Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.915
|
čitano: 18.409.611
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Dječaci kaj vi velite o ovom swiftu gti {#}

Znam da je auto star preko 20 godina al njihovi su motori nepoderivi. Vozio sam obični od 52 kW i super se vozi (težak je sam 750 kg). Frend je kupio običnog i jako mi se svidio. Znam da se treba jako paziti na limariju jer im je limarija jako nekvalitetna, a ovaj je cijeli životni vijek u istri i čovjek kaže da nema mrvice hrđe. Meni super izgleda.. Što mislite dal da mjenjam svog pola 1.0 33kW 93.g. 170kkm, isto regan godinu dana za takvu jurilicu (+ moja doplata)??  Ima li tko iz Umaga ovdje a da ima vremena zaletit se pogledati u kakvom je stanju? Kad dođem po njega častim čevapima {#}

Potrudi se dobiti ono što voliš jer ćeš inače biti prisiljen voljeti ono što si dobio
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Vrlo dobar,i vrlo dobra sjedala. Čak za 1.3 ide vrlo dobro,još ako je twin cam,na konju! 

Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
nine kaže...

ajde da ti ja redom odgovorim.. pošto ne vozim svaki dan istoga, ako primjetim isti kvar na 2-3 komada, znači da je prije pravilo i da će se i na ostalima događati..

malo plastike i kabela? oke pročitaj post sa 4 nedostatka koja sam naveo i dobro razmisli dali sam to napisao da bi pljuvao ili radi čuđenja.. ako ništa mogli su potegnuti malo plastike ispod motora da ne vidim asfalt dole kada dignem haubu, i da ne gledam skroz prljavi i zašpricani motor nakon 2 godine korištenja.. puno sitnica koje se na njima događaju su upravo zbog vlage.. razmisli malo o tome {#}

majstorske priče ne pušiš? ok granted.

da.. talijani su izmislili puno auto tehnologije tipa: između ostalog vvt, common rail, twin spark itd itd.. znači potpis.. ali to i dalje ne znači da im je svaki auto perfektan.

Ovo boldano, te sitnice koje si naveo se valjda vuku još od punta jedinice, to je jednostavno politika fiata, al su zato najlakši u klasi, mada npr punto II redizajn je zbog šupljine ispod motora imao problema sa pucanjem kućišta alternatora koji je tako smješten da ga svaka lokva zalije, a on se u radu grije i takve nagle promjene temperature ga jednostavno unište... {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@ilija2010lukic

lim izgleda jako lijepo.. inače čudo od motora, em leti kao zmaj, vrti se do 8k, em nepoderiv motor koji malo troši.. samo ne se zaletavati u zavoje s njim i odličan auto {#}

2 frenda su ih imali, naravno mladi vozači, oba swifta su završila na otpadu {#} nije bilo ozljeđenih BTW {#} oba su na rizole zabili prednje kotače u kabinu {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
nine kaže...

@ilija2010lukic

lim izgleda jako lijepo.. inače čudo od motora, em leti kao zmaj, vrti se do 8k, em nepoderiv motor koji malo troši.. samo ne se zaletavati u zavoje s njim i odličan auto {#}

2 frenda su ih imali, naravno mladi vozači, oba swifta su završila na otpadu {#} nije bilo ozljeđenih BTW {#} oba su na rizole zabili prednje kotače u kabinu {#}

Zato ga i zovu "mrtvački kovčeg" {#}

Nisam ja baš takav divljak {#} Pazit ću ja :)

Čak kad uzmem od frenda ibizu 1.9d preporodim se nakon vožnje u polu, koliko god to sarkastično zvučalo {#}

Polo mi je super jer sve sam radim na njemu, nedavno sam lamelu SAM promjenio. Zvao sam frenda kad sam vračao getribu da malo digne motor. A cijeli trošak promjene lamele je 220kn (ležaj i korpa su bili dobri, a i da nisu novi set je 630kn). Jesu skupi djelovi za te starije japance?? Vidim ima ih jeftino na njuškalu tak da s djelovima nebi trebalo bit problema??

Potrudi se dobiti ono što voliš jer ćeš inače biti prisiljen voljeti ono što si dobio
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pa što ne pitaš tipa koji ga prodaje? {#}

Šalim se,ne bi trebalo biti problema,a i ako ćeš se ponašati prema njoj kao prema bebi,nećeš imati ni puno posla. Kao i kod svakog auta. 

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

evo malo sam se opet igrao na autu.. naime izbilo mi malo hrđe na varovima na auspuhu, pa sam ga išao očistiti i zaštiti..

zadovoljan sam s obzirom koliko je bilo teško {#} evo slička gotovog produkta http://i.imgur.com/5wjBMNi.jpg

18 godina
Vaš Auto Snova

{#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nemaš sway bar? :P 
Vidim neku šipkicu ali bih rekao da je to nešto slabo,pa ne mislim da je to to. :P 

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

preluda ima serijski swaybar {#}

EDIT: baš me ćopila volja za raditi nešto po autu, i s obzirom da je spuh dobro ispao mislim da ću si iduće polakirati čeljusti i glavčine.. 2 po 2 jer imam samo 2 dizalice {#}

nebi trebalo biti upola teško kao auspuh {#}

a snimio sam još jednu super foru.. već imam ideja šta bi mogao s ovime napraviti {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 20:31 (nine).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nešto mi je malen taj sway bar. :P 

E,a da se ti baciš na potražnju h22?  {#}

13 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Šta vi kažete na citroen xsara 2.0 hdi jesu li skupi za održavanje

14 godina
neaktivan
krex kaže...

Šta vi kažete na citroen xsara 2.0 hdi jesu li skupi za održavanje

Susjed mi ima ogromnih problema sa elektronikom, ne znam dali je to baš do njegovog ili je problem serije. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
13 godina
Vaš Auto Snova
Jel mi moze netko navest par starijih modela,koji se mogu nac za jako male novce a da su dobri i nisu skupi za odrzavanje?
13 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Ja sam mislio kupiti noviju seriju valjda je bio onda redizajn značu 2004 godina

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Cuj, najbolje je uzimati zadnju godinu serije, dok se isprave djecije bolesti.

13 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Nisam sguran ali mislim da je 2004 zadnja godina proizvodnje

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Onda gledaj 2003-2004.

13 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

A održavanje je skupo servisi,gume,potrošnja

Hvala na pomoći

13 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Gdje bi se dale kupiti u Zg županiji bočne lajsne, barem 2cm širine, nebitna boja. Po njuškalu samo ove krom od 1cm.

15 godina
neaktivan
turbojc kaže...

E,a da se ti baciš na potražnju h22?  {#}

pomalo {#} razmišljam si možda bi prije započeo neki EV projekt.. naravno ne na ludi {#}

bit će i h22 jednoga dana.. ludu ne dam nikome {#}

EDIT: evo jedan prekrasan h22.. atmosferac, 272 ks, 11.85sec 402m {#} napere prosječnog ferrarija {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 23:41 (nine).
17 godina
neaktivan
Molim brz odgovor: gdje i kada plaćam 20kn biljega prilikom liječničkog pregleda za vozački (B kategorija, Split)?
15 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Molim brz odgovor: gdje i kada plaćam 20kn biljega prilikom liječničkog pregleda za vozački (B kategorija, Split)?

bu ti sve teta na šalteru rekla {#}

13 godina
Vaš Auto Snova
Moj auto snova definitivno audi a7
18 godina
ljubek kaže...

morao sam. {#}

Ohne Audi geht es nicht..
18 godina
andreas11 kaže...
ljubek kaže...

morao sam. {#}

Definitivno jeftinija verzija A sedmice :)

Ak netko nije primjetio - 4-vratna izvedba A petice je na slici.

Truth in engineering.
17 godina
Vaš Auto Snova

a5 je puno manji auto od a7, a5 je negdje ko bmw 3.

15 godina
neaktivan
Batista kaže...

a kako bi primjetio kad su svi isti i ovak i onak {#} mora to biti audi-fan oko {#}

18 godina
nine kaže...
Batista kaže...

a kako bi primjetio kad su svi isti i ovak i onak {#} mora to biti audi-fan oko {#}

Da bi rec rekel {#}

Od uvijek sam iz obozavao, premda priznajem da su danasnji modeli fakat preslicni medjusobno.

Vozao nekad kao smrkljavac 80.-etku pa prvu seriju A4 - sve pojmovi u vrijeme kad su izasli.

Audi B4 (redizajn moje bivse 80. -etke) - to mi je jos dan danas lijep auto. O cabrio izvedbi da ne govorim...

Truth in engineering.
17 godina
nine kaže...
Batista kaže...

nisu isti kad je a5 puno manji.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice