Danas ja i brat šetamo Makarskom,vraćamo se u stan
kad ono iza nas se čuja neka gromovita buka...
Okrenem se i ugledam full crnu R8-icu,karbonski finish i crne mat
felge.
Tek zvuk motora
felge.
Tek zvuk motora
felge.
Tek zvuk motora 
Jučer ja po autoputu od Sl. Broda do ZG-a, pretičem kamion u svome Polou, a iza mi se odjednom nacrta neki deda u Ferrariju, Modena cabrio rekao bih,, naravno SUI tablice i cca 30 god mlađi picon pored njega neizostavna oprema.
Nisu neki auti za usporedbu.
to sam mu i ja reko, meni je r8 najbolji auto, a on kaze da je bmw sestica bolja.
to sam mu i ja reko, meni je r8 najbolji auto, a on kaze da je bmw sestica bolja.
A šta ćeš, seljačina.
nek se javi ovdje ovaj kralj koji vozi golfa 4 sa 150tkm koji je spreman za generalku kojeg sam vidio danas u lovranu :) cisto da ga registriram :D
Jučer ja po autoputu od Sl. Broda do ZG-a, pretičem kamion u svome Polou, a iza mi se odjednom nacrta neki deda u Ferrariju, Modena cabrio rekao bih,, naravno SUI tablice i cca 30 god mlađi picon pored njega neizostavna oprema.
Evo jedan od prosle godine kod Hotela Osijek
Evo jedan od prosle godine kod Hotela Osijek
meni je taj ferrari bezveze, za tu lovu kolko taj kosta ima boljih drugih auti.
dok mi je recimo ferrari 458 italia predobar.
i lamborghini mi je puno luksuzniji auto od ferraria, puno ljudi misli da je ferrari najbolji, neznam zasto.
Mene Ferrari nikada nije privlačio. Kao marka auta, puno mi je draži Lamborghini.
Jel vozio itko odavdje Bravo 1.6 16v?Ako je kakvo je ubrzanje,ozbiljno sam se zagrijao za taj autek...
Šta mislite koliko je koštala ovakva prerada?
Krapina tuning?
Ma jok,slučajno naletio na googlu,otprilike koliko para treba da se takvo nešta napravi,bez ovih vrata okomitih?
Ma jok,slučajno naletio na googlu,otprilike koliko para treba da se takvo nešta napravi,bez ovih vrata okomitih?
Ne znam kolko kosta, al znam da je ovo vrh neukusa. 
po meni, osnovni uvjet za tuning je da imas dobar motor pod haubom a neki srot 1.6 il 1.8 itd...ko drugo, tunirat prvo treba motor, a potom izgled. je*o to kad vidim takav ko sto je gore na slikama (da se razumijemo ocajno izgleda) kao sreden, a pod haubom 64 konja..
tuning je namijenjen za motor, a je*em auto koji ima izgled ko avion ak pod haubom ima bananu
Da je imat takav u malom mjestu kao što je moje,glavni bi bio.Meni se osobno sviđa,a otkud znaš da nema 200-injak konja....
Da je imat takav u malom mjestu kao što je moje,glavni bi bio.Meni se osobno sviđa,a otkud znaš da nema 200-injak konja....
ak ces ti radt auto radi toga da budes glavni, a ne radi performansi onda ja s tobom o toj temi vise nerazgovaram :)
ak ces ti radt auto radi toga da budes glavni, a ne radi performansi onda ja s tobom o toj temi vise nerazgovaram :)
Ma naravno da se radi i o jednom i o drugom,ali ako se nema para za povečanje snage,šta sad,barem može lijepo izgledati,zar ne?
Mene Ferrari nikada nije privlačio. Kao marka auta, puno mi je draži Lamborghini.
To su razliciti automobili. Ferrari je uglavnom manji, laksi, dok je lambo ogromna (najcesce) 4wd mrcina (iako se donekle to sad promijenilo sa dolaskom aventadora, laksi od 2t, no opet je ogroman i neuporedivo tezi od bilo kojeg Ferraria).
Ferrari se po meni nije isticao od bilo kojeg drugog super-auta, sve dok nije dosao Ferrari 458. Jednostavno ima "dusu". Svi, ama bas svi ga hvale.
Nezz, nemam sad bas inspiracije pa da se raspisem, al Ferrari i Lamborghini se bas nemogu usporedjivat. 2 automobila koja po meni predstavljaju 2 svijeta
Ovaj Bravo na slici je žešći seljo tjuning...
Inače motor 1.6 16V je jedan od najboljih Fiatovih motora, pristojno ide, potrošnja cca 10l, jeftino održavanje, imao ga je frend par godina, u svakome slučaju dobar auto. Ali nemoj ga uništit "tunningom".
Inače motor 1.6 16V je jedan od najboljih Fiatovih motora, pristojno ide, potrošnja cca 10l, jeftino održavanje, imao ga je frend par godina, u svakome slučaju dobar auto. Ali nemoj ga uništit "tunningom".
Znam,raspitivao sam se na forumu tu par puta o tom motoru,samo nisam nikad pitao kako ide,htio bi baš informaciju od nekog tko ga je vozio.A ono,felgice,muzika,gewinde,sportski filter,možda čip....
potrošnja 1.6 od cca 100ks je veća od mercedesa e 320 cdi od starog koji ima 197 konja i u gradu trosi manje od 9.5l
i da ne govorim o tome da taj fiat ide 10 puta losije
To su razliciti automobili. Ferrari je uglavnom manji, laksi, dok je lambo ogromna (najcesce) 4wd mrcina (iako se donekle to sad promijenilo sa dolaskom aventadora, laksi od 2t, no opet je ogroman i neuporedivo tezi od bilo kojeg Ferraria).
Ferrari se po meni nije isticao od bilo kojeg drugog super-auta, sve dok nije dosao Ferrari 458. Jednostavno ima "dusu". Svi, ama bas svi ga hvale.
Nezz, nemam sad bas inspiracije pa da se raspisem, al Ferrari i Lamborghini se bas nemogu usporedjivat. 2 automobila koja po meni predstavljaju 2 svijeta
Možda nisu za usporedbu ali eto.. Jednostavno mi nema ništa toliko privlačno kod Ferrari-a, barem meni. Ako ćemo po izgledu, Lamborghini mi je u prednosti. Murcielago mi se toliko ne sviđa izgledom, ali zato mi Gallardo hebeno izgleda.
Taj Bravo je ružan u pm. Dovoljno je samo nabaciti neke lijepe felgice i to je to.
Znam,raspitivao sam se na forumu tu par puta o tom motoru,samo nisam nikad pitao kako ide,htio bi baš informaciju od nekog tko ga je vozio.A ono,felgice,muzika,gewinde,sportski filter,možda čip....
kolko bi love dao za auto?
nebudeš baš "načipao" atmosferca.
Turbaci se čipaju, mapiraju, a na atmosfercu to nema smisla radit.
Jel vozio itko odavdje Bravo 1.6 16v?Ako je kakvo je ubrzanje,ozbiljno sam se zagrijao za taj autek...
Šta mislite koliko je koštala ovakva prerada?
kostat ce te samara s moje strane ako to ucinis bravotu
salu na stranu, da ti kazem iz prve ruke...potrosnja ako ga normalno vozis je oko 7-7,5, a ovi sta pricaju da trosi 10, moze da, ali ako ga taris stalno u crveno...racunaj ispod 8-8,5 potrosnje prosjecnog 20godisnjaka (neznam koliko ti imas, ali podrazumjeva se da tu i tamo stisnes)
najbolji motor uz JTD105 kojeg mozes dobiti u prvom bravicu, ja dan danas nisam prezalio taj auto, a navozio sam ih se...dobro ide, solidno, izgleda dan danas odlicno, a gledam ih po njuski i ima jedan primjerak 2001g 12tkn i ako se ne varam ne previse km, ugl nade se oko 8-10-12tkn, mozda i koju tisucu vise za one primjerke sa manje km
stvarno za tu cijenu puna saka auta :)
Savršeno. Kad izađe neće biti ni skup kao neki EU auti.
salu na stranu, da ti kazem iz prve ruke...potrosnja ako ga normalno vozis je oko 7-7,5, a ovi sta pricaju da trosi 10, moze da, ali ako ga taris stalno u crveno...racunaj ispod 8-8,5 potrosnje prosjecnog 20godisnjaka (neznam koliko ti imas, ali podrazumjeva se da tu i tamo stisnes)
ja neznam na koju foru bi on trošio 7litri? Po Zagrebu čiste gradske vožnje troši cca 10l benge, cca 12l plina,(testirano 100 i više puta) moj Punto 1.1 55KS troši 8 l po gradu, zmi 8.5l ( mislim slab je pa ga treba vrtit iznad 3000okr, ali rijetko kada potrošnja pada ispod i to je normalna stvar).
ja neznam na koju foru bi on trošio 7litri? Po Zagrebu čiste gradske vožnje troši cca 10l benge, cca 12l plina,(testirano 100 i više puta) moj Punto 1.1 55KS troši 8 l po gradu, zmi 8.5l ( mislim slab je pa ga treba vrtit iznad 3000okr, ali rijetko kada potrošnja pada ispod i to je normalna stvar).
Ne možeš uspoređivati auto od 1.1ccm sa 55KS i 1.6ccm sa +100KS.
U tvom je slučaju potrošnja jako visoka upravo zbog tako slabog motora.
Moguća je potrošnja od 7-8 litara za Brava, ne znači ako je auto jači da troši više - u ovom je slučaju stotinjak konja optimalna snaga za taj auto.
Ne možeš uspoređivati auto od 1.1ccm sa 55KS i 1.6ccm sa +100KS.
U tvom je slučaju potrošnja jako visoka upravo zbog tako slabog motora.
Moguća je potrošnja od 7-8 litara za Brava, ne znači ako je auto jači da troši više - u ovom je slučaju stotinjak konja optimalna snaga za taj auto.
naravno da to nije za usporedbu, ali onaj ko se vozi po Zagrebu zna kakve su gužve od 16h pa nadalje. Za potrošnju od 7-8 l moraš biti veoma oprezan sa papučicom gasa, premda sam pričao sa par ljudi koji imaju Brava i svima troši 9-10l benge.