Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.915
|
čitano: 18.406.807
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

to ti je za quada pretpostavljam?

probaj tu http://www.motorna-ulja.hr/ gledao sam malo imaju ulja koja tražiš, ali nazovi još i pitaj {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
18 godina
Re: Vaš Auto Snova
Jest za quada. Moram servis napraviti jer za vikend idem na dosta dugu voznju pa preventive radi. Budem ih sutra kontaktiral pa nek mi dostave doma da to sredim.
18 godina
RuskeGTT kaže...
nine kaže...
Batista kaže...

Ak netko nije primjetio - 4-vratna izvedba A petice je na slici.

a kako bi primjetio kad su svi isti i ovak i onak {#}  mora to biti audi-fan oko {#}

nes ti audi fana koji kaze za A5 sportback da ima 4 vrata...

Ocito moram se ispravit, nema mi druge...

Stetno za forumsku reputaciju ak to ne napravim.

Na slici je A5 sa petorim vratima :)

Truth in engineering.
13 godina
Vaš Auto Snova

Evo ljudi došao na ideju da se uzme neki Golf 1 1983 . godištei da se u njega ubaci 1.8 16v kr motor iz golf-a 2 . Pa me sada zanima jel bi on s time motorom i dalje se vodio kao oldtimer i kako bi mi se obračunavalo osiguranje ?? 

I koliko bi otprlike koštalo da mi profesionalni majstor ubaći već složen motor na limarski ispravnu karoseriju . ?? 

14 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Evo ljudi došao na ideju da se uzme neki Golf 1 1983 . godištei da se u njega ubaci 1.8 16v kr motor iz golf-a 2 . Pa me sada zanima jel bi on s time motorom i dalje se vodio kao oldtimer i kako bi mi se obračunavalo osiguranje ?? 

I koliko bi otprlike koštalo da mi profesionalni majstor ubaći već složen motor na limarski ispravnu karoseriju . ?? 

O Bože. {#}

Ja ću ti predložiti da staviš kapu, pa da ti takve ideje ne padnu više na pamet.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
18 godina
Vaš Auto Snova

Za te novce što bi dao za njega bolje kupi pištolj i ubij se.

Inače, auto može dobit status oldtimera samo ako je sve original na njemu, naravno inspekcija ga provjerava.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Bez uvrijede,ali se slažem s dombakom, a isto toliko se i ne slažem. Mladić poštuje zanat mehaničara,a i voli biti informiran! Pa to je u startu ogroman plus! 
Prvo se raspitaj možeš li uopće dobiti titulu oldtimera ako je auto napola svoj,znači jedna dio onoga,jedan dio ovoga,vamo pa tamo.

Drugo,kako ćemo mi to znati koliko bi ti majstor napravio?
Najbolje bi ti bilo da odeš na forum VW-a gdje se momci sastaju i kemijaju za doručak, ručak, i večeru. I tamo njih pitaj bi li imao tko volje to s tobom odraditi,i pokazati ti.  A ako ti se nešto sviđa,i voliš nešto,ne slušaj druge,jer ne radiš za njih,već za sebe.

I meni je glupo tako nešto raditi,ali nije moja stvar. Mnogo toga mi se sviđa pa okrenem glavu. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
Vaš Auto Snova

Ma oduvijek me privlačili old timeri i sada mi palo to na pamet . Golfa dobijem besplatno s papirima , limariju odradim s susjedom , motor imam iz stare dvojke sa samo  139000 kilometara koja je udarena odzada ,a ima papire . Koliko sam se čuo , treba neki profesionalac ugradit motor i sve fotografski dokumentirati , te onda ide na atest u cvh . 

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pa kažem ti idi na VW forum,i tamo kemijaj,tamo ćeš detaljnije to obraditi nego ovdje. 

13 godina
Vaš Auto Snova

Evo upravo se registriram . 

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ima nekakva akcija u intersparu, prodaju auto radio aeg sa usb-om, ali nema cd-player, mada za ovu lovu mislim da se isplati, pa ako nekome treba... {#}

16 godina
Vaš Auto Snova

ili ne biti skrt i dodati 100tinjak kn i imas pravi radio prave marke

http://www.nabava.net/autoradio__480/pioneer-radio-mvh-150ui-4x50-watt-cd__2831411

(frend ga kupio za punta, zvuk mu se preporodio u odnosu na sonyja mp3, elipse mu rokaju 10x jace da se ponekad zacudim kako elipse od 200kn mogu tako rokati)

a bazni pioneer je ovo...mogu misliti sta rade jaci modeli

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 12:47 (RuskeGTT).
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

http://www.nabava.net/autoradio__480/pioneer-radio-mvh-150ui-4x50-watt-cd__2831411

ma dobro, daleko od tog, onda se može naći i Kenwood za tu cijenu, al vidio sam tu po forumu da ljudi kupuju one fm transmitere, takvim ljudima se možda svidi onaj aeg auto radio, baš zbog cijene... {#}

18 godina

Imam takav transmiter, kupljen preko ibeja i nisam previše zadovoljan. Možda da sam kupio bolji/kvalitetniji bi bilo drugačije ali ovako kvaliteta zvuka nije neka, a i često se prekida pjesma ako je neka stanica na sličnoj frekvenciji.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
18 godina
Vaš Auto Snova
Nakon 850 km potrosnja:
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ja ja sehr guter verbrauch {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
1BIT kaže...
RuskeGTT kaže...

ma dobro, daleko od tog, onda se može naći i Kenwood za tu cijenu, al vidio sam tu po forumu da ljudi kupuju one fm transmitere, takvim ljudima se možda svidi onaj aeg auto radio, baš zbog cijene... {#}

i sta oces rec da je kenwood bolji od pioneera? jedino za koga smatram da je bolji od pioneera je alpine, ali kad vidim koliko je cijena veca, a kvaliteta nije proporcionalna, onda ostajem pri pioneeru

sorry, samo moje misljenje...ali nemozes rec da je kenwood bolji niti usporedivati sa tom cijenom

18 godina
nine kaže...

ja ja sehr guter verbrauch {#}

ja ja ich bin zufrieden

15 godina
Vaš Auto Snova

Nova Mazda 3. Meni se izgledom prilično sviđa..

http://www.index.hr/auto/clanak/nova-mazda-3-sluzbeno-predstavljena/685629.aspx

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jedan od jačih oglasa na njuškalu definitivno... Autor se jako potrudio (profi slike, a ima i video), a vozilica je odlična. Prstohvat egzotike u moru tjuniranih Golf dvojki... Za svaku pohvalu!

http://www.njuskalo.hr/auti/porsche-944-2.5-163ks-oglas-8476282

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
14 godina
neaktivan
TIR669 kaže...

Jedan od jačih oglasa na njuškalu definitivno... Autor se jako potrudio (profi slike, a ima i video), a vozilica je odlična. Prstohvat egzotike u moru tjuniranih Golf dvojki... Za svaku pohvalu!

http://www.njuskalo.hr/auti/porsche-944-2.5-163ks-oglas-8476282

Pravi bombon. {#}

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ovaj porsche udaren s desne strane (ako se gleda iz vozaceva sjedista lijeve strane)? {#}

CARPE DIEM
13 godina
Vaš Auto Snova

Moj auto snova evolution X,ali nikad nebum imao para za to,inace vozim seat leon top sport 1.8 20 vt 2003

razorblade
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Nova Mazda 3. Meni se izgledom prilično sviđa..

http://www.index.hr/auto/clanak/nova-mazda-3-sluzbeno-predstavljena/685629.aspx

Prezakon, ko kak su mobiteli recimo HTC One i HTC One Mini, i S4 i S4 mini, taj je Mazda 6 i Mazda 3 Mini hehe.

Predivno izgleda, bas, sick, bas me zanima sto ce MPS divizija izdati kroz koju godinu, Mazda 3 MPS, mogla bi biti cudo nevideno.

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Unutrasnjost Mazde me podsjetila na unutrasnjost A klase {#}

A klasa A klasa
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Bling bling. {#}

14 godina
Vaš Auto Snova

Ferrari F40.

Old school jurilica. Bez TCa, ABSa, KERSa ili tko zna čega sve. Pravi manualac, go-kart za cestu.

Zadnji auto Enza Ferraria.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 14:41 (ScorpiusCRO).
16 godina
Vaš Auto Snova

novi kralj hot hečeva za mene ne A45 AMG i ne vidim nista drugo osim toga...

kakav megane RS, kakav golf GTI/R, kakva astra OPC, focus ST/RS...sve su to baje...

A45 me odusevio izgledom, motorom, zvukom, performansama...

BRUTALA <3

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Kad je bio u praoni? :P

16 godina
Vaš Auto Snova

jos nije...to govorim po ovome sta vidim na netu, a jedva cekam i uzivo ga vidjeti

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice