Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.915
|
čitano: 18.404.089
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Vaš Auto Snova
Mitsuoka kaže...

e da vidiš kako 4x4 čupa po snijegu {#}

ah znam

16 godina
neaktivan

Ja ovdje snijeg vidim samo sa strane. BTW ne mislim na dick-up sekciju, ala BMW X5/6, Merc ML i sl. Al vidi se da nemaš iskustva oko toga pa nema veze.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

haha šta se ti idmah pališ i drsko odgovaraš , zahebancija covjece

4x4 ima svoje prednosti i mane to je jasno, vozio sam ladu novu 4x4 , to je jedini pravi terenac.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 0:19 (bik).
18 godina
Mitsuoka kaže...

Ja ovdje snijeg vidim samo sa strane. BTW ne mislim na dick-up sekciju, ala BMW X5/6, Merc ML i sl. Al vidi se da nemaš iskustva oko toga pa nema veze.

Po čemu je ML dick-up sekcija? X6 da, al ML nikako..i sam sam se uvjerio u penjane ML-a po nekoliko stotina STEPENICA u komadu, a da nepričam o blatu itd itd......

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma ni 4x4 pogon ništa ne pomaže ako gume nemaju dobar grip, jer gume su te koje drže auto da ne prokliže, evo jedan odličan primjer škode octavie 4x4 bez i sa lancima, sa lancima je vidljivo da kotači minimalno proklizavaju...{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 0:54 (1BIT).
16 godina
neaktivan
bik kaže...

4x4 ima svoje prednosti i mane to je jasno, vozio sam ladu novu 4x4 , to je jedini pravi terenac.

Zato jer još uvijek nisi skužio na što sam ja mislio. Lada Niva, Puch/MB G, Jeep Wrangler, pa i Kia Sportage, LR Defender, LR RR, a i mnogi drugi su pravi terenci. Lada Nivu sam imao priliku vozit na terenu za nju, i to čupa, ali nisam mislio na ništa od toga, nego na aute tvoje klase:

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

I Audijev Quattro je vrhunska stvar po snijegu, isprobano na nekoliko skijališta i uzbrdica. {#}

Faith divides us. Death unites us.
14 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

Cek malo, ti stvarno vjerujes da je Impreza povukla sleper na snjegu? Ima Subaru najbolji 4×4, ali kaje previse...

daniel
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

.

Ke?!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 15:51 (chewbacca).
17 godina
Mitsuoka kaže...
bik kaže...

Zato jer još uvijek nisi skužio na što sam ja mislio. Lada Niva, Puch/MB G, Jeep Wrangler, pa i Kia Sportage, LR Defender, LR RR, a i mnogi drugi su pravi terenci. Lada Nivu sam imao priliku vozit na terenu za nju, i to čupa, ali nisam mislio na ništa od toga, nego na aute tvoje klase:

Mislio si na aute moje klase? moj auto je klase rally subaru impreza i lancia delta hp ?, oo pa hvala ti na komplimentu :)

Inace lanci 5x bolje grizu podlogu od 4x4 pogona koji samo priklizava na zaleđenom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 22:15 (bik).
18 godina
Vaš Auto Snova

danas je bilo zanimljivo...

18 godina
Mitsuoka kaže...

Nabrojiš samo terence koji svoju svrhu imaju po šumi i sličnom terenu i tu pukneš Kiu Sportage {#} Po čemu je ona toliko bolja od ML-a, X5/X6 recimo?

Dobro da još nisi rekao da nema boljeg vozila od formule 1 po trkačoj stazi {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
18 godina
Vaš Auto Snova

Sportage, iako je dobar-izgledom auto, nema veze s terenom..al bitno da se navede on a ne ML i X5..koji su 10 klasa bolji....

17 godina
Hacker002 kaže...

Sportage, iako je dobar-izgledom auto, nema veze s terenom..al bitno da se navede on a ne ML i X5..koji su 10 klasa bolji....

s ovim se ne slažem :)

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nova Kia Sportage je na vrhu sa izlgedom, svaka cast za Kiu, meni odlicno izgleda. 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 22:23 (luka_cro).
16 godina
moderator
bik kaže...
Hacker002 kaže...

s ovim se ne slažem :)

ni ja s tobom nikako...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Nabrojiš samo terence koji svoju svrhu imaju po šumi i sličnom terenu i tu pukneš Kiu Sportage {#} Po čemu je ona toliko bolja od ML-a, X5/X6 recimo?

Dobro da još nisi rekao da nema boljeg vozila od formule 1 po trkačoj stazi {#}

Ma mislio na Sorento, napisao Sportage.... 

17 godina

Nije loša nova što se dizajna tice ali ta nikako ne spada uvu grupu što je nabrajao "Lada Niva, Puch/MB G, Jeep Wrangler, pa i Kia Sportage, LR Defender, LR RR", ona više vuce u SUV grupu X5,ML,Q7..

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 22:29 (bik).
16 godina
neaktivan

Pogledaj post poviše svoga... 

16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

X5 i ML nemaju veze sa terenom, to je SUV u pravom smislu riječi. A gore sam se zabunio Sorento - Sportage, mada iz prve ruke znam da je Sportage dobar na 30cm neugaženom snijegu na uzbrdici.

18 godina
Mitsuoka kaže...
Hacker002 kaže...

X5 i ML nemaju veze sa terenom, to je SUV u pravom smislu riječi. A gore sam se zabunio Sorento - Sportage, mada iz prve ruke znam da je Sportage dobar na 30cm neugaženom snijegu na uzbrdici.

Nemaju isto kao što Nissan Skyline nema veze sa tuniranjem.

16 godina
neaktivan

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Hacker002 kaže...

Sorento da, ali prošle generacije, jedan od rijetkih "modernih" terenaca. To je bio jako dobar auto. Novi je postao SUV i nema nikave veze sa starim, šteta.

Stari Sorento je na terenu znao posramit i neke pick-upove ala Mazda BT 50 i Nissan Navara.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.12.2012 22:46 (veki22).
16 godina
neaktivan

Pa na starog i mislim. Kia je sad lagano počela pucat na premium segment, pa je novi dickup kao i prethodno nabrojana ekipa.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

{#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nova Octavia, kakve su stare, ovo je ipak oku ugodnije..modernija konzervativka, kako su je nazvali. Ne bi se bunio na jednu crnu, 17 felge, može benzin 1.4 122ks, može traktor 1.6 110ks. Svejedno. Dobar auto po svemu sudeći, opet.

Faith divides us. Death unites us.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Zadnji kraj je ko Audi A4

16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Nova Octavia, kakve su stare, ovo je ipak oku ugodnije..modernija konzervativka, kako su je nazvali. Ne bi se bunio na jednu crnu, 17 felge, može benzin 1.4 122ks, može traktor 1.6 110ks. Svejedno. Dobar auto po svemu sudeći, opet.

Meni dobro izgleda, lijepa obiteljska limuzina. Prednji kraj mi je puno bolji nego kaj ima trenutna sa onim predimenzioniranim prednjim lampama i maglenkama.

Mješavina svega pomalo iz VAG koncerna, malo Audija, malo VW-a. 

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

konzerva koja liči na mješanca vw-a i starog audija.. da je izašla prije 10-11 godina bila bi čak i privlačna..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

.

Ke?!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 15:51 (chewbacca).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice