Ma koliko god mi pričali da bi se radije vozili u njemu nego ga vozili, za*ebi ti to, nema do vozačevog mjesta
, sve prozore dolje i u pussy-hunt na najjače..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@1BIT
Evo da skomentišem genesisa.. super zgleda autek.. jedino mi nije sjeo prednji kraj, jer me previše podsjeća na stare linije hyundai coupea koje su mi bile grozne...
dizajn interijera je po mome ukusu.. sve u svemu super tutek 
@thedream
nije to p***lovni auto... to je tenk za ljude predubokog džepa koji ne žele sjediti na vozačkom sjedalu.. nije čak ni za qurchenje iako košta ko pola naše države 
uz to mi je maybach oduvijek bio fascinantan.. uzmu i onak kabaste i glomazne mercedese i naprave od njih superlativ navedenog 
ke to batmobil?
xexexe
treeba mi mala pomoć..
Preporučite mi neku sliku škorpića za moj auto.. manju sličicu
Da ne tražim sam :)
Koliko se ovo isplati uzimati,tj.koliko više snage daje?Pitam čisto informativno
http://www.njuskalo.hr/tuning-snage/sport-filter-gljiva-oglas-5817890
Dobijes 2 - 5 ks vise. Nista primjetno.
Ako si mislis uzeti filter, k&n is the way to go, kako je vec netko napisao.
eh kad bi se tako konji dobivali.. jos i gubis na snagi jel onda auto vuce topal zrak od motora..
ako voziš fiata, abarthov znak ti je škorpija 
kaj će ti to uopće? neka fora kao na ovoj slici? 
vozim opela,škorpia san po horoskopu pa tako ću stavit...radi fore..
skinit cu znak alfe i naljepit bika, jerbo sam bik po horoskopu, pa ce ljudi mislit da vozim lamba 
Je, od filtera nema KS, samo malcice brza reakcija na gas (kako kod kojeg auta) i motor bolje dise.
E sad, ak hoces zvuk trebas sto dulju cjev i kak je kolega reko, makni filter sto dalje od masine. Ja sam ga znal stavitti iza rupe za maglenku, samo ga onda moras cesce cistiti.
zasto nitko ne komentira hyundai veloster turbo, 201ks?fin autic, u vz-u sam ga videl, ostal sam paff.hyundai je ozbiljna marka.
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
zasto nitko ne komentira hyundai veloster turbo, 201ks?fin autic, u vz-u sam ga videl, ostal sam paff.hyundai je ozbiljna marka.
Je, otkako su malo više novaca potrošili na razvoj i reklame (pogotovo S.A.D.) postaju sve privlačnija marka.
Isto kao KIA sa novim dizajnom i garancijom od 7 godina.
Zato jer Hyundai nije bacio dovoljno reklama da se zna da je izbacio turbo verziju. Ako se ne varam, taj auto je ostao nedorečen u testovima, sa najjačim motorom od 130ks u trenutku izlaska i testiranja, zato su ga ljudi ignorirali, a i vrata su mu poprilično čudno smještena(ali hrabro). Vidio sam i ja jednog, njemačke tablice, jako zanimljiv.
zanimljiv hatch definitivno
ma korejci rasturaju i dizajnom i kvalitetom i omjerom uloženo/dobiveno
decki kaj mislite o gumama dunlop sp winter sport 3d ?
imam 2 seta za forda jedne su starije pa njih sad derem po ljetu a druge imam ganc nove da cujem dal iz zadrzati ili ih prodati i doloziti nes para i kupiti bolje?
Evo ako ces kupiti prodaje se kod nas u BiH http://www.pik.ba/artikal/2618146/sls-amg/ nije nikakav lazan oglas.
Evo ako ces kupiti prodaje se kod nas u BiH http://www.pik.ba/artikal/2618146/sls-amg/ nije nikakav lazan oglas.
Ma fali mi samo 300 000 KM.
Znam da je prije jedan prodavao slupanog, nije ni prešao 2000 kilometara.
imam 2 seta za forda jedne su starije pa njih sad derem po ljetu a druge imam ganc nove da cujem dal iz zadrzati ili ih prodati i doloziti nes para i kupiti bolje?
Imam ih 5g, tj ova mi je peta sada što dolazi zima, meni su odlične, uostalom imaš po netu negdje ADAC test zimskih, vrlo visoko je bila plasirana, ako čak ne i pobjednik klase.
195/65/15, standardna veličina, uopće mi se nisu istrošile, drže cestu odlično po snijegu i kiši, ali i suhom hladnom vremenu. Nisu ni prebučne. Sve u svemu mene su odlično služile, i opet ću ih montirati ovu i iduću god, onda idu na otpis.
Ma fali mi samo 300 000 KM.
Znam da je prije jedan prodavao slupanog, nije ni prešao 2000 kilometara.
To je taj,bio je crven sad je samo presvucen u ovu bjelu foliju,vozio ga onaj Hifa komerc.
Daš miljon kuna za auto i presvučeš ga u neku usranu foliju....kreten moraš biti
EDIT: ajde jakov izjasni se...imaš para ko dreka i kupuješ auto...BIRAŠ boju auta, boju unutrašnjosti.... a onda ju usereš folijom... koji je smisao toga?
osim toga auto je crven u knjižici vozila piše...boja automobila: crvena s efektom.... a onda moraš mijenjati knjižicu da piše "bijela"
najgore su mi te mat crne folije..koliko nakaradnih Porschea viđam po Zagrebu da je to nevjerojanto...
Imam ih 5g, tj ova mi je peta sada što dolazi zima, meni su odlične, uostalom imaš po netu negdje ADAC test zimskih, vrlo visoko je bila plasirana, ako čak ne i pobjednik klase.
195/65/15, standardna veličina, uopće mi se nisu istrošile, drže cestu odlično po snijegu i kiši, ali i suhom hladnom vremenu. Nisu ni prebučne. Sve u svemu mene su odlično služile, i opet ću ih montirati ovu i iduću god, onda idu na otpis.
hvala na savjetu. sad ce biti prva zima da vozim auto pa pitam da imam cim bolje gume jer nemam iskustva po snjegu i hladnom vremenu. mislim da su moj 215/55/r16
Daš miljon kuna za auto i presvučeš ga u neku usranu foliju....kreten moraš biti
EDIT: ajde jakov izjasni se...imaš para ko dreka i kupuješ auto...BIRAŠ boju auta, boju unutrašnjosti.... a onda ju usereš folijom... koji je smisao toga?
osim toga auto je crven u knjižici vozila piše...boja automobila: crvena s efektom.... a onda moraš mijenjati knjižicu da piše "bijela"
najgore su mi te mat crne folije..koliko nakaradnih Porschea viđam po Zagrebu da je to nevjerojanto...
A šta da ti kažem, meni su te folije fora, jer su jeftinije, i ne moraš guliti original boju, malo vidiš kako stoji, ako ti se ne sviđa makneš. Bolje da je to napravio nego gulio originalnu boju, tko želi može slobodno skinuti...
Inače najbolje je kad ti u prometnoj piše višebojan, pa se ne brineš...
Evo jedno onako malkice off-topic pitanjce :D
Naime, imam skuter Luna 50 koji je bio kombinacija nekih socijalnih plavo - crvenih - bijelih boja rofl
Pa sam ja taj skuter proslo ljeto rastavio, i posprejao mu plastiku u matt-crnu i ta boja se , po mene, zacudujuce dobro drzi .. U papirima pise da je skuter " visebojan ", no kako ga ove godine nismo regisitrirali morali smo vratit tablice i papire .. Sto znaci da od kad sam ga posprejao, nisam ni isao na registraciju nego je tako ostalo ..
Pa me zanima, koliko bi me trebalo izac sve zajedno, ako iko zna ?
Znaci, ponovna registracija, tehnicki, osiguranje, te ako bi ova matt-crna boja utjecala na papire iako unutra pise visebojan ....
Hvala ! :)
Napravi mu štraftu (crtu) mat bijelom na na mjestu po izboru i ako te pitaju, samo reci da "ima više boja" kao i u papirima.
Zagorski redizajn...
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-7-740i-automatik-oglas-5553252
Napravi mu štraftu (crtu) mat bijelom na na mjestu po izboru i ako te pitaju, samo reci da "ima više boja" kao i u papirima.
To sam si i mislio :D Samo namjeravam sivu udrit :)
Nego, zna neko koliko para treba pripremit za sve gore navedeno ?
Jel tko ima iskustva sa karbonskim folijama ? Obljepio bi rukohvate na vratima jer mi se plastika ljusti :/
Zagorski redizajn...
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-7-740i-automatik-oglas-5553252
ma seljacina
Jel tko ima iskustva sa karbonskim folijama ? Obljepio bi rukohvate na vratima jer mi se plastika ljusti :/
Ok su, ja sam obljepio njima rub stola i stvarno se cvrsto drze. Tako da ce i u autu fino stajati.