Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.487
|
čitano: 17.202.882
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ne razumijes ono sta ocu rec. a i nemam volje piskarat po temi i tupit i pisat jednu stvar 3 puta.

EDIT: sjedio sam i u GT500 i u SS-u, te u chargeru, jedino nisam uspio uci u GT390. mjesto je goodwood 2008. godine. ss i charger - 2007. sema tuning show u las vegasu. od toga dana tuning mi se zgadio. dobro, ajd kad imas neku staru kramu pa ides spasiti stvar koliko toliko.

u a8 nikad nisam bio, ali jesam u a7 sportback - unutrasnjosti ta 2 auta nisu opet tako razlicite?

Potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 9:01 (master and commander).
17 godina
Vaš Auto Snova

Ja kad sjednem u luksuzan auto koji ima kožu, grijanje i hlađenje i masažu lumbalnog dijela.. meni se je*eno odmah prispava!

tipkica za spuštanje sjedala do kraja, pustiti glazbu i ubit oko na 4-5 sati {#}

ALI

kad sjednem u nešto malo nabrijano s školjkastim sjedalima ... bit će balada {#} nestrpljivo očekujem novi Peugeot RCZ R 1.6 s 260KS

Što se tiče parfema-mirisa za auto, ja sam u Bauhausu kupio sprej od jagode, minijaturna bočica i prskaš po potrebi... ne da dobro miriši već i otvara apetit hehe  {#} {#}

14 godina
Vaš Auto Snova

Dobro je master rekao. GT500 i ostali te vrste su ikone. Di je A8? Čega je on ikona? 2 auta su po tom pitanju neusporediva! A i di će bit A8 (današnji model jel) za 40-50 godina?

Variety is the spice of life!
17 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Ziga kaže...
...

ALI

kad sjednem u nešto malo nabrijano s školjkastim sjedalima ... bit će balada {#} nestrpljivo očekujem novi Peugeot RCZ R 1.6 s 260KS

Što se tiče parfema-mirisa za auto, ja sam u Bauhausu kupio sprej od jagode, minijaturna bočica i prskaš po potrebi... ne da dobro miriši već i otvara apetit hehe  {#} {#}

Kad sam spomenuo da mi je ovo auto snova, popljuvali su me "ipak je Pežo".

Dolazi?! Kada?

15 godina
neaktivan
Apachy kaže...

Dobro je master rekao. GT500 i ostali te vrste su ikone. Di je A8? Čega je on ikona? 2 auta su po tom pitanju neusporediva! A i di će bit A8 (današnji model jel) za 40-50 godina?

Premium business klase?

Faith divides us. Death unites us.
17 godina
thedream kaže...
Apachy kaže...

Premium business klase?

hahaha, onda su S klasa i serija 7 ikone puta na mjesec {#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ima tko ovakav radio  da mi kaže kako da isključim ponavljanje pjesme.Slučajno sam nekako to uključio i sad neznam vratit kako je bilo?
http://www.ps2netdrivers.net/manual/sony.cdx-gt410u/  

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Po čemu su superiorniji A8-ici? O istoj klasi se radi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.9.2012 14:50 (thedream).
17 godina
thedream kaže...
Hacker002 kaže...

Po čemu su superiorniji A8-ici? O istoj klasi se radi.

Realno ?

Samo ce ukus progovorit, nabrajat neke prednosti i nedostatke u tim automobilima je kenjanje do grla.

Netko neku marku ne voli i pos.rat ce se po njoj, netko ju voli pa ce je dic u nebesa...

Kaj ga opce pitas kad mozes zamislit kako ce odgovor bit koncipiran.

Truth in engineering.
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Ima tko ovakav radio  da mi kaže kako da isključim ponavljanje pjesme.Slučajno sam nekako to uključio i sad neznam vratit kako je bilo?
http://www.ps2netdrivers.net/manual/sony.cdx-gt410u/  

Stisni ili drži (nisam siguran) tipku 3, iznad nje ti piše rep što je kratica od repeat {#}

16 godina
neaktivan

Ne može bolje od ovoga:

Audi A8L W12 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma i bez LCD-a i pzdarija je da se smrzneš, ja ne bi znao šta stisnuti, baš kako je netko napisao zaspao bi i rekao budite me kad stignemo.

14 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Kolege, molim pomoć. Traži se auto do 12 000 kn, i ni lipe više, regan bar do 4./13. male potrošnje, očuvan. Tipa Golf 3, Astra, Megane, Clio, Xsara, Bravo, Marea..... 
Pa ako moze par linkova , bio bi vam zahvalan.

17 godina
thedream kaže...

Ma i bez LCD-a i pzdarija je da se smrzneš, ja ne bi znao šta stisnuti, baš kako je netko napisao zaspao bi i rekao budite me kad stignemo.

Ako dobro pretpostavljam, a mislim da da :) rekao bih da i na plafonu ima 2 LCD-a koja su na prikazanoj slici zaklopljena u krov.

Truth in engineering.
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Da, tak da si fino spustis siceve i gledas. Hebo ih ja, pa samo ti LCD-i su skuplji od mog auta...

A i fora mi je "master" LCD u novom Lexusu, kaj vozac gleda npr. navigaciju, a suvozac nekaj drugo na istome. Svako iz svog kuta.{#}

daniel
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

A i fora mi je "master" LCD u novom Lexusu, kaj vozac gleda npr. navigaciju, a suvozac nekaj drugo na istome. Svako iz svog kuta.{#}

To ima u S klasi vec cca 6-7 godina i zove se SplitView

17 godina
Vaš Auto Snova

Ruske, ovdje ćeš si naći omiljenu jurilicu doduše u plavoj boji :)

http://www.njuskalo.hr/djecje-igracke/modeli-norev-retro-1-64-oglas-5942564

15 godina
Vaš Auto Snova

i crvena nije za bacit :)

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Obično ne obračam pogled na hyundai-a, al ulicu dalje od moje kuće ima čovijek sa hyundai genesis-om, nekako kad prolazim pored njega, pogled mi uvijek završi na njemu, crvene boje sa niskim seriskim spojlerom iza i dvije ispušne cjevi sa neobičnim završetkom, izgleda predivno, mada kad malo bolje pogledam pod haubu, mislim si, treba to čudo i održavat {#}

info (ima četiri vrste motora i svi su benzinski, očekujem like od nine-a kad se vrati {#})

haveing fun ?  = ) haveing fun ? = )

2.0 turbo 2.0 turbo

v6 v6

15 godina
Vaš Auto Snova

preodlican auto...

kakva 4 motora? ja znam samo za 2.0T i 3.8V6

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Genesis je ustvari europski Coupe? Genesis kao američka varijanta i dalekoistočna?

15 godina
Vaš Auto Snova

nemaju veze jedno s drugim

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Koliko se ovo isplati uzimati,tj.koliko više snage daje?Pitam čisto informativno

http://www.njuskalo.hr/tuning-snage/sport-filter-gljiva-oglas-5817890

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 19:08 (big_guy).
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

A ne daje ti skoro ništa, možda ako ga lijepo postaviš negdje da vuče što hladniji zrak. I malo jače se čuje zvuk usisa, to je uglavnom to.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma pitam zato što mi je jedan kolega koji je sklon laganju i izmišljanju rekao da to daje 15 ks više na mom golfu pa reko da provjerim s vama tu....

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

nemaju veze jedno s drugim

Straga su isti, a ni naprijed nisu baš - nemaju veze jedan s drugim. Mislio sam zbog jačih motora u ponudi da je to model za US i daleki istok. A za EU Coupe.

15 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Koliko se ovo isplati uzimati,tj.koliko više snage daje?Pitam čisto informativno

Nešto slično sam sebi gledao duže vrijeme, K&N ali neisplativo ako ne ideš u detaljniji tuning. Mrvicu bolji zvuk, to je sve. Kod mene (dizle), malo više buke.

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

preodlican auto...

kakva 4 motora? ja znam samo za 2.0T i 3.8V6

A piše:

2.0t sa 212Ks

2.0t sa 273Ks

3.8 v6 sa 310Ks

3.8 v6 sa 349Ks

Obujam i broj cilindara je isti, ali razlika je u ostatku motora koji u konačnici čini i razliku u snazi {#}

17 godina
big_guy kaže...

Dobijes 2 - 5 ks vise. Nista primjetno.

Ako si mislis uzeti filter, k&n is the way to go, kako je vec netko napisao.

- Psiho246
17 godina
Vaš Auto Snova

#!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice