Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.926
|
čitano: 18.438.290
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Vaš Auto Snova

Jurilica..

Zna netko kakve su ove obične Delte? 1993-1998, 1.6 16v. Auto mi se čini kao kvalitetan, samo je dosta rijedak, a samim tim vjerojatno se i teško dijelovi nalaze.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova

volan mi nevalja {#}

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
protjeran
DuMe kaže...

Kaj velite? :)

Žali bože ulozenih para.

daniel
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

.

Ke?!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 15:57 (chewbacca).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

.

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
16 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

volan mi nevalja {#}

Pa kakav bi ti volan? To ti je duboki volan,kojega svi pametni tipovi koji ulažu u auto stave. Pogotovo ako je auto malo ojačan,i stišće se. :D 
Al opet,malo previše Blocka gledao izgleda. :S  

Optimizam je nedostatak iskustva.
18 godina
Vaš Auto Snova

ovo bih volio imati na svom buducem autu iz snova.

18 godina
cuspajz kaže...

.

Odmah sam se ovog sjetio. xD

Zamisli da ti tako auto javlja da si prekoracio brzinu, heheh. 

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

sekundarni outlet mi je malo premalen.. nekako mi se čini da to totalno zakolje auto u incognito modu {#} evo slička

ja sam prezadovoljan sa svojim topom.. imam incognito do 2k okretaja, sa lakšim gasom i do 2.5k {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ne znam da li je greška ali...S6 2008.g 5.2 V10, 400.000km. {#}

http://www.njuskalo.hr/auti/audi-s6-5.2-v10-oglas-5524465

100.000 praktički godišnje / 365 dana = WTF? svaki dan gotovo 280km. I da je službeni bio za razvoženje simte tamte po Europi, mrak hehe.

Najbolje od svega mislim da je takav auto sa otvorene ceste u besprijekornom stanju, bez obzira na kilometražu. A ne ovo ubijanje po gradu.

Jedva čekam nalit traktora i put Rosesa bar, outleta u Zagorju, ili drugi smjer, put Rijeke, Opatije.

Faith divides us. Death unites us.
18 godina
nine kaže...
Lord_Marko kaže...

sekundarni outlet mi je malo premalen.. nekako mi se čini da to totalno zakolje auto u incognito modu {#} evo slička

ja sam prezadovoljan sa svojim topom.. imam incognito do 2k okretaja, sa lakšim gasom i do 2.5k {#}

hmm. mozda ima jos jednu rupu odozgo. ko ce ga znati. i ja imam incognito mod do 2500rpm a poslje toga je trok trok trok trok trok trok, piiiiiiiiiiiiiiiip. {#}

thedream kaže...

100.000 praktički godišnje / 365 dana = WTF? svaki dan gotovo 280km. I da je službeni bio za razvoženje simte tamte po Europi, mrak hehe.

Najbolje od svega mislim da je takav auto sa otvorene ceste u besprijekornom stanju, bez obzira na kilometražu. A ne ovo ubijanje po gradu.

Jedva čekam nalit traktora i put Rosesa bar, outleta u Zagorju, ili drugi smjer, put Rijeke, Opatije.

ovo mora da je sluzbeno vozilo Transportera {#}

18 godina
Lord_Marko kaže...
thedream kaže...

ovo mora da je sluzbeno vozilo Transportera {#}

Transporter je vozio A8 W12, ali vjerujem da bi mu i ovaj posluzio. {#}

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

http://www.njuskalo.hr/auti/citroen-c2-1.6-16v-vtr-automatik-oglas-6929741

Simpa mi je ova jurilica,nema ih baš puno na cesti,al nije pretjerano skupa

18 godina
DuMe kaže...

da barem nije automatik...

15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
DuMe kaže...

da barem nije automatik...

govorim općenito o c2 vtr,netreba bit automatik

18 godina

ok, ja sam ti dao konkretno komentar za taj auto.

mislim da je to ok. ide sigurno dobro kad je mali a i ima 80kw. ali francuz je, a kolko sam imao iskustva s njima dosta cesto ih muci elektronika.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Da li netko ima iskustva sa novijim TSI motorima iz VW-a? Koliko otprilike troši 2.0TSi sa 200ks (147kW), Scirocco. Razmišljam aktivno o jednom preuzimanju leasinga, tatin poslovni partner je zapao u probleme pa se rješava viškova. Ne znam da li je sinov auto bio ili od kćeri, koga briga.

Imate kakav info o stvarnoj potrošnji, ipak je to 200ks. Ispod 10 nema teorije vjerujem, grad i 12,13.

18 godina
thedream kaže...

Da li netko ima iskustva sa novijim TSI motorima iz VW-a? Koliko otprilike troši 2.0TSi sa 200ks (147kW), Scirocco. Razmišljam aktivno o jednom preuzimanju leasinga, tatin poslovni partner je zapao u probleme pa se rješava viškova. Ne znam da li je sinov auto bio ili od kćeri, koga briga.

Imate kakav info o stvarnoj potrošnji, ipak je to 200ks. Ispod 10 nema teorije vjerujem, grad i 12,13.

U Zagrebu ce on povuci 15 bez da trepnes..

18 godina
Vaš Auto Snova

Neznam podatke za 2.0 TSi, ali znam iz prve ruke za 1.4 TSI sa 120 konja. Kombinirane vožnji auto (isto Scirocco) troši oko 7 litara, nije preveliki potrošač...

Mislim da nije preveliki potrošač taj 2.0 TSI, moje mišljenje je da bi se morao zadovoljiti s 10 litara kombinirane potrošnje. (Frendova Alfa 156 2.5 V6 sa 190 konja troši 12 litara po gradu, a auto je 2001 godina)

PC RULES!!!
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

10.6 gradske vožnje, 6 po autoputu...{#}

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

inace kolega gori je stavia s6.. ovo je jedini iz moje zupanije  a da je cijena vrh.. jer auto ovakvog interijera i svega..polako pocet radit liti za njega :D  ne bi skodia ovi http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a6-3.0-v6-tdi-automatik-line-oglas-6460008 a ni ovi http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a6-2.4-line-oglas-6552053..iako bi rade prvog . malo je daleko je li nazalost..

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 16:27 (Saint96).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

prejeftin je taj audi,ili ima dosta kilometara..

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Super auto ako imaš plaću 10000kn pa si možeš priuštiti tu i tamo skuplji servis, 17+ gume mijenjati itd. Za divno čudo ni ne troši puno na tu težinu i motor.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 17:06 (thedream).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Dajte pa nisu to motori sa rasplinjacima o cemu pricamo :D.

Tih 200KS ces sigurno moci vozit, sa laganom nogom oko 10L po gradu, mozda i manje ako si zbilja zbiiiilja pazljiv s gasom.

VW motori su stvarno odlicni, sto se tice potrosnje, momenta, svega, a sad, najvise je do vozaca, mozes ti taj auto i sa 10L vozit po gradu, a mozes i s 15L. 

A posto je to stvarno motor, cutting edge, vjerojatno i oko 9L, ako pazis, nisu to vise takvi potrosaci kao sto su bili.

Sve je do tebe, ali ako mozes, totaly worth it.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 17:13 (BMK).
18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Sad se nameće pitanje koliko je nekome nužno potreban Sirocco od 200KS.. što se dobija a što gubi s njim. 

15 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Sad se nameće pitanje koliko je nekome nužno potreban Sirocco od 200KS.. što se dobija a što gubi s njim. 

Pusti potrebu, ako to voli, onda nema ni trunke premisljanja.

Cesto covjek ne uzima stvari zato sto mu trebaju, nego zato sto mu se svidaju.

A sumnjam da ce nesto bas izgubit s njim.

18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ali ako brine oko 2-3l potrošnje gore-dolje onda mislim da to ipak nije auto za njega. Da ne spominjem uz to i skuplju regu, dosta skuplje gume itd.

16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Dajte pa nisu to motori sa rasplinjacima o cemu pricamo :D.

Tih 200KS ces sigurno moci vozit, sa laganom nogom oko 10L po gradu, mozda i manje ako si zbilja zbiiiilja pazljiv s gasom.

VW motori su stvarno odlicni, sto se tice potrosnje, momenta, svega, a sad, najvise je do vozaca, mozes ti taj auto i sa 10L vozit po gradu, a mozes i s 15L. 

A posto je to stvarno motor, cutting edge, vjerojatno i oko 9L, ako pazis, nisu to vise takvi potrosaci kao sto su bili.

Sve je do tebe, ali ako mozes, totaly worth it.

Kakvih 9 litara u gradu, možda u Novoj Gradišci di imaju 3 semafora i nema gužve. Koga god sam čuo da je vozio Golfa V GTI sa 2.0TSI motorom( isti ko u tom Sciroccu) potrošnja je od 11-12l po gradu uz normalnu vožnju pa do 15, 16 ako ga se pošteno gazi.

A i koja je svrha tih 200 konja ako se vozi sporije nego ja sa svojim čađom i pazi da slučajno ne stisne gas malo jače.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Hehe, dobro je dečki, hvala. Nisam socijalan slučaj a i od ljeta krećem u turizam kao dodatan izvor prihoda, čisto me zanimala potrošnja, to je sve.

Pitanje ostaje koliko auta je otplaćeno i kolika je mjesečna rata leasinga, vozio bi ga dvije godine max za gušt i pa-pa. Mislim da ne bi više iskeširavao nikad gotovinu za auto, bila ona 10k eura, 10. Nebitno.

Samo preuzimanje leasinga gledam ubuduće, i relativno novije aute do 5g.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice