Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.932
|
čitano: 18.449.181
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Honda mozda ne, ali Acura, Lexusu i Infiniti tuku njemacku trojicu po svemu, ama bas po svemu. 

Samo su rvati prevelike seljacine da daju te pare za japanca pa vele "kaj si lud, za te novce dobim be-em-vea ili mecku, pa bar celo selo zna kaj vozim". Zalosno ali istinito.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ma najveći problem kod legenda je nedostatak dizelskog motora {#} (priznajte da niste ovo od mene očekivali hahaha)

ovo što ljudima nije dovoljno luksuzan je čisto stvar nedostatka onog balkanskog BMW/audi testosteron faktora kada ga sparka pred birc.. jbg nije luksuz ako 3.14chke ne vide odmah po znaku luksuz i cijenu {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
Re: Vaš Auto Snova
daniel.hajdinjak666 kaže...

Honda mozda ne, ali Acura, Lexusu i Infiniti tuku njemacku trojicu po svemu, ama bas po svemu. 

Samo su rvati prevelike seljacine da daju te pare za japanca pa vele "kaj si lud, za te novce dobim be-em-vea ili mecku, pa bar celo selo zna kaj vozim". Zalosno ali istinito.

Problem je što acura lexus ili infiniti nisu kod nas kvalitetno zastupljeni kao švabi niti razvikani niti imaju podršku približno sličnu kao kod švabe, da si se vozio u nekom mercedesu cls, audi a8 ili bmw tog cjenovnog ranga i onda sjeo u hondu,lexus, šta vac.. drugcije bi pricao.

Čovjeka koji daje 300-400k kn za auto (kojeg ti nazivaš seljačinom) ne zanimaju te djecije fore Honda je pila iz brzih i žestokih, fancy maglenke i spojleri, da auto prdi.. on želi kalitetan, jak i udoban auto i najvažnije kvalitetnu podršku bilogdje se nalazio po europi jer takvi ljudi često putuju pa onda ako voziš infiniti pa ti ode neki dio u francuskoj moli boga da ti je servis u krugu od 1000km.. glupo je generalizirat jer neki krkan iz tvog sela vozi mečku i parkira pred birtijom pa je to odmah i glup auto. 

Niža i srednja klasa svaka čast kinezi i japanci šiju europske aute što se cijene tice ali premium limuzine za ljude koji imaju novaca su pušiona nasprem švaba, bar kod nas.

Još ti na tu računicu ide padanje vrijednosti tih auta, lijep primjer je baš ovaj Legend, za 5god izgubio 70% cijene a ljudi koji voze takve aute ne voze ih dugo, 5god i mjenjaju za novo i sad ti gledaj da si ga kupio za 350 000kn i sad ga nemoš prodat za 100 000kn, zanimljiva računica.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 16:41 (bik).
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

A8, Mercedes Cl Koenig, Range Rover su mi cisto dovoljno u kojima/koje sam vozil da mogu usporediti sa Lexusom ls 600 u kojem sam se također vozil.

Razlike nema nikakve, osim cijena, izdrzljivost materijala i opremljenost u korist Lexusa. U Top Gear-u su također potvrđene cinjenice iz ova moja 2 posta, stoga Biče ne lupetaj.

Opet napominjem da ne uspoređujes Hondice (kak ti velis) za europsko trziste, jer sam lepo navel tri marke koje sisaju njemce.

I da, dobro je napisal @nine, bitan je znak kad zaprkiras bembaru pred klub da se vidi kaj tata vozi.

15 godina
neaktivan
bik kaže...

a ljudi koji voze takve aute ne voze ih dugo, 5god i mjenjaju za novo i sad ti gledaj da si ga kupio za 350 000kn i sad ga nemoš prodat za 100 000kn, zanimljiva računica.

ljudi koji voze takve aute čitaj njuške i poduzetnici, prodaju i audija i bmw-a za 5 godina i kupuju novo, jer starije od 5 godina više nije više dovoljno d1ckup {#}

a danas rijetko koji auto drži cijenu.. zapravo cijenu drže upravo ove najpopularnije marke, sve što je malo rijeđe i ovak i onak nemreš prodati

16 godina
neaktivan

Ne bih baš rekao, evo jedan test u USA u kojoj se Lexus, Acura i Infiniti odlično prodaju i gdje ih ljudi vole. http://www.motortrend.com/roadtests/sedans/1002_luxury_sport_sedan_comparison/viewall.html

Završili su na zadnjim mjestima, jest da je test iz 2009., al ne da mi se tražit (možda i nema) neki noviji sa svim tim autima, vjerujem da bi poredak bio isti, možda bi se prva 3 mjesta malo izmjenila.

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

A gle Veki, to sam ti ja gledal prije par godina na Top-u, kakve su danasnje statistike, ne znam, ali znam da za duplo manje love dobis isti auto od drugog proizcođaca. Pogotovo u Americi gde je sve jos jeftinije.

17 godina

A8, Mercedes Cl Koenig, Range Rover su mi cisto dovoljno u kojima/koje sam vozil da mogu usporediti sa Lexusom ls 600 u kojem sam se također vozil.

Razlike nema nikakve, osim cijena, izdrzljivost materijala i opremljenost u korist Lexusa. U Top Gear-u su također potvrđene cinjenice iz ova moja 2 posta, stoga Biče ne lupetaj.

Opet napominjem da ne uspoređujes Hondice (kak ti velis) za europsko trziste, jer sam lepo navel tri marke koje sisaju njemce.

I da, dobro je napisal @nine, bitan je znak kad zaprkiras bembaru pred klub da se vidi kaj tata vozi.

De mi reci šta ti voziš ? 

LS 600 ako sam dobro nagooglo košta malo više od 100 000 EUR? Ovdje pricamo o autima oko 300/400 000kn znaci početna visoka klasa koje si ljudi koji kod nas dobro zarađuju mogu priuštiti, sve preko toga je po meni za milijunaše/političare koji se ustvari niti ne kuže u aute, večinom ih drugi voze ili imaju sportski auto za vožnju vikendom, a o takvima ne bih raspravljao jer se ne kužim.

14 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma ja bi jedino guze dao za nekog KTM-a {#}

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Ja vozim Opela, ali nebitno za ovu raspravu.

Nemoj gledati cijene u HR, gledaj vani. Taman da kostaju isto, u startu imaju puno vise opreme, i manje se kvare, a interijer je ekskluzivniji i bogatiji, sa puno vise gadgeta.

Nisam ni ja neki strucnjak za aute premium klase, ali mnogi testovi su potvrdili to kaj pricam. Na kraju krajeva, nisam to ja izmislil.

17 godina

Da sigurno ti vjerujem da si vozio sve one aute što si nabrojao i sad si na opelu, nebitno, samo sam ti želio rec da ne razmišlja isto čovjek koji vozi auto od 40 000kn i 400 000kn, kontaš. Kod nas kupit infiniti lexus acuru i sl moraš biti dobro zatucan, isto kao i onaj koji je mecu kupio sam za parkirat pred birc, razum 0 bodova, formula za spušit pare. To šta je vani kakve cijene i šta se vozi u americi nema veze s ovom raspravom.

16 godina
Vaš Auto Snova

ljudi kako komentirate cijenu novog clia rs, oko 180tkn? kad znate da se megan rs nudi za kojih 2000€ vise ili malo vise...

i usporedujuci sa npr 208gti koja je oko 160tkn, a polo gti je tu negdje s cliom?

fiesta st neznam cijenu...

ajmo malo rasprava o danasnjim hot hečevima :)

15 godina

Meni se osobno više sviđaju te Mazde RX7 sa pop-up svjetlima. To mi je nešto hebeno..

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ljudi kako komentirate cijenu novog clia rs, oko 180tkn? kad znate da se megan rs nudi za kojih 2000€ vise ili malo vise...

i usporedujuci sa npr 208gti koja je oko 160tkn, a polo gti je tu negdje s cliom?

fiesta st neznam cijenu...

ajmo malo rasprava o danasnjim hot hečevima :)

kako je sad 180tkn? zar nije bio 140 tj. mislim da je bio ravnih 20 000eura. pa onda bi rade uzeo megan rs.

a od ovih kojih si nabrojao clio rs je top {#}

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
Vaš Auto Snova

preciznije 177tkn sa popustom...cijena je uzasna...da je top i nije nazalost vise (vidi malo testove razne po netu, chris harris, autoweek.nl i sl.)

fiesta i pug su ga nadmasili, iako na ubrzanju clio ih dere, ali zato jer ima EDC

ali da ga je gust voziti po stazi - je :D pogotovo sta nisam imao prilike usporediti ga sa 208icom...jbg

15 godina

Nisi u redu. Odnosno tvoje stajalište nije u redu, kao ni Ninetovo. Pazi, ako netko ima 300 000kn za potrošit na auto i ako hoće jednog BMW-a/Mercedesa/Audia/Passata odma je balkanska seljačina? Moj Danijele, da si se ikad vozio u takvim autima znao bi da tu odlučuju nijanse po kojima bi se neki od njih isticao, ponajprije svi ti auti su kvalitetni. Japanci te klase kod nas uopće nisu konkurentni, ne zato jer su lošiji ili bolji, nego jednostavno Njemci imaju bolju podršku kod nas i ujedno što si spominjao inetrijere, ako pogledaš Japanci imaju svoj nekakv svemirski look, Francuzi opet nekakav svoj, Ameri tu nisu vrijedni spomena, dok Njemci inerijere rade kvalitetno, jednostavno i luksuzno. Naši ljudi većinom kad kupuju auto žele baš to, Njemce. Sad na tu osnovu reć da 'rvati zatucani je poprilično banalno. 

@Nine: Čitajući tvoje postove čovjek dođe do zaključka da je Honda auto, a sve ostalo su kola? Stalno izruguješ ljude koji mogu birat između Honde ili nečeg drugog pa izeberu "Ne-Hondu," šta sad ti si pametniji od njih jer vozih Hondu? Nmemam apsolutno ništa protiv Honde i jasno mi je da si im pristran, al daj više stvarno malo smiri s veličanjem Honde u nebesa i pljuvanjem po svim ostalim autima. A ovo da ti svaka rečenica u kojoj spominješ marku koja nije honda zvršava s  {#} ne vrijedi komentirat. Nhf.

[G] Sapko
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ta RS izdanja ovih ne toliko zastupljenih marki, to bi stvarno volio imati... Iz glave, uz neki E46 330d/M3/M3 CSL, tu su novi 208GTI te Megane RS (Clio mi baš nije top), a coupe izdanja Francuza su mi isto prelijepi, npr. Pininfarinin 406 Coupe, zatim Renault Laguna Coupe i takvi... Tu su naravno standardni E90/Alfa 159 te neka limuzina iz prošlosti, npr. 735i (E38) ili recimo Peugeot 605. Svemu tome dodati bijeli 406 V6 3.0 sa crnim felgama (ima taxi u Rijeci u dotičnoj kombinaciji boje, izgleda odlično) i Lancer Evo X.

100 tisuća eura bi bilo dovoljno za sve to + 50 tisuća eura za garažu da ih parkiram sve.  {#}

Ovi Aston Martini, Bugattiji, pa čak ni savršena Zonda, ne privlače me toliko, što je vjerojatno radi činjenice da nemam love, barem ne za guštanje u svim ovim navedenim autima. Inače, u ovoj temi sve manje raspravljamo o autima snova, više su to općenite diskusije o potrošnji, cijeni dijelova, savjetima i sl., pa rekoh da malo slinim po slikama navedenih želja...

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
14 godina
protjeran
Gunner11 kaže...
da si se ikad vozio u takvim autima 

Ljudi moji, jel moras biti neki šeik da se vozis u takvim autima? Nisam rekel da ih posjedujem.

91. u Njemackoj sam se imal priliku voziti u SEC 560 Koenigu. Frend ima A8, a stari RR. LS 600 ima jedan poslovni partner koj me vozil prosle godine po Veroni.

Pa se nisam vozil u spejs šatlovima, majke mu...

A za seljčiju necu upirati prstom, ali takav je nas mentalitet, kaj mozemo. Slijedece godine idem i ja na mecku, pa onda mozete svi zajedno upirati prstom na mene, hehe.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@gunner11

hahaha {#}{#}{#} nisi primjetio da pljujem i po hondi? {#}

BTW zašto mislim da se osjećaš pogođeno kada povezujem npr. audi ili BMW sa balkanizmom {#}

možda zato što ti je post objektivan kao matorac kada priča o titu {#} njemci imaju bolju podršku, bolji interijer, bolje ovo, bolje ono..

@Ruske

trenutno top hot hatchevi su megane RS i focus ST, no contest.. vidjet ćemo šta će novi CTR ponuditi {#}

EDIT: evo baš se malo zainteresirao za CTR-a i izgleda da izlazi tek 2015. god... ako im toliko treba nadam se da će vratiti značenje onom -R dodatku i napraviti auto koji se uvelike razlikuje od normalnog civic-a za razliku od prošlog {#} planiraju neki zahebani 2.0 turbo od 300KS

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 22:01 (nine).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pravi se CTR za 2015-u već godinu i pol,min,ma i duže. 

Nadam se da će izaći nešto bijesno. :D 

Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
neaktivan
nine kaže...

@Ruske

trenutno top hot hatchevi su megane RS i focus ST, no contest.. vidjet ćemo šta će novi CTR ponuditi {#}

Skoro si nekog presvetog njemca spomenuo {#}{#}, daj nemoj e..BMW M135i puj, S3 puj..A45 klasa AMG.. a jesi trol..{#}

Faith divides us - Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 7:39 (thedream).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

pitanje je bilo hot hatch a ne ugly, boring and malformed hatch kad ćemo o trollanju {#}

16 godina
neaktivan
nine kaže...

pitanje je bilo hot hatch a ne ugly, boring and malformed hatch kad ćemo o trollanju {#}

Bla bla bla {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

sam si to tražio... {#} uostalom nisam naveo ni jednog japanca, zašto misliš da bi ove njemačke abominacije navodio? lol

mislim ono srsly merc i bmw izgledaju zaqrac.. mogli bi na natječaj koji gore izgleda.

audi izgleda kao i zadnje 3 generacije zato je boring, uostalom uopće mi ne vuče na sport, izgleda ko Q7 od iza bulky i nezgrapno... FFS radije bi uzeo hyundai velostera nego bilo kojeg od ta 3 navedena.

uostalom megane je dernuo fwd rekord na nordschleife-u zato zaslužuje da ga se zove najboljih hot hatchom trenutno. ova 3 mu nisu konkurencija osim u cijeni i d1ckup efektu {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 8:49 (nine).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma naravno da bi dao 220tkn (iThink) za 1.6 Velostera sa 130ks, LOL..ako je i od tebe..{#} iStart je oko 150..

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 9:35 (thedream).
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

iskreno meni je bmw ruzan sa onim buljavim svitlima ali merc a klasa mi izgleda skroz ok izgleda luksuzno i nece ih bit puno !! 

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ma naravno da bi dao 220tkn (iThink) za 1.6 Velostera sa 130ks, LOL..ako je i od tebe..{#} iStart je oko 150..

to ti sve govori, 130ks znači cca duplo manje KS, ali i dalje više hot od navedenih {#}

16 godina
Vaš Auto Snova

curke mir! ja sam govorio nizu klasu, a ne golf klasu...

dakle clio fiesta 208 polo corsa itd a ne njihova veca braca

18 godina
Vaš Auto Snova

Dizajn Velostera mi previse vuce na citroen, a kad smo vec kod citroena rade bi kupio ovoga nego hyundai-a.

- Psiho246
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice