Zato moj troši 5.5 u prosjeku, i nakon skoro 200.000. Grad 6-6.5, otvorena 5-5.5. Treba održavat, nema druge. Ma isto govno bi mi bilo i da sam 1.6 A3 (malo vožen kao i to) uzeo istog godišta, trošio bi 2L više u prosjeku, nešto češće bi bio na pumpi, šta ja znam. Sve drugo bi bilo isto.
Samo bi vjerojatno izbjegao tih nekoliko skupljih servisa kod TDI motora, koji sve vlasnike čekaju, drže li auto dovoljno dugo naravno. Bio bi jako sretan da dođem do 250.000km bez servisa turbine i bosch-pumpe, samo sa jednom izmjenom zupčastog na 150.000.
Al nisam siguran, moguće je ali ne znam. Ovisi i da li su km pri kupnji bili originalni iako su svi notirani u knjižici vozila, lako se to, prelako danas fejka. Dakle pitanje koliko je skinutih, ako je vjerovati nekima koji su kroz šalu rekli, ma ti na tih 190.000 imaš još 100.000 skinutih, auto se fenomenalno drži.
Čudo što još neki skuplji Bog nije otišao, što ne znači da sutra ili preksutra neće,jel.

good ol 2.0i 16v SOHC

nakon toga sam prestao voditi tablicu
kakve gluposti će sve danas izmislit, isto kao i ova zviždaljka koja stimulira blow off zvuk 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...