decki jel vama radi njuskalo?
Radi 100% kako treba.
Ruske ima pravo, Njuškalo je down skoro cijelo popodne, sve do jedno 15 minuta.
decki jel vama radi njuskalo?
Radi 100% kako treba.
Ruske ima pravo, Njuškalo je down skoro cijelo popodne, sve do jedno 15 minuta.
radi radi :)
Decki, jel mi netko može pojasnit novi sustav A kategorije?
Jučer sam vidio nekakav Dodge 5.7 HEMI, novije godište, nije niti pick-up, a niti džip poput ovog Tahoa, ne znam koji je to vrag bio, ali se čuje bolesno.
Jučer sam vidio nekakav Dodge 5.7 HEMI, novije godište, nije niti pick-up, a niti džip poput ovog Tahoa, ne znam koji je to vrag bio, ali se čuje bolesno.
Sigurno Durango ili Nitro,imao sam se prilike voziti u Dodge Ram isto 5.7 HEMI,zvuk je odličan,potrošnja od 13L pa na više :).
Ala zašto svi kad se priča o tim mrcinama od 300 pa na više konja spominju potrošnju,za takav auto ''who cares'' koliko guta,to neće kupiti radnik u komunalcu da mora brinit oće imat za ''juvu''.
Tko ima za takve NOVE aute, trebao bi imati i za potrošnju.. Ko da je problem kupiti auto sa 300ks.
Eto ima na njuškalu puno 350z za nekih 15k eura. Što i nisu neke velike pare jer za tu cijenu idu novi automobili tipa Golf 6 sa 80ks.
Ala zašto svi kad se priča o tim mrcinama od 300 pa na više konja spominju potrošnju,za takav auto ''who cares'' koliko guta,to neće kupiti radnik u komunalcu da mora brinit oće imat za ''juvu''.
Slažem se tko ima za auto od 300HP ima i za gorivo,ja sam to naveo kao informaciju.Primjetio sam da se dosta piše o potrošnji kada je riječ o autima sa jakim motorima.
Tko ima za takve NOVE aute, trebao bi imati i za potrošnju.. Ko da je problem kupiti auto sa 300ks.
Eto ima na njuškalu puno 350z za nekih 15k eura. Što i nisu neke velike pare jer za tu cijenu idu novi automobili tipa Golf 6 sa 80ks.
Ma ne,to je sitniš.Pa naravno da je puno para,treba bit uspješan da možeš pljunit tolke pare.
Kolko se realno moze uz laganini voznju, krstarenje u leru i takvim sitnicama dovesti do sto manje potrosnje sa nekih 250-300 KS ?
Evo, Colt 1.1L, 3 cilindra, utankao 100kn cim je zazutila lampica da je gorivo na maloj razini i eto 5,8L po mojoj racunici na 100km sto nije lose, dalo bi se cak i nize to.
Samo me zanima, kako zivjet s takvim ludim autima, kad u najmanju ruku trose 13L, a nitko takve aute ne vozi bez pola gasa :D.
Samo me zanima, kako zivjet s takvim ludim autima, kad u najmanju ruku trose 13L, a nitko takve aute ne vozi bez pola gasa :D.
Ma to je piece of cake...Mercedes S500... vlasnik je u 1 danu 2 puta točio pun tank Eurosupera... pa razmisli, njima je cijena benzina i potrošnja najmanja stavka u cijeloj priči
Ma ne,to je sitniš.Pa naravno da je puno para,treba bit uspješan da možeš pljunit tolke pare.
Nije sitniš, ali pogledaj malo po gradovima.. Koliko ima novih Golf 6-ica, Clia, Corsi, Astri itd. Oni isto koštaju 80-100k kn ,a sigurno nisu svi uspješni nego "obični" ljudi.
Al tih 300HP vuče još puno toga za sobom, skuplja registracija, skuplji potrošni dijelovi, svakako veća potrošnja koliko god pažljivo vozili itd.
Al tih 300HP vuče još puno toga za sobom, skuplja registracija, skuplji potrošni dijelovi, svakako veća potrošnja koliko god pažljivo vozili itd.
Svakako registracija nije ispod 5000kn,a dijelove je jeftinije naručiti preko ebay za američke aute.
Ti auti dok stoje troše 9l
.
Koja prometna na A1, lik (vjerojatno) isao pretjecati sa Mazdom 6 najnovijom blizu Zadra i zapuca se u zastitnu ogradu, mislim da njemu nije nista ali na autu lijevi bok se prosuo po citavoj cesti 
Kad palite auto jel držite nogu na kvačilu?
Koje pitanje..
Pa ako ga izbaciš iz brzine ne trebaš.
jedino ak vozis fapa kljunasa pa nis siguran jel mu se getriba dovoljno pomakne XD
Ja uvijek, iako ga prije paljenja izbacim iz brzine. Navika.
Uvijek,stara nikad ne ostavi u leru pa mi je već navika stisnut kvačilo pri paljenju.
Nije ni sigurno ostavljati auto u leru.
Ja stisnem kočnicu i kvačilo, spustim ručnu, izbacim iz brzine, i palim auto.
Dupla sigurnost, šta ćeš...
Nije ni sigurno ostavljati auto u leru.
Ja stisnem kočnicu i kvačilo, spustim ručnu, izbacim iz brzine, i palim auto.
Dupla sigurnost, šta ćeš...
Tebi da grom pogodi od haubu, netko te pogurne od straga i pukne kvacilo, opet bi upalio 
Uvijek,stara nikad ne ostavi u leru pa mi je već navika stisnut kvačilo pri paljenju.
Nevalja ostavljat u leru. Ako nekim slučajem ručna popusti dobro je da ti je u nekoj brzini, ako si na uzbrdici onda u prvoj a ako si na nizbrdici onda u rikverc.
Nevalja ostavljat u leru. Ako nekim slučajem ručna popusti dobro je da ti je u nekoj brzini, ako si na uzbrdici onda u prvoj a ako si na nizbrdici onda u rikverc.
Mene je u auto školi učio da uvijek izbacim iz brzine...
Ma kad ja vozim uvijek izbacim iz brzine,ali večinom je auto garažiran tako da nemre nikuda :)
Vidiš, ja ga uvijek ostavljam u 1. Nikad ne znas kad ce ti puci sajla od rucne. Takoder i nikad do sad nisam obracao paznju na ovo jesam li na uzbrdici ili nizbrdici, iako je sasvim logicno.
evo jedna anketica, znaci ja i frend vodimo raspravu dal je bolji audi r8 ili bmw 6 coupe
| 26 | audi r8 |
|---|---|
| 8 | bmw 6 coupe |
Nisu neki auti za usporedbu.