Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.927
|
čitano: 18.438.568
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

sve ne bi ima jednog aston martina.Jbt svaki dan bi isa u odijelu na je**** martini . a sta se tice porschea svaki ima svoju svrhu ..iako su se odmakli od stila 911 i stavili cayenna i panameru oni jos uvijek svu paznju stavljaju na 911

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
18 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Hacker002 kaže...

Aj za težinu motora još nekako, ali za potrošnju i količinu ispušnih plinova čovjek koji ima 200k eura za auto baš ne brine previše.  Svejedno je trošio 10 ili 12 litara, a emisija CO2 je baš bitan faktor kad kupuješ sportski automobil.

E vidiš državi je bitno koliko što zagađuje okoliš... i zašto bi netko iako bogat plaćao veće poreze za sportaša ako ne mora?

18 godina
Pero Dinamit kaže...
Hacker002 kaže...

Neznam za tebe ali ja vidim razlike na Vantage, DB9, Vanquish..Vantage mi je najružniji, kod DB9 mi se nesviđa centralna konzola..Vanquish je savršen, Volante verzija pogotovo, iako su mi stražnja svjetla možda bolja na DB9..

A čini ti se da su isti jer se drže onih mjerila trećine, npr prozor je trećina visine auta, grill prednji je trećina visine od poda itd..i tako je svaki i sve na njima napravljeno..

Meni tako Porsche nema smisla, 911, Boxer, Cayman, sve isto..iako mi je 911 turbo s dobar, nesviđa mi se što ima 'samo' 6 cilindara jer takav auto zaslužuje pošten V8.

Ne vidiš razliku između pojedinih modela a jedan ti se ne sviđa izvana, drugi ti ima ružnu centralnu konzolu, treći ti je savršen. WTF? {#}

Jel ti znaš čitati? Ne? Pogledaj boldano šta piše.

18 godina
Hacker002 kaže...
Pero Dinamit kaže...
Hacker002 kaže...

Neznam za tebe ali ja NE vidim razlike na Vantage, DB9, Vanquish..Vantage mi je najružniji, kod DB9 mi se nesviđa centralna konzola..Vanquish je savršen, Volante verzija pogotovo, iako su mi stražnja svjetla možda bolja na DB9..

A čini ti se da su isti jer se drže onih mjerila trećine, npr prozor je trećina visine auta, grill prednji je trećina visine od poda itd..i tako je svaki i sve na njima napravljeno..

Meni tako Porsche nema smisla, 911, Boxer, Cayman, sve isto..iako mi je 911 turbo s dobar, nesviđa mi se što ima 'samo' 6 cilindara jer takav auto zaslužuje pošten V8.

Ne vidiš razliku između pojedinih modela a jedan ti se ne sviđa izvana, drugi ti ima ružnu centralnu konzolu, treći ti je savršen. WTF? {#}

Jel ti znaš čitati? Ne? Pogledaj boldano šta piše.

Ne znam o čemu ti {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Meni je najljepši dosad ovaj Aston (u novom Vanquishu mi se svijetla ne sviđaju zadnja).

A complex man drawn off of simplicity.
15 godina

Jel istina da se na tehničkom više ne mogu upisati druge dimenzije guma? {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
moderator

Nije.

Može se upisati bilo koja dimenzija s kojom je taj auto tvornički dolazio.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
15 godina

Tako je bilo, do sada. Dobio sam informaciju sa dvije strane da se to više nemože riješiti na tehničkom.

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
moderator

Ja u ponedjeljak upisao nove felge bez brige...tako da neznam

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 13:42 (XXX-Man).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

wanna play a game? ajmo probajte nabrojati barem 3 faila pod haubom punta evo.. ja sam se zgrozio kada sam vidio na kaj to liči {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 18:54 (nine).
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Prvi fail je Fiat, a dalje ne znam.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

lol nice try {#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Dobar usis...toplog zraka.

Faith divides us - Death unites us.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ok za usis ,a što su ostala dva? XD

Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Gdje je akumulator?

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

prvo pogledajte dolje ispod motora nema zaštitnu plastiku.. to uzrokuje da se stvari u engine bayu kvase i prljaju kao što možete i vidjeti po motoru..

drugo je dream pogodio.. naravno ta pozicija za filter zraka se koristila u povijesti, ali nije bez razloga odbačena {#} po zakonima fizike toplina ide prema gore, znači grije zrak koji motor usisava {#}

treće pogledajte od kud vuče zrak ... to ne da može uvući prljavštinu kapljice i kukce, nego može hebenu vjevericu uvući LOL.. mislim koji genij se samo toga sjetio, usis u sred ničega

četvrto, pozicija ecu-a je isto začuđujuća.. odmah desno od motora izložen i on i kontakti vlazi i prljavštini {#} normalno se stavlja negdje kod filtera peludi kod šajbe ili slična zatvorena mjesta.. ali ne u fiata.

sve u svemu, loš engineering {#} autoindustrija nije više mlada, i mislim da su tu ofulane stvari koje se gotovo podrazumjevaju.. vjerujem da se ode još dublje čačkati da bi našao još masu takvih primjera {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 20:25 (nine).
13 godina
Vaš Auto Snova

Imamo astru f 1.7d (opelov motor) već 9 godina i nikad nije bilo neki većih kvarova. Jedino što preko zime malo teže pali zbog kompresije, trebalo bi napravit generalku jer ima već oko 250 000km. Nije tolko trula kao ostale astre f koje vidim na cesti a na njoj je prvi lak. A na laguni stotinu nekih problema sa elektronikom zasad ih više nema i nadam se da ih više neće ni biti. :) Evo par slika nakon pranja:

16 godina
XXX-Man kaže...

Nije.

Može se upisati bilo koja dimenzija s kojom je taj auto tvornički dolazio.

mozes svasta upisat, pogotovo kad ti pri prijepisu napisu 2x iste dimenzije (gore pod standard i dolje pod napomenu) onda pokazes da si nezadovoljan uslugom i greskama i kazes izvolite lijepo sad upisati to to i to...tako ja imam 175 65 14, 195 50 15 i 195 45 16...od toga mislim samo 14ke su standardne dimenzije, 15ke nema na meganu, ili ima 185 55, a 16ke su 195 50...

sve se da...jos samo da upisem 205 40 17 i na miru sam

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Šta mislite o ovom mercedesu

13 godina
Vaš Auto Snova

Šta mislite hoće li se isplatit kad uđemo u EU uvozit aute iz Njemačke?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 22:14 (macgyver 53).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

nakon što se potpiše schengenski sporazum, da.. a to neće biti neposredno nakon ulaska {#}

17 godina
nine kaže...

nakon što se potpiše schengenski sporazum, da.. a to neće biti neposredno nakon ulaska {#}

kakve veze schengen ima? sta se ne radi tu o porezu i carini, granica nema veze.

13 godina
Vaš Auto Snova
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

pa upravo nakon uvođenja schengena će ti se ukinuti porez i carina, sam si si odgovorio na pitanje.. bit će tu još uvijek trošarine koje će porasti doduše.

BTW ako netko zna bolje ispravite me, ali ja sam to tako shvatio {#} nisam preveć vičan politici..

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 22:29 (nine).
17 godina
nine kaže...

pa upravo nakon uvođenja schengena će ti se ukinuti porez i carina, sam si si odgovorio na pitanje.. bit će tu još uvijek trošarine koje će porasti doduše.

BTW ako netko zna bolje ispravite me, ali ja sam to tako shvatio {#} nisam preveć vičan politici..

to se ukida 1.7. a schengen ce samo maknut granice te se nece vise trebat pokazat isprave za prelazak u druge drzave.

17 godina
nine kaže...

prvo pogledajte dolje ispod motora nema zaštitnu plastiku.. to uzrokuje da se stvari u engine bayu kvase i prljaju kao što možete i vidjeti po motoru..

drugo je dream pogodio.. naravno ta pozicija za filter zraka se koristila u povijesti, ali nije bez razloga odbačena {#} po zakonima fizike toplina ide prema gore, znači grije zrak koji motor usisava {#}

treće pogledajte od kud vuče zrak ... to ne da može uvući prljavštinu kapljice i kukce, nego može hebenu vjevericu uvući LOL.. mislim koji genij se samo toga sjetio, usis u sred ničega

četvrto, pozicija ecu-a je isto začuđujuća.. odmah desno od motora izložen i on i kontakti vlazi i prljavštini {#} normalno se stavlja negdje kod filtera peludi kod šajbe ili slična zatvorena mjesta.. ali ne u fiata.

sve u svemu, loš engineering {#} autoindustrija nije više mlada, i mislim da su tu ofulane stvari koje se gotovo podrazumjevaju.. vjerujem da se ode još dublje čačkati da bi našao još masu takvih primjera {#}

Problem Punta u motornom prostoru je što se cijeli prednji kraj oslanja i drži na 2 nosaca motora, užasna štednja na meterijalu (zato je jeftin) što nažalost dolazi do izražaja u frontalnim sudarima. Punto, ne hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 23:21 (bik).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

A jel se ne drže i Hondini motori isto na dva mjesta,i stoje na nekakvoj špici tamo skroz dole? U motornom prostoru. nine javljaj se,ti i tvoji swapovi. :P

Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
Vaš Auto Snova

poceo sam raditi u jednoj autopraoni i svakakvi mi auti dolaze pod ruke...

izdvojio bih CRV novi 2.2 CDTI i X5 M look koji su me odusevili

za CRV sam se JAKO iznenadio, posto mi se auto gadio, ali kad sam ga vidio unutra i opcenito luksuz, oprema, automatik, koza, panoramski krov...brutala <3

a bmw je bmw...M detalji svugdje...

bio je jos jedan A6 novi karavan, brutala senzori za parking sa ekranom cim ubacsi u rikver se digne iz konzole i pokazuje ti auto i prepreke...

17 godina
Vaš Auto Snova

taj bmw mi nekako ima premale gume

18 godina
Vaš Auto Snova

zato sto je x3

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice