Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.532.065
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Vaš Auto Snova

Ne znam zašto ali Mercedesi mene nikada nisu privlačili. Valjda je to zbog izgleda.

BMW i Audi su mi puuno draži automobili općenito.

http://nl-gaming.net/forum/
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Uzeo Bosch filter za ulje 55kn i 4L Ininog Star-a, ful sintetika 5W40, navodno odlično domaće ulje, u rangu Castrola i Shella, 505.01 specke. Idući tjedan na servis wuhuuu..{#}{#} Mislim da ću još ponešto uzeti, možda kakav sportski filter zraka ili izolaciju motora obnoviti s unutrašnje strane haube, da se ne čuje toliko. Čekam još 1 par na kladi za parsto kn..{#}

iznenađen i uvređen!
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

uff meni se kenja kad razmislim koliko planiram iskeširati u skorije vrijeme..

čekam sad da prođe ovaj tjedan dežurstava na poslu pa moram potokariti centralne prstenove od felgi (premalen fi atm) i kupiti 2 solidne polovne gume (2 nove za naprijed kupio).. do sad to nisam vremenski mogao obaviti, nemrem dočekati da ih montiram {#}

onda servis.. filter ulja, goriva (nisam ga do sad mijenjao jer ga faking nemrem skinuti treba mi gedora sa prorezom koja sjeda na crijevo {#}.. tako da ću to uvaljati u servis nek se oni pate lol), ulje, zupčasti i španer (to oriđiđi kupujem), možda prednji nosač motora koji sam si sam krpao gumom i ljepilom za stakla prošle godine LOL..

onda na ljeto srediti limariju i polakirati..

i nakon toga hopefully ko nov auto i mir i tišina trololol {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma ja bi trebao set kvačila promijenit, 180tkm imam uskoro, lak ni ne računam, koji god dio lakiram, skucam se kroz 2-3mj. ili mene pogodi netko u 1mj. nakon tog, tako da odustajem od limara i lakirera. {#} Eh, da pa kako sam zaboravio, a tko će mi ventile nove stavit i zimske, ljetne gume zamjenu obavit hehe, 50kn mi ne gine po gumi. I to bi trebalo napraviti vani je +20 nema smisla da se troše i gume i da imam veću potrošnju bzvz, pola litre, pola, nepotrebno.

A ima sranja koliko god hoćeš, tražim tu izolaciju iznutra za haubu već dulje vremena, nešto sam našao, pa sad prtljam petljam po tome, trebao bi ga i ispuhati na autoputu da dizne malo očistim itd. Mislim da ću do karlovca bar za vikend..

iznenađen i uvređen!
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ja imam masterplan za parkiranje na poslu, a imam i kombu za lakiranje tako da me neće puno izaći {#}

o kvačilu još ne razmišljam, a još je gore prvi set 185tkm lol.. još radi ko beba..

dok ne krene klizati BTK {#}

BTW budem ti pitao za izolaciju za audija, kod mene sami VW zabrijanovići, imaju dijelova za VW i audi ko u priči {#} iako nisam zicer za izolaciju, ali nikad ne znaš

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 22:10 (nine).
15 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
nine kaže...

BTW budem ti pitao za izolaciju za audija, kod mene sami VW zabrijanovići, imaju dijelova za VW i audi ko u priči {#} iako nisam zicer za izolaciju, ali nikad ne znaš

Imam ja iznutra na haubi izolaciju tvorničku ali sam mislio to zamijeniti sa nečim kvalitetnijim, ili preko toga čak nakeljiti još jedan sloj, i možda usisnu granu zraka pregledati, ne možeš ti kod traktora klepetanje mutati {#} ali bar malo. {#}

http://i49.tinypic.com/2qs09pi.jpg

tako bi ja nešto, malo deblje..

iznenađen i uvređen!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 22:29 (thedream).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

aaaaaa a to tebe hebe {#}

ma da dizlo ušutkaš bi trebao neki magični perzijski ćilim priheftati iznutra na haubu {#}

13 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ne znam kakva je vama ali meni je ovo najodvratnija Honda Civic koju su ikad napravili, pa ovo straga kao drška izgleda, uhvatiš i šikneš pravo u kontejner.

http://autoklub.jutarnji.hr/honda-civic-1-8-i-vtec-sport--sportski-gen-samo-jedan-od-aduta/1016118/?foto=6

Sprijeda još nekako, a i to isto. Potpuno po meni promašen izgled, prošli je bio odvratan, ovaj je pak odvratan na kvadrat, očito se ipak ide u nekom pravcu napretka.

Ova prednja strana od te honde izgleda kao kopija seat ibiza-e cupra, a fakat, zadnja strana je ćudo, znaći zadnje lampe koje stoje na pola zadnjeg stakla i brisać koji stoji uspravno ko zastavica xD

Meni je starija verzija civic-a type-r san snova, a ovo sve poslje su unakazili, ogromni farovi, svjetleći brzinomjeri, stakla mi djeluju nekako malo i klaustrofobićno (al ipak to je samo moje mišljeje)

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

moram se i ja složiti da je gadan u PM lol

vidjet ćemo kakav će type-r biti {#}

cr-z type-r mi je nekako full cool {#}

http://automoto-portal.hr/auto/honda-priprema-cr-z-type-r

samo bi mu skinuo ono čudo od spojlera odmah prvi dan {#}

EDIT: još jedna zanimljivost.. 1.6 turbo odustaju od 2.0 atmosferca {#} so not cool

FCK EU i regulative !"#%$"

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 0:00 (nine).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
iznenađen i uvređen!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 12:43 (thedream).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Da li je netko možda probao ove nove LED H1 i H7 žarulje za kratka svjetla prvenstveno, dnevna tj. noćna?

Mislim, smetaju li drugim vozačima, da li su legalne itd.? Ja imam trenutno Osram Nightbreaker već 9mj. unutra, ako ne i više, jedan par mi toliko traje, za ne povjerovati, meni su odlične, ali čisto pitam ako su LED jače, navodno jesu dosta, isprobao bi.

iznenađen i uvređen!
17 godina
Vaš Auto Snova

Zvijer {#} 3.5L V6, 306ks, dobra oprema, mala cijena (za to godište, kilometre, opremu)..uff zvijer i pol!

http://www.njuskalo.hr/auti/mercedes-cls-klasa-350-automatik-oglas-4745553

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Cijena je fer ali održavanje tog auta je perverzno, iz prve ruke ti to mogu potvrditi. Čista perverzija u peteroznamenkastim iznosima godišnje. Samo od registracije kreni..

iznenađen i uvređen!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 14:42 (thedream).
13 godina
odjavljen
thedream kaže...

Cijena je fer ali održavanje tog auta je perverzno, iz prve ruke ti to mogu potvrditi. Čista perverzija u peteroznamenkastim iznosima godišnje. Samo od registracije kreni..

Prva rega za BMW 530d + 8000 kn. {#}

17 godina
thedream kaže...

Ma znam vjeruj. Auti nisu tolko skupi, eto vidiš npr kakvu pilu za 25 tisuća eura kupiš, al treba to održavat, veći problem je to nego cijena.

15 godina
Vaš Auto Snova
17 godina

Na tim Mitsubishijima ne valja samo jedna stvar... zadnji kraj je živi užas

15 godina
Vaš Auto Snova
Meni je zadnji kraj ok ,ali zato prednji odlično izgleda.
http://nl-gaming.net/forum/
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ehh, da imam novaca... {#} premda je cijena stvarno povoljna.
http://www.njuskalo.hr/auti/subaru-impreza-2.5-wrx-turbo-oglas-4667970  

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 16:07 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Da li je netko možda probao ove nove LED H1 i H7 žarulje za kratka svjetla prvenstveno, dnevna tj. noćna?

Mislim, smetaju li drugim vozačima, da li su legalne itd.? Ja imam trenutno Osram Nightbreaker već 9mj. unutra, ako ne i više, jedan par mi toliko traje, za ne povjerovati, meni su odlične, ali čisto pitam ako su LED jače, navodno jesu dosta, isprobao bi.

jedan frend je dilao kineske LED pozicije i raznorazne žarulje za auto. bio je sebi H4 sa 102 LED-ice za probu (na slici), i kao prvo kada gledaš u svjetlo izgleda jako blještavo i svijetlo, ali ne vidiš qrca ispred LOL, čitaj ne osvjetljava dovoljno.

kroz pol sata testa mu se još na jednoj sva plastika od koje je napravljena istopila pa je morao rastavljati far i čistiti ga iznutra lol.

u svakom slučaju neki zaključak je da su dobre za pozicije, ali ne puno više od toga.. meni je dao neke pozicije sa 4 bijele LEDice, i svijetle jako, ali mi opet nekako odudara od klasične žarulje fara koja svijetli malo žućkasto, a ovo je uber bright bijela.

na kraju mi se nije dalo vraćati stare pozicije, ali planiram to napraviti..

13 godina
protjeran
nine kaže...
thedream kaže...

jedan frend je dilao kineske LED pozicije i raznorazne žarulje za auto. bio je sebi H4 sa 102 LED-ice za probu (na slici), i kao prvo kada gledaš u svjetlo izgleda jako blještavo i svijetlo, ali ne vidiš qrca ispred LOL, čitaj ne osvjetljava dovoljno.

kroz pol sata testa mu se još na jednoj sva plastika od koje je napravljena istopila pa je morao rastavljati far i čistiti ga iznutra lol.

u svakom slučaju neki zaključak je da su dobre za pozicije, ali ne puno više od toga.. meni je dao neke pozicije sa 4 bijele LEDice, i svijetle jako, ali mi opet nekako odudara od klasične žarulje fara koja svijetli malo žućkasto, a ovo je uber bright bijela.

na kraju mi se nije dalo vraćati stare pozicije, ali planiram to napraviti..

Ja imam takve pozicije...masivne su.

Svijetle bolje od (i osvjetljavaju) od kratkih svjetala.

Allianz osiguranje
16 godina
neaktivan

Ma on je sam rekao kineske... da su neke normalne firme, to je nebo i zemlja, neovisno sta su najvjerojatnije isto proizvedene u nekoj daleko istočnoj zemlji.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@Doxy_CRO

pozicije ne osvjetljavaju, nego odaju poziciju {#}

duga i kratka svjetla svijetle.

velim nemam iskustva sa nekim uber kvalitetnim, ove su koštale 2-3$ par.

ja vjerujem da za poštene treba iskeširati min 50-100$

13 godina
protjeran
nine kaže...

@Doxy_CRO

pozicije ne osvjetljavaju, nego odaju poziciju {#}

duga i kratka svjetla svijetle.

velim nemam iskustva sa nekim uber kvalitetnim, ove su koštale 2-3$ par.

ja vjerujem da za poštene treba iskeširati min 50-100$

Svijetle...nemoj me natjerat da uslikam.

Allianz osiguranje
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

normalno da svijetle pozicije pobogu, ali ne osvjetljavaju ulicu 50m ispred tebe.

evo ovako ti izgledaju moje krapina pozicije samo bez ove srednje ledice, znači samo 4 kom., i samo za tebe sam izašao i poslikao ti razliku između osvjetljenja nasprem kratkog svjetla.

btw nisam ugasio flash kada sam slikao pa je osvjetlio prljavo staklo fara, od ledica se vide samo 4 točkice na toj poziciji.

na zidu se vidi intenzivna svjetlost kratkog svjetla nasprem onog malog tračka od pozicija

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 20:11 (nine).
13 godina
protjeran
nine kaže...

normalno da svijetle pozicije pobogu, ali ne osvjetljavaju ulicu 50m ispred tebe.

evo ovako ti izgledaju moje krapina pozicije samo bez ove srednje ledice, znači samo 4 kom., i samo za tebe sam izašao i poslikao ti razliku između osvjetljenja nasprem kratkog svjetla.

btw nisam ugasio flash kada sam slikao pa je osvjetlio prljavo staklo fara, od ledica se vide samo 4 točkice na toj poziciji.

na zidu se vidi intenzivna svjetlost kratkog svjetla nasprem onog malog tračka od pozicija

Bacaju koliko i kratka svjetla.

Ovakve su.

Ove mini kaj si stavio normalno da ne osvjetljavaju lol.

Stavi prave muške ko ja.

Allianz osiguranje
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 20:18 (Doxy_CRO).
13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Dali su mi novog Pola, malo sam ga razradio sve u svemu dobar autić. {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@Diplomat lol mini traktor {#}

@Doxy_CRO

zapravo mislim da više utjecaja ima sama pozicija žarulje od pozicije. kod mene ne stoje na optičkom žarištu od kud se svjetlost najviše reflektira u faru, nego sa strane.

tako da je teoretski moguće da dosta jako svijetle u slučaju da su blizu žarišta.

a da svjetle jače od kratkih.. pic or didnt happen {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice