Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.030
|
čitano: 16.593.091
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

znam da sam već reko da mi je corrado auto snova,al evo ovaj put sa slikom

{#}

17 godina
Re: Vaš Auto Snova

sjetio sam se još jedne američke mišićave grdosije.. da, grdosija jer je ružan i grd al istovremeno i jedan od najmoćnijih pojava na cesti, poput betonskog bloka koji samo čeka da nekoga odbaci sa ceste..

chrysler 300c SRT8

pa onda jedan obiteljski karavan, dodge magnum, također SRT8

i jedan "terenac", za izvlačenje teretnih kamiona iz snježnih nanosa.. dodge ram srt10{#}

moist

chrysler 300c chrysler 300c
dodge magnum dodge magnum
dodge ram dodge ram
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2011 19:26 (nixass).
15 godina

A nije nije. Nije mi još stigao {#}. Znači ima Ferrari 458 Italia u Hrvatskoj. 

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Auto snova: BMW M6

16 godina
Vaš Auto Snova

kad smo vec kod prijevoznih sretstava, ja bi ovo vozo dan i noc :D

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
16 godina
Vaš Auto Snova

Bentley Continental Supersport 630BHP

Only the brave
15 godina
0verlord kaže...

1

Ovaj prvi auto,eo,ako hoces,dodji po cestovnu verziju{#}

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Molim Vas da malo bolje promotrite 3. sliku, za mene ovo je najbolji automobil ! {#}

800KS

V12

15 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Molim Vas da malo bolje promotrite 3. sliku, za mene ovo je najbolji automobil ! {#}

800KS

V12

puno bolje od maybacha 57 i 62 i zeppelina

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 0:05 (luka94).
17 godina
Monopol kaže...

800KS

V12

briga me kaj iam straga.. ja bi sjedio za volanom :D

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
neaktivan
nixass kaže...
Monopol kaže...

800KS

V12

briga me kaj iam straga.. ja bi sjedio za volanom :D

Za volanom imaš:

800ks

V12

3,9 do 100km/h i max 350 km/h {#}

17 godina

moj post se odnosio na ono "3. slika".. sve te điđe miđe straga mi ne znače ništa ako sam ja naprijed.. to nek se cura s tim igra :P

14 godina
neaktivan
nixass kaže...

moj post se odnosio na ono "3. slika".. sve te điđe miđe straga mi ne znače ništa ako sam ja naprijed.. to nek se cura s tim igra :P

Đinđe sam naglasio ipak samo na BUG forumu! {#}

15 godina
protjeran
RePlaY kaže...

A vidio sam neki dan jednog takvog u Zagrebu na zagrebačkim registracijama srebrni vozi se po Dubravi kolko sam čuo i čuo da ga vozi neki biznismen a netko mi je čak reko da ga možda Nikica Jelavić vozi iako ne vjerujem.

15 godina
neaktivan
Genije kaže...
RePlaY kaže...

A vidio sam neki dan jednog takvog u Zagrebu na zagrebačkim registracijama srebrni vozi se po Dubravi kolko sam čuo i čuo da ga vozi neki biznismen a netko mi je čak reko da ga možda Nikica Jelavić vozi iako ne vjerujem.

Teško da je Supersport, prije GT.

Cemetary gates
15 godina
Monopol kaže...

800KS

V12

Gost u hotelu pored ima takvog ako se ne varam samo njemu sastrane pise Biturbo, mozda i nije taj zbog toga...

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
neaktivan
GimmieCorsair kaže...
Monopol kaže...

800KS

V12

Gost u hotelu pored ima takvog ako se ne varam samo njemu sastrane pise Biturbo, mozda i nije taj zbog toga...

To bi mogao biti S600, on je V12 Biturbo ako dobro pamtim.

Cemetary gates
16 godina
Monopol kaže...

800KS

V12

vise o tome

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 12:23 (marinn95).
17 godina
thedream kaže...

To bi mogao biti S600, on je V12 Biturbo ako dobro pamtim.

Jep, to je taj Brabus. Jedan od mnogih Brabusovih monstruma cije getribe pate ogromne napore zbog prevelikog okretnog momenta... Sve iznad 1000 Nm je previse za "obicne" cestovnjake...

Kad smo vec kod interijera...

Da je crna alcantara - bilo bi savrsenstvo, trenutno ne mogu pronac... Da je crna alcantara - bilo bi savrsenstvo, trenutno ne mogu pronac...
Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 12:35 (Batista).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Otkud ti ovo, sa A8 W12? {#}

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 12:35 (thedream).
17 godina
thedream kaže...

je :)

sad reci da nije dobar {#}

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 12:35 (Batista).
15 godina
Vaš Auto Snova

danas kad sam išao sa popravnog {#}... pokraj mene prođe crveni ferrari 458, predivan zvuk motora... i tako ja idem kući i samo o njemu razmišljam kad ono on parkiran kod mog susjeda, jaooo da mi je samo jedan krug po gradu ! {#}

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
15 godina
neaktivan
Batista kaže...
thedream kaže...

je :)

sad reci da nije dobar {#}

Ma joj, uopće ne želim o tome razmišljati, sjednem u svoj A3 T(reskavac)Di, i odvezem se fino od točke A do točke B sa 6 litara na 100. {#}

Nisam sjedio u W12 ali jesam u 4.2 Quattru i mislim, šta da kažem, meni je njegov interijer ugodniji i praktičnij i od S klase i od BMW-a 7.

Daleko praktičniji..

Ovakav.. Smiješan auto za 150 000kn. A nalit ga ne bi mogla država valjda, skupa s Mađarima.. Stari mi ima iz 2001/2002 A6 2.8 Quattro sa 225ks, modificirani i troši ko smuk..a ne ovaj tenk.

Cemetary gates
17 godina
thedream kaže...

Ma joj, uopće ne želim o tome razmišljati, sjednem u svoj A3 T(reskavac)Di, i odvezem se fino od točke A do točke B sa 6 litara na 100. {#}

Nisam sjedio u W12 ali jesam u 4.2 Quattru i mislim, šta da kažem, meni je njegov interijer ugodniji i praktičnij i od S klase i od BMW-a 7.

Daleko praktičniji..

Ovakav.. Smiješan auto za 150 000kn. A nalit ga ne bi mogla država valjda, skupa s Mađarima.. Stari mi ima iz 2001/2002 A6 2.8 Quattro sa 225ks, modificirani i troši ko smuk..a ne ovaj tenk.

Ma da, takvi velki benzinci su strahota za tankat - takav auto s npr 4.0 TDI i vozi :D

Cesto se znam vozit sa susjedom u njegovom A4 3.0 TDI (B7) full oprema - auto do jaja s 18" felgama. Naravno Quattro pogon cini ga jako stabilnim pri uletavanju u zavojima. Auto s 500 Nm okretnog momenta, 4x4 pogon - stroj za snjezne terene.

Predobar auto, malo trosi, vrlo brz, a bome i udoban premda ima sportsko podvozje.

Takodjer sam se vozio u BMW 3 E46 s 280KS (benzinac), al ne moze on bit tako smiren na cesti - i sam start mu je slabiji zbog proklizavanja. Mislio sam da je to veca pila, al sam se razuvjerio i od onda preferiram samo dizelase.

update: opce je poznato da audi prednjaci u izradi interijera u premium segmentu

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 12:54 (Batista).
15 godina
Vaš Auto Snova

Skyline r34... stvoren za drift {#}.... 0:23 

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
14 godina
neaktivan
thedream kaže...

Tako i ja sa VW 5 dizel, 6 litri i vozi! {#}

A ne npr. jedan Touareg dnevno troši najmanje 200 kn! {#}

15 godina
neaktivan
Monopol kaže...
thedream kaže...

Tako i ja sa VW 5 dizel, 6 litri i vozi! {#}

A ne npr. jedan Touareg dnevno troši najmanje 200 kn! {#}

Ja sam rekao - dokle god ja mogu doć do mora fino za 130-150kn goriva, ja sam presretan. Evo sad sam bio nema 10 dana, ma kad, prošli tjedan kad sam spojio s petkom, išao dolje auto mi još uštopan bio jadničak od grada. I neće pa neće preko 120 na autoputu, daj ti to zamisli, gas do poda u 5. brzini, i neće. Šta ti je filter goriva, gradska vožnja i naši derivati. Ja ga lijepo otresao u desnu traku sporiju, u četvrtu i kad je to grunulo stari moj iza mene hahahahha. Show.

Vozio sam ga u 4. bar 1h od cjelokupnog puta, zato fino kad se odštopao od Zadra do Šibenika autoputom 170 {#}. Šta ti je 91ks u autu, tj. 90 i ja jedan dodatni! {#}

Sve si razmišljam da te TDizle treba ispuhivati zaista na otvorenom svakih mjesec,dva, pogotovo mi ekipa iz Zagreba. Moj je postariji, 2001., ima 165 000, sad baš i o čipu razmišljam da ga malo nabiflam, vidjet ću.

Ali treba ih ispuhivati definitivno..previše po gradu gube na snazi. I tih 90-140ks koliko idu TDi prosječni spadnu 20-30% na kraju slabiji nakon gradskih tortura po 6mj bez otvorene ceste itd.

Cemetary gates
14 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ja sam rekao - dokle god ja mogu doć do mora fino za 130-150kn goriva, ja sam presretan. Evo sad sam bio nema 10 dana, ma kad, prošli tjedan kad sam spojio s petkom, išao dolje auto mi još uštopan bio jadničak od grada. I neće pa neće preko 120 na autoputu, daj ti to zamisli, gas do poda u 5. brzini, i neće. Šta ti je filter goriva, gradska vožnja i naši derivati. Ja ga lijepo otresao u desnu traku sporiju, u četvrtu i kad je to grunulo stari moj iza mene hahahahha. Show.

Vozio sam ga u 4. bar 1h od cjelokupnog puta, zato fino kad se odštopao od Zadra do Šibenika autoputom 170 {#}. Šta ti je 91ks u autu, tj. 90 i ja jedan dodatni! {#}

Sve si razmišljam da te TDizle treba ispuhivati zaista na otvorenom svakih mjesec,dva, pogotovo mi ekipa iz Zagreba. Moj je postariji, 2001., ima 165 000, sad baš i o čipu razmišljam da ga malo nabiflam, vidjet ću.

Ali treba ih ispuhivati definitivno..previše po gradu gube na snazi. I tih 90-140ks koliko idu TDi prosječni spadnu 20-30% na kraju slabiji nakon gradskih tortura po 6mj bez otvorene ceste itd.

Hahaha, da ja svog svako malo ispušem ( kaj se mali vrti do 5 hiljada {#} ) , inace ima 105 KS ali sam stavio softverski neki drugu mapu pa sa dobio 10-15 KS ( kako ti ide ni sam pojam nemam?)?

Na 3 tisuce okretaja 155 km/h i deri prema Jadranu naravno sa finom potrošnjom. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 13:06 (Monopol).
17 godina
thedream kaže...

To je stvarna kilometraza ? Ako je onda imas jedan od rijetkih takvih :)

Ne znam, ja ne volim te upgrade-ove sa cipovima...

Radje u njega ugradit HHO, gledam si da odem do covjeka u Bjelovar koji je prosao 100 000 km sa ugradjenim HHO u nekom Fordu koji prije ugradnje nije mogao proc na eko testu, sad prelazi bez frke.

Navodno dobis 20% vise snage i 30-40% smanjenje goriva.

Frend je stvar cijelu izradio sad jos ide kod lika da vidi direktno kako to sve skupa izgleda u autu. (kako je implementirao elektrolizu da se vrsi pritiskom na gas)

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 13:08 (Batista).
14 godina
neaktivan
Batista kaže...

To je stvarna kilometraza ? Ako je onda imas jedan od rijetkih takvih :)

Dobro pitanje, ja imam 110 tisuca 2005 godina stim da se samo po Zagrebu i okolici vozim!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice