o broju X5, X6, Q7, Range Rovera i sličnih čuda, neću ni govoriti.

naravno 90% tablica su njemci.

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

da je skupit para silvia 

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
18 godina
mar123 kaže...
Hacker002 kaže...

Kasko ili ne, jel bi tebi bilo drago kad bi došo i vidio na svom novom autu od 300,400,500 tisuća eura udubljena i izgrebana vrata? Pa da imam neznam kakvo kasko nebi mi bilo drago.

18 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
mar123 kaže...
Hacker002 kaže...

Kasko ili ne, jel bi tebi bilo drago kad bi došo i vidio na svom novom autu od 300,400,500 tisuća eura udubljena i izgrebana vrata? Pa da imam neznam kakvo kasko nebi mi bilo drago.

Je da, 90 milijardi kuna. Uostalom, što takav auto uopće radi parkiran u gradu na javnom parkiralištu, baš kao mamac za idiote.

17 godina
Hacker002 kaže...
mar123 kaže...
Hacker002 kaže...

jel tebi uopce jasno da taj auto rabljeni ne kosta ni milijun kuna? a jel ti jasno da novi kosta mozda 200 tisuca eura? sta ti mislis da je ferrari tako jako skup? i to model 458 koji je "najslabiji", pa nije to f12 berlineta ili ff, ili 599 gto. ovo je nasljednik f430(koji se prodaje po njuskalu za 500 tisuca kuna). mislim to jesu skupi auto ali ajmo ne pretjerivat. da ne govorim da se to vani moze nac puno jeftinije nego kod nas.

14 godina
protjeran
Saint96 kaže...

da je skupit para silvia 

I da ga mozes uvesti nije fora jer ima volan na desnoj strani. Ispod Euro3 norme motora auto ne mozes uvesti.

18 godina
AlienWare1 kaže...

Je da, 90 milijardi kuna. Uostalom, što takav auto uopće radi parkiran u gradu na javnom parkiralištu, baš kao mamac za idiote.

Šta si ti malouman? Aj nađi cjenik i pogledaj kolko košta nova 458 Italia, ili ako nemožeš to, kupi Autoklub, imaš u njemu cjenik novih automobila pa pogledaj.

mar123 kaže...

jel tebi uopce jasno da taj auto rabljeni ne kosta ni milijun kuna? a jel ti jasno da novi kosta mozda 200 tisuca eura? sta ti mislis da je ferrari tako jako skup? i to model 458 koji je "najslabiji", pa nije to f12 berlineta ili ff, ili 599 gto. ovo je nasljednik f430(koji se prodaje po njuskalu za 500 tisuca kuna). mislim to jesu skupi auto ali ajmo ne pretjerivat. da ne govorim da se to vani moze nac puno jeftinije nego kod nas.

200 tisuća? Ti se šališ? S63 AMG košta kod nas 230 tisuća, onda sigurno Ferrari košta manje..aha da..kao što sam rekao i kolegi gore, nađi cjenik pa pogledaj.

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...
zelenbic kaže...

nije bentley jeftiniji auto od ferraria bas. a ferrari nije ni neka rjetkost, ja sam npr vidio sigurno 20 ferraria u zivotu a npr lamborghinija mozda jednog, dva.

bugatti je skroz druga stvar jer je to auto od 15 milijuna kuna i kosta ko 8 ferraria.

al opet nije mi tolki wow efekt kad vidim bentleya istina i ja sam vidio više ferrari-a od lamborghini-a a benntly ja u ZG  vidim svako malo pa mi nije nešto dok se ferrari vidi svakih par mjeseci 

edit:

@alienware1 je to javni parking ali to ti je centar grada imaš tamo neki luksuzni kafić a ova zgrada ti je neka plesna akademija ili tako nešto zadnji put je vlasnik izašao iz toga kafića a njegov suvozač iz te akademije 

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 10:50 (zelenbic).
18 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

A i lik se je parkiro vrhunski, nema šta {#}

Auto je širi od parkirnog mjesta, logično da je zauzeo dva nego da ga neka budala ne udari vratima

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 12:08 (Ziga).
15 godina
mar123 kaže...
dv14 kaže...

Ne baš. Ima dosta Poljaka, Slovenaca, Talijana..

Prestao sam obraćati pažnju na te X5, Q7, Cayenne i ta čuda.

Više mi je pažnju privukao Saab 9-5 iz 2011/12. Dobro, jeftiniji je, ali je rijedak i meni se osobno, prilično sviđa. Lijepa limuzina.

17 godina
dv14 kaže...
mar123 kaže...
dv14 kaže...

Ne baš. Ima dosta Poljaka, Slovenaca, Talijana..

Prestao sam obraćati pažnju na te X5, Q7, Cayenne i ta čuda.

Više mi je pažnju privukao Saab 9-5 iz 2011/12. Dobro, jeftiniji je, ali je rijedak i meni se osobno, prilično sviđa. Lijepa limuzina.

i ja sam ga vidio i bas smo prokomentirali da je lijep auto.

16 godina
odjavljen
daniel.hajdinjak666 kaže...

I da ga mozes uvesti nije fora jer ima volan na desnoj strani. Ispod Euro3 norme motora auto ne mozes uvesti.

Europska unija...

Uostalom i prije se moglo, samo si trebao napraviti preinaku na euro3, šta misliš kako je onaj iz linksa uveo one skyline.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pitanje za znalce. Samo one koji znaju. Molio bih bez miješanja ostalih koji nagađaju i misle... Ili su čitali u novinama koje su na razini 24 Sata.

Dakle. Može li se kubikaža (ccm) povežati sa mijenjanjem bolje,drugačije,jače,slabije radilice? Bez ikakvog brušenja,stavljanja drugih klipova itd... Samo radilica,ništa više,ništa manje. Koliko je meni poznato ne može se... Ali ima li netko drugi da mi to potvrdi da mogu biti siguran 101%?

Optimizam je nedostatak iskustva.
18 godina
Ne. Promjenom radilice se ne mjenja kubikaza motora. Jedino vecim klipovima.
14 godina
protjeran
Jakovp kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...

Europska unija...

Uostalom i prije se moglo, samo si trebao napraviti preinaku na euro3, šta misliš kako je onaj iz linksa uveo one skyline.

Za auto oc 6000 eura dati js 10 000 za preradu na auro3 i nije bas pametna investicija. A ako je euro1 kaj mislim da je, onda zaboravi bilo kakvu preradu i uvoz.

15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
Ne. Promjenom radilice se ne mjenja kubikaza motora. Jedino vecim klipovima.

kako ne... ako povećaš "stroke" povećao si hod klipa i time direktno i kubikažu.. znači ako veća radilica stane u motor, povećao si kubikažu.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 16:06 (nine).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jesi siguran Nine? Ja znam za ovo što je Marko rekao,za klipove. Normalno,moraš brusiti,no to je nebitno. Ali ovo za hod nisam o tome razmišljao. Siguran u to? Pričamo o cranckshaftu. 

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

100% ako razmisliš o tome skroz ima smisla.. 

Evo ti i sa wiki-ja citat:

Piston stroke

The distance the axis of the crank throws from the axis of the crankshaft determines the piston stroke measurement, and thus engine displacement.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Oke than. Hvala! 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice