Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.395.046
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

u videu hummer limuzina na 2 kata :D

Xc
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Još uvijek sam u potrazi, kakva su iskustva sa VW Polo automobilima? Konkretno, ovaj. Znam da mu ističe registracija {#} Zanima me potrošnja, održavanja i nabavka potrošnih dijelova. I da koliko mogu očekivati trošak prve registracije? Osiguranja? Kako to funkcionira?

EDIT: Ili ovaj, čini se jako uščuvan i uredan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 15:41 (alankish).
15 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
alankish kaže...

Još uvijek sam u potrazi, kakva su iskustva sa VW Polo automobilima? Konkretno, ovaj. Znam da mu ističe registracija {#} Zanima me potrošnja, održavanja i nabavka potrošnih dijelova. I da koliko mogu očekivati trošak prve registracije? Osiguranja? Kako to funkcionira?

EDIT: Ili ovaj, čini se jako uščuvan i uredan.

Moj brat je imao takvoga benzinca,samo znam da mu je dosta trošio ulje,inače ostalih problema nije imo.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ljudi pokvarila mi se klima na autu (renault clio). Kolko će koštat popravak?

Sve mi dobro ide kazem hvala Bogu, oni sto me mrze nista mi ne mogu
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Jaoo,di baš sad ljeti... koje godište?

16 godina
neaktivan
DuMe kaže...
cuspajz kaže...

Jaoo,di baš sad ljeti... koje godište?

Ma pokvarena je već 2 godine al stara ga rijetko vozi pa kao nisu htjeli popravljat, a stari ima svoj auto.

Ja bi trebo u utorak položit pa sam ih uspio nagovorit da poprave. Auto je star 6-7 godina...

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

treba vidjeti što ne radi da bi se moglo uvrditi koliko će popravak doći... u servis neka ti probaju dijagnosticirati pa vidi.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Slučajno sam naišao na par slika na fejsu preko jednog lika, to je čudo šta ti ameri rade sa svojim vozilima {#}

mora se ćut kad prolazi = ) mora se ćut kad prolazi = )

znači odličan auto, garanžiran, samo sjedaj i vozi xD znači odličan auto, garanžiran, samo sjedaj i vozi xD
= ) = )

mada imaju oni i prave stvari = o mada imaju oni i prave stvari = o

spremnik za dušikov oksid (nitro) odmah pored glave da se ćuje ako gdje pušta = ) spremnik za dušikov oksid (nitro) odmah pored glave da se ćuje ako gdje pušta = )

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 22:48 (1BIT).
18 godina
neaktivan

Da, baš dobro..

Pogledaj inače i SEMA show(sajam), isto je super.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jel ima netko iskustva sa cjelogodišnjim gumama (za ljeto i zimu). Zima nije blizu ali ipak se treba na vrijeme počer spremat...

Malo mi je puno imat posebne gume za ljeto i posebne za zimu pa me zanima jel te cjelogodišnje valjaju šta...

16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Te su najgore. Ni vrit ni mimo, ne znam ni prolaze li kao zimska oprema.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
cuspajz kaže...

Jel ima netko iskustva sa cjelogodišnjim gumama (za ljeto i zimu). Zima nije blizu ali ipak se treba na vrijeme počer spremat...

Malo mi je puno imat posebne gume za ljeto i posebne za zimu pa me zanima jel te cjelogodišnje valjaju šta...

Ma bjež od toga vraga, za pravi snijeg nisu, za kišu definivno nisu. Dogodilo mi se 5-6 puta kada sam uz veliku sreću izbjegao sudar, a sve zbog kiše i tih guma, jer se jako lako kližu po mokroj cesti.

Kupi ih samo ako nemaš drugog izbora, ali puno ti je bolje i isplativije uzet ljetni set, a kasnije uzet zimske na pogonske kotače. Uglavnom, svaka kombinacija je bolja od cjelogodišnjih.

Variety is the spice of life!
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

RS4 B7 {#}

EDIT:btw.cijena za takvu pilu je stvarno smiješna,naravno u EU {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 12:28 (big_guy).
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

RS4 B7 {#}

EDIT:btw.cijena za takvu pilu je stvarno smiješna,naravno u EU {#}

Brutalan Audi {#}

evo usporedbe s konkurencijom 

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

nine,dream,ruske...i ostala ekipa,gdje ste???Ajde bacite neku konverzaciju,milina mi je to čitat {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
odjavljen
big_guy kaže...

nine,dream,ruske...i ostala ekipa,gdje ste???Ajde bacite neku konverzaciju,milina mi je to čitat {#}

Ne možeš na silu, to mora doći...

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
big_guy kaže...

nine,dream,ruske...i ostala ekipa,gdje ste???Ajde bacite neku konverzaciju,milina mi je to čitat  {#}

koji krupac oces? kakvu konverzaciju molim lepo

15 godina
Vaš Auto Snova

Danas po prvi put vidio Bentley Continental GT.. Lijepo auto, a zvuk odličan. Potpuna razlika kada se sluša na netu i uživo.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Da vas cujemo malo !

Vodim polemiku s frendom, pa necu iznosit svoje subjektivno stajaliste nego da vidimo kako vi razmisljate da tema ne umre ;)

* Ako vec ne zelite iznijeti svoje razloge, barem lupite svoje stajaliste u anketi 

Audi A4 2,0 TDI S-Line

BMW M3 Coupe 325i

18 Audi
17 BMW
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 21:15 (fakEEE).
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Da vas cujemo malo !

Vodim polemiku s frendom, pa necu iznosit svoje subjektivno stajaliste nego da vidimo kako vi razmisljate da tema ne umre ;)

* Ako vec ne zelite iznijeti svoje razloge, barem lupite svoje stajaliste u anketi 

Audi A4 2,0 TDI S-Line

BMW M3 Coupe 325i

Ovo su po meni dva različita svjeta. Na Audija bi išao kad bi mi trebalo nešto štedljivo a opet da ide dobro i da je atraktivno. Dok BMW već dosta i troši al vjerujem ide bolje od Audia i ima manje i mjesta u njemu. Po meni su skroz različiti, Audi za nekog poslovnog ili obiteljskog čovjeka za vožnju za svaki dan, a BMW mi je više pila za uživanje. Ne mogu se iskreno nikako odlučit kojeg bi odabrao između njih, možda čak BMW, jer više volim BMW općenito kao brend. :D

Ivan
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Slatke brige  {#}

Sve je objašnjeno u postu iznad. Iako su slični po nekim stvarima, totalno su različiti auti i moraš vidjeti koji bi ti najviše poslužio u svakodnevnici (da li je to posao, obitelj ili nešto treće). Ja bih svakako na BMW-a, ali samo zato što imam 18 i fan sam pa mi skoro svaki izgleda odlično.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Da vas cujemo malo !

Audi A4 2,0 TDI S-Line

BMW M3 Coupe 325i

Inače sam fan Audija,ali ovaj BMW mi je puuuno ljepši,a što se tiče potrošnje vjerujem da nekome tko kupuje takav auto to uopće nije problem :)

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.7.2012 21:52 (big_guy).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Uvijek BMW {#}. U klasi Audija A4 i dalje je benchmark BMW trojka i tako vec godinama. A ova dva auta su dva razlicita svijeta. BMW je  sportski kupe, a Audi poslovni sedan vise srednje klase.  BMW mozes usporedivat s Audijem A5 jer su oba kupe.

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Sad sam baš pogledao i to slučajno, BMW nije M3 nego ima M3 paket, a također je i automatik, to ne bih nikada vozio.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
15 godina
Vaš Auto Snova

Izgled mi je definitivno na strani Audi-a. Snaga motora na strani BMW ,ali minus ide zbog automatika.

Kao što su već neki pisali, nisu baš za usporedbu. BMW za bržu vožnju ,a Audi za uživanje i za poslovne ljude.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
14 godina
neaktivan
TIR669 kaže...

Sad sam baš pogledao i to slučajno, BMW nije M3 nego ima M3 paket, a također je i automatik, to ne bih nikada vozio.

Što nisi odmah skužio da piše BMW 325i , 2.5 benz. motor sa 220 konja :D . Super!! :)

Ivan
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

audi, jedna riječ {#}{#} ne moram ni reći s kojim slovom počinje {#}

BMW /approved, ovo je jedan od malo današnjih BMW-a koji su više BMW nego pežot {#} čak mi bolje izgleda od audija a5

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
18 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Danas po prvi put vidio Bentley Continental GT.. Lijepo auto, a zvuk odličan. Potpuna razlika kada se sluša na netu i uživo.

Evo dva koja sam ja vidio, isprva odvojene, a kasnije u combou u Marini. Ovog bijelog je tip upalio preda mnom, super se čuje.

Evo Panamera kao bonus Evo Panamera kao bonus
16 godina
Vaš Auto Snova

decki jel vama radi njuskalo?

16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Radi 100% kako treba.

Svi smo mi Mentalist.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice