- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko je žućo bolji auto od tog gnoja.
Vjerojatno ni nema Golfa 3 ispod 250k km. Ti su mi auti uvijek nekako bili odbojni, baš kao i Mercedesi. Udoban baš i nije, ima ga na svakom koraku, pogotovo po selima.
Meni je nekako za te pare još najbolji Bravo 1.6.. Jedini je problem malo veća potrošnja ,ali dijelovi su zato dosta jeftini. Koliko sam vidio na Fiatovom forumu, potrošnja 8-10l gradske.
yugo je najgori auto za tuning, barem što se tiče motora jer nema naprijed vilice nego ramena.
malo više snage na motoru i ode rame u k kada potegne
a pri velikim brzinama su ramena ekstremno nesigurna i nestabilna
ekipa koja ide na pravi extremni tuning stavlja vilice od drugih auta, što je malo veći i kompliciraniji zahvat
nema nikavih problema sa vecim brzinama i ramenima jedan jaran ima 1.6 105ks i ništa nije mijenjo samo stavio motor i teraj i nema nikakvih problema
Ma nemoj mi govorit,koliko taj tdi ide bolje još kad mu se tutne čip,a ne trosi puno vise od alta.Ali da ne ispadne da gledam samo brzu voznju,sad nas je servis izašao preko 2 soma pa si ti misli a za trojku bi bilo negdje 700-800...
nema nikavih problema sa vecim brzinama i ramenima jedan jaran ima 1.6 105ks i ništa nije mijenjo samo stavio motor i teraj i nema nikakvih problema
hahahaha a tuninga ti majko mila
pitaj ga kakav je osjećaj voziti se s njim 180+ (ako toliko uopće ide). takes some balls 
pri tim brzinama su ramena pod ogromnim opterećenjem, savijaju se, tresu se.. razmisli malo pa će ti biti jasno.
vjeruj mi ako na jugić staviš bilo šta 200+ KS ramena ti pucaju kada krećeš sa mjesta
nine 200ks mu netreba vozio ga je 190kmh i mogo je još 200kmh bi mogo
frend ti se onda bavi ekstremnim sportom
ja se nebi vozio 190 
uostalom dokaži da sam u krivu.. rame je ekstremno nesigurno i nestabilno. zašto se više ne proizvode auti sa ramenima? jer je vilica 100 puta bolja.
zašto ozbiljni tuneri stavljaju vilice? zato što je rame u banani.
on ima yuga 2004godište
bolji nije ali je noviji, s manje kilometara i iz prve ruke znaš sve o tom autu....
naspram 18 godina starog gnoja koji je vozio, derao tko je god stigao, o takvim autima se ne mari previse, a to se definitivno moze vidjeti po cestama kako s njima lete preko lezecih policajaca, pogadjaju svaku rupu s kotacem, ne servisiraju, ulje mijenjaju svakih 30.000km, sipaju loz ulje i sto sve ne
na tim kilometrazama su ventili i gumice ventila u ku*cu, kompresija, klipovi, karike..sve je pohabano i istroseno..getriba takodjer, lamela, auspuh....
godine vec rade i svoje na karoseriji, truli blatobrani, podvozje, ispucala i skriputava plastika konzole, pohabana sjedala, redoviti dim iz auspuha zbog mijesanja ulja i antifriza
Joj,samo da se žućo proda,išao bih već danas po golfa 
Kontaktirao sam vlasnika preko maila,pitao sam ga da li ste zainteresirani za zamjenu+nadoplatu.On meni odgovara cija nadoplata i koliko, iz cega zaključujem da je netko stariji i neupućen u pitanju pa mi dajte savjet nekakav? 
On iz tog pitanja ne može zaključiti treba li on tebi dati nadoplatu ili ti njemu daješ nadoplatu za to auto.
Trebao si mu lijepo ponuditi taj svoj auto i nadoplatu koliku mu želiš dati i pitati ga prihvaća li to.
On iz tog pitanja ne može zaključiti treba li on tebi dati nadoplatu ili ti njemu daješ nadoplatu za to auto.
Trebao si mu lijepo ponuditi taj svoj auto i nadoplatu koliku mu želiš dati i pitati ga prihvaća li to.
A kolika bi bila realna nadoplata?
Ne želim biti nepristojan, ima li vlasnik Alta kompleks malog pim*eka ili što? kad silom želi mijenjati automobil za kramu...
Zašto si baš zapeo za taj golf? Usrećit ćeš prodavača vjeruj mi na riječ...a i sebe ćeš....
Možda nije vezano za temu, ali:
Danas ja u kafani sjedim i čekam dok mi je auto na pranju u obližnjoj praonici. Kako je to sve u sklopu benzinske, pa ima i odmoršte, zaustavi se lik s crnim Jeepom, promijeni prednje i zadnje tablice iz ZG u PU, i nastavi dalje.
Kroz sat vremena dolazi murija, i pitaju je li netko vidio crnog Jeepa.
Bit će neki opasni mudonja :D
Danas ja u kafani sjedim i čekam dok mi je auto na pranju u obližnjoj praonici. Kako je to sve u sklopu benzinske, pa ima i odmoršte, zaustavi se lik s crnim Jeepom, promijeni prednje i zadnje tablice iz ZG u PU, i nastavi dalje.
brza murija kao i uvijek, a brza i autopraona 
Evo kak se piše žalba.. 
Dana 02.03.2009. godine ja sam, vozeći svoje motorno vozilo, kraj ceste zamijetio neki okrugli znak s crvenim obrubom u kojem je na bijeloj podlozi stajao broj 70 (slovima: sedamdeset). Ali, pokraj tih brojeva unutar znaka nije stajala nikakva oznaka koja bi označavala mjernu jedinicu na koju se taj broj odnosi.
Kako i sami znate Hrvatski Sabor je Ukazom o proglašenju Zakona o mjernim jedinicama od 10. lipnja 1993. godine (NN 58/93) proglasio da su mjerne jedinice određene na temelju međunarodnih ugovora koji obvezuju Republiku Hrvatsku, i da su zato u RH zakonite mjerne jedinice SI sustava.
U toj uredbi piše da je mjera za duljinu metar, a mjera za vrijeme je sekunda. Izvedenica za brzinu je, kao što svi znamo iz fizike, jedinica duljine kroz vrijeme.
Dakle, ako kod znaka nije napisana mjerna jedinica, za pretpostaviti je da se radi o mjeri koju je RH međunarodno prihvatila i Zakonom ozakonila.
Dakle, da se radi o mjeri iz SI sustava. Ne mogu zato zamisliti da djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova krše jedan od temeljnih Zakona u RH.
Naime, ja sam vozeći svoje motorno vozilo, cijenjeni sude, pretpostavio da se na znaku radi o mjernoj jedinici za brzinu, koja je po SI sustavu metar u sekundi (m/s). Vjerovao sam da se brojka na znaku odnosi na 70 m/s, što je, kad se preračuna, nešto više od 250 km/h.
Budući da sam ja vozio samo 180 km/h, što je daleko ispod dozvoljenih 70 m/s (odnosno 252 km/h), uljudno molim da se poštuje Ukaz o proglašenju Zakona o mjernim jedinicama od 10. lipnja 1993. godine (NN 58/93) da mi se u skladu s time vrati moja vozačka dozvola, koju su mi revnosni prometni policajci očito bespravno oduzeli. Unaprijed hvala!
živimo u svijetu gdje će ti prije doć pica iz picerije nego policija 
oprostite sto se ubacujem, ali morate znati da sve(ama bas sve) sto valja u autoindustriji izmislili njemci(prvenstveno vw), u prilog tome dolazi grupacija(vw,audi,seat,skoda) kojih ima najvise na cestama u svijetuuu. Jedino nenjemacko izmisljeno je turbina(svicarska mislim)
to vam mogu rec iz vlastitog iskustva, jer stari mi je automehanicar i znam kakva je razlika u promjeni zupcastog remena na vw passatu i nekom fordu(3h razlike sigurno)
tocno se vidi tko ima inzenjere koji bas planiraju unaprijed, u prilog tome ide i 2. svjetski rat, samo kakva su oruzja njemci imalii!(pusku koja gadja pod 90 stupnjeva, leteci diskovi(navodno))..
Leteći diskovi??!
VVT?? Su to isto Nijemci izmislili?
Sigurno ima još 100 drugih stvari samo nisam toliko upućen.
Što se tiče njemačkih auta...
Ne kažem da oni nisu kvalitetni, ali su izmišljene takve priče o njima da to postaje nevjerojatno. Tribalo bi zvati ekipu iz Mythbusters emisije da to malo ispitaju.
Čovjek bi rekao, kad sluša vlasnike Mercedesa, BMW-a ili VW-a, da je njihov auto najbolji i da su svi ostali za baciti. Totalno djetinjasto, ali tako je to kod nas.
Recimo, svi pričaju o Golfu i Passatu kao odličnim autima, ali nitko ne spominje da su bili par puta povučeni iz prodaje zbog raznih problema i da je relativno često dolazilo do grešaka s pumpom goriva ili čak mjenjačem. Ali ipak, kad ste vi jedna osoba koja se suprotstavlja većini...jednostavno ne možete proći kao pobjednik.
Ako Mercedes može prijeći više od 500 000 kilometara bez nekih većih problema, tko kaže da to ne može Honda, Suzuki, Volvo, Saab ili neki drugi ne-njemački auto.
Stvar je u tome da se ne smije fanatizirati niti jedna marka auta.
Hrvati, Srbi, Bosanci su skloni fantaziranju, to je problem psihologije u naroda. Kako ide ona narodna što švabo stvori čovjek ne rastavlja......
Veličaju VW brand kao da im život ovisi o tome. Ja bih rađe vozio Saab 95 nego Passata za iste pare. Imam susjeda vozi Kiu Pro Ceed,
staru oko 2 godine. On taj auto toliko favorizira da je to nevjerojanto... rekoh mu voziš auto koji ima blagu coupe liniju ali coupe nije.
Imaš 100 i sitno konja i 15" felge na autu..taj auto nije sportaš, ima lagani sportski štih u izgledu i to je sve a ti ga na ulicama voziš kao da
je BMW 325Ci i praviš budalu od sebe
Što se tiče njemačkih auta...
Ne kažem da oni nisu kvalitetni, ali su izmišljene takve priče o njima da to postaje nevjerojatno. Tribalo bi zvati ekipu iz Mythbusters emisije da to malo ispitaju.
Čovjek bi rekao, kad sluša vlasnike Mercedesa, BMW-a ili VW-a, da je njihov auto najbolji i da su svi ostali za baciti. Totalno djetinjasto, ali tako je to kod nas.
Recimo, svi pričaju o Golfu i Passatu kao odličnim autima, ali nitko ne spominje da su bili par puta povučeni iz prodaje zbog raznih problema i da je relativno često dolazilo do grešaka s pumpom goriva ili čak mjenjačem. Ali ipak, kad ste vi jedna osoba koja se suprotstavlja većini...jednostavno ne možete proći kao pobjednik.
Ako Mercedes može prijeći više od 500 000 kilometara bez nekih većih problema, tko kaže da to ne može Honda, Suzuki, Volvo, Saab ili neki drugi ne-njemački auto.
koji modeli passati, bmw-a ili mercedesa???
haha ja ne vjerujem kaj si ti napisao, jel znas ti sto si izjavio, KOJI modeli navedi ih
kako jedan dobro slozen i odrzavan golf ili passat moze zayebat getribu(getriba je njemacka rijec, sve je njemacko)
zasto jedan golf 3 primjerice iz 97. trosi 5 litara, a neka kia ili neki da ne velim kaj s istom kubikazom 10???
zato jel su njemci bili pametni pa zastili patent
I zasto se nebi favorizirala jedna marka kad ima boljih od drugih(svabi su izmislili sve, svaki auto koji vidite je vecim djelom kopija njemackih auta, i morate se pomiriti, svi vi koji necete ili ne zelite vjerovati u to ste vjerovatno vozaci nekih kia ili sl.)
Da prostiš, ne seri.