Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.881
|
čitano: 18.247.185
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Slash 666 kaže...
LSD, limited slip diferential.

prvi put cujem za to, se ne zove to nekak drugo?
esp il tako nesto?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma nije meni do cura .. Mislim pozitivno je to, dobro se osjecas no to nije nist kvalitetno ;)

Jednostavno mislim da oprema koju on nudi za nekih 45k kn, i golfa 4 mi se ne mogu usporedivat .. A isto tako i izgledom .. Jbga, ukusi su razliciti :)

Mene samo zanima da necu imat neke velike izdatke u vezi djelova posto je ipak 160k km + dosta voznje zato pitam do kolko se BMW moze vozit bez generalke, te na kaj obratit pozornost ..?

Cure mi trenutno tu uopce ne igraju ulogu jer kupujem auto sebi za gust .. A njih ce ionako bit kako god okrenuo jer imam tek 18 :D :)

WHY SO SERIOUS ??
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Ma nije meni do cura .. Mislim pozitivno je to, dobro se osjecas no to nije nist kvalitetno ;)

Jednostavno mislim da oprema koju on nudi za nekih 45k kn, i golfa 4 mi se ne mogu usporedivat .. A isto tako i izgledom .. Jbga, ukusi su razliciti :)

Mene samo zanima da necu imat neke velike izdatke u vezi djelova posto je ipak 160k km + dosta voznje zato pitam do kolko se BMW moze vozit bez generalke, te na kaj obratit pozornost ..?

Cure mi trenutno tu uopce ne igraju ulogu jer kupujem auto sebi za gust .. A njih ce ionako bit kako god okrenuo jer imam tek 18 :D :)

kaj znaci da imas tek 18?cure su ti jos fuj?
trebao si pocet karat sa 15.... 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
fakEEE kaže...

kaj znaci da imas tek 18?cure su ti jos fuj?
trebao si pocet karat sa 15.... 

Ne .. nego necu ziher s 18g za svoj 1. auto pazit na kaj cure padaju jer ce ih ionak bit, i je ih :)

Druga stvar da s 35-40, samac, idem kupovat ganc novi BMW za tu svrhu :D

WHY SO SERIOUS ??
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Slash 666 kaže...
LSD, limited slip diferential.

prvi put cujem za to, se ne zove to nekak drugo?
esp il tako nesto?

Nema, to je diferencijal, omogućava da se oba kola okreću (tj. da se jedan kotač ne vrti u prazno, a drugi stoji recimo)... ESP je elektronika, i to je sasvim druga stvar.

BTW Doxy što se ljutiš toliko, pa i na točne tvrdnje stavljaš TD. Da ne znam da si stariji, mislio bi da si neki 10ogodisnjak.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 21:26 (Mitsuoka).
18 godina
Vaš Auto Snova

Ti vjerujem možeš kupit BMW-a od 40k kn sa 18 godina, al ko će ga održavat? Kad ti dođe servis tražit ćeš starce 3 soma kn jer ih nemaš..

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

tko god kupuje ako kupuje golf 4 TDI, ni pod koju cijenu pumpa dizla uzeti.. mislim da su pumpadizeli od 2001. pa na dalje. over and out {#}

ja bi za te pare uzeo ovo: http://www.njuskalo.hr/auti/honda-civic-1.6-16v-sport-oglas-4195834

normalna potrošnja, ok cijena održavanja a nasprem bilo kojeg dizela super cijena održavanja {#}, nepoderiv motor

EDIT: dodao bi još i v-tec doživljaj i sportska karizma.. vozio sam ovakav autek bez sport opreme i fakat je brutalno izbalansiran i ide čisto fino.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 11:34 (nine).
18 godina
nine kaže...

tko god kupuje ako kupuje golf 4 TDI, ni pod koju cijenu pumpa dizla uzeti.. mislim da su pumpadizeli od 2001. pa na dalje. over and out {#}

ja bi za te pare uzeo ovo: http://www.njuskalo.hr/auti/honda-civic-1.6-16v-sport-oglas-4195834

normalna potrošnja, ok cijena održavanja a nasprem bilo kojeg dizela super cijena održavanja {#}, nepoderiv motor

EDIT: dodao bi još i v-tec doživljaj i sportska karizma.. vozio sam ovakav autek bez sport opreme i fakat je brutalno izbalansiran i ide čisto fino.

Meni je ovaj Civic najodvratniji model Civica u povijesti Honde.

Druga stvar, koliko trosi taj Civic? Ispod 9 litara vjerojatno ne.

Treca stvar sta ti imas protiv TDI-a i dizelasa opcenito? {#}

1.9 TDI je nepoderiv motor, ako se pazi na turbinu, daje neku optimalnu vucnu snagu s kojom mozes potegnut, 1.9 TDI iz cetvorke se da chipirat na 130 i vise konja za nekih 300 €, a uz to trosi po gradu oko 6 litara.

Ja bi si definitivno uzeo cetvorku TDI-a i jos malo ulozio u njega.

Ili starijeg Civic-a. (onog nizeg)

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ah, 40k mi je malo previše za taj BMW, i dobro je netko rekao, to košta održavati.
Da barem na Hačija naletim, uh. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Ah, 40k mi je malo previše za taj BMW, i dobro je netko rekao, to košta održavati.
Da barem na Hačija naletim, uh. 

Ja sam pretprošle godine. 

24500kn, motor star godinu dana, 2 seta guma, prebojan, novi interijer, generalka na njemu. Ja mislim da je to čak bivši Mrgudov hachi. A meni fali 9000kn, još plaćam sebi vozački, a mater ne želi uzimat staro auto i ne sviđa joj se kako izgleda {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ma neke normalne vožnje troši 7-7.5 (FFS moj 2.0 troši 9+), vtec motori daju dosta momenta i na nižim okretajima pa je stoga i potrošnja niža (preluda 2.2 normalne vožnje troši manje od 2.0 FYI). a i moraš uzeti u obzir da na ovakvom motoru možeš očekivati manje potencijalnih kvarova {#} 

ja se slažem da je gnojev 1.9 motor nepoderiv.. vjerujem da nećeš mijenjati klipove i radilicu nikada {#} ali gdje su u toj priči turbina (kod 2 frenda wastegate otišao), bosh pumpa 5k kn, zamašnjak original 6k novi (i nikada ne ode na benzineru, nego samo na dizelima zbog momenta), kod pumpadizela injektori od po 5k kn komad..

sad ti znaj kako je netko tjerao tog gnoja, dali je ostavio auto upaljen minutu - dve da se turbina ohladi, dali je točio samo kvalitetno gorivo, dali ga je često stiskao preko 3k itd itd..

ušteda na gorivu može često biti dvosjekli mač na dizelu.. svakako može se uvijek potrefiti i da se kupi dobar auto, ali s obzirom da je gnoj auto br1 na balkanu najčešće ćeš naletiti na auto sa par stotina tisuća km, a na satu 150 {#} a još na to ćeš platiti precjenjenu cijenu

kad sam kupovao auto sam mogao dobiti G4 SDI za iste pare hahaha .. tko je tu lud

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 13:27 (nine).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jbg sad seljačke logike u tebe, inače su i vozači Hondi poznati kao kamilice i pokemoni, mislim stvarno, za kupiti polovnu Hondu moraš ju kupiti doslovce od brata, već susjedu ne možeš vjerovati, i da auto izgleda savršeno, može biti kramp.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Po gradu ispod 9-10 litara na gasu nema teoretske šanse, šta god pričali, pa od cure Yaris troši 8L po gradu o čemu mi pričamo, dajte se uozbiljite 1.3VVTi sa 87ks, i to još nije rastrošan motor inače, ali ima odličan odaziv na gas, što drugim riječima znači stisni ga i piši kući propalo..8L.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
thedream kaže...
Psiho246 kaže...

Po gradu ispod 9-10 litara na gasu nema teoretske šanse, šta god pričali, pa od cure Yaris troši 8L po gradu o čemu mi pričamo, dajte se uozbiljite 1.3VVTi sa 87ks, i to još nije rastrošan motor inače, ali ima odličan odaziv na gas, što drugim riječima znači stisni ga i piši kući propalo..8L.

Mazda 2 1.3 84KS, troši 6L moje vožnje. Tako da ono ima teoretske sanse. 

15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Jbg sad seljačke logike u tebe, inače su i vozači Hondi poznati kao kamilice i pokemoni, mislim stvarno, za kupiti polovnu Hondu moraš ju kupiti doslovce od brata, već susjedu ne možeš vjerovati, i da auto izgleda savršeno, može biti kramp.

Dobro sad zbilja generaliziras,ne kupuju ljudi honde da ju voze ne 5500 okretaja po gradu...

Iako onda Honda izgleda fenomenalno za te novce.

Samo,koliko je to sigurno,ipak je prosla 160k km,pa,koliko je to zapravo bitno?

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma mislim, žensko vozi i sad da ti trošiš - svojom vožnjom, manje nego ona? A ona gas preko pola u životu nije stisnula, šta da ti kažem na tih 6 litara, toliko moj traktor ne troši po gradu, nema šanse. Svaka rasprava je suvišna i blesava jer iznesemo 20 vlastitih primjera koji nemaju veze jedni s drugim, niti Zagreb ima veze sa Splitom, vozio sam po Splitu i u Zagrebu je promet 20 puta gušći i isto toliko puta više ima automobila valjda, mil. stanovnika s okolicom, valjda 700.000 vozila, pa ti vidi koliko ST ima stanovnika..

Nema se tu šta govoriti generaliziraš, ne generaliziraš, kao što je za TDi G4 činjenica da su ili ukradeni, ili sa 3x više km nerijetko, tako je za Honde jednostavno, posebno Honde iz 90-tih, činjenica da su ili karambolirane, ili gažene. Ne kupuješ takav auto da bi kruzao mislim u drugoj..

Ali eto, dobro da sam tu, nešto novo ću naučiti od svakoga..

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ovaj gore auto je iz 2003 :D.

16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ma mislim, žensko vozi i sad da ti trošiš - svojom vožnjom, manje nego ona? A ona gas preko pola u životu nije stisnula, šta da ti kažem na tih 6 litara, toliko moj traktor ne troši po gradu, nema šanse. Svaka rasprava je suvišna i blesava jer iznesemo 20 vlastitih primjera koji nemaju veze jedni s drugim, niti Zagreb ima veze sa Splitom, vozio sam po Splitu i u Zagrebu je promet 20 puta gušći i isto toliko puta više ima automobila valjda, mil. stanovnika s okolicom, valjda 700.000 vozila, pa ti vidi koliko ST ima stanovnika..

Nema se tu šta govoriti generaliziraš, ne generaliziraš, kao što je za TDi G4 činjenica da su ili ukradeni, ili sa 3x više km nerijetko, tako je za Honde jednostavno, posebno Honde iz 90-tih, činjenica da su ili karambolirane, ili gažene. Ne kupuješ takav auto da bi kruzao mislim u drugoj..

Ali eto, dobro da sam tu, nešto novo ću naučiti od svakoga..

Kakve veze ima vožnja sa Zagrebom i Splitom, semafori u jednom i drugom gradu, vama glavne ceste imaju 4 trake, nama 2, dođe ti na isto. Također, nema preko 500.000 auta ima i manje vrlo vjerojatno, ali niti malo relevantno. Isto tako teta ima Yarisa, kojega sad tetak vozi jer mu troši manje neko njegov SDI. Ja znam kolika mi je potrošnja, a to što ti imaš stari dizel traktor mi niti malo ne znači... Pa RAV4 2.0 troši 10L, 11L sa upaljenom klimom stalno tokom ljeta.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Drago mi je zbog tebe i tvojih iskustava. Malo znaš i uopće je iluzorno očekivati da neke stvari shvatiš, bitno je koliko semafora ima, koja im je udaljenost, bitno je i koliko traka ima dakle profil gradske ceste, bitna je dopuštena brzina, bitno je koliko puta ćeš upasti u krkljanac i u kojim frekvencijama i razmacima ćeš morati iznova u prvu ubacivati, mučiti auto i trošiti više goriva nego da stalno voziš druga, treća itd.

Bitno je 50 stvari i o tome su knjige na prometnom fakultetu napisane kao i u auto-školama, ako to tebi nije bitno, odlično. Što se tiče RAV-a, s njim imam iskustva jer ga vozi tetkov brat u Zadru, ima noviji motor od mog, kudikamo je teži automobil, ali ispod 12L sa klimom ljeti po Zadru, nema šanse. Ja ne znam kako voziš, niti me zanima, samo kažem da auto reagira na gas, i da je potrošnja od 6L smiješna, čak i za malene automobile tipa Mazda 3, Yaris itd, ukoliko se voze po gradu.

Čak imam iskustvo i sa 1.25 Fiestom koja po Zagrebu oko 7 litara troši, na to što proizvođač deklarira 5, ti dodaj još litru-dvije ovisno o uvjetima u gradu, konkretno meni Zagrebu. Vidim da nemaš iskustva vožnje po njemu, pa se neću ni truditi da ti objasnim, kad 10 puta u razmaku 100m moraš u prvu ubacivati, pokretati auto s mjesta i davati više gasa nego normalnom vožnjom, zatim su tu ljeto i klima, zima i grijači, stanje guma, na suhim cestama ih je potrebno malo dupumpati, čak i nešto više 5-10% od standardnih vrijednosti, da bi smanjili potrošnju itd.

To je cijela jedna filozofija vožnje, ako ti to ne kužiš ili misliš da je princip cap cap cap, ovaj vozi ovo, ovaj ono, troši toliko - amen, e pa baš i nije.

Toliko od mene, ne reagira mi se na djetinjaste postove i izbjegavam djetinjaste teme kao što ova je, gdje je 90% sudionika ispod  20g. a svi su šumaheri, pa ne znam ni zašto ovo pišem. Ali eto..

Evo i info - traktora, potrošnja itd..

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 16:24 (thedream).
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Drago mi je zbog tebe i tvojih iskustava. Malo znaš i uopće je iluzorno očekivati da neke stvari shvatiš, bitno je koliko semafora ima, koja im je udaljenost, bitno je i koliko traka ima dakle profil gradske ceste, bitna je dopuštena brzina, bitno je koliko puta ćeš upasti u krkljanac i u kojim frekvencijama i razmacima ćeš morati iznova u prvu ubacivati, mučiti auto i trošiti više goriva nego da stalno voziš druga, treća itd.

Bitno je 50 stvari i o tome su knjige na prometnom fakultetu napisane kao i u auto-školama, ako to tebi nije bitno, odlično. Što se tiče RAV-a, s njim imam iskustva jer ga vozi tetkov brat u Zadru, ima noviji motor od mog, kudikamo je teži automobil, ali ispod 12L sa klimom ljeti po Zadru, nema šanse. Ja ne znam kako voziš, niti me zanima, samo kažem da auto reagira na gas, i da je potrošnja od 6L smiješna, čak i za malene automobile tipa Mazda 3, Yaris itd, ukoliko se voze po gradu.

Čak imam iskustvo i sa 1.25 Fiestom koja po Zagrebu oko 7 litara troši, na to što proizvođač deklarira 5, ti dodaj još litru-dvije ovisno o uvjetima u gradu, konkretno meni Zagrebu. Vidim da nemaš iskustva vožnje po njemu, pa se neću ni truditi da ti objasnim, kad 10 puta u razmaku 100m moraš u prvu ubacivati, pokretati auto s mjesta i davati više gasa nego normalnom vožnjom, zatim su tu ljeto i klima, zima i grijači, stanje guma, na suhim cestama ih je potrebno malo dupumpati, čak i nešto više 5-10% od standardnih vrijednosti, da bi smanjili potrošnju itd.

To je cijela jedna filozofija vožnje, ako ti to ne kužiš ili misliš da je princip cap cap cap, ovaj vozi ovo, ovaj ono, troši toliko - amen, e pa baš i nije.

Toliko od mene, ne reagira mi se na djetinjaste postove i izbjegavam djetinjaste teme kao što ova je, gdje je 90% sudionika ispod  20g. a svi su šumaheri, pa ne znam ni zašto ovo pišem. Ali eto..

Pa ja ti govorim da dođe na isto, krkljanac je isti, jer naše ceste postaju premale za to, Ulica Domovinskog rata i njena križanja su katastrofa uski postali (Ulaz u grad put centra - 2 trake). Iskustvo vožnje u ZG mi je Lučko - Bijenik, Bijenik - Kaptol Centar - Bijenik. Nisam vidio neku preveliku razliku od Splita tim cestama. Kako vozim, normalno. Start - 2500 - 3000 rpm promjena. 

Zadnji put sam u ZG bia autom prije više od godinu dana, a sad kad sam bia prije par mjeseci je bia bus, kroz jutro do kolodvora, oko 4 popodne s kolodvora put lučkog i nisam osjetio puno stajanja, samo na par semafora. Pješke sam bia radnička cesta - kolodvor i one glavne ceste koje radnička spaja, pa nisam vidio previše gužve. Daleko je bolja protočnost nego li u Splitu.

Di je tu potrošnja na tvome linku, nije baš da sam sa njemačkim? 6L vidim.... eto ka i moja mazda... 

E da, gledam malo, deklarirano je 4.5 - 5L kombinirano. Eto troši litru više. Ja zadovoljan. Mada mi to ništa ne znači kada firma plaća gorivo pod putne troškove.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 16:43 (Mitsuoka).
17 godina
neaktivan

ma taj tvoj Audi je srot.
Toyota Yaris dode brze do stotke...

SRAMOTA! 

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Koliko ti imaš godina?

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ahahaha sto je najgore je istina {#}.

17 godina
neaktivan
thedream kaže...
luka_cro kaže...

Koliko ti imaš godina?

15 hahahahahaha

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pa taj 1.3 Yaris sa skoro 90ks je praktički mini gradska jurilica, tako da nije ništa čudno, lakši je, življi, pomalo čak i divlji jer jednostavno odlično reagira na gas za takav profil auta, što se za TDi od 90ks na auto sa 1300-1350kg ne može reći. Iako imam mrvicu veću max brzinu od njega, 181km/h, od 0-100 smo unutar pola sekunde, sve je negdje na 12-tici, iako ima ekipe koja je oba automobila natjerala čak i sekundu niže na YT-u, kao i max. brzinu nešto više potjerala, nisam ispitivao radi li se o nizbrdici ili nećem trećem, čisto kažem da ima par klipova.

Podcjenjivački pristup Yarisu je posve pogrešan u kombinaciji sa tim motorom, taj auto komotno posrami većinu konkurencije, pa i neke jače automobile, tipa Focus 1.6 101ks itd. Jednostavno su preteški, dok je ovaj lagan kao perce, spušten, i u kombinaciji sa malim alu felgicama i pravim gumama, stvarno jurilica.

Da nisam vidio tj. gledao zadnjih 5-6g koliko ga ima(mo) ne bi vjerovao. Ali potrošnja je jednostavno laž, 6.8 koliko se govori na testovima nije istina, 8.5 pokazuje u gradu BC, a ne vjerujemo li i tome, testirali smo od paljenja lampice za gorivo, ulili 20 litara i u nekoliko navrata mjerili potrošnju. Komotno se može govoriti o 8L po gradu i 6-7, bliže 7 na otv. cesti.

Cemetary gates
14 godina
neaktivan
thedream kaže...

Pa taj 1.3 Yaris sa skoro 90ks je praktički mini gradska jurilica, tako da nije ništa čudno, lakši je, življi, pomalo čak i divlji jer jednostavno odlično reagira na gas za takav profil auta, što se za TDi od 90ks na auto sa 1300-1350kg ne može reći. Iako imam mrvicu veću max brzinu od njega, 181km/h, od 0-100 smo unutar pola sekunde, sve je negdje na 12-tici, iako ima ekipe koja je oba automobila natjerala čak i sekundu niže na YT-u, kao i max. brzinu nešto više potjerala, nisam ispitivao radi li se o nizbrdici ili nećem trećem, čisto kažem da ima par klipova.

Podcjenjivački pristup Yarisu je posve pogrešan u kombinaciji sa tim motorom, taj auto komotno posrami većinu konkurencije, pa i neke jače automobile, tipa Focus 1.6 101ks itd. Jednostavno su preteški, dok je ovaj lagan kao perce, spušten, i u kombinaciji sa malim alu felgicama i pravim gumama, stvarno jurilica.

Da nisam vidio tj. gledao zadnjih 5-6g koliko ga ima(mo) ne bi vjerovao. Ali potrošnja je jednostavno laž, 6.8 koliko se govori na testovima nije istina, 8.5 pokazuje u gradu BC, a ne vjerujemo li i tome, testirali smo od paljenja lampice za gorivo, ulili 20 litara i u nekoliko navrata mjerili potrošnju. Komotno se može govoriti o 8L po gradu i 6-7, bliže 7 na otv. cesti.

sve si rekao i po svemu se slazem s tobom i nema se smisla raspravljat s balavcem kojem je bitnije koji brze dode do 100 km/h i uz to se pravi pametan a nezna kaj je špera.

17 godina
neaktivan
thedream kaže...

jurica46 kaže...

ma daj, di ste vi bili dok sam ja vozio tatinog M5, sa 507ks...

zapravo jedino ste mogli biti iza mene :D

18 godina
nine kaže...

ma neke normalne vožnje troši 7-7.5 (FFS moj 2.0 troši 9+), vtec motori daju dosta momenta i na nižim okretajima pa je stoga i potrošnja niža (preluda 2.2 normalne vožnje troši manje od 2.0 FYI). a i moraš uzeti u obzir da na ovakvom motoru možeš očekivati manje potencijalnih kvarova {#} 

ja se slažem da je gnojev 1.9 motor nepoderiv.. vjerujem da nećeš mijenjati klipove i radilicu nikada {#} ali gdje su u toj priči turbina (kod 2 frenda wastegate otišao), bosh pumpa 5k kn, zamašnjak original 6k novi (i nikada ne ode na benzineru, nego samo na dizelima zbog momenta), kod pumpadizela injektori od po 5k kn komad..

sad ti znaj kako je netko tjerao tog gnoja, dali je ostavio auto upaljen minutu - dve da se turbina ohladi, dali je točio samo kvalitetno gorivo, dali ga je često stiskao preko 3k itd itd..

ušteda na gorivu može često biti dvosjekli mač na dizelu.. svakako može se uvijek potrefiti i da se kupi dobar auto, ali s obzirom da je gnoj auto br1 na balkanu najčešće ćeš naletiti na auto sa par stotina tisuća km, a na satu 150 {#} a još na to ćeš platiti precjenjenu cijenu

kad sam kupovao auto sam mogao dobiti G4 SDI za iste pare hahaha .. tko je tu lud

V tec su super motori, to nikako ne umanjujem.

Iskreno, malo sam skeptican prema toj tvojoj procijeni potrosnje. Nekako sumnjam da je ispod 8L, ali ako je, onda je to super.

Sto se tice TDI-a, to je motor za kojeg najvise znam. Vozim ja 1.9 TDi-a u Skodillacu, dva frenda mi voze Golfove sa 1.9TDi, jedan frend ima Passata 1.9 TDi, jedan Audi A4 1.9TDi i mozda sam nekoga i zapostavio.

Nitko od njih nikada nije imao veci popravak na motoru, a neki bas trgaju svoje aute. Istina nisam ni ja prema svome bas blag ali se trudim cuvati ga.

Zapravo jedino sto se treba paziti kod tog motora jest turbina (kao sa svakim drugim motorom koji ima turbinu).

Nakon duze voznje treba ostaviti auto barem minutu u leru i po zimi dok se ne zagrije ulje ne stiskati gas do daske.

Mislim da bi to bio super izbor Fake-u, da uzme 1.9 TDi od 90 konja, i kad navrsi 24 chipira ga i ima auto od preko 130 konja, a i sama Golf IV ima potencijala za styling i izgleda predobro. (meni najljepsi golf)

Civic je takoder odlican izbor, samo s vecom potrosnjom goriva. Meni je onaj Civic ruzan (svako ima misljenje), ali zato mi je ovaj/ovaj predobar jer ima stvarno sportski look, cak i produzena verzija izgleda bolesno. (link je samo zbog slika)

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 18:40 (Psiho246).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Za 3, 4 tisuće eura ima previše izbora. 
Ove Honde izgledaju super, nije ni Golf loš. Al da barem imaju zadnji pogon. Ne bi ni trenutka razmišljao. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
18 godina
Vaš Auto Snova

Uzmi onda Mercedes ili BMW, oni imaju zadnji pogon i amen.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice