Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 78.975
|
čitano: 16.433.177
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

kada se priča o zvuku, carrera gt.. as sick as it can get

inače više volim da auto zvuči kao formula, nego grgljanje i brujanje.

drugi moj favorit NSX

a vankel je van svih kategorija.. sa vankelom bakice na semaforima dobijaju instant infarkt

EDIT: uff da je para.. nebi uopće razmišljao, pljunuo bi 30k $ za vrhunski 20b rotary (3 rotora) i složio nešto lagano na zanji pogon. {#} tipa corolla AE86.. omjer težine/konja 1:1 {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 8:21 (nine).
15 godina
Vaš Auto Snova
ja vise volim zvuk kakav ima golf gore. i audijev zvuk... bilo je bas u emisiji gallileo kak rade onakav specifican. zvuk kod svog audija... a ovaj zvuk od carrere ne volim baš... mislim nebi se ja zalio kad bi imao jednog takkvog al...
15 godina
odjavljen
Re: Vaš Auto Snova
domac5 kaže...
ja vise volim zvuk kakav ima golf gore. i audijev zvuk... bilo je bas u emisiji gallileo kak rade onakav specifican. zvuk kod svog audija... a ovaj zvuk od carrere ne volim baš... mislim nebi se ja zalio kad bi imao jednog takkvog al...

al rađe biš imao golfa??

mama mia... {#}

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
Vaš Auto Snova
pa bi... mene ti u zivotu nikad ne yebe marka... gledam ono sto mi se svida
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

omjer tezine i konja 1:1, to je to, neki garaža majstor koji nije ni dokazan na tuning sceni to moze napravit, a profesionalni inženjeri koji cijeli svoj život rade motore i bave se automobilima to ne mogu postići

ariel atom v8; 507 konja, težina oko 610 kg. radila ga je specijalizirana tvrtka, znači profi inženjeri entuziasti i nisu to uspjeli napravit, a auto je stvaran samo sa jednom svrhom, jel se može napravit kvalitetan, čvrst i siguran auto sa omjerom težine i konja 1:1.

nemojte mi sad spominjat supre od po 1000 i više konja... 

definitivno vam fali osjećaja za realnost. piše vaš auto snova, ne vaše lovačke priče

Finishing races is important, but racing is more important.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 15:03 (King Koza).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@King Koza

2007 Caparo T1 V8 engine 583 hp, 470 kg

2011 SSC Ultimate Aero TT V8 engine 1,305 hp, 1,197 kg

uostalom kakve veze ima težina šasije sa snagom motora? svakako snaga motora igra ulogu u težini, ali ja sam pričao o 20b rotary motoru koji ima cca 150 kg sa ispušnom granom i turbom na sebi {#}

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ah, graža majstori... i ja sam se tako ponašao i mislio da mogu sve i sva sa motorima. po tvom govoru imas sigurno ispod 30 godina, nemas zenu ni djecu. lako je kada ti čača i mater daju za benzin, a ti smišljaš bajke u glavi kako ces jednog dana ugradit motor od x konja i auto olakšat za x kilograma...

i ja volim pogledat tu i tamo neki fantazijski film o autima tipa brzi i zestoki, al se probudim iz sna kad dode odjavna špica, izgleda da i tebi treba buđenje.

osim ako imaš 30-40 tisuca eura i imaš potrebno znanje. onda ti majstore zelim svu sreću i živi život kako bi ga svaki ljubitelj automobila živio, samo takvi su rijetki.

Finishing races is important, but racing is more important.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ma nine misli da je onaj japanac u brzi žestoki sa svojom 'ondom {#} akur(v)om, čim već..{#}{#} eto tako, sad je dobio svoje..

Faith divides us. Death unites us.
13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Ovaj NSX ne liči na ništa, svaka čast tko ga je izmislio. {#}

16 godina
neaktivan
nine kaže...

drugi moj favorit NSX

a vankel je van svih kategorija.. sa vankelom bakice na semaforima dobijaju instant infarkt

EDIT: uff da je para.. nebi uopće razmišljao, pljunuo bi 30k $ za vrhunski 20b rotary (3 rotora) i složio nešto lagano na zanji pogon.  {#}  tipa corolla AE86.. omjer težine/konja 1:1  {#}

Eh treba čitat, šta napadate čovjeka odma.  {#} I ja kad bi imao para bi radio sve i svašta...  {#}

Ja pomognem, ti stisneš hvala.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@King Koza

padobranac {#}

@thedream

ma ja sam si umislio da sam luđi od vin dizla.. vin super 98 {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

pa dobro, ja recimo prepumpam gume tipa na 2.8 i mislim da letim, dok me ne izbaci u zavoju i ne odem u stup..{#} i to se računa!

Faith divides us. Death unites us.
15 godina
nine kaže...

drugi moj favorit NSX

EDIT: uff da je para.. nebi uopće razmišljao, pljunuo bi 30k $ za vrhunski 20b rotary (3 rotora) i složio nešto lagano na zanji pogon. {#} tipa corolla AE86.. omjer težine/konja 1:1 {#}

Maserati enivan?

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
15 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Ovaj NSX ne liči na ništa, svaka čast tko ga je izmislio. {#}

Heh, da ti netko da nsx-a i par krugova po nurburgringu vjerujem da se nebi odvajao od njega, poslušaj samo kako prede na 3.45 sec {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

U principu bilo koji M auto. Osobno smatram da su to najbolji sportski automobili koje si obicni smrtnici mogu priustiti. Spoj luksuza i performansi.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Javljam se sa Raba, malo smo isli na more, vozim se po magistrali, kad iza mene Renault Megane RS žute boje...Pretekli su me svakakvi Mercedesi i Bmwi, ali sam sam na ovog svrš...
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
Vaš Auto Snova

Nadolazeći Lotus Eterne.

LoL NordicEU : Heineken01
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Ja sam jednom vidio renault clio rs crvene boje, lik se sa njim dopeljao dosta brzo u zavoj, pustio gas, potego ručnu dok se nije zaokrenuo za 90° i gas do daske, baš sam mu gledao kotače, nisu se vrtili, ali su proklizavali, gledao sam ga dokle god sam ga mogao vidjeti {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 21:45 (1BIT).
16 godina
protjeran
gamer xt kaže...

U principu bilo koji M auto. Osobno smatram da su to najbolji sportski automobili koje si obicni smrtnici mogu priustiti. Spoj luksuza i performansi.

Da, ali samo tvornički dolazi u obzir (najdalje mali tvornički tuning). Nikakvi seljo ćuning, velki spojleri i takva sranja, to su debili bez ukusa koji unište auto. A da ne govorim one ESS tuning motore od 600HP na BMW M3 od 420HP, inženjeri su napravili auto da se savršeno ponaša s 420HP, ti ga samo uništavaš tako. Auto se sigurno neće ponašati na cesti tako dobro kao original (osim veća brzina po ravnici).

Ta predzadnja slika M5-ice F10, to je otprilike tvornički tuning (osim felga), vidi se koliko lijepše to stoji nego onaj kreten što je napravio od stare plave M5 (druga ili treća slika).

Canibus > _________ <------- insert MC name here.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 23:16 (epic).
15 godina
neaktivan

Hamann i G-POWER su renomirane firme i takvi BMW-ovi su pravi dragulji u svakom pogledu. Ima tu jos firma, ali ove dvije su vrh.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 0:46 (gamer xt).
15 godina
neaktivan
gamer xt kaže...

Hamann i G-POWER su renomirane firme i takvi BMW-ovi su pravi dragulji u svakom pogledu. Ima tu jos firma, ali ove dvije su vrh.

Ovo što si ti stavio je vrh neukusa i odvratnog tuninga.
Favorit mi je ona M5-ica koja na SVIM kotačima ima izbočenja, sa začepljenim otvorima za zrak.
Svaka čast. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

hm, kad smo već kod bmw-a, ni alpina ne zgleda loše {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.4.2012 13:58 (1BIT).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ekipa,trebam vaš savjet.Neki od vas znaju da imam onog žutog suzuki alta,naime počeo se kvariti i to baš sad pred registraciju.Otišla je letva volana ili tako nešto što dođe 3000 kn i auspuh roždi ko mutav.Sad neznam da li se to isplati popravljat ili ga prodat za neku sitnu paru ako uopce postoji netko tko bi kupio....

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Evo ga GT-R 2013., sada za 97,000 američkih dinara. Kako bi rekli, bagatela.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Gran Turismo 5 freak
17 godina
big_guy kaže...

Ekipa,trebam vaš savjet.Neki od vas znaju da imam onog žutog suzuki alta,naime počeo se kvariti i to baš sad pred registraciju.Otišla je letva volana ili tako nešto što dođe 3000 kn i auspuh roždi ko mutav.Sad neznam da li se to isplati popravljat ili ga prodat za neku sitnu paru ako uopce postoji netko tko bi kupio....

Taj auto ZA MENE ne vrijedi tih 3 soma kn kamoli da ga popravljam..

Znaš da kažu da svaka roba ima  svog kupca, al teško brate {#}

15 godina
Vaš Auto Snova

Neke slike sa Grobnika?

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@Hacker002

šta nisi ti ono htjeo sebi kupiti mercedesa 123 liniju {#} ajde pričaj malo o tome šta ne vrijedi 3000kn {#} nije bitno što je raga, ali bitno je da je mercedes

@big_guy

jeli se samo meni čini ili je taj clio precijenjen?

što se tiče suzukija probaj malo pronjuškati oglase.. možda nađeš nekog razbijenog, ili da netko ima dijelova.. ne vjerujem da ćeš za taj auto letvu platiti 3k.. mislim da možeš proći ispod 100€

barem kada ti je u obitelji taj auto dugo godina, znaš šta je rađeno na njemu i kako je vožen. ne kupuješ mačku u vreći i po tome pitanju ti se više isplati uložiti u auto koji dobro znaš

15 godina
Vaš Auto Snova
e bas mrzim te likove koji stalno govore bitno da je mercedes... neki dan prode maseratti kraj nas i on govori kao ma sta je to sranje od auta mercedes je bolji... saka u glavu mamicu ti yebem... on ce meni pricat da je mercedes S500 bolji od toga... uff
17 godina
nine kaže...

@Hacker002

šta nisi ti ono htjeo sebi kupiti mercedesa 123 liniju {#} ajde pričaj malo o tome šta ne vrijedi 3000kn {#} nije bitno što je raga, ali bitno je da je mercedes

solidna 123 je avion za tog suzukija......

o ukusima se ne raspravlja tako da si bezveze poceo ovu raspravu, ja imam svoje mišljenje, ti svoje, i Bog te veseli

@ domac5

S klasu i sportskog Maseratija nemožeš uspoređivat jer nisu ista, ni približno ista klasa auta..da pričamo o SLS-u onda je to druga priča......

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice