Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.386.265
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Vaš Auto Snova

I think I fell in love.

Nije zlo...
18 godina
Vaš Auto Snova

Shelby Mustang GT500 Eleanor{#}

I jedan video za ljubitelje drag racea - Gallardo je išao 395 km/h na kraju videa {#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5G1zBTJTt4E

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 13:01 (Pero Dinamit).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ljepotica

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Iako po naslovu nije tema predviđena za to vidim da se o svemi piše a i najposjećenija je tema vezana za automobile. Treba mi neki dobar forum . Kupujem automobil pa mi treba malo više informacija veznai za motore i servis....

Nažalost ne radi se o mom autu snova {#}

ex Quilombo23 : twitter : @saltcitysinner
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Moraš znati za koju firmu, svaka firma ima svoj forum.

Svi smo mi Mentalist.
18 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Pero Dinamit kaže...

I jedan video za ljubitelje drag racea - Gallardo je išao 395 km/h na kraju videa {#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5G1zBTJTt4E

Sve što ima 500-600KS je pi*kin dim naspram ovih ultimate carsa s preko 1000 konja...

13 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Moraš znati za koju firmu, svaka firma ima svoj forum.

Pa ne znam još u tome je fazon. Kontam nešto između Golf 5, 6 , Peugeot 308 , Renault Megane 3 , Citroen C4 ..tako nešto u toj klasi vozila. Treba mi neki opšti automobilski forum gdje su ljudi susretljivi i voljni pojasnit i pomoć kao na BOL-u{#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Preporuka svim vlasnicima Peugeota 308:

Primjetit cete ako ste ikad skidali kotac, da na svakom ima 4 vijka od kojih je jedan nestandardan i moze se odvidati samo posebnim kljucem koji se dobije uz automobil (pokraj rezervne gume stoji). Kljuc je individualan za svaki pojedini automobil i (vjerojatno) ne postoje dva ista.

Na autu mog starog nedavno se guma probusila, i isao ju je skinuti. No nas lokalni vulkanizer uspio nekako syebati taj kljuc prilikom skidanja kotaca, ali mi to nismo primjetili. Nije bilo bas ugodno iznenadenje kad su nam rekli da se kljuc narucuje iz Francuske, da ga se ceka tjedan dana i da kosta 460kn!! 

Preporuka je da poskidate te vijke i da stavite obicne, ne cekajte da vam se ovo dogodi...

clock2much
16 godina
odjavljen
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Pa ne znam još u tome je fazon. Kontam nešto između Golf 5, 6 , Peugeot 308 , Renault Megane 3 , Citroen C4 ..tako nešto u toj klasi vozila. Treba mi neki opšti automobilski forum gdje su ljudi susretljivi i voljni pojasnit i pomoć kao na BOL-u{#}

Ovo nemoj nikako, to je sve što ću ti reći.

Hyundai i30, Kia ceed, Chevrolet cruze, Toyota Auris, Honda Civic, Ford Focus, 100 puto prije nego bilo šta od ovoga što si nabrojao.

Svi smo mi Mentalist.
18 godina
Vaš Auto Snova

To se inače stvalja na auto radi osiguranja od krađe kotača tako da nije beskorisno.

16 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...

To se inače stvalja na auto radi osiguranja od krađe kotača tako da nije beskorisno.

Tako je, mehanizam je sasvim koristan, samo treba pročitati uputstva, to je prvo što se radi kad se kupi auto, jel {#}

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Koliko god da je korisno opet je toliko i lose jer je kljuc uzasno lose napravljen..

clock2much
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Ništa čudno za Peugeot.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
Vaš Auto Snova

to nije uopce nista novo, vec godinama postoji to...

tako i na C2 mom iz 2004. 3 vijka sesterokutna, jedan okrugli

13 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Hyundai i30, Kia ceed, Chevrolet cruze, Toyota Auris, Honda Civic, Ford Focus, 100 puto prije nego bilo šta od ovoga što si nabrojao.

Može pojašnjenje zašto ne ova dva modela?

Razmišljao sam i o Cruzu i Toyoti. Cruz mi super izgleda ali je unutra preplastičan i izgledao kao svemirski brod :) Kia pro ceed mi je super ali je sa 3ja vrata :( , ovaj ceed mi se ne sviđa. Hyundai ne dolazi u obzir osim njihovih džipova koji su mi super.

16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Zašto ne novi hyundai i30? To je isti kia ceed.

Svi smo mi Mentalist.
18 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

ako ne definiraš zašto ne Francuze onda po mom seruckaš, jer nisi imao u vlasništvu ni jedan od navedenih vozila

imam 307icu 1.6 HDi 5 godina staru, 90.000km ko vurica

na poslu imamo bar 20 službenih Peugeota, 206, 207, 307, 407, 508 prezadovoljni smo

16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Daj molim te, 8 godina sam se vozio u peugeotu, dvije 307 i 207, to su govna, osjećaj cijelog auta je kao da ga je vozio kinez, nakon toga je focus ili čak twingo space shuttle, u gomili sitnih kvarova da ne pričm, bilo je i velikih ali ajmo reći da dizeli nemaju te mane, benzinci su itekako imali. 

Svi smo mi Mentalist.
18 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Daj molim te, 8 godina sam se vozio u peugeotu, dvije 307 i 207, to su govna, osjećaj cijelog auta je kao da ga je vozio kinez, nakon toga je focus ili čak twingo space shuttle, u gomili sitnih kvarova da ne pričm, bilo je i velikih ali ajmo reći da dizeli nemaju te mane, benzinci su itekako imali. 

Jakov..8 godina si bio u Peugeotu

kako to da ja nakon 5 godina nemam ni jednog kvara niti zamjerke na automobil?

što ti to govori?

ti možda više voliš vaniliju a ja čokoladu, no to ne znači da tvoja vanilija generalno ne valja

16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Samo kažem svoja iskustva, ne kažem ništa drugo, ja to nikad ne bih uzimao kraj drugih 100 puta boljih auta.

Svi smo mi Mentalist.
18 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Jakov..8 godina si bio u Peugeotu

kako to da ja nakon 5 godina nemam ni jednog kvara niti zamjerke na automobil?

što ti to govori?

ti možda više voliš vaniliju a ja čokoladu, no to ne znači da tvoja vanilija generalno ne valja

Opet iznosiš samo svoju stranu priče...

Ono što je bitno u cijeloj priči je statistika kvarova na određenom uzokru automobila, i tu francuzi puše.

Pomiri se s time i budi sretan što je tvoj "k'o vurica"

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Oću dobit kaznu ak koristim prednje maglenke kad nije magla?

Primjetio sam da se po noći bolje vidi kada još upalim svjetla za maglu...

Sve mi dobro ide kazem hvala Bogu, oni sto me mrze nista mi ne mogu
18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Također mogu potvrditi da su mi dva prijatelja vlasnici 207 1.4 benz i 307 1.4HDi i često su mi se znali žaliti na probleme. Sad sam i zaboravio točno koje, točnije nikad nisam ni pokušavao zapamtiti, ali evo baš ću pitati ih koje su sve probleme imali.

16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Kazna će ti biti ta da će te svi karakterizirati kao selju :(

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
cuspajz kaže...

Kazna će ti biti ta da će te svi karakterizirati kao selju :(

Nikad me nije bilo briga šta drugi misle...

Bila mi je sad prije par minuta policija blinkala, vjerojatno zbog toga

16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Da, mislim da se za to kažnjava.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Ipak nema kazne, sad sam pronašao podatak:

Članak 108.

(1) Po magli na motornom i priključnom vozilu moraju biti upaljena kratka svjetla za osvjetljavanje ceste, ili svjetla za maglu, ili oba svjetla istodobno.
(2) Stražnja svjetla za maglu na motornim ili priključnim vozilima smiju se upotrebljavati samo po magli i u slučaju smanjene vidljivosti.
(3) Svjetla za maglu koja se nalaze na prednjoj strani vozila mogu biti bijele ili žute boje, a na stražnjoj strani crvene boje.
(4) Novčanom kaznom u iznosu od 300,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač ako postupi suprotno odredbama ovoga članka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 23:30 (cuspajz).
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Ok, onda se kažnjava samo za stražnja.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
Jakovp kaže...

Ipak nema kazne, sad sam pronašao podatak:

Članak 108.

(1) Po magli na motornom i priključnom vozilu moraju biti upaljena kratka svjetla za osvjetljavanje ceste, ili svjetla za maglu, ili oba svjetla istodobno.
(2) Stražnja svjetla za maglu na motornim ili priključnim vozilima smiju se upotrebljavati samo po magli i u slučaju smanjene vidljivosti.
(3) Svjetla za maglu koja se nalaze na prednjoj strani vozila mogu biti bijele ili žute boje, a na stražnjoj strani crvene boje.
(4) Novčanom kaznom u iznosu od 300,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač ako postupi suprotno odredbama ovoga članka.

Ipak ti njih gasi, jer svi mrze ljude koji pale maglenke po obicnoj noci i zasljepljuju. Možda ne dobiješ kaznu, ali možda dobiješ akumulator i motor u glavu ;)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Vaš Auto Snova

kako zasljepljuju?

ma nek se hebu, idem sarafnut na clia zute maglenjace, pa nek se gone :)

a na peticu one 4 HELLA orkugle maglenjace na haubi, pa neka samo netko pisne, blinknem mu ako ima tko sta protiv, spalim mu oci :P

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice