Ma zezam se malo. Morat ćeš ih voziti, takva ti je sudbina, ionako ne plaćaš ti gorivo, a skupljaš iskustvo.
@dv14: imaš ti još vremena za razmisliti :)
Ma zezam se malo. Morat ćeš ih voziti, takva ti je sudbina, ionako ne plaćaš ti gorivo, a skupljaš iskustvo.
@dv14: imaš ti još vremena za razmisliti :)
Stari je reko kao prvi spremnik goriva ja plaćam, a poslje ti. Ali sad kad su počela ta vozanja, reću da većina goriva ide na to a da na moje vožnje ide jako malo 
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Možda je mislio na 2T motore, kod njih je drukčije.
Mislio je sigurno na 2T motore, iako ne znam da li je za 4T štetno voziti u leru. Ja ga često bacim u ler.
Ovaj lik ima zanimljivu garažu..
http://www.mkivsupra.net/vbb/showthread.php?245664-Just-got-my-Supra-from-Thailand-and-my-other-2JZGTE-SWAP
avi auti su cool, al Supra je Supra! 
http://www.mkivsupra.net/vbb/showthread.php?245664-Just-got-my-Supra-from-Thailand-and-my-other-2JZGTE-SWAP
*ebote isus.. ovaj ima ukusa... i para xD
Evo jedna zanimljiva tema , malo i jest off topic al ne zelim otvarati novu , znaci jucer me slikala ona kamerica za brzine , isao sam na brzoj cesti 160 km/h , e sad imam nekoliko pitanja za vas , prije pitanja vam zelim reci da sam se vozio prije 2 tjedna s prijateljem i njega je isto slikalo i odmah sljedece jutro mu je zvalo 'vlasnika automobila' ( njegovog oca ) i uglavnom uspio je rijesiti tu kaznu jel je rekao da je sinu dao auto, e sad jos je tu on nesto rekao sad neznam sta tocno , al evo moja pitanja su sljedeca
1. Kolika je kazna za taj prekrsaj
2. Dali se moze nekako ponistiti ta kazna ako kojim slucajem vlasnik automobila tj. moja mama :) dobije poziv iz MUP-a s pitanjem ko je vozio , sta , kako i zasto
3. Dali je netko imao slican problem
Ocito postoji rupa u tome zakonu kad mi je prijatelj uspio rijesiti tu kaznu , lp
Evo jedna zanimljiva tema , malo i jest off topic al ne zelim otvarati novu , znaci jucer me slikala ona kamerica za brzine , isao sam na brzoj cesti 160 km/h , e sad imam nekoliko pitanja za vas , prije pitanja vam zelim reci da sam se vozio prije 2 tjedna s prijateljem i njega je isto slikalo i odmah sljedece jutro mu je zvalo 'vlasnika automobila' ( njegovog oca ) i uglavnom uspio je rijesiti tu kaznu jel je rekao da je sinu dao auto, e sad jos je tu on nesto rekao sad neznam sta tocno , al evo moja pitanja su sljedeca
2. Dali se moze nekako ponistiti ta kazna ako kojim slucajem vlasnik automobila tj. moja mama :) dobije poziv iz MUP-a s pitanjem ko je vozio , sta , kako i zasto
Ocito postoji rupa u tome zakonu kad mi je prijatelj uspio rijesiti tu kaznu , lp
Naravno da postoji LOL, zove se mito
Naravno da postoji LOL, zove se mito
koje mito kad je rijesio preko telefona
Podvrsta mita, poznanstvo :)
koje mito kad je rijesio preko telefona
Možda je zvao Vidovitog Milana
. Uglavnom za takav prekršaj je kazna do 15k kuna, do 3 kaznena boda i ako se ne varam do 2 mjesecea oduzimanje vozačke, odnosno zabrana upravljanja kategorijom vozila kojim je prekršaj počinjen. Ne govorim ovo napamet, nego je prijatelj imao sličan slučaj, no on je imao manje prekoračenje, ako se ne varam 30 km/h, te je žalbom uspio smanjiti novčanu kaznu na 1000 kn, no ostala je zabrana upravljanja.
onda nista drugo ne preostaje nego zalba, a za koliko bi mi ta kazna trebala doci ? ako uopce dode.....
U boljem slučaju bez ikakve veze ćeš proći sa 1000kn i 1 bodom. E sad, uz žalbu bi se to moglo i promijeniti.
U lošijem slučaju, mogao bi ostati bez 3-7k kn, vozačke na 1 godinu i 3 boda.
kako god okrenes, na*ebo si
pricate gluposti kakve svijet nije vidio. nemate pojma o tom sto pricate, znaci kad te tako poslikaju, ma zapravo svaka kazna koja nije dobivena tako sto te zaustave pokraj ceste i naplati ti policajac moze se rjesit na ovaj nacin. zvat ce vlasnika auta, on samo nek kaze da je dao auto nekom drugom, ako pitaju kom nek kaze susjedu, u pravilu nece njega zvat ali ako zovu susjed nek kaze da je dao svom kumu i onda se njima nece dat zahebavat vise i nikom nista. tako sam ja uvijek sređivo. sto se tice zalbe, jednom godisnje imas pravo na opomenu, i ako ju nisi dobio vec mozes ju trazit tako da u zalbi napises kako nisi ti htio tako brzo vozit, da si se zurio baki bolesnoj i te fore i onda ti mozda opomenu opale samo.
Tako si ti sređivao?! Mislim, tj. znam da ti nemaš ni godina da to sređuješ...
pricate gluposti kakve svijet nije vidio. nemate pojma o tom sto pricate, znaci kad te tako poslikaju, ma zapravo svaka kazna koja nije dobivena tako sto te zaustave pokraj ceste i naplati ti policajac moze se rjesit na ovaj nacin. zvat ce vlasnika auta, on samo nek kaze da je dao auto nekom drugom, ako pitaju kom nek kaze susjedu, u pravilu nece njega zvat ali ako zovu susjed nek kaze da je dao svom kumu i onda se njima nece dat zahebavat vise i nikom nista. tako sam ja uvijek sređivo. sto se tice zalbe, jednom godisnje imas pravo na opomenu, i ako ju nisi dobio vec mozes ju trazit tako da u zalbi napises kako nisi ti htio tako brzo vozit, da si se zurio baki bolesnoj i te fore i onda ti mozda opomenu opale samo.
Rečenica započinje velikim početnim slovom. Više o tome možeš saznati ovdje. U slučaju da i daš tuđe podatke, oni traže njegovu osobnu dokumentaciju i kazna postaje pravovaljana na njegovo ime, isto tako u slučaju da kažeš da je Šegrt Hlapić vozio auto, ne gine ti kazna. Bolesne bake i tako te fore ti u prolaze samo u osnovnoj školi.
Pretpostavimo da pricam kao punoljetna osoba :D Jel mogu ja stavit auto na sebe i registrirati ga ako nemam položen vozački?
Pretpostavimo da pricam kao punoljetna osoba :D Jel mogu ja stavit auto na sebe i registrirati ga ako nemam položen vozački?
Ukoliko se radi o kupoprodajnom ugovoru onda da, naravno ukoliko javni bilježnik pristane ovjeriti ugovor sa maloljetnom osobom. Zašto bi uopće želio registrirati automobil na sebe? I još k tome ako si maloljetan i bez vozačke dozvole?
Ukoliko se radi o kupoprodajnom ugovoru onda da, naravno ukoliko javni bilježnik pristane ovjeriti ugovor sa maloljetnom osobom. Zašto bi uopće želio registrirati automobil na sebe? I još k tome ako si maloljetan i bez vozačke dozvole?
Kao što rekoh, pretpostavimo da to radim kad sam punoljetan. Pa neću odma isti dan položit kad napunim 18 a ako mi uleti nekakav dobar auto prije da ga mogu odma stavit na sebe a ne se zaj i stavljat na starog prepisivat bla bla..a položio bi bar dana poslje i nema beda :)
Kao što rekoh, pretpostavimo da to radim kad sam punoljetan. Pa neću odma isti dan položit kad napunim 18 a ako mi uleti nekakav dobar auto prije da ga mogu odma stavit na sebe a ne se zaj i stavljat na starog prepisivat bla bla..a položio bi bar dana poslje i nema beda :)
Polako
Ako si ozbiljan kupac svatko će te par dana pričekati, a i više ako ostaviškaparu.
Polako
Ako si ozbiljan kupac svatko će te par dana pričekati, a i više ako ostaviškaparu.
Pa ak sam zainteresiran za auto necu doc sa kikirikijem nego sa novcima.
Da rezimiramo. Primjer:
Imam 18 godina, u fazi polaganja vozačkoga sam. Jel ja mogu bez problema kupit i registrirat auto na sebe?
Ja mislim da mogu, ako mogu regat na sebe auto koji je jači nego što zakon "zapovjeda" (80kW), onda mogu i ovo valjda.
Možeš, mene nitko nije pitao vozačku na prijepisu.
Možeš, mene nitko nije pitao vozačku na prijepisu.
Tak sam i mislil. Fala :)
Rečenica započinje velikim početnim slovom. Više o tome možeš saznati ovdje. U slučaju da i daš tuđe podatke, oni traže njegovu osobnu dokumentaciju i kazna postaje pravovaljana na njegovo ime, isto tako u slučaju da kažeš da je Šegrt Hlapić vozio auto, ne gine ti kazna. Bolesne bake i tako te fore ti u prolaze samo u osnovnoj školi.
gle neda mi se pricat s tobom, pocinjes o nekim pravopisnim glupostima. ako nema opomenu nek ulozi zalbu u kojoj ce napisat neki lazni razlog zasto je to radio, nesto da mu se smiluju, to prolazi, a ako su neki ovdje glupi da neznaju to izvest to nije moj problem.
Polako
Ja znam jedan slučaj kad mi je poznanik prodavao motor 125m3 i došao mi je čovijek sa hiljadu kuna kapare i rekao da dolazi uskoro po motor.
Lik nije došao u godinu dana po njega, poznanik prodao motor, i eto več ima 3 godine, lik kaparaš se ni dalje ne javlja xD
Polako
Ako si ozbiljan kupac svatko će te par dana pričekati, a i više ako ostaviš kaparu.
Ja znam jedan slučaj kad mi je poznanik prodavao motor 125cm3 i došao mi je čovijek sa hiljadu kuna kapare i rekao da dolazi uskoro po motor.
Lik nije došao u godinu dana po njega, poznanik prodao motor, i eto več ima 3 godine, lik kaparaš se ni dalje ne javlja xD
Očito nije ozbiljan kupac, a i zato služi kapara.
^ There I fixed it.