Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.932
|
čitano: 18.446.655
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Vaš Auto Snova
veki22 kaže...

Ja ne razumijem kako neki ljudi mogu imati srca na takav način prodavati auto.

Malo ga utegnut da djeluje ok, a zapravo nije, smanjit kilometražu i lagat nekome u oči da je auto u dobrom stanju, pažen, sve super i da su kilometri orginal.

Neznam dal sam ja prepošten pa nikad ne bi mogao takvo nešto napraviti ili sam glup?

Takvo preprodavanje auta prezirem iz dna duše i žao mi je ljudi koji će kupiti takav auto misleći da su dobro prošli.

mogu jer su govna...

al zato kod kupovine s autom na servis da se vidi stanje i otić na tehnički da se vidi realna kilometraža kod njih u kompu...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

dobila seka nekidan službeni novi polo 1.2 TDI 75ks.. pitam ju sad kako joj se sviđa, veli ona doslovno ovim riječima "civic bio svemirski brod za ovog traktora, ovo se ne miče s mjesta" ahahahahaha

dalje veli "sjednem prvi put u njega, upalim ga.. šta je ovo, jeli to pokvareno, grozno se čuje"

još se nemrem prestati cerekati ,my sis made me proud {#} {#} {#}

malo sam i ja prozujao po njemu i provozao ga.. fin je autek, lijepo izgleda, mekane kontrole, ali baš je grozno trom... i da, to sveprisutno čekićanje .. užas

naravno troši kao upaljač, na relaciji rijeka - zagreb joj se kazaljka jedva pomaknula lol

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Koji show jucer navecer stvarno ima velikih budala na ovim cestama !!!

Idem s posla oko pol 11 i stojim na semaforu iza mene jos dvojica i frajer sa x5 crvenim prestigne nas 3-4 i kroz crveno sa jedno brat bratu 100 na sat sva sreca da niko nije iso prek o raskrižje!

I onda poslje vidim frajera u jednom kafiću i ne vjerujem frajer nema ni 20 godina a vozi x5  koji sigurno nije njegov nego on njegovog tatice !!!

Kako mi idu na zivce takvi frajeri sta se voze koda su vukovar oslobodili!!!!

14 godina
protjeran
XXX-Man kaže...

Onda su 90% ljudi govna koji prodaju aute, jer ga svako sredi prije prodaje. Neko vise, neko manje (skidanje kilometraze je danas pod "obavezno").  Pitanje je kolko vas ima auto s pravom kilometrazom i kolko puta je auto bil lupljen prije nego je dosel u vase ruke? 

Moj stari je prije 15-tak godina prodaval Omegu i sad frajer gleda, gleda i kaze "ok, auto nije nigde bil udaren". I kaj da mu sad stari odgovori??? Jedni su govna, a drugi budale.

daniel
16 godina
neaktivan

Ja {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
nine kaže...

dobila seka nekidan službeni novi polo 1.2 TDI 75ks.. pitam ju sad kako joj se sviđa, veli ona doslovno ovim riječima "civic bio svemirski brod za ovog traktora, ovo se ne miče s mjesta" ahahahahaha

dalje veli "sjednem prvi put u njega, upalim ga.. šta je ovo, jeli to pokvareno, grozno se čuje"

još se nemrem prestati cerekati ,my sis made me proud {#} {#} {#}

malo sam i ja prozujao po njemu i provozao ga.. fin je autek, lijepo izgleda, mekane kontrole, ali baš je grozno trom... i da, to sveprisutno čekićanje .. užas

naravno troši kao upaljač, na relaciji rijeka - zagreb joj se kazaljka jedva pomaknula lol

Eh da je TSI kakav zvrkavi..

Faith divides us. Death unites us.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Danas sam šogoru za Božić poklonio ipod za auto, pošto on voli dobar zvuk i cijeli si je auto opremio(oko 3000kn).
Pa smo cijelo poslijepodne bili u autu i rješavali probleme krčanja oko nekih zvučnika i ostalo.
Jedini nam je problem ostao kako uglaviti ipod u sve to.
Dali se netko možda već susreo sa ovakvim poslom(modom)? Neka podijeli svoje iskustvo. 

Radi se o Opel Vectri A.

Slika 1, unutrašnjost-slika sa neta.
Slika 2, planirano mjesto.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
15 godina
Vaš Auto Snova

Evo jedne lijepe Alfe 159 2.4. Čak mi ni ova boja nije toliko ružna.

http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-2.4-jtdm-oglas-5546384

210ks, 1600kg.. Još kada bi se chipirala, možda bi se izvuklo nekih 30ks i eto auto sa skoro 250ks. Vjerojatno ide ko blesava.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

210ks, 1600kg.. Još kada bi se chipirala, možda bi se izvuklo nekih 30ks i eto auto sa skoro 250ks. Vjerojatno ide ko blesava.

A i popije ko blesava, kod mene je susjed kupio novu 159 1.9 JTDm 120Ks i kaže da se iznenadio koliko troši, mjesec poslje je kupio polovnog jarisa da se može vozit, a alfu vozi samo kad ima nekakav sastanak (čitaj kad se treba pokazati) ili kad ide na putovanja, znaći rijetko {#}

18 godina
1BIT kaže...
dv14 kaže...

A i popije ko blesava, kod mene je susjed kupio novu 159 1.9 JTDm 120Ks i kaže da se iznenadio koliko troši, mjesec poslje je kupio polovnog jarisa da se može vozit, a alfu vozi samo kad ima nekakav sastanak (čitaj kad se treba pokazati) ili kad ide na putovanja, znaći rijetko {#}

Disagree. Ujak ima 156 1.9 JTDm, 2005 ili 6 godina, 140ks, 6 brzina. Ide ko blesava a troši oko 6-7 litara po ZGu.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Audi 80 od mog kolege. Auto je iz 1979. Dan danas ide ko urica, prelazi na tehničkom od prve. Ima 66kw, 1.8 motor, preko 300 000 km.

Planira kupiti još jednoga takvog, sljedeće godine.

Evo jedna slika prije odlaska u grad u subotu.

EDIT: 1989 godište je. Sad sam pito frenda, krivo sam napiso.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 12:49 (Bernard Huky Hux).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ako se ne varam to je Audi 80 B3 i nemože nikako biti 79. godište. B3 se radio od 1986-1991.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nije to ništa, moj frend je prodao za 10.000kn jednog B4 mislim sa oko 650.000, po Njemačkoj je pola radnog vijeka bio vožen, original km {#} ofkors, ništa skinuto. 1.8S, 90ks benzinac.

Čudo auto od udobnosti nadalje za to vrijeme. Ma i danas, samo što je dosta trošio, oko 10L ako se ne varam po gradu. Ulje ok, ali gorivo kako je 11kn baš se ne isplati davati 110kn za 100km.

15 godina
1BIT kaže...
dv14 kaže...

LoL, kakav je to onda lik. Ima para za novu Alfu 159 i polovnog Yaris-a, a nema za tankati?

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
16 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Ako se ne varam to je Audi 80 B3 i nemože nikako biti 79. godište. B3 se radio od 1986-1991.

Da upravu si veki22, ja sam zeznuo. Auto je 89 godište.

thedream kaže...

Nije to ništa, moj frend je prodao za 10.000kn jednog B4 mislim sa oko 650.000, po Njemačkoj je pola radnog vijeka bio vožen, original km {#} ofkors, ništa skinuto. 1.8S, 90ks benzinac.

Čudo auto od udobnosti nadalje za to vrijeme. Ma i danas, samo što je dosta trošio, oko 10L ako se ne varam po gradu. Ulje ok, ali gorivo kako je 11kn baš se ne isplati davati 110kn za 100km.

Da istina, takvi auti su "nepoderivi". Oldschool mašine. A gorivo... to je život u Hrvatskoj. 

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

LoL, kakav je to onda lik. Ima para za novu Alfu 159 i polovnog Yaris-a, a nema za tankati?

Meni je to malo bonker situacija, jer Yaris pogotovo sa VVTi motorom voli popiti i do 8L po gradu, a spram Alfe koju možeš ispod 10 držati bez problema ako si normalan vozač, užitak u vožnji je minoran. Alfa 159 vs. Yaris, really..

Cura mi ima iz 2005., voli čudo popiti, jest da ima 89ks, 1.3VVTi je, sve je to fino, ali potrošnja sa klimom po gradu je zbilja blizu 8 litara ženske noge. Da je nekakav muški čupavac koji bi gazio mislim da ga preko 8-9 natjeraš za čas, i više.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
17 godina

Super je novi Accord ali kad vidim onaj zakrivljeni dizelski auspuh na takvom autu {#}

18 godina
neaktivan

Savršenstvo.... makar si to nikad neću moći priuštiti....

18 godina

AUTO JE SMECE JER.........RUZNO SE CUJE!111jedan

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Mislim da se takav dizel ne čuje praktički. Jučer  je susjedu nekakav gost bio, novu 5 uzeo, ovaj F60 kako već, ne znam te F oznake, Bog te pita, auto je nečujan. 530d.

16 godina
odjavljen
thedream kaže...

Meni je to malo bonker situacija, jer Yaris pogotovo sa VVTi motorom voli popiti i do 8L po gradu, a spram Alfe koju možeš ispod 10 držati bez problema ako si normalan vozač, užitak u vožnji je minoran. Alfa 159 vs. Yaris, really..

Cura mi ima iz 2005., voli čudo popiti, jest da ima 89ks, 1.3VVTi je, sve je to fino, ali potrošnja sa klimom po gradu je zbilja blizu 8 litara ženske noge. Da je nekakav muški čupavac koji bi gazio mislim da ga preko 8-9 natjeraš za čas, i više.

Ti si nešto pobrkao gadno, općepoznato je da ženske troše više, bar iz mojih iskustava. A taj yaris bez klime može trošiti 6 litara bez problema (pogotovo u ravnom gradu), ako ne vjeruješ daj je meni pa ću ti pokazati :)

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
thedream kaže...

Ti si nešto pobrkao gadno, općepoznato je da ženske troše više, bar iz mojih iskustava. A taj yaris bez klime može trošiti 6 litara bez problema (pogotovo u ravnom gradu), ako ne vjeruješ daj je meni pa ću ti pokazati :)

Kažem ti da njene vožnje troši 7-8 po gradu s klimom, svako malo je na pumpi, moje 10 skoro ako ga lijepim. Ništa pobrkano. Ne znam koje su to studije bile i mišljenja da ženski vozači na istim autima i motorima troše više, općepoznato je da se kilave i nikad ne čupaju auto kao većina muškaraca, kad im se za to ukaže prilika.

Autoput ti je često najbolji pokazatelj, ako sam u životu vidio curu koja preko 130km/h ide, upucaj me. Možda tri puta u životu, a ljeti spavam na autoputu od 6 do 9 mj.

Grad također, ima nekolicina divljakuša u Zagrebu no znam osobno i cure sa Cayenneom GTS primjerice koji ne može nikako trošiti kao kad bi ga ti ili ja zalijepio, cura ga vozi 50 po gradu šta će, dozira gas jer zna da će odletiti u zid ako se otkači.

Yaris nema šanse da njoj u rukama, nogama, više troši nego meni, 7g. sam s tom curom i tim autom LOL, ne kužim. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 17:26 (thedream).
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

Yaris nema šanse da njoj u rukama, nogama, više troši nego meni, 7g. sam s tom curom i tim autom LOL, ne kužim. 

Mislim da moras promijent curu {#}

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Da, sedma je kažu jeb*na.

15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Eh da je TSI kakav zvrkavi..

ma da bar ima 4 cilindra {#}

ne baš.. prije klok klok klok klotoktoktoktoktok

kmeee zvuči jako blago i neprirodno za traktore.. {#}

Psiho246 kaže...

AUTO JE SMECE JER.........RUZNO SE CUJE!111jedan

{#} krivo formulirano, ne auto nego traktor.. {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan

F10 je nova petica. M 550d je zanimljiv izbor ko ima love. {#}

http://autoholik.net/noviteti/bmw-m550d-xdrive-ovo-je-prvi-bmw-s-tri-turbopunjaca 

16 godina
neaktivan
thedream kaže...
dv14 kaže...

A tako kod mene susjed kaže, inaće yaris je dizel sa d-4d motorom koja po gradu troši 5.5 litara, a alfu je nemoguće dobiti toliko i uzmi u obzir da alfa sa svojih 120ks teži 1550Kg a jaris sa svojih 90Ks 1040Kg što znaći jednak užitak u vožnji, samo što će yaris manje opelješit novčanik na tankiranje, dodatan razlog za užitak u ovo recesisko doba {#}

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

meni su bmw dragi ali i mrski u jednu ruku.. lipi su i kvalitetni.. ali ima ih svako... 

Some say that he's terrified of ducks and that he speaks French in Russian ! Some say he sleeps upside down like a bat,and that he's wanted by the CIA ! All we know is he's called the STIG!
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...
thedream kaže...
dv14 kaže...

A tako kod mene susjed kaže, inaće yaris je dizel sa d-4d motorom koja po gradu troši 5.5 litara, a alfu je nemoguće dobiti toliko i uzmi u obzir da alfa sa svojih 120ks teži 1550Kg a jaris sa svojih 90Ks 1040Kg što znaći jednak užitak u vožnji, samo što će yaris manje opelješit novčanik na tankiranje, dodatan razlog za užitak u ovo recesisko doba {#}

Hmm, ja se ne bih složio s ovim.

Meni bi ipak bio puno puno veći užitak vozit 159-ku nego Yarisa. Pitaj susjeda da ti đir u Yarisu pa onda u Alfi pa ćemo vidjet u kojem bi ti bio veći užitak se vozit, mislim da već znam koji bi bio{#}{#}

A tih 5.5 litara mu troši jer se polako vozi čovjek, a tu baš nema nekog gušta onda{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 22:28 (veki22).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice