Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.916
|
čitano: 18.427.252
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Znam kakvi "tupani" voze takve aute i kako vjerojatno nemaju blagog pojma o racionalnoj voznji.

Ako te smeta potrosnja, vozit ces kako spada, i sam si rekao u guzvi , ne moras vrtit motor do 3000 okretaja u guzvi.

Sve je do vozaca, i to je to uglavnom.

18 godina
Vaš Auto Snova

Scirocco je za mene prekrasan auto, al isto tako, kolko je lijep, tolko je i preskup.

Takodjer su mi interesantni ti TSi motori no ako je tako kako kaze ovaj forumas mika, onda su mi jos interesantniji :)

Ne cini mi se previsoka potrosnja s kojom se ne bi moglo zivjeti.

Truth in engineering.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

meni je taj auto blago rečeno katastrofa.. {#} prije bi vozio GTI

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
18 godina
Vaš Auto Snova

frend od frenda je jedno vrijeme posjedoval V GTi.

auto se dao normalno voziti sa 7 do 8 litara normalne voznje. grad do 9.5. autoput ispod 7 (tempomat na 130km/h)

ali kad ga se tjeralo i rastezalo do crvenog trosio je i 15 i više.

16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
nine kaže...

meni je taj auto blago rečeno katastrofa.. {#} prije bi vozio GTI

Kao da sam znao haha..{#}

Faith divides us. Death unites us.
15 godina
Vaš Auto Snova

Jeste vi sigurni za tu potrošnju od 9-10l gradske na auto od 200ks+ ? To mi se malo čini nerealno.

Bravo 1.6 nekih 9-10l gradske, Fabia 1.4 9l, Golf IV 1.6 9-10l. Čak i ona mala čuda tipa Clio 1.2 sa 60ks popiju 7-8l gradske i to u Šibeniku. Vjerojatno bi u Zagrebu još jednu litru više.

Inače, taj Scirocco mi je lijep auto. Meni osobno jedan od ljepših VW-a.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Moze 200 KS trositi 10 po gradu, ali moras imati konjske zivce da to odrzis. Meni na mom automatiku svako malo pobjegne u drugi režim rada (ponekad i u treci), a da nisam toga ni svjestan. Ali zato trosi 15+

daniel
16 godina
DuMe kaže...
Lord_Marko kaže...
DuMe kaže...

http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-c2-1.6-16v-vtr-automatik-oglas-6929741

Simpa mi je ova jurilica,nema ih baš puno na cesti,al nije pretjerano skupa

da barem nije automatik...

govorim općenito o c2 vtr,netreba bit automatik

C2 VTR postoji samo sa sensodrive mjenjacem

VTS je druga prica, 15ks jaci i manualac...

dajte se naucite vise te razlike, zivciraju me ljudi koji misle da su VTRovi rucni, a VTSovi automatici ili misle malo jedno malo drugo

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

jel mi moze nezko objasniti koji auto moze upalit na guranje a koji ne, recimo moj audi ne zeli...?

btw. prekjucer sam krenuo s autom od dvorista i samo najednom nesto bum i onda auto vise ne zeli ic ni naprijed nit rikverc i kaj sad?

morao sam zvadit zadnji kotac jer su se pakne zaljepile ili sta ja znam uglavnom kad sam skinuo zadnji kotac i onaj poklopac pakne su pale van u komadicima, valjda su sve zacvikalo.

onda sam narucio druge i to mi je mehanicar promjenio i ode 500kn..

i to dobro da sam bio kod kuce, a bas sam se sutradan spremao u zg :D

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
moderator

pa kako si podero pakne kad ih čuvaš šaltanjem iz 3. u 1. na 70?

a nedavno si i kvačilo mjenjao, nema smisla kočnice koristit onda...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 23:15 (XXX-Man).
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

pa kako si podero pakne kad ih čuvaš šaltanjem iz 3. u 1. na 70?

a nedavno si i kvačilo mjenjao, nema smisla kočnice koristit onda...

ma to je jos od prijasnjeg vlasnika :D 

on je izgleda previse kocio

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Kao da sam znao haha..{#}

nije da nisi znao, nego si to tražio {#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Još ti fali nastavak -> pa za te pare u Nemčiji uzmeš znaš kakav GT-R {#}, ajde, ne GT-R, preskupo đubre, Sylviu {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 13:02 (thedream).
18 godina
thedream kaže...

Još ti fali nastavak -> pa za te pare u Nemčiji uzmeš znaš kakav GT-R {#}, ajde, ne GT-R, preskupo đubre, Sylviu{#}

{#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma potpisujem odmah, hehe. Ali stock, ne bi ja to kinđurio spojlerima, NOS-om itd. Fino štok i bok.

18 godina
Vaš Auto Snova

samo da na prvom braniku ima "lip" dodatak to mi presexy izgleda {#}

15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Još ti fali nastavak -> pa za te pare u Nemčiji uzmeš znaš kakav GT-R {#}, ajde, ne GT-R, preskupo đubre, Sylviu {#}

ja neg kaj.. pa nebuš valjda tu ragu vozil lol.. konzervativno dizajnirani, feminizirani wannabe sportski VW golf coupe sa opcijom i dizelskog motora.. sramota za seriju..

nikada to neće biti dostojan nasljednik starog corrada ili scirroca.

let the thumbs rain down on me {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 14:20 (nine).
18 godina
Vaš Auto Snova

Evo od mene prvi jer si zatucan :)

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

jbg kritike nikada ne prođu dobro u masi sa nedostatkom ukusa i kritičkog razmišljanja {#} u svakom slučaju novi scirroco je c-c-c-c-c-combbbooo breaker

18 godina
nine kaže...

jbg kritike nikada ne prođu dobro u masi sa nedostatkom ukusa i kritičkog razmišljanja {#} u svakom slučaju novi scirroco je c-c-c-c-c-combbbooo breaker

Kaj si odmah ljubomoran?

Budes i ti jednog dana imao tako dobar auto siguran sam u to. {#}

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@Psiho

a to je? škoda octavia? {#}{#}

iskreno mislim da fiat multipla ima više karizme od novog scirroca {#}

18 godina
nine kaže...

@Psiho

a to je? škoda octavia? {#}{#}

iskreno mislim da fiat multipla ima više karizme od novog scirroca {#}

Pa ima skoda octavia koje su bolje u gotovo svakom aspektu od tvojeg prelude-a, a takoder isto vrijedi i za ovog Scirocco-a.

Dobro za Octaviu mozes reci da ih svako ima, ali Scirocco je barem rijedak VW koji ima dizajn slican golfu ali agresivniji i sportski (coupe).

Stvarno ne vidim sto mu fali.

Kako ti mjeris tu karizmu? Ima li kakav metar, uredaj, nesto ili to ti samo po svojem osobnom ukusu sudis i nameces drugima? {#}

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

svakako da ima i jednog i drugog koji si u SKORO svakom aspektu bolji... jelte noviji, manje kilometara, bolja oprema i štatijaznam.. što i dalje ne znači da bih ludaču mijenjao za ijednog od navedenih.

što fali scirrocu? dosadan izgled koji ne daje dojam coupe-a nego proširenog hatcha uz grozan-užasan-zbljuv zadnji kraj.

s obzirom da izgleda kao hatch, teško je ne pomisliti na konkurenciju tipa megane rs i sl. i brzo ćeš zaključiti koliko je scirroco plah, dosadan i konzervativan. ne treba ti nikakav karizma meter {#}

taj auto nikome neće ostati u pamćenju i nikada neće postati cijenjeni classic kao npr corrado.

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Nemojte mi dirati "nine-a", on je ipak iz mog tabora.

Nego gle novi A6, meni izgleda predobro. Malo mu je guzica u banani, ali je interijer kopiran sa A8, pa mu guzicu oprastam.

daniel
18 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Nego gle novi A6, meni izgleda predobro. Malo mu je guzica u banani, ali je interijer kopiran sa A8, pa mu guzicu oprastam.

U nedjelju sam se vozio u njemu samo sa 3.0 TDi.

Ono, krecem u crkvu i {#} za povisicu :D

Perverzija kaj sve nema...

Premda radje bi ovog, vise odgovara mom stilu :) A6 je za stariju gospodu...

180 KS, a k tome i stedljivo - {#}

Autek mi izgleda klasicno, a i k tome agresivno.

Danas sam vidjel dvije sedmice, al sa siromasnom exterijer opremom i nije bas dreamcar.

Dok taj GTD, huh, sasvim druga prica... (pretpostavljam da je u stvarnosti jos ljepsi)

Jedina stvar koja mi se kod Golfa ne svidja je da je svakom serijom bio sve vise samo ne "narodni" auto... Krenuvsi od cetvorke na dalje.

Sad ova sedmica, pa ti bokca susjed je skesiral 200 000 kn (kaj je previse ni sa kruhom ne valja...)

A i ova usporedba Golfa sa Megane-om je tolko gnjusna da se covjek praznog zeluca te tankog i debelog crijeva, pozeli us.rat

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 19:42 (Batista).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

da clarkson baca komentare na ovom forumu, čini mi se da bi ga ljudi pronašli i linčovali hahahahaha

18 godina
nine kaže...

da clarkson baca komentare na ovom forumu, čini mi se da bi ga ljudi pronašli i linčovali hahahahaha

U krivu si, jer ajd, tebi u obranu - tebi se samo čini {#}, a i nije ti prvi put...

{#} da ne bi mislili da momci vrele krvi, tzv. racerskog srca ne "tjuniraju" samo gnojeve i opcenito slicne kante VAG koncerna {#}

OGLAS

Autic je lijep izvana, al iznutra - {#}

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 19:58 (Batista).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pitanje nevezano za aute, sto mislite jel se isplati kupit polovni skuter 50ccm za 3-4000kn?

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
16 godina
neaktivan
Batista kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...

U nedjelju sam se vozio u njemu samo sa 3.0 TDi.

Ono, krecem u crkvu i {#} za povisicu :D

Perverzija kaj sve nema...

Premda radje bi ovog, vise odgovara mom stilu :) A6 je za stariju gospodu...

180 KS, a k tome i stedljivo - {#}

Autek mi izgleda klasicno, a i k tome agresivno.

Danas sam vidjel dvije sedmice, al sa siromasnom exterijer opremom i nije bas dreamcar.

Dok taj GTD, huh, sasvim druga prica... (pretpostavljam da je u stvarnosti jos ljepsi)

Jedina stvar koja mi se kod Golfa ne svidja je da je svakom serijom bio sve vise samo ne "narodni" auto... Krenuvsi od cetvorke na dalje.

Sad ova sedmica, pa ti bokca susjed je skesiral 200 000 kn (kaj je previse ni sa kruhom ne valja...)

A i ova usporedba Golfa sa Megane-om je tolko gnjusna da se covjek praznog zeluca te tankog i debelog crijeva, pozeli us.rat

Kaj je najbolje Golf nikad nije bio "narodni" auto iako mu ime to sugerira{#}

Od keca pa nadalje je uvijek bio skuplji od konkurencije.

A što se tiče novog Golfa, izvana mi je ok, ali me iznutra oduševio, ne toliko izgledom nego izradom i pažnjom na detalje.

Sjedio sam u osnovnoj Trendline opremi i bolje mi izgleda nego 6-ica u Highline-u.

Idući tjedan idem probat 1.2 TSI sa 86 konja, živo me zanima kak to malo čudo ide{#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@Batista

ako tako misliš evo ti clarksonovo mišljenje o sciroccu {#}

i da.. ova luda izgleda odlično izvana.. kao da je nedavno lakirana i utegnuta.. prednji branik ne izgleda doduše baš nešto i fali mu onaj "grille", jelte plastika između branika i haube.

ali volan i mjenjač su teški smijeh {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice