Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.388.929
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
luka_cro kaže...
koji fail, danas na semaforu bio sa malom toyotom yaris, ja u audiju, na zeleno krenuli odma u startu me ostavio 10m i dalje sve vise :/ doduse imao sam jos tri suputnika u autu, al hebemu pa kolko yaris ima konja?200?

Koliko sam puta rekao, nije sve u konjima.. 

Auto je lagan, i moja Mazda 2 je izrazito startna, pri dobrom startu drži se uz Astru OPC, dok se ne prebaci u drugu...  

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...
luka_cro kaže...
koji fail, danas na semaforu bio sa malom toyotom yaris, ja u audiju, na zeleno krenuli odma u startu me ostavio 10m i dalje sve vise :/ doduse imao sam jos tri suputnika u autu, al hebemu pa kolko yaris ima konja?200?

Auto je lagan, i moja Mazda 2 je izrazito startna, pri dobrom startu drži se uz Astru OPC, dok se ne prebaci u drugu...  

Tako je, ovisi i o postavkama mijenjača, dugi vs kratki hod...

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

I pokraj VVTi-ja sa cca.90ks se možeš slikati, 1.3 obujam, tvoj auto pun,njegov lakši, poluprazan..ništa čudno, ali dodao bih, da si kriv i ti sam..

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
luka_cro kaže...

Ma nego šta i ja evo baš sa S6 neki dan bio plavim na semaforu, krenemo isti, a onda više ništa nije bilo isto.

Cemetary gates
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
zasto sam si kriv i sam?
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
zasto sam si kriv i sam?

Možda si zakasnio u reakciji na startu ili sporije mjenjao brzine, pri malom broju okretaja..čim te ostavio tako 10m. Naravno, kao što su dečki rekli, tu dođe i hod mjenjača do izražaja i sam auto, ali 90% je ipak do vozača. Ako sam ja mogao ostaviti sa svojim traktorom Leona FR kojeg je ženska vozila (?!), očito nema 2 rođene o autu..onda ti je sve jasno. A nisam išao ni time da ju nagazim, kao ni ona mene..a opet je ispalo kako je ispalo..

Da ga je vozio neki muški ili cura pak, koja se kuži i ima skill, iduće što bi vidio od tog FR-a bila bi točkica 100m ispred mene..

Cemetary gates
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ne trebam ništa reći 8)

16 godina
benelli49x kaže...

ne trebam ništa reći 8)

Bolest, pogotovo kad treba promjenit brzinu pa ga potjera :OO

Ali dimi {#}

Bolest

Nothing lasts forever
16 godina
Vaš Auto Snova

evo pogleda sam top gear christmas special , show program ko i uvik :D

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
benelli49x kaže...

ne trebam ništa reći 8)

Eh... To je život, barem za mene. Sjedneš u auto, provozaš se, osjetiš tih nevjerojatnih 800 konja, boli te briga za druge, samo ti i auto.

Od kako pratim ovu temu svaki put sve više i više žalim kaj sam prodao Fabiu RS {#}

Kad klinci stanu na noge, tražit ću čovjek kojem sam prodao da mi ga proda natrag... Mada mislim da neće pristat jer je rekao da ga ne prodaje ni po kojoj cijeni...

If in doubt, flat out!
16 godina
Apachy kaže...
benelli49x kaže...

ne trebam ništa reći 8)

Eh... To je život, barem za mene. Sjedneš u auto, provozaš se, osjetiš tih nevjerojatnih 800 konja, boli te briga za druge, samo ti i auto.

Od kako pratim ovu temu svaki put sve više i više žalim kaj sam prodao Fabiu RS {#}

Kad klinci stanu na noge, tražit ću čovjek kojem sam prodao da mi ga proda natrag... Mada mislim da neće pristat jer je rekao da ga ne prodaje ni po kojoj cijeni...

ma savršenstvo, jos me ove modificirane supre posebno oduševljavaju, kad turbopunjači zaskviče qurac mi se digne.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

supra je jako zahvalna za tuniranje.. serijski motor drži do 1000ks-a {#}

evo neki mađar prodaje ovu za siću doslovno..

još 2-3k eura i auto od 500-600 ks-a ko iz 3,14čke {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 23:35 (nine).
14 godina
neaktivan
benelli49x kaže...

ne trebam ništa reći 8)

MRAVI BJEŽE NA KRAJU POGLEDAJTE U POD

16 godina
nine kaže...

supra je jako zahvalna za tuniranje.. serijski motor drži do 1000ks-a {#}

evo neki mađar prodaje ovu za siću doslovno..

još 2-3k eura i auto od 500-600 ks-a ko iz 3,14čke {#}

ma supra je savršenstvo od auta, evo ovde imate za procitat masu o svim modelima popularnog 2jz motora koji se tunira u suprama , ka sta i kazes preko 1000hp bez problema,redni šestak,visoki okretaji,prekrasan zvuk, meni jedan od najboljih motora ikad napravljenih:

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_JZ_engine

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

decki bez konkurencije najljepsi auto kojeg sam vidio

http://www.autoblog.com/photos/review-2010-aston-martin-dbs-carbon-black/#photo-2947245

UZIVAJTE

16 godina
pepeto123321 kaže...

decki bez konkurencije najljepsi auto kojeg sam vidio

http://www.autoblog.com/photos/review-2010-aston-martin-dbs-carbon-black/#photo-2947245

UZIVAJTE

ma svi astoni su pre lijepi, v8 vantage je 2. najljepše auto koje sam ikad vidia, 1. je jaguar e-type , a 3. nissan silvia.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Vidim da ste sa auta snova prešli na općeniti razgovor o autima, pa da i ja nešto našvrljam ovdje {#}

Jeste ćuli za Format 67, poćeli su sa snimanjem videa o autima, a sada u zadnje vrijeme koliko pratim njihove filmiće, dosta su snimili i o životu ljudi, likovi su genijalci, obožavam vizualne efekte u njihovim videima i glazbu...

(na 3.40 sec filma se naježim kada upali motor {#})

(ah što reći, nebi to bilo to da nisu prošli pored zgrade bmw-a)

(naziv sve govori = ) )

( automobili = This is our life, our love, our body, and our soul)

(sve u jednom)

Ima ih još ali ovi su mi među boljima

ps: još par sati i bit ću dvije godine na bug-u = )

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Hm, slučajno sam vidio da HRT prikazuje Top Gear večeras.
Mislim da je deveta sezona u pitanju.

Zna li netko nešto više?

Your Ego Is Writing Checks Your Body Can't Cash
16 godina
Gain kaže...

Zna li netko nešto više?

lol,vidia sam i ja sad, lol,šta je reč da hrt emitira top gear >.<

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 13:46 (athlon64).
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Gain kaže...

Zna li netko nešto više?

kad pocinje i na kojem programu?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
luka_cro kaže...
athlon64 kaže...
Gain kaže...

Zna li netko nešto više?

kad pocinje i na kojem programu?

hrt 2, baci oko na teletekst, nesto oko 10,samo sam to sve gleda vec xd

16 godina
Vaš Auto Snova

je,9.-ta sezona na hrt-u, nego cini mi se da oni na televiziji prikazuju u puno većem fps-u nego ja kad gledam na pc-u, a skinia sam sve sezona u hd-u, meni je u 24fps a oni kao da prikazuju 60,bilo bi lipo kad bi se mogle downloadat 60fps verzije, izgleda prirodnije.

16 godina
odjavljen
athlon64 kaže...

je,9.-ta sezona na hrt-u, nego cini mi se da oni na televiziji prikazuju u puno većem fps-u nego ja kad gledam na pc-u, a skinia sam sve sezona u hd-u, meni je u 24fps a oni kao da prikazuju 60,bilo bi lipo kad bi se mogle downloadat 60fps verzije, izgleda prirodnije.

Onda bi ti bio duplo veći file...

16 godina
Vaš Auto Snova

Sta znace oni natpisi po cesti na Nordschleife-u?

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 10:28 (pirat01).
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Prije je do rezolucije materijala nego do fps..

Cemetary gates
18 godina
thedream kaže...
luka_cro kaže...
zasto sam si kriv i sam?

Možda si zakasnio u reakciji na startu ili sporije mjenjao brzine, pri malom broju okretaja..čim te ostavio tako 10m. Naravno, kao što su dečki rekli, tu dođe i hod mjenjača do izražaja i sam auto, ali 90% je ipak do vozača. Ako sam ja mogao ostaviti sa svojim traktorom Leona FR kojeg je ženska vozila (?!), očito nema 2 rođene o autu..onda ti je sve jasno. A nisam išao ni time da ju nagazim, kao ni ona mene..a opet je ispalo kako je ispalo..

Da ga je vozio neki muški ili cura pak, koja se kuži i ima skill, iduće što bi vidio od tog FR-a bila bi točkica 100m ispred mene..

Leon FR dolazi i u verziji od 120 konja, a sam auto i nije bas lagan.

Kad stignes Cupru onda se javi. {#}

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
thedream kaže...
luka_cro kaže...
zasto sam si kriv i sam?

Leon FR dolazi i u verziji od 120 konja, a sam auto i nije bas lagan.

Kad stignes Cupru onda se javi. {#}

..ja bi Ibizu Bocanegru, i zdravo đaci, prva liga mali rejser.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 11:38 (thedream).
18 godina
Vaš Auto Snova

1/4 milje drag utrka Veyron vs tunirani Nissan GT-R - nije loše za GT-R, nije mu daleko pobjegao Veyron. Iako ima jedan GT-R koji bi pojeo Veyrona za doručak.

I za kraj malo dobrih zvukova s ulica Londona + utrka Corvetta 1500KS vs 1200KS Dodge Viper.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Sta znace oni natpisi po cesti na Nordschleife-u?

Fan Made natpisi, natpisi proizvođača koji su tu testirali svoje aute, etc. etc.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...

1/4 milje drag utrka Veyron vs tunirani Nissan GT-R - nije loše za GT-R, nije mu daleko pobjegao Veyron. Iako ima jedan GT-R koji bi pojeo Veyrona za doručak.

I za kraj malo dobrih zvukova s ulica Londona + utrka Corvetta 1500KS vs 1200KS Dodge Viper.

Ovaj će pojest i GTR-a i Veyron-a za doručak. Osobno mi se više sviđa stari GTR, mada nisam neki pobornik tog auta. Veyron sa top speed-om ostavlja sve iza sebe tako da mu sekunda zaostatka/prednosti u utrci sa GTR-om ne predstavlja neku preveliku bol u grudima.

˝Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.˝- Nikola Tesla
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 14:05 (Nem0).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice