Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.532.298
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Vaš Auto Snova

ako vam ja lazem, onda mi frend isto laze ;)

ne vidim razloga zasto bi bilo nemoguce, ako se zaletio ko budala i ubacio u R, cijeli pogon se pocinje kretati u suprotnom smjeru i neznam meni je nekako moguce da se to tako otkaci i sta ja znam...neznam, ali znam da lik je bez nogu, tako da...

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

nije nemoguće.. može se na starijim autima.

frend je redovito namjerno trgao getribe na golfovima, ali nije ni jedan motor skočio sa nosača {#}

EDIT: baš malo razmišljam o ovoj situaciji sa rikvercom ...

kada bi predpostavio da je u pitanju bila neka prastara trula kanta, vjerojatno bi bilo moguće da motor potrga nosače od sila. ali tu nisu samo nosači.. tu je getriba, prijenos.. nije to samo tako odvojiti.

evo baš sam i nazvao frenda koji je trgao getribe.. on ne vjeruje da je motor mogao ući u kabinu... čak veli da je svejedno bio to rikverc ili prva na ogromnim brzinama.

veli da se kod njega svašta događalo, od pucanja dijelova samog bloka, do iskakanja zamašnjaka i drugih dijelova, ali ništa ni približno toliko ekstremno.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 16:16 (nine).
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Sumnjam da će motor uletit u putnički prostor ako ga bacite u rikverc u većim brzinama...Motor će riknit, nešto će se pohebat, al sad da će bit mesnice u kabini to mi nekak nije realno.

Uglavnom, čak i hipotetski, zakaj bi netko prebacio u rikverc pri 100 na sat????

Finishing races is important, but racing is more important.
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
King Koza kaže...

Sumnjam da će motor uletit u putnički prostor ako ga bacite u rikverc u većim brzinama...Motor će riknit, nešto će se pohebat, al sad da će bit mesnice u kabini to mi nekak nije realno.

Uglavnom, čak i hipotetski, zakaj bi netko prebacio u rikverc pri 100 na sat????

mozda bi slucajno preabcio...
ali pa niti ne mozes staviti, trebalo bi jako gurati, a i odbaci ti mjenjac kada bi slucajno probao staviti.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Slučajno se baš i ne može dogodit, u mom je autu rikverc mjenjač gurneš dolje pa gore lijevo, kod kolege sa posla u puntu sam vidio da povuče malu polugicu, podigne mjenjač i položaj skroz dolje desno... Ako ti se ovo slučajno dogodi pri mjenjanju u vožnji onda bolje vrati vozačku...

Finishing races is important, but racing is more important.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 19:46 (King Koza).
15 godina
Vaš Auto Snova

rekao sam da je lik isao namjerno da ce shebati auto jer mu ga je bilo pun k (doslo je i meni par puta da svoje aute zapalim ili nesto)

ako mi frend laze, onda lazem i ja vama...

17 godina
Vaš Auto Snova

Svašta čovjek pročita u temi Vaš Auto Snova {#}

Ev malo jednog simpa autića, sori ak je bio, nevidjeh

Novi lotus esprit turbo.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

lambo 2.0 {#}

13 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Svašta čovjek pročita u temi Vaš Auto Snova {#}

Ev malo jednog simpa autića, sori ak je bio, nevidjeh

Novi lotus esprit turbo.

ti sigurno imas para da ga kupis {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Sta covjek moze vise pozeljeti osim ovoga...

15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

pare za bengu {#} lawl

17 godina
nine kaže...

lambo 2.0 {#}

Lamborghini je sveto ime za to {#}

16 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Za naše ceste, ja bi radije ovo http://www.specialized.com/us/en/bc/SBCProduct.jsp?spid=62079&scid=1100&scname=Mountain

Naravno upareno sa 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 23:50 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ne znam kakva je vama ali meni je ovo najodvratnija Honda Civic koju su ikad napravili, pa ovo straga kao drška izgleda, uhvatiš i šikneš pravo u kontejner.

http://autoklub.jutarnji.hr/honda-civic-1-8-i-vtec-sport--sportski-gen-samo-jedan-od-aduta/1016118/?foto=6

Sprijeda još nekako, a i to isto. Potpuno po meni promašen izgled, prošli je bio odvratan, ovaj je pak odvratan na kvadrat, očito se ipak ide u nekom pravcu napretka.

iznenađen i uvređen!
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ne znam kakva je vama ali meni je ovo najodvratnija Honda Civic koju su ikad napravili, pa ovo straga kao drška izgleda, uhvatiš i šikneš pravo u kontejner.

http://autoklub.jutarnji.hr/honda-civic-1-8-i-vtec-sport--sportski-gen-samo-jedan-od-aduta/1016118/?foto=6

Sprijeda još nekako, a i to isto. Potpuno po meni promašen izgled, prošli je bio odvratan, ovaj je pak odvratan na kvadrat, očito se ipak ide u nekom pravcu napretka.

hahhah nisan procita zadnju tvoju recenicu, nego otisa na link, i taman razmisljan kako cu rec da sprida jos i nije toliko loša koliko zada {#}

katastrofa. Prošli mi je bia dobar samo u TypeS/R verzijama. Doduse, naspram ovoga, ono je bia genijalan 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Meni je to famozan auto, da se razumijemo, ja bi ga uzeo 5x prije nego Golfa VI, da imam toliko para, ali ne kužim taj dizajn, konkretno stražnji, to je kao Subaru Impreza ona skraćena, nešto tipa to?

iznenađen i uvređen!
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Meni je to famozan auto, da se razumijemo, ja bi ga uzeo 5x prije nego Golfa VI, da imam toliko para, ali ne kužim taj dizajn, konkretno stražnji, to je kao Subaru Impreza ona skraćena, nešto tipa to?

Bi i ja, to nije upitno, ali je malo preekstravagantan. Vidiš da su na aerodinamiku išli. 

Cek skracena Impreza? Koja je to, nisan vidia uopce?

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
thedream kaže...

Bi i ja, to nije upitno, ali je malo preekstravagantan. Vidiš da su na aerodinamiku išli. 

Cek skracena Impreza? Koja je to, nisan vidia uopce?

Nije ovaj bodykit naravno, ali da se malo izmijeni po tom pitanju i stavi stražnji spojler sa svijetlima bila bi pljunuti novi Civic. Meni se učinilo da je to isti koncept.

http://images.thecarconnection.com/med/ings-n-spec-bodykit-subaru-impreza-wrx-sti-001_100190928_m.jpg

http://www.auto-smart-cars.com/2011/08/2011-subaru-impreza-review.html

iznenađen i uvređen!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 15:11 (thedream).
17 godina
Mitsuoka kaže...
thedream kaže...

hahhah nisan procita zadnju tvoju recenicu, nego otisa na link, i taman razmisljan kako cu rec da sprida jos i nije toliko loša koliko zada {#}

katastrofa. Prošli mi je bia dobar samo u TypeS/R verzijama. Doduse, naspram ovoga, ono je bia genijalan 

Prosli Type R mi je drugi najljepsi Civic svih vremena (ako ne racunamo Mugen RR).

Ovo tu........wtf?

Zadnji kraj je koma.

- Psiho246
16 godina
neaktivan

Meni ni priblizno slicno ne izgledaju :P

BTW to nije skraćena verzija... to je karavanska verzija, 1cm razlike je {#}  

Ali sad san gleda... nisan zna da je izasla nova Impreza {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma kakav karavan Boga ti {#} auto je dug koliko Opel Astra nova, malo duži.

iznenađen i uvređen!
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ma kakav karavan Boga ti {#} auto je dug koliko Opel Astra nova, malo duži.

Pa je karavan je, pogledaj liniju. To šta je nova Astra napuvana, neka je.. Mazda 323F je kraća od Subaru Impreze ove.

BTW i Subaru Impreza karavan prosle generacije je toliko velika...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 15:35 (Mitsuoka).
15 godina
Vaš Auto Snova

ovo nije karavan preza, nego je verzija koja je izasla prije sedanke...mislili su samo nju prodavati, onda su vidjeli da narodu fali sedanka, pa su izbacili nju isto...nikakav karavan...

slicna prica sa evo X, samo sta je prije sedan izasao, pa onda hatchback, koji je odvratan...dok prezu skracenu mogu progutat

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ovo nije karavan preza, nego je verzija koja je izasla prije sedanke...mislili su samo nju prodavati, onda su vidjeli da narodu fali sedanka, pa su izbacili nju isto...nikakav karavan...

slicna prica sa evo X, samo sta je prije sedan izasao, pa onda hatchback, koji je odvratan...dok prezu skracenu mogu progutat

Ne izašle su u isto vrijeme, a nazivaju je isto kao i staru karavansku izvedbu - Hatchback. BTW nije skraćena, iste je duljine, ako ne gledamo u cm.

Evo X je samo sedan, nema nikakvog hatchbacka. Postoji sportback, ali on nema veze sa EVO verzijom, je da je nesto Ralliart prcka, ali nije Evo, on je samo Lancer Sportback {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 15:49 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Lamborghini je sveto ime za to {#}

ma od talijana ni cipele nebi uzeo {#}

15 godina
Vaš Auto Snova

joj da tocno, mislio sam obicni lancer...evo samo sedan...

a opet ja sam misljenja da wagon je bila stara preza, a nova je obicna 5vratna, da nema veze sa kara-vanom

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

joj da tocno, mislio sam obicni lancer...evo samo sedan...

a opet ja sam misljenja da wagon je bila stara preza, a nova je obicna 5vratna, da nema veze sa kara-vanom

al meni je bas lip {#} mozda malo svitla straznja bolje izvest, al je ludilo :D

a dobro, reka san razlog zasto povlacim paralelu - zove se hatchback kao i prethodna i iste je duljine, tj. mala razlika.

BTW to je isto stara impreza. Izašla je nova (da nije bilo ove rasprave, ne bi skuzia da je nova dosla) 

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ruske kaže pravo, ono je Impreza hatchback verzija, izašla 2007., a sedan je izašao 2010. koliko se sjećam.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Gran Turismo 5 freak
16 godina
neaktivan
Hatchback je i karavan prethodne generacije impreze. i grjesis. sedan je isto izasao 2007., kao i ova hatchback verzija. procitaj par postova prije sta sam pisao
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

http://www.tportal.hr/lifestyle/autozona/108766/Redizajnirani-Mercedes-C63-AMG-jos-zesci.html

Mercedes C63 AMG- definitivno moj auto snova..

P.s. sry, al nesto ne mogu sliku stavit pa sam link stavio {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice