''autic'' iz snova :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
''autic'' iz snova :D
snimi frendovog exige-a
VR6 od golfa 3, bi-turbo.. oko 450ks
skuplja prašinu već 3 godine, čeka neki drugi motor
steta sta su u britaniji samo. Bilo bi lipo da imaju negdi blize.
Kolko to ima kila odprilike?
ako pitaš za elise-a, cca 900kg
Da, ali ovak raskopani? Ja bi to sredil ko buggy, samo kolko bi kostala homologacija, hm...?
Klasični primjer Balkanca
Pa to je kod nas u Osijeku
Ništa čudno
ma to ti je raskopano za lagani pristup pri kemijanju
evo još jedna slika, tu se vidi da je exige i nije raskopan.. malo sam zamaglio nebitne detalje 
EDIT: BTW bio bi ti to nizak buggy lol.. prođe ispod rampe na naplatnima bez beda 
Premocno izgleda!
Da, ali ovak raskopani? Ja bi to sredil ko buggy, samo kolko bi kostala homologacija, hm...?
bravo genijalac exiga ko buggy kako da ne -.-''
ali zanimljiva mi je ta logika.. drito ono balkanski način, kupiš lotusa i prvi dan ga raskupusaš i staviš motor od VW-a trololol.. provjerena tehnologija 
ali zanimljiva mi je ta logika.. drito ono balkanski način, kupiš lotusa i prvi dan ga raskupusaš i staviš motor od VW-a trololol.. provjerena tehnologija 
tocno to..nea smisla.. stavit motor od vr6 umisto motora koji ide do stotke oko 4.5s sve do 260.fantastican auto kidat.
Baš žalosno ubacit vr6 koji s mjenjačem teži trečinu orginal auta, ocito je to samo za sr402 napravljen
ma jede on zavoje i sa ovim motorom
samo što je pročekićao malo motor, pa razmišlja šta bi stavio.. mislio je 2.0 TFSI sa DSG-om ali nakon iskustava sa G5 GTI-om, i nakon što se drugom frendu razletio DSG na 500 i kusur KS je odustao
...vjerojatno... tko zna kako će to na kraju završiti
sad trenutno vozi mazdu RX8
ja kažem tu treba neki quad rotor staviti.. nothing more badass then quad rotor 
ovo svako jutro provozaš pokraj gradskih tržnica i za godinu dana bi nam se BDP digao zbog povećanog broja srčanih kod penzića 
glejte kaj imam ja v garazi trenutno
410ks, 1850nm kod 1800okretaja.
1850Nm nemaš sigurno
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Krivo sam se izrazio, što ćeš s tim kamionskim motorom? ugurati u Bubu?
Poslao sam upit u Zubak za neke rezervne dijelove i ekspresno mi je stigla ponuda natrag, stvarno svaka čast dečkima na Servisu. A cijene? Pa onako, zanimljive. 
Pragovi (4), spojleri (2) - te izgrebane stvari su me zanimale, od parkiranja, penjanja posvuda, kao i osvjetljenje reg.pločica - ona svjetla, i bočni žmigavci, radio-antena nova itd.
Mislim da se za iznos ponude može kupiti auto u voznom stanju.
Jedino što ću uzeti su bočni žmigavci i svjetla za reg.pločice, to nek bude oriđiđi. Ostalo saniram kod limara koji radi i sa plastikom.
Mišljenje? Meni je osobno prelijep auto..
I koliko vidim, uskoro bi trebala izaći još ljepša verzija sa troja vrata..
http://www.autoevolution.com/image/seat-leon-sc-3-doors-2013/46916.html#sjmp
Audi A3 za mase, dobar auto, kupio bi ga.
Prednja i zadnja svjetla ukrali od novog A8.
mislim da se svima već k*nja od mojih mišljenja, ali sam si to tražio..
ovako, seat mi se nikada nije sviđao (ajde prvi leon mi je bio ok), ali je barem odskakao malo od ostalih tvorevina VAG-a... nekome je prekomjerno korištenje organskih oblika seata supersexy, meni nije.. no nebitno, to je moj ukus.
koliko vidim bad boy VAG ima jako zanimljivu shemu.. prodaj jedno te isto u nedogled, uz minimalne, gotovo nepostojeće izmjene, čitaj troškove.
šta su napravili sa leon-om? ne znam koliko vam je poznata činjenica da je golf VI zapravo bio minimizacija golfa V. napravili su mali redizajn, ali su skresali broj ukupnih dijelova auta (posebito eksterijer i interijer).. to nije loše, smanjili su cijenu proizvodnje..
ALI sad gledam ovog leon-a i što primjećujem? uzeli su golfa 7 i stavili drugačija prednja i zadnja svjetla, i da ne bude baš 100% očito (nego samo 98%) potegnuli još pokoju drugačiju crtu.. leon je izgubio ono što ga je izdvajalo od ostalih auta VAG-a (a trend će se ziher proširiti na ostatak seat-a)..
to njihovo bezobrazno copy-paste-anje zbog prekomjernog rezanja troškova na aute koje i ovak i onak naplaćuju kao od svetog petra kajganu mi ide već jače na jetru..
i sad mene žarko zanima kao bilo tko može za auto kojeg je već praktički prije 10g. vidio na cesti (sa drugačjim svjetlima lol) reći da je prekrasan..
ja bih prije rekao katastrofalno dosadan i konzervativan..
tko se ne slaže, neka pogleda zadnjeg megane-a, proceed-a, alfu giulietu i vjerojatno sve ostalo što nije došlo od dosadnih robota bubašvaba.
mislim da se svima već k*nja od mojih mišljenja, ali sam si to tražio..
ovako, seat mi se nikada nije sviđao (ajde prvi leon mi je bio ok), ali je barem odskakao malo od ostalih tvorevina VAG-a... nekome je prekomjerno korištenje organskih oblika seata supersexy, meni nije.. no nebitno, to je moj ukus.
koliko vidim bad boy VAG ima jako zanimljivu shemu.. prodaj jedno te isto u nedogled, uz minimalne, gotovo nepostojeće izmjene, čitaj troškove.
šta su napravili sa leon-om? ne znam koliko vam je poznata činjenica da je golf VI zapravo bio minimizacija golfa V. napravili su mali redizajn, ali su skresali broj ukupnih dijelova auta (posebito eksterijer i interijer).. to nije loše, smanjili su cijenu proizvodnje..
ALI sad gledam ovog leon-a i što primjećujem? uzeli su golfa 7 i stavili drugačija prednja i zadnja svjetla, i da ne bude baš 100% očito (nego samo 98%) potegnuli još pokoju drugačiju crtu.. leon je izgubio ono što ga je izdvajalo od ostalih auta VAG-a (a trend će se ziher proširiti na ostatak seat-a)..
to njihovo bezobrazno copy-paste-anje zbog prekomjernog rezanja troškova na aute koje i ovak i onak naplaćuju kao od svetog petra kajganu mi ide već jače na jetru..
i sad mene žarko zanima kao bilo tko može za auto kojeg je već praktički prije 10g. vidio na cesti (sa drugačjim svjetlima lol) reći da je prekrasan..
ja bih prije rekao katastrofalno dosadan i konzervativan..
tko se ne slaže, neka pogleda zadnjeg megane-a, proceed-a, alfu giulietu i vjerojatno sve ostalo što nije došlo od dosadnih robota bubašvaba.
ne kucajte nini thumbove.Sta kaze tocno je.Samo sta ljudi vole takav izgled.Istina je da nece bit cupra leona napadna ka prije ali jbg .Golf je jednostavan po izgledu ljudi vole to , za svako auto ima trziste.
Dodao bi i još novi DS5, to auto kao da je iz budućnosti. Onda je tu i Hyundai Veloster, masu ih je po ZGB, ali u ST i okolici ih dosad nažalost nisam viđao.
Dizajn novog Leona je je*ena katastrofa, ali ne čudi me da se ovdje to ljudima sviđa, jer ih pola ionako ne vidi ništa dalje od WV koncerna.
Dizajn novog Leona je je*ena katastrofa, ali ne čudi me da se ovdje to ljudima sviđa, jer ih pola ionako ne vidi ništa dalje od WV koncerna.
Evo ja prvi nisam nikakav fan ni VW-a, a ni njemačkih auta. I po mom mišljenju su definitivno precijenjeni.
Ovaj novi Leon mi se učinio zanimljivim. Vidi se da su sredili unutrašnjost, jer je kod starijih modela užasna. Dizajn nije toliko inovativan, ali bar mi je ljepši od Velostera i sličnih svemirskih čuda.