Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.932
|
čitano: 18.450.703
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Faith divides us. Death unites us.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ma lol.. ima frend neki kompresor od jaguara, samo traži kome bi ga utrapio lol.. to bi radije nego turbo {#}

ali WTF.. pa radije ću uložiti u h22 motor {#} kaj će ti forced induction kad voziš hondu {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
nine kaže...

hah gle.. dobitak je uvijek tu, jer ima bolji protok od stock ispuha.. ništa preznačajno, ali postojano.

što se tiče zvuka, ne pale me one jap-style bačve na kojima se na 2k okretaja ljudima prozori u okolici tresu. ovo je više profinjena stvarčica {#}

@batista

lol trolčino {#}

Eh kad bi bar više Đapanese drajvera ovako razmišljalo, imaš veliki TU od mene{#}{#}

Ak ti se da prvo snimi stock zvuk pa onda s novim da vidimo kak se čuje kosilica{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 15:34 (veki22).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

stock već imam.. evo kosilica lol 

idem novoga sad montirati, ali nebum vjerojatno danas posnimio zbog lošeg vremena..

16 godina
neaktivan
nine kaže...

nije protočnjak, nego muffler u doslovnom smislu riječi.. poanta twin loopa je da se na manjim okretajima ne dere jako, a na višim daje onaj rezonantni honda "paaaaaaaaaa" zvuk {#} na ispuhu je stock rezonator, ali skinut katalizator.

usis je stock, izuzev sportskog "in box" filtera BMC. frend me hebe od kad imam auto da mi napravi trihtere na usisu, ali bi morao onda programibilni ECU staviti isto jer bi vukao više zraka nego stock, pa bi inače bila siromašna smjesa.. ali to kada bi složio imao bi fin zvuk usisa i pošten powergain {#} samo ne isplati mi se to raditi na 2.0 motoru... spuh je sasvim dostatan..

možda ga danas stignem montirati pa i posnimim zvuk {#}

E sad si me sjetio, to sam već prije htio pitat, pa sam zaboravio, koliko kužim katalizator smanjuje štetne emisije plinova, ali i nešto sitno samnjuje i snagu motora, pa me zanima, ako se skine, jel se može proć na tehničkom bez njega, oduvjek su mi se sviđale ravne ispušne grane sa motora, još ako su onako sjajne (od inox-a ili rosfraja, ćega već) uf {#}

= ) = )

= ) = )

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 16:22 (1BIT).
16 godina
moderator
1BIT kaže...

pa me zanima, ako se skine, jel se može proć na tehničkom bez njega

legalno NE

1. ekotest ne prolazi

2. nije ovaj na TP slijep da ne vidi da ga nema na autu

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
Vaš Auto Snova

Katalizator ti smanje snagu oko 7-10% što nije malo, kad napraviš sportski usis i protočni ispuh skidanje katalizatora je obavezno inace nema smisla sve ostalo, znam hrpu ljudi koji prolaze ekotest bez katalizatora a cuo sam da su neke i rušili pa moraju ugrađivat novi, neki samo izbuše rupe nja njemu da bolje diše, ugl rješenje je plin , tad nema ekotesta :)

Ja kad sam skinio katalizator osjetio sam da je živnio kao i bolji zvuk, možda čak frcaju iskre na auspuh XD

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 16:32 (bik).
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

legalno NE

1. ekotest ne prolazi

2. nije ovaj na TP slijep da ne vidi da ga nema na autu

Aha, hvala, to sam i mislio, znaći ista stvar kao i kod skutera 50ccm kad se skine blokada, a za vrijeme tehničkog se vraća {#}

16 godina
moderator
1BIT kaže...

Aha, hvala, to sam i mislio, znaći ista stvar kao i kod skutera 50ccm kad se skine blokada, a za vrijeme tehničkog se vraća {#}

ili 100kn u prometnu kad dođeš na TP Nevinašce

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
protjeran
1BIT kaže...

Za 50 eura si ugradis sakriveni prekidac i onda ti skuter ne dize vise od 5-6 soma okretaja i prolazi tehnicki. Jest da ti se decki smiju jer vide kaje na stvari, al prolazi. Ako nije KIT gore, pa ide malo brze zbog skinutih blokada, onda na tehnickom isprazni malo straznju gumu, ili vratis prsten na ususnu granu.

daniel
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Za 50 eura si ugradis sakriveni prekidac i onda ti skuter ne dize vise od 5-6 soma okretaja i prolazi tehnicki. Jest da ti se decki smiju jer vide kaje na stvari, al prolazi. Ako nije KIT gore, pa ide malo brze zbog skinutih blokada, onda na tehnickom isprazni malo straznju gumu, ili vratis prsten na ususnu granu.

hm, to još nisam čuo, mada glavno da se prođe {#}

Baš malo razmišljam, pa jel bi se moglo složit dvije grane, jedna sa katalizatorom i jedna bez, pa ih mjenjat, ako se ne varam, one se samo odšrafaju na motoru i prije flexibilnog crijeva, mislim ova grana sa katalizatorom se stavi samo kad se ide na tehnički, a za svakodnevnu vožnju se vrati bez katalizatora ? {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

bahh majstori nisu imali fi60 koljeno, pa ga nisam montiral danas.. novi termin petak {#} dofural sam si ga u sobu, curu ne zovem dok ga ne montiram, spavam sa spuhom {#}.. evo još jedna slička da dobite dojam o veličini {#}

što se katalizatora tiče, dok je nov zagušuje auto, a što je stariji to je sve gore i gore {#}

za moj auto ne mogu reći da sam dobio na snazi, ali odziv na gas je definitivno puno bolji.

što se tehničkog tiče, može se sve složiti da se skida na šarafe, tak da si katalizator montiraš prije tehničkog. ja sam samo sve capnul i dao zavariti samo cijev gore.. nije mi se dalo zekati s time

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 18:24 (nine).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ljudi,prije nekoliko mjeseci sam negdje vidio,nemogu se sjetit gdje,nekakvi LED smajlici sta se stave na zadnje staklo,i onda ti ručno na daljinski izabereš koji smajlić ćeš stavit..to onako kad nekog pređeš i onda mu staviš npr. {#}. Izgleda jako dobro ali nemogu nać nigdje

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Hvala Nine.. i baš moje auto je u primjeru,kad dođe plaća ovo je moje {#}

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Evo jedne Honde iz vž-a :D

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Lijepe su ove.... kako se zovu....honde {#}

17 godina
neaktivan
DuMe kaže...
luka_cro kaže...

Lijepe su ove.... kako se zovu....honde {#}

ma sigurno da jesu :D

nego kakva je to opce honda? kakvu nine ima ili?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

moja je bolja {#}

18 godina
Vaš Auto Snova

Ne bi htio posjedovat ovaj auto, nego da mi se izgustat u njemu... Uffff... So sweet...

Truth in engineering.
16 godina
Vaš Auto Snova

Jako me vuče na Integru Type R, '99 godište. I jako mi je poznata.

btw. čiji je GT-R? i daj na PP gdje si uzeo slike.

18 godina
Batista kaže...

Ne bi htio posjedovat ovaj auto, nego da mi se izgustat u njemu... Uffff... So sweet...

ovog nebi htio vidjet u retrovizoru {#}

16 godina
Vaš Auto Snova

Nebi ga ni vidio u retrovizoru. :D

18 godina
mystik kaže...

Nebi ga ni vidio u retrovizoru. :D

Ta C serija i prosla SL - najljepsi MB-ovi

Truth in engineering.
16 godina
Vaš Auto Snova

Nekako su mi jednostavno lijepši svakom serijom.Ima susjed CL63 AMG, majko mila koja zvijer. 

Sad ne mogu da se suzdržim, al za razliku od Mercedesa, novi BMWovi mi sve antipatičniji i odbojniji. E46 su mi bile predivne.

16 godina
Vaš Auto Snova

stari moj koji zvuk

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

pričali smo o tom supertraktoru par stranica unazad {#}

16 godina
Vaš Auto Snova

jbt ocito sam preskocio :( sorkač decki

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Ah kaj opce s vama raspravljati kad niko nema auto jaci od 134ks...odma ste najpametniji...

ja imam 137ks {#}

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
15 godina
Vaš Auto Snova

Evo baš malo raspravljam sa frendom o autima. Pa me zanima koji je po vašu mišljenju bolji tj. kojeg bi radije kupili za tu cijenu.

Ja sam naravno za Alfu, dok je frend zapeo za Pro Ceed.

39 Alfa 159 1.9 JTDm 150ks
11 Kia Pro Ceed 2.0 CRDi 140ks
http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice