Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.388.674
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
veki22 kaže...
Phantom_RI kaže...

Imam pitanje na koje bi molio hitan odgovor. Imam Astru F, 1.4 8v full einspritz 82 ks, uglavnom, bio je u njoj original radio Blaupunkt ( kazetar )
Izvadio ga normalno, kupio Pioonerov s USB-om za 399 kn na akciji nekoj. I spojim ja to sve, radi. ALI, nakon kaj sve podesim, bass, mid ,high i loudness, zagasim auto, upalim ga i stalno mi se radio vraca na tvornicke postavke, kako da to rijesim ???? Poludit cu vise. 

Ako se ne varam nisi dobro spojio žice, obično su 2 žice za napajanje, jedna (većinom žuta) je za stalni napon koji ti čuva postavke i memoriju stanica, a druga (crvena) je pod naponom samo kad upališ auto ili recimo daš kontakt. 

Tu žutu žicu moraš spojit na žicu u instalaciji auta koja daje stalno struju (bez kontakta), a crvenu žicu spojiš na žicu u instalaciji koja daje struju tek kad daš kontakt.

To je to, tako piše i u odgovorima na drugim forumima (link na prethodnoj strani).

16 godina
neaktivan

Oprostite ako vas prekidam, ali RB28 je u Skylineu, pa evo vam 4 slike :) Znači, RB28 stroker kit, i Greddy T04Z. I još je gore Vcam :) Znači otprilike 650tinjak konja, googlao sam RB28 + T04Z, i tako negdje ispada... Nema još ništa službeno. 

18 godina
neaktivan

Sa ovim Skylineom me možeš prekinuti kada hoćeš :D

Predivan auto, nešto najljepše...  Još ove Rays felge (mislim bar da jesu..), podsjeća me na onaj blagi Nismo look, sa bijelom naljepnicom po boku.

Možda zvuči retardirano, ali imam 2 ovakva u Gran Turismu 5, jedan je race spec, a drugi je street spec (isti ovakav, boja i sve) i obožavam mu slušati turbo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 1:29 (AlienWare1).
15 godina
neaktivan
.: R32LowRider kaže...

Oprostite ako vas prekidam, ali RB28 je u Skylineu, pa evo vam 4 slike :) Znači, RB28 stroker kit, i Greddy T04Z. I još je gore Vcam :) Znači otprilike 650tinjak konja, googlao sam RB28 + T04Z, i tako negdje ispada... Nema još ništa službeno. 

Covjece, auto snova od malih nogu...

Nevjerojatno izgleda.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 12:27 (mate960).
13 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Imam pitanje na koje bi molio hitan odgovor. Imam Astru F, 1.4 8v full einspritz 82 ks, uglavnom, bio je u njoj original radio Blaupunkt ( kazetar )
Izvadio ga normalno, kupio Pioonerov s USB-om za 399 kn na akciji nekoj. I spojim ja to sve, radi. ALI, nakon kaj sve podesim, bass, mid ,high i loudness, zagasim auto, upalim ga i stalno mi se radio vraca na tvornicke postavke, kako da to rijesim ???? Poludit cu vise. 

To sam i ja imao kada sam uzeo novi radio. Problem je  u tome jer si žicu za kontak spojio sa kontakt bravom, umjesto sa akumulatorom, pa ti se kod svakog paljenja radija nakon šta upališ auto sve resetira jer na par trenutaka nestane struje. Tako su meni objasnili na help desku kad sam ih zvao, spojio sam sa žicom sa akumulatora i sada sve šljaka.

A kad smo kod GTR-a {#}... sam stavite na 720p video za bolji video i zvuk

EDIT: sry nisam vidio da su ti već odgovorili...

Potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 11:09 (master and commander).
16 godina
neaktivan

Auto je auto snova za mnoge, uključujući i mene :D Felge su Volk TE37. I ovo je po meni najbolji video sa Skylineom :D 

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Mala anketica

Tko vam je kupio prvi auto?

7 sam
8 roditelji
5 pola/pola
Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 14:57 (cuspajz).
18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ajd još jedna; koliko tjedno km radite

0 manje od 10
2 10-50
6 50-100
10 100-200
8 200+
I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
odjavljen
FlyBoy kaže...

Ajd još jedna; koliko tjedno km radite

68000 u 4 godine, dakle 326km tjedno.

To je to, tank mi traje u prosjeku tjedan i pol.

Svi smo mi Mentalist.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 15:47 (Jakovp).
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Na Alfi je 20.500, kupljena u 12. mjesecu 2009.

A otac ima Golfa 4 kupljen 2004. ima 27.000 km.

Potpis.
18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Bogami ja u zadnje vrijeme pazim na svaku kap goriva...

I za ekipu iz ZG-a, ako niste znali, parking kod paromlina, iza glavnog je opet free :)   Barem su tako rekli na anteni...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 16:34 (FlyBoy).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ja se uvijek pokušam za 120kn 200km odvesti, i uspijeva mi. {#}, 12L dizle, 6 u prosjeku po gradu na 100km. Taman.

Faith divides us. Death unites us.
16 godina
Vaš Auto Snova

svaki dan 35km kuca-poso-kuca

3x tjedno do teretane i po gradu,15km gore-dolje

1x tjedno na meeting sa autom (prosjecno 50-70km)

vikend jos 50-60km osim petka meetinga

jednom sam napravio u 3 dana 1200km sa C2

a sa cliom u tj dana (s time da sam ga vozio 4 dana) 1000km za 400kn :P

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Moj stari zbog posla napravi oko 750km tjedno {#} (130 000km u 3 godine s trenutnim motorom)

Nekad zna i po 1200 u jednom danu kada ide na relacije Osijek - Rijeka - Osijek ili Osijek - Beograd - Osijek

Skoro uvijek kad me zove i ja pitam di si, on odgovri u autu, idem prema...

Ja međutim relativno malo (manje od 50km tjedno) jer je gorivo skupo, a nemam neku veliku potrebu ic s autom

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 19:16 (cuspajz).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Voćka poslije kiše (pranja) {#}

15 godina
neaktivan

Malo sam se prije zaletio gledati nego li kupovati, al eto sta je tu je. Rijec je o BMW-ima Serije 3 Coupe od 2006-2007 godista pa na dalje. Zbilja se mogu naci u jednom takvom autu, mozda i nemam bas ukusa za dizajn ali mi ovo auto izgleda pre mocno i nadam se da cu ga uzeti za godinu i nesto sitno dana. Trenutno cekam poziv za brod pa cu zaraditi tu nesto novaca ( Idem 1.put na brod kao asistent tako da necu dobivati kao 3. oficir placu , nego kao kadet , cca 17,000 eura za 12 mjeseci , prvih 6 mjeseci 900 eura , pa 4 mjeseca po 1700 i zadnja 2 2400 eura ) . Naravno ako cijene goriva porastu , razmatram jos ugraditi plin u njega , al ima do toga vremena {#} , ( Zadnja slika , da se pohvalim hehe , slikalo me kod LUK OILA u Splitu kada se ide put Sinja ) 

Ljepotan ;) Ljepotan ;)
jos 1 jos 1
Interior  bez navigacije :( Interior bez navigacije :(
:O :O
18 godina

imas tesku nogu na gasu :D

15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

imas tesku nogu na gasu :D

Gdje je tipka HVALA kad ti treba hahahahahaah {#}  Zezam se !

Drugi put cu bolje gledati znakove jel sam prosao tamo nekoliko puta i bila je tabla 'Kontrola brzine' , al eto sreca nije puno , a 500kn sam trebao iskesirati ... 

BMW
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 12:52 (HP4520s).
18 godina
HP4520s kaže...

Malo sam se prije zaletio gledati nego li kupovati, al eto sta je tu je. Rijec je o BMW-ima Serije 3 Coupe od 2006-2007 godista pa na dalje. Zbilja se mogu naci u jednom takvom autu, mozda i nemam bas ukusa za dizajn ali mi ovo auto izgleda pre mocno i nadam se da cu ga uzeti za godinu i nesto sitno dana. Trenutno cekam poziv za brod pa cu zaraditi tu nesto novaca ( Idem 1.put na brod kao asistent tako da necu dobivati kao 3. oficir placu , nego kao kadet , cca 17,000 eura za 12 mjeseci , prvih 6 mjeseci 900 eura , pa 4 mjeseca po 1700 i zadnja 2 2400 eura ) . Naravno ako cijene goriva porastu , razmatram jos ugraditi plin u njega , al ima do toga vremena {#} , ( Zadnja slika , da se pohvalim hehe , slikalo me kod LUK OILA u Splitu kada se ide put Sinja ) 

kolega ima takav, cabrio, crni, 2008 godina, 335i, 3.0 benzinac, 306ks, 2 turba..sta da kazem kad mu nesmijes dat vise od 3k gasa :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 14:58 (Hacker002).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

335i, to ide ko M, bjež u pčkumtrinu {#}

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
HP4520s kaže...

kolega ima takav, cabrio, crni, 2008 godina, 335i, 3.0 benzinac, 306ks, 2 turba..sta da kazem kad mu nesmijes dat vise od 3k gasa :D

Hahahaha , jao jao :)  D_BEAST , btw kolika mu je potrosnja otprilike ? 

BMW
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

hahah za potrošnju i cijenu servisiranja se kod takvog auta ne pita {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
nine kaže...

hahahahahaha , ovo je bilo cisto informativno {#} , znas onu, koliko para toliko muzike {#}

Postoji i za to rjesenje ! 

Rjesenje potrosnje :D Rjesenje potrosnje :D
BMW
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 17:25 (HP4520s).
18 godina
nine kaže...

Puno.

Požega-Split, vozanje cca 3 dana tamo, nazad - 4 tanka goriva

18 godina
HP4520s kaže...
Hacker002 kaže...
HP4520s kaže...

Hahahaha , jao jao :)  D_BEAST , btw kolika mu je potrosnja otprilike ? 

a gle potrosnja od 10l pa do 50l sve je moguce :P :D

15 godina
neaktivan

@Lord_Marko

hahahahhaahahah :D 

Evo sljedece pitanje tek tako da tema bude aktivna , sutra idem na selo , a prije toga moram kupiti fasadno ljepilo za vanjski dio kuce obradit , uglavnom treba mi 20 vreca po 25 kila , e sad koliko preporucujete da stavin vreca u autu , auto je Seat Ibiza 1.9 SDI Sprint , Masa auta 1100kg , gledao sam u knjizici vozila najveca dopustena masa , nije nista napisano prazno su ostavili :) 

Mislio sam ovako , sutra idemo ja i jos 2 , i ponio bih 6 vreca = cca 370kg , Mislim da nece auto puno leci jel smo se znali voziti nas 7 u auto kad smo se vracali od vanka {#}

/discuss 

BMW
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nemoj pretjerati sa masom, to ti je moj savjet, a pogotovo ne onda sa nogom na gasu kad je auto tako (pre)opterećen.

15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Nemoj pretjerati sa masom, to ti je moj savjet, a pogotovo ne onda sa nogom na gasu kad je auto tako (pre)opterećen.

aha , a moze savjet koliko bi ti stavio otprilike da znam , nije meni problem udaljeno mi je 36 km bauhaus od sela , zaletit cu se ja i 2 3 puta ako treba .... bolje 100 kn goriva nego nove amortizere,pakne,diskove i da ne nabrajam ostalo .... 

BMW
17 godina
neaktivan
HP4520s kaže...

ja sam u audi stavio 10 vreca po 30kg i bilo je previse, auto je bio jako nagnut iza i kad sam isao iz dvorista sam udario u onaj dio na pločniku od ograde di se zatvara.

ali vozio sam do malo dalje susjeda, tak da nikakva steta.

ja rade nebi.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
HP4520s kaže...

ja sam u audi stavio 10 vreca po 30kg i bilo je previse, auto je bio jako nagnut iza i kad sam isao iz dvorista sam udario u onaj dio na pločniku od ograde di se zatvara.

ali vozio sam do malo dalje susjeda, tak da nikakva steta.

ja rade nebi.

5 vreca po 25 kila + 3 osobe , sad sam pricao s majstorom , pokupit cu 5 , pa cu se vratiti i pokupiti jos 6 7 ( SAM ) i onda ce on ostalo preuzesti {#}

BMW
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice