pfffffff moj 85kw ide 180km/h 

- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I moj bi sad vjerojatno odštopan skroz potegao 180
, na ravnom naravno, autoput, nikakve nizbrdice i te šeme (170 je već uspio sad u povratku s mora).. Na YT su ga čak i mrvicu više poderali LOL, mislim neki česi, poljaci..
Mislim da bi 208 T16 Pikes Peak mogao komforno po rekord Nurburgringa
trebali bi yebeno produziti omjere u mjenjacu, a ne da na svakoj ravnici od 150-200m lupa u blokadu, a kamo li tek na zadnjoj ravnici od koliko ima kilometar dva, ahahha
Slobodan pad s litice? Auto od 90ks da ide 220?! Ja ga u 29g. života još nisam vidio..
ne, samo autocesta i nizbrdica... xD
btw jos bi isao, ali su bili zavoji, a ja s mobitelom u ruci i druga ruka na volanu, pa sam se malo usro ahahahah
Ako ima tko zainteresiran za Fiat Mareu (tamnosiva, branici u boji karoserije..) 1.6SX 103ks, mama će prodavati uskoro (navodno, čekam potvrdu još definitivnu). Bile su tu slike (moram opet poslikati friške), nerealno malo km, prva vlasnica, nepušač, nigdje zareza unutra, izvana isto odlična.
Motor odličan koliko mi je poznato, vožen većinom po gradu i to vrlo malo. Vidjet ću što će biti s regom jer je sad istekla, valjda to gledaju oće regati pa prodavati, ili odmah prodavati, i što je sa servisima, filteri, ulje, remenje itd.
Evo jedan zanimljiv video :)
pfft cjenofix 
A što kažete na vw up
ja sam vozio gnoj 3 1.9 TD 75ks i 90ks 180 km/h.. oba bi išli malo iznad, ali mi je bilo žao ozonskog omotača
a i civica 1.4 75ks sam isto toliko vozio 
@krex
grozota jedna.. užas.. imala ga sestra kao službeni na kratko vrijeme dok joj je polo bio na popravku.. za razliku od polića, u ovog nisam želio ni sjesti, a kamoli ga provozati 
Al zanimljiva je usporedva maksimalnih brzina benzinca i dizela.
Moj Audi A4 74kw benzinac 1.6 ide 208kmmh, a mamim Mercedes A170 isto 74kw cini mi se, ide 175kmh.
Al zanimljiva je usporedva maksimalnih brzina benzinca i dizela.
Moj Audi A4 74kw benzinac 1.6 ide 208kmmh, a mamim Mercedes A170 isto 74kw cini mi se, ide 175kmh.
uzmi za primjer
66kW = 180kmh
74kW = 175kmh
80kW = 195kmh
85kW = 200kmh
razlika je u duzini omjera getribe i jako bitan faktor....koliko pojedini auto dodje "brzo" do maksimalne brzine
pa dugacka je, samo sta sam ja kasno skuzio i poceo gas do poda, inace sam se vozio 120...
plus sta su konstantni zavoji sirokog luka, da je ravno bi se usudio stiskati jos vise :)
bome je i dugačka getriba.. na koliko si okretaja bio?
BTW malo je mutna slika.. to je 220? FFS ja sam ludaču vozio 215 najviše
mislim da sam bio sitno ispod 6k okretaja tada
neznam tocno, ali mislim malo manje od 6000
nisam gledao urice toliko, vise mobitel i zavoje :D
Pa trebalo bi ti više.
Ja sam svojih 89KW kazaljku okrenem preko 220, cca 225-30 otprilike, neka uzmem da laže 10% sat (i svi mi zajedno), to je nekih 200 stvarnih.
...pa ti driftaj.. 
Taj ko da je znao da će izletit, pa je zračni jastuk stavio na krov 
Moj motor ali 130 i sa 6 brzina mislim da ne bi imao problema doć do 200, pogotovo u Gnoju 4 i A3-ici.
http://www.auto-motor-und-sport.de/einzeltests/power-brenner-768108.html
205, točnije, onda može sigurno i mrvicu više cca. 210, kad moj od 66kW ide do 185/ 181 tvornički.
Nova Astra OPC, meni je brutalna, motor, unutrašnjost, izgled, ma sve..da takvo što kupujem stvarno se teško odlučiti, MeganeRS, FocusST..praktički do Golfa GTi ne bi ni došao, na ova prva 2-3 bi se zadržao u najužem izboru.
http://autoklub.jutarnji.hr/test-opel-astra-opc/1112120/
@thedream
ovaj od 130ks nije kao tvoj motor
tvoj je bolji 
@Jarvan
ma to sam jednom probao na zg-obilaznici, velim bilo je ispod 6k okretaja tako da bi išao još..
kada god idem negdje autoputem, uvijek je netko samnom tko bi vrištao da se zaletim preko 200
evo našao sam ti na brzinu 4th gen preluda sa istim motorom kao moj 245 km/h ... iako meni se čini da moja ne može toliko, ali mislim da može 230
Po dugovječnosti..
i troškovima održavanja sigurno. Ali ovaj ide jako lijepo, vozio sam se u Gnoju 4 (3vrata model), taj PD motor 130 i Highline oprema, *eben auto..
@ludača - mislim da ipak ta na videu ima za 245km/h onaj jači motor hehe, ne tvoj..
jači motor ima redline na 7.3k okretaja, a 2.0 ti je identičan motor kao moj i ide do 6.3k... ali ga lik dere 500 okretaja u crvenom. 
jači motor ima redline na 7.3k okretaja, a 2.0 ti je identičan motor kao moj i ide do 6.3k... ali ga lik dere 500 okretaja u crvenom. 
7.3k?! To je već saftanje
hehe..
Audi 80 112 ks Zvijerka 190 km/h ide.
slabo, moj a4 74kw ide 208 
http://www.autoevolution.com/engine/audi-a4-1995-16.html
Oni vele 191, i da fulaju 5-10km/h..208 je nizbrdica
hehe
ma pisana max brzina ti je realno uvijek dosta manja nego što auto može navući.. meni u papirima piše 201..
čisto sumnjam da i ruske-u piše 220 
prema fordovoj specifikaciji 1.8TDCi 115ks. 0-100 10.8s, maks speed 117mph.
u knjizici pise 180km/h znaci ne laze puno.
banana pise 193