Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.915
|
čitano: 18.419.197
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
mika2210 kaže...

Nisam primjetio da troši više, uvijek isto otkad sam ga kupio. Ali tnx za info, ubuduće bar 1x god. izmjena

Faith divides us. Death unites us.
18 godina
Vaš Auto Snova

Danas sam trebal ici na posao al jednostavno nema sanse protirat snijeg po ovim brdascima. Ajd da jos nema zapuha, al ovak nista. Niti kruha nisam dobil u lokalnom ducanu :D

Truth in engineering.
16 godina
Vaš Auto Snova

Ma jbt, ujutro sam se u 6 ustal da si očistim nanose da mogu na faks. I onda izađem na cestu, a tamo snijega više nego u mom dvorištu.

Stvarno ne znam koji je qrac PZCu Varaždin, al znam da qrca nisu napravili danas. 

16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Eh, tko ti kriv što imaš faks subotom {#}

Šalim se, u rijeci se više manje odgađa faks jer ima puno putnika i ljudi iz okolnih krajeva.

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Haha, ja s coupeom samo razgrcem snijeg ko ralica... :) Dobre zimske gume i tezak je naprijed, a jos k tomu i nizak :P

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Ja sam na audi ugradio ralicu i 4x4 tak da sada dobro ide po snijegu...
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@XXX-Man

što se pobogu dogodilo toj jetti?

@dondo23

još i bolje ide, hladan zrak a na intercooleru direktno hlađenje snijegom {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

J*EBOTE, pa ja ne kuzim sto ralice ne ciste ?

Jel tako samo kod mene ( Zagorje ) ili !?

Jucer isao navecer iz WGa kuci, sve ok do zadnjih 20km do kuce ... 30km/h i peri nakon sto sam se na prvom zavoju zaletio ko budala u 3. i proklizao {#} Na srecu ne puno i ostao na cesti, ali 'dobar' je osjecaj uopce ne bit gazda svom vozilu makar na par sekundi {#}

16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Pa kad voziš po snijegu u 3.oj... to se ide polako.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma jučer je super bilo, u trećoj se vozim 40, gas do kraja, instantno proklizavanje :D
U TREĆOJ! 90ks nikada nije bilo toliko jako! 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

dude, where's my car..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
18 godina
Vaš Auto Snova

jbt, ja da cu s autom ici u ducan nemogu van s garaze, djed me pokusa potegnuti s traktorom, zakopao se, i nista

na posljetku 2 jakne, 2 carape i 2 trenirke i palim quada. 4x4 on, i ajmoooo :D svi se vozre 20-30 a ja full gas i drift {#}

Edit: bude postavio snjezne slike samo kad se malo stopim u kuci :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 13:30 (Lord_Marko).
18 godina
Lord_Marko kaže...

jbt, ja da cu s autom ici u ducan nemogu van s garaze, djed me pokusa potegnuti s traktorom, zakopao se, i nista

na posljetku 2 jakne, 2 carape i 2 trenirke i palim quada. 4x4 on, i ajmoooo :D svi se vozre 20-30 a ja full gas i drift {#}

pa kod tebe nema niti pahulje snijega :/ :D

Truth in engineering.
16 godina
Vaš Auto Snova

Kad vidim ovu ekipu sa mercedesima i bmw-ima kako se muce, i onda prolazi A6 quattro, gospodin covjek unutra i vozi se jer zna da ce olako kroz snijeg proci. :=)

16 godina
moderator
nine kaže...

@XXX-Man

što se pobogu dogodilo toj jetti?

otpao zadnji most, njemačka kvaliteta Smijeh

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
18 godina
Batista kaže...
Lord_Marko kaže...

ima ga ima, s traktorom nemogu raliti vise jer ga ima previse. sad moram s rukama :(

15 godina
neaktivan
Batista kaže...
Lord_Marko kaže...

pa covjek se primio lopate i ocistio :D

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Cijeli grad u drugoj provozam LOL, od Gračana do City Centra na Jankomiru, probijamo se ja i iza mene Touareg {#}, i najveća smijurija mi se u povratku desi, di drugo, nego na pumpi, 30cm snijega, nisu počistili ni milimetra, a meni se toči. I ja namjerno upao unutra, i zaglavio mi auto nisam mogao van.

Frajer izašao s lopatom, izgurao me nakon 15-tak min i otišao kući. Nigdje psa, nikakve gužve, ničega, njih dvojica sjede unutra, pumpe sa nadstrešnicom su im zaštićene, pa šta ih je koštalo 30min, nek je 1h očistiti prilaz pumpi i vanjske pumpe? Ne kužim.

I ja fino unutra u snjegulju 30cm, auto ugasim, natočim 100kn i čekam. Nema šanse van izać, bez ispomoći. Lopata i guranac.

Kaže on meni ravno volan i ful gas, ja rekao ma sigurno da. Smotam ful desno, gas lagano doziran, pogura me malo, malo očisti i doviđenja. Kakav crni gas do ibera u snijegu? I ravno volan, koja je to šema?

Faith divides us. Death unites us.
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Cijeli grad u drugoj provozam LOL, od Gračana do City Centra na Jankomiru, probijamo se ja i iza mene Touareg {#}, i najveća smijurija mi se u povratku desi, di drugo, nego na pumpi, 30cm snijega, nisu počistili ni milimetra, a meni se toči. I ja namjerno upao unutra, i zaglavio mi auto nisam mogao van.

Frajer izašao s lopatom, izgurao me nakon 15-tak min i otišao kući. Nigdje psa, nikakve gužve, ničega, njih dvojica sjede unutra, pumpe sa nadstrešnicom su im zaštićene, pa šta ih je koštalo 30min, nek je 1h očistiti prilaz pumpi i vanjske pumpe? Ne kužim.

I ja fino unutra u snjegulju 30cm, auto ugasim, natočim 100kn i čekam. Nema šanse van izać, bez ispomoći. Lopata i guranac.

Kaže on meni ravno volan i ful gas, ja rekao ma sigurno da. Smotam ful desno, gas lagano doziran, pogura me malo, malo očisti i doviđenja. Kakav crni gas do ibera u snijegu? I ravno volan, koja je to šema?

Nema bez guranja {#}

18 godina
thedream kaže...

HAhah ja di zapnem palim 4v4 {#}

salu na stranu vani je zima ali uzitak za voziti se, barem s quadom. Steta jedino kaj sam cjeli dan cistio snjeg pa sam se otiso provozati malo do vinograda da vidim kakvo je tamo stanje.

oprostite na losim slikama, mrak je vani a i moja x10 nije bas neki profi fotograf, ali se vidi nekaj :D

Inace motor je Linhai 300 4x4 22ks

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

.

Ke?!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 15:18 (chewbacca).
18 godina
Vaš Auto Snova

nisu oni skupi, rođak ima nekog 350ccm mislim, oko 22ks..i bio je 15-20 tisuća, kuna, nisam sad siguran..al ide jeboteeeeeeeeee

18 godina
kostao me 3000€
star je 4 godine, vlasnika sam poznavao tak da znam da nije gazen, odrzavan redovito, gume su bile ko nove iz ducana, imao je 1300 km kad sam ga kupio. inace svi vitalni djelov su oem yamaha i elektronika. jako sam zadovoljan s motorom i preporucam marku svima koji trebaju quad ovak za malo se zgustati.
slobodno pitajte ak vas kaj zanima...
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

.

Ke?!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 15:51 (chewbacca).
18 godina
chewbacca kaže...

Znam da, u Ravnoj Gori (Gorski kotar) ima familija koja iznajmljuje quadove pa onda uz vodiča vožnjica po makadamu, šumski putevi itd. Fakat mi se dopalo, a po cesti lijepo zna povuci.

a cuj. nije to to ak nema blata/snjega. Trebas vidjeti kad ja dojdem s "ture" pa perem motor s miniwashem 3 sata.

15 godina
Vaš Auto Snova

Odlična stvar za snijeg ili blato. Susjed mi ima nekakav quad, nije baš jeftin, ne znam je li ga ikada provozao po makadamu/šumi/blatu/snijegu. Samo ga po cesti vozi. Ne kužim ni što će mu za takvu primjenu, al eto.

Nadam se samo da snijega neće biti kod mene. Opet bi mogao nastati kaos.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
18 godina
dv14 kaže...

Odlična stvar za snijeg ili blato. Susjed mi ima nekakav quad, nije baš jeftin, ne znam je li ga ikada provozao po makadamu/šumi/blatu/snijegu. Samo ga po cesti vozi. Ne kužim ni što će mu za takvu primjenu, al eto.

Nadam se samo da snijega neće biti kod mene. Opet bi mogao nastati kaos.

to onda nije zanimljivo {#}

ljepo je kad ti zadnji kraj oce preteci prvi. ili kad se zvrtis usred zavoja. ili kad moras hodati po blatu sa sajlom da ju nekam zakacis posto nemozes ni napred ni nazad s quadom....

17 godina
Vaš Auto Snova

Dobio danas na poklon lance,  nikad ih prije nisam stavljao i rekoh idem probati,

bome sam se namučio sa stavljenm ali kad sam stavio milina kako čipaju po snijegu , živjeli lanci!  {#}

16 godina
neaktivan

e da vidiš kako 4x4 čupa po snijegu {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
Mitsuoka kaže...

e da vidiš kako 4x4 čupa po snijegu {#}

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH {#}{#}{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice