Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.927
|
čitano: 18.438.907
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Vaš Auto Snova
mar123 kaže...

ja ne razumijem zasto taj aston martin ima toliko istih modela, uzmite sad db9, vantage, vanquish- koja je razlika u tim autima? pa cak su skoro isto po izgledu. onda je tu zagato, sto on predstavlja? to su sve sportski auti i zasto ne napravit jedan model nego njih hrpu.

Neznam za tebe ali ja vidim razlike na Vantage, DB9, Vanquish..Vantage mi je najružniji, kod DB9 mi se nesviđa centralna konzola..Vanquish je savršen, Volante verzija pogotovo, iako su mi stražnja svjetla možda bolja na DB9..

A čini ti se da su isti jer se drže onih mjerila trećine, npr prozor je trećina visine auta, grill prednji je trećina visine od poda itd..i tako je svaki i sve na njima napravljeno..

Meni tako Porsche nema smisla, 911, Boxer, Cayman, sve isto..iako mi je 911 turbo s dobar, nesviđa mi se što ima 'samo' 6 cilindara jer takav auto zaslužuje pošten V8.

18 godina
XXX-Man kaže...

Balansiraj kotač.

znaci ipak je balans. ok sutra idem k vulkanizeru.... Hvala!

17 godina
Hacker002 kaže...
mar123 kaže...

ja ne razumijem zasto taj aston martin ima toliko istih modela, uzmite sad db9, vantage, vanquish- koja je razlika u tim autima? pa cak su skoro isto po izgledu. onda je tu zagato, sto on predstavlja? to su sve sportski auti i zasto ne napravit jedan model nego njih hrpu.

Neznam za tebe ali ja vidim razlike na Vantage, DB9, Vanquish..Vantage mi je najružniji, kod DB9 mi se nesviđa centralna konzola..Vanquish je savršen, Volante verzija pogotovo, iako su mi stražnja svjetla možda bolja na DB9..

A čini ti se da su isti jer se drže onih mjerila trećine, npr prozor je trećina visine auta, grill prednji je trećina visine od poda itd..i tako je svaki i sve na njima napravljeno..

Meni tako Porsche nema smisla, 911, Boxer, Cayman, sve isto..iako mi je 911 turbo s dobar, nesviđa mi se što ima 'samo' 6 cilindara jer takav auto zaslužuje pošten V8.

da i meni je vanquish najbolji i zadnja svjetla su mi najljepsa na njemu. super stvar kod astona mi je sto im model rapide koji uopce nije napravljen kao jurilica nego kao "obiteljski" auto ima najbolji motor i najbrze ide.

16 godina
Vaš Auto Snova

Neću o tuđim ukusima, al Aston mi je totalno ne zanimljiv auto. Bilo koji model. + Preplatiš ime da bi se mogao qrčit kako ti imaš love i kako držiš do nekog luksuza i šta ja znam. Meni to nema smisla.

Porsche s druge, aj bar ima ok performanse iako opet platiš ime. V8 nema potrebe u 911. Neće dobiti ništa na performansama, samo će dobiti koju kilu više i hrpu drugih problema koje moraju onda riješiti zbog novog motora. 

16 godina
neaktivan
mystik kaže...

Neću o tuđim ukusima, al Aston mi je totalno ne zanimljiv auto. Bilo koji model. + Preplatiš ime da bi se mogao qrčit kako ti imaš love i kako držiš do nekog luksuza i šta ja znam. Meni to nema smisla.

Porsche s druge, aj bar ima ok performanse iako opet platiš ime. V8 nema potrebe u 911. Neće dobiti ništa na performansama, samo će dobiti koju kilu više i hrpu drugih problema koje moraju onda riješiti zbog novog motora. 

Aston nema - ok performanse? {#}

Faith divides us - Death unites us.
16 godina
Vaš Auto Snova

Ma nisam rekao da nema ok performanse, al to su dva potpuno različita pristupa.

Aston doživljavam kao luksuzni auto. Porsche je druga kategorija, cilja prvenstveno na perfomanse i sportsku vožnju, dok recimo Aston nudi luksuz sa određenom dozom sportskih performansi. Ne znam kako da bolje to opišem.

Mislim, ne sviđa mi se ni jedno ni drugo. Vjerojatno je jasno što bi bio moj odabir. {#}

17 godina
mystik kaže...

Aston doživljavam kao luksuzni auto. Porsche je druga kategorija, cilja prvenstveno na perfomanse i sportsku vožnju, dok recimo Aston nudi luksuz sa određenom dozom sportskih performansi. Ne znam kako da bolje to opišem.

Mislim, ne sviđa mi se ni jedno ni drugo. Vjerojatno je jasno što bi bio moj odabir. {#}

ma porsche mi nije ni priblizno dobar ko aston. porsche-a ima hrpa ljudi, ima jeftinih modela, a astona nema bas svatko.

18 godina
mar123 kaže...

da i meni je vanquish najbolji i zadnja svjetla su mi najljepsa na njemu. super stvar kod astona mi je sto im model rapide koji uopce nije napravljen kao jurilica nego kao "obiteljski" auto ima najbolji motor i najbrze ide.

U kojem to svijetu Rapid ima najbolji motor i ide najbrže? Motori su im jednaki, Rapid S sad ima 558ks a Vanqusih 573. Rapid S 0-100km/h 4.9s, Vanquish 4.1s

mystik kaže...

Aston nudi luksuz sa dozom performansi koje nebi vrijedilo u nijednom Porscheu jer nije tako ekskluzivan. A neznam kakve su to posebne performanse sa šestakom, ništa spektakularno. Šestaka danas vozi svatko i to nije ništa posebno.

17 godina
Vaš Auto Snova

po official specifikacijama rapide ide 306, a vanquish 295.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jeste li vi ikada vozili i jedan automobil od tih što ih nabrajate,i govorite da vam ne valjaju i da vam s ene sviđaju?

Misliš da ti ne bi bilo ugodno u Porscheu? Ne bi malo sutra. Isto kao i u Astonu. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
18 godina
mar123 kaže...

po official specifikacijama rapide ide 306, a vanquish 295.

I po tome je bolji?

turbojc kaže...

Jeste li vi ikada vozili i jedan automobil od tih što ih nabrajate,i govorite da vam ne valjaju i da vam s ene sviđaju?

Misliš da ti ne bi bilo ugodno u Porscheu? Ne bi malo sutra. Isto kao i u Astonu. 

Nekažem da nebi bilo ugodno, već za cijenu od preko 230k eura (koliko inače košta turbo s) očekujem pošten V8 ili veći motor, a ne šestaka. Svakako da je i Porsche bomba, ali nedaju dovoljno za tu cijenu

17 godina
Vaš Auto Snova

ne kuzis sto sam htio rec, imaju trkaci auto(vanquish, db9) i imaju ogroman auto s 4 vrata i onda je taj ogroman brzi od trkaceg. ko da odes u porsche i vidis da je panamera brza od 911 carrere(sto naravno nije slucaj) ili maserati quatroporte od gran turisma.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

To što je na papiru brži,ne znači da bi ti to negdje i dokazao. Malo gledate sve to krivo. 

Uostalome,šta fali šestaku? Lakši je. A kao drugo. Pogledaj 2JZ-GTE. Šestak,a šta radi,i kakve mogućnosti još imaš s njim. 

Dva klipa manje - više,kao da bi netko imao tu mogućnost negdje ju pokazati.

Otić na grobnik,napravit 1 : 30,i miran si,moš mislit što ćete netko skinut. 

18 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Nekažem da nebi bilo ugodno, već za cijenu od preko 230k eura (koliko inače košta turbo s) očekujem pošten V8 ili veći motor, a ne šestaka. Svakako da je i Porsche bomba, ali nedaju dovoljno za tu cijenu

Ne može ništa više od šestaka, jer je u pitanju norma. Izbacivanjem 2 cilindra smanjili su težinu motora, smanjili su potrošnju i smanjili cu Co2

18 godina
Ziga kaže...

Ne može ništa više od šestaka, jer je u pitanju norma. Izbacivanjem 2 cilindra smanjili su težinu motora, smanjili su potrošnju i smanjili cu Co2

Aj za težinu motora još nekako, ali za potrošnju i količinu ispušnih plinova čovjek koji ima 200k eura za auto baš ne brine previše.  Svejedno je trošio 10 ili 12 litara, a emisija CO2 je baš bitan faktor kad kupuješ sportski automobil.

14 godina
protjeran
mar123 kaže...

ne kuzis sto sam htio rec, imaju trkaci auto(vanquish, db9) i imaju ogroman auto s 4 vrata i onda je taj ogroman brzi od trkaceg. ko da odes u porsche i vidis da je panamera brza od 911 carrere(sto naravno nije slucaj) ili maserati quatroporte od gran turisma.

Ne znam sad na pamet, provjeri, ali mislim da su DBS i Zagato brzi od Rapida. 

Sve je to tu negde. Zamisli da si vlasnik jednog kultnog brenda, kaj ne bi i ti isel na siru lepezu modela?

Tu se stvaraju pare, jer je vece trziste ako pokrijes vise klasa, jednostavno.

16 godina
Vaš Auto Snova

@Hacker

Turbo S u Njemačkoj dođe 195k €,bez doplata po želji.

Stvarno ne vidim prednosti nekog V8 motora naspram onog što trenutno šestice nude, osim zvuka i to je opet do osobnih preferencija. Druga stvar, nije samo tako uzet drugi motor i ubost ga auto pa vozi. 

Kao zadnje. Za 230k € koje si ti spomenuo, ne očekujem nikakav V8 motor, očekujem 2 GTRa, od toga jedan sa Alpha 9 paketom. 

@turbojc

U Astonu se vozio nisam, u Porscheu(ne zadnjem modelu, i nije Turbo) jesam. 

Također nigdje nisam rekao da ne valjaju, al znam da ih nikad ne bi kupio kad bi imao mogućnosti. Tu su moje preferencije jasne, GTR, super očuvani Skylineovi, očuvane Supre, NSX, po mogućnosti nemodificirane. To je nešto na što bih trošio pare kad bi ih imao.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Onda nemamo o čemu pričati jer se razumijemo na što bi se pare trošile. ;) 

18 godina
mystik kaže...

@Hacker

Turbo S u Njemačkoj dođe 195k €,bez doplata po želji.

Stvarno ne vidim prednosti nekog V8 motora naspram onog što trenutno šestice nude, osim zvuka i to je opet do osobnih preferencija. Druga stvar, nije samo tako uzet drugi motor i ubost ga auto pa vozi. 

Kao zadnje. Za 230k € koje si ti spomenuo, ne očekujem nikakav V8 motor, očekujem 2 GTRa, od toga jedan sa Alpha 9 paketom. 

Turbo S kad je izašao nedavno pisalo je cijena u Njemačkoj nekih 240k eura ako se dobro sjećam, i znam da je bilo tako puno jer mi je to bilo stvarno previše..

Šestice su za limuzine srednje klase normalni motori, nisu oni za sportaše..makar meni..GTR je klasa za sebe, ali ga ja nikad nebi uzeo jer mi se prednji kraj i unutrašnjost nesviđaju uopće...

17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...
mar123 kaže...

Ne znam sad na pamet, provjeri, ali mislim da su DBS i Zagato brzi od Rapida. 

Sve je to tu negde. Zamisli da si vlasnik jednog kultnog brenda, kaj ne bi i ti isel na siru lepezu modela?

Tu se stvaraju pare, jer je vece trziste ako pokrijes vise klasa, jednostavno.

nisu, po official specifikacijama rapide s im je najbrzi model. isto tako zagato, db9, vantage i vanquish su ista klasa automobila, spadaju u isti rang.

18 godina
Vaš Auto Snova

Vantage nije ista klasa..

A Rapid je produženi DB9..

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 1:06 (Hacker002).
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Nisu bas iste klase, Rapid je limuzina, a ovi drugi su coupe, roadster i GT modeli. Istina, razlike su male, ali vidljive.

17 godina
Vaš Auto Snova

pa nisam reko da je rapide klasa ko ovi ostali, da to je produzeni db9.

18 godina
mar123 kaže...

nisu, po official specifikacijama rapide s im je najbrzi model. isto tako zagato, db9, vantage i vanquish su ista klasa automobila, spadaju u isti rang.

mar123 kaže...

pa nisam reko da je rapide klasa ko ovi ostali, da to je produzeni db9.

Evo gore šta si rekao a nije tako. Oni nisu iste klase. Zato i je napravljeno tako - od 'najlošijeg' prema boljem. Vantage - DB9 - Vanquish

16 godina
Vaš Auto Snova

meni aston martin je totalno bzvz auto...

nema do 2013 911ke carrera 4S targa <3

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Oho, ja mislil da se targe ne rade tam jos od devedesetih. Lepo za promjenu.

16 godina
Vaš Auto Snova

rade se ali su imali stakleni pomicni krov...bzvz...

ove god je novi model koji se vraca staroj targi po dizajnu... <3

18 godina
RuskeGTT kaže...

meni aston martin je totalno bzvz auto...

nema do 2013 911ke carrera 4S targa <3

Na Targe sam i zaboravio i sad me ti podsjetiš :( Otkad ih pamtim bili su najružniji Porschei, čak je i Panamera ljepša od ovog.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

panamera {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
18 godina
Hacker002 kaže...

Ne vidiš razliku između pojedinih modela a jedan ti se ne sviđa izvana, drugi ti ima ružnu centralnu konzolu, treći ti je savršen. WTF? {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice